|  | 
| 
 Szülinapok!! Csacsi!! Ez a topic a Szülinaposok felköszöntésére lett nyitva:) Ma Szülinapja van a regisztráltak közül: eldiablo a profilját itt nézheted meg:) Boldog Szülinapot Kívánok:) | 
| 
 nekem január 1 :cool: de télleg..ne felejtsétek el;-) | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 hol van itt vezérlőpult?:eek: | 
| 
 áá megvan..kösz atis;-)..télleg..nem dobsz nekem egy kis plsuz raputatationt?,azért kaptam vagy 20 minust mert neked segítettem..:( mondtam h eflesleges hozzád célzott commenteket írni új vaarik meg új fajok meg hasonlók tekintetében..segítenéL?:p | 
| 
 nekem január 3-ám van...:rolleyes: | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 nekem augusztus 11. Nem elfelejteni!!:D | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Boldog születésnapot kívánok magamnak.. talán összejön.. meg még sok más dolog is, amit szeretnék.. ha úgy lenne.. hajh.. :) | 
| 
 en is Boldog Szuletesnapot kivanok neked director (nehogy mar csak te elvezhesd ezt a kivaltsagot), bar azt nem tudtuk meg, hanyadikrol is van szo... :) szoval, mikor lesz a buli??? kaja, pia, nok meg ilyenek??? :D:D | 
| 
 Quote: 
 éés köszönöm szépen;) | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Quote: 
 (közbe meg beállítottam, hogy a korom is látszódjon:)) | 
| 
 Quote: 
 Heppi szülinapot :) | 
| 
 Akkor Te is hal vagy, Te sügér? :D én is ... | 
| 
 Director: Ezen a fórumon keresztül szeretnélek felköszönteni 20ik életéved elérése alkalmából :D Röviden: Boldog Szülinapot!!!!!http://balko.hu/forum/images/smiles/beer.gif | 
| 
 Boldog szülinapot!!:) | 
| 
 Quote: 
 Bulldog szülinapot:D | 
| 
 Happy Birthday!!! | 
| 
 :) tök aranyosak vagytok köszönöm szépen mindenkinek :) | 
| 
 boldog szülinapot!:cool: Bár nékem meg volt:D feb. 17-én most lettem 12 éves:D | 
| 
 Quote: 
 egyébként nem volt semmi izgi végül.. vagyis izgi volt, csak másképp.. és.. titok a többi :P | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Hepi börzdéj tú jú:) | 
| 
 Boldog Szülinapot Békés :) | 
| 
 Drága Mona !  Boldog szülinapot kívánok itt is! Kívánok neked, még sok boldog és mosolygós évet! | 
| 
 Moni boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))) | 
| 
 Boldog szülinapot a szülinaposoknak! | 
| 
 Nagyon Boldogat, és Szerencséset a Szülinaposoknak :) | 
| 
 Az alkohol éltesse Bubbát!;) | 
| 
 Hátnemis tudom hogy mondjam el:) Lányom született aug.13.án./3,15 kg,50 cm./ De a legszebb az egészen hogy, a leány és az anyja szülinapja egy napra esik. Békésné /Alexa/ szerint ennél szebb szülinapi ajándékot nem kaphatott volna. Ha az érdeklődők szeretnék megtekinteni a porontyot itt megtehetik: http://pg.photos.yahoo.com/ph/drahovszky/my_photos | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Igaz kicsit megkésve,de Gratulálok;)  Sok örömet a kicsihez,és persze türelmet is:D :D :D :D | 
| 
 Quote: 
 | 
| 
 Köcc mindenkinek:) Sokat mesélek neki a hódról, asszem szülinapjára egy orit fog kapni. A billentyűzetet mág szaporán kezeli büfiztetés közben, de az olvasás még nehezen megy neki:) | 
| 
 Sziasztok! Az én szülinapomra még várhattok július 24.-ig :) | 
| 
 Quote: 
 Majd fog az olvasás is menni neki pár év múlva:) Vajon mi lesz az első szava? Hmm, majd 1 éven belül kiderül:) | 
| All times are GMT +1. The time now is 22:52. |