![]() |
Segély+hozzá'adása!!
Szerintem..
|
Szerintem jó lenne az ha a segély kérlethez lehetne hozzá tenni a pénünkből, mert ha például van 15 milcsim piacon vásároltam épitttem fejlesztettem irtam mindent csináltam és még mindig van 10 milcsim ezért szerintem jó lenne ha lehetne hozzá tenni a segély pénzhez, mert ha kell ugy is fel tudjuk venni!!És ez azért lenne jó mert amikor volt otthon a sok pénzem nem tudtam mit csináljak vele el nézegetem aztán nézem van 3-4 milcsim, mert ellopták!!
EZÉRT LENNE JÓ!! Vélemény? |
Quote:
ugyanis a tartalékfelhlmozásban borzasztó sokat segítene, ill kifejezetten azt szolgálná, ami nem lenne túlságosan előnyös sok szempontból |
Quote:
|
Quote:
én csak azt mondom hogy amivel nem tudsz mit kezdeni az hozzá lehessen tenni a segély kérlethez! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem baradság. :)
Max az, hogy a nem vipeseknek is hozzá írja, a napi bónuszt a segélyhez. Mármint, ha megnézik. :D Mert így nekik, így nincs sok értelme a segélynek. |
Quote:
Jól van irány a sülyesztő!!:( :mad: |
Quote:
|
Sztem se jó ötlet !
Esetleg ha egy misig, a segélykeretig lehetne visszarakni, de más különben nem jó ötlet sztem! |
Igen értem!!Elég a kioktatásból!!
Mehetünk a sülyesztőbe!! |
Quote:
|
Ha lenne egy felső határa, mondjuk 5 mill akk lehet h támogatnám de így nem.
|
Quote:
jól van! Értem vannak bankjaid!gondolom sok tolvaj! vagy a sereged létszáma miat nem mernek!! mindegy!! Ez vag te gndolom nem kezdő!:D De gondolj bele egy kezdő nem tudja mire jó a bank vagy mit csiáljon pl. törp kereskedp mgy felfele tök boldog hogy tiszta gazda egyszer csak nicns pénze!! mért? Mert el lopták!! és ő nem tudja hogy lehet védekezni ellene!.. |
Quote:
Amire te gondolsz az egy bizonyos határ szavazz arra!!:D |
Quote:
|
Quote:
de ha a törpe kereskedőtől ellopják a pénzét, az már régen rossz - le van írva a súgóban, ajánlom, tanulságos szakirodalom - hogy a kereskedőnek bankot kell építeni ahhoz, hogy termelje a zsét, akkor meg már be id védik azt |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
a lényeg, hogy mindenhol azt hangoztatjuk, ha valaki elkezd játszani, olvassa el azt a nyomorult súgót, anélkül meglehetősen bajos az élvezetes játék a hóddal U.i.: hűű de lassan írok :D |
Quote:
és az elsőknél én végig csak lovasokat csináltam!! És egyltalán nem néztembe a sugóba kb. 2-3 hónappal késöbb mikor loptak mágiáztak támadtam stb... akkor körül néztem ott!! És lám tök jó lettem.. nagyon sokat számit a sugó, azt se tuttam hogy a személyiségnek van valami funkciója vagy a fajnak..!!!!!!!! De most már tudom! |
[quote=AndrewB;84035]ők inkbb támadót meg védőt képeznek... na mind1
a lényeg, hogy mindenhol azt hangoztatjuk, ha valaki elkezd játszani, olvassa el azt a nyomorult súgót, anélkül meglehetősen bajos az élvezetes játék a hóddal Az száz nekem is így volt, de ha nem teszik:confused: :confused: :confused: :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
a segélyhez pénzt adni és elvenni belőle...:D
hozzárakok 1 mrd-t, persze csak elméletben mert sose lesz ennyi pénzem:D de tegyük fel:p mondjuk mf hadi órásom van, nincs élezve, 45% barakkal rohangál, 15% toronnyal 15% íjjal 30% lóval. jönnek felém, belenyúlok a segélybe, lecserélem a lovakat íjra, pattan az ellen, veszek ki a segélyből, visszacserélem az íjat lóra kísérem... ahogy bejön a kitett lovak ára visszarakom a segélybe, mint ahogy az íjak árát is. persze én is pattanok mert az ellen ugyanezt csinálja;) seregelni alig lehetne, a fosztogatást mint sereges funkciót pedig akár be is lehet szüntetni... már bocs, de ez egy baromság |
Quote:
és ha csak vipnek lehetne?(annak ugy is hozzá teszi a napi bónuszt)!!Akkor hozzá tenni mért ne lehetne?pl: 3 milcsig lehetne be tenni DE CSAK VIPPNEK!? |
az ötletet én sem találom jónak. és ha jól emléxek, akkor a qkában is van 1-2 hasonló...
amúgy valljuk be, lenne egy előnye is a dolognak. érezhetően csökkentené az inflációt egyes csoportokban. :D |
Quote:
az alig 10 hónapos orimnak (amiből azt hiszem egy túlköltekezésnél már vettem is ki:D) 14.373.564 arany a segélykerete... most gondold el, hogy a régóta vipes, kékszámos oriknak mekkora lehet a keretjük... NAGY :D ami a 3 millát már messze meghaladja tudom az elején sok pénznek tűnik az a 10-20 milla, de később, magasabb szinteken rájössz, hogy az szinte semmi... |
Quote:
|
Quote:
|
3 millát meg minek betenni?:)
nekem pl a játszós orijaimban (és nem csak nekem:D ) mindíg van kp, szintfüggő hogy mennyi, de 100-200 milla között. most nem a katpiacmentes 5. szintű csopkról beszélek:) hogy tudjak minimális seregcserét csinálni ha kell, mert sokszor az a pár ezer egységnyi csere is elég ahhoz hogy fogjak egy támadást, és a piacon sem lehet tudni mikor bukkan fel egy olyan tétel, amit érdemes megforgatni:) szóval 1-2-10 milla nem tétel egy orinak:) a segély arra pont jó hogy ha delíriumban leüríted a kasszát, tudj annyit kivenni hogy fizesd a zsoldot, esetleg 1-2 körre kaját vegyél. erre jelen formájában is alkalmas, ha megháromszorozod a keretet akkor is csak erre jó. nagyobb bővítés esetén viszont túl táp, amiatt amit az előbb leírtam. a vipesek további tápolását, bár én is az vagyok a kezdetektől, nem támogatom, semmilyen formában. a vip kényelmi funkciókhoz adjon hozzáférést! ne pedig erősítse az orit! |
Az a gáz ezzel a javaslattal, hogy a kezdőket nem erősítené semmiben, a tapasztaltabbakat pedig legyőzhetetlenné tenné.
Nem én vagyok az első aki ezt mondom, de ez a javaslat már vagy 2 ízben a kukában landolt. |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem nem hülyeség, de csak ésszel. Egy bizonyos összegig lehetne csak. Sztem olyan max 10 milla lehetne, amit oda-vissza is lehet tölteni, ennyivel még nem lehet nagyban üzletelni, de ha megszorul az ember ki tudja húzni.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:42. |