![]() |
Q- csoportba várjuk a profi játékosokat szeretettel csatázni:)
sziasztok:)
Boszi unalmának elűzésére várunk minden jó játékost Q csoporba:). Garantált a jó móka, a csatákban gazdag játék... A most induló kedves jelentkezőket bevárjuk (én is nemrég indultam), és utána üsd, vágd... Akinek nem tetszik, hogy nagy csaták lesznak, és az sem, hogy esetleg károsodás éri, az kímélje meg, egyébként kitűnő csoportunkat társaságától:) Köszi: Liza |
micsoda szíves invitálás:)
még hajlanék is rá ha nem volnék máshol elfoglalva... tudsz esteleg az érdeklődőknek olyan emilcímet is biztosítani ami oda regel?:D |
Regisztrációkor azt választod, hogy lassú csoport, és ott vagy bármilyen címmel. :)
|
remélem sokan jelentkeznek majd:)
sok ismerős jó lenne a csoportban:D |
Jól hangzik! Bár most még hullával vagyok ott, és egy kezdő elfet pátyolgatok, szóval nem hiányzik a profik társasága, de akkor szintlépés után ennek tudatában indítom az új orit. Profi ugyan nem vagyok, de jót tenne a vérpezsdítés annak a csopinak!
|
Szinte látom a pörgős, véres háborúkat Q-ban. Reggel kiküldöm a sereget, éjjel hazaér, és már támadhatok is megint:D:D:D
Az én idegeim lehet nem bírnák ezt a feszített tempót, szal asszem kimaradok belőle:) |
Quote:
|
lassu? :)
uhh mennek, de azert ha jatszanek akkor porogjenek legalabb a korok :( napi 8 kor nekem keves. |
Nincs azaz isten amiért 3 órát várnék egy körváltásra :)
|
Nem is kell várni rá. Két kv. közt pont befér letudni egy-egy csatát normálban, meg mondjuk angolban! :)
|
Quote:
sajna hasonoan vagyok... |
Én is ott vagyok a Q-ba 199hekin:)
de csak azért vaok ott,hogy tudjátok ki is a legjobb fej:D |
Quote:
csak nem magadra gondoltál????? :D :D :D ugyanmár... :) (bocs az offért :)) |
Quote:
Hányan vagytok a csoportban? |
Vagy 750-en:D
Harcos az orinevét is belerejtette a szövegbe...:D Tessék figyelni:D És tök jó a csopi... Főleg az árak, és a katipiac üressége:D |
Quote:
taps taps:) innen már elég könnyü rájönni ki is vagyok én:) |
ha nincs katipiac, minek menjunk?
|
Quote:
|
Quote:
De nem kell annyira arra a katipiacra támaszkodni:)Itt legalább aki elveszít egy harcot rendesen szív... Bár itt is vannak gondok még így is...Mivel vannak akiknek több egysége van tulképzésen, mint az orijában:( |
Quote:
Csak a J-s szövim mindig ezt mondogatja és már megigértük neki csinálunk egy ilyen nevű orit :)És lám már miota megvan de senki se vett észre...Látszik nem játszottok a lassuban:)Pedig :"Lassan jársz tovább érsz";) |
Quote:
|
Harcosok ne itt rendezd a dolgíid. Van harcosok topic. Máté is csatázni akar.
Neki is hiánya van:D Mint nekünk, akik pár naposak még csak:D Hát igen:D A katipiac meg tök jó...:D Főleg ha túlképzed az egységeket:P Ugye Mátédrága?:P |
Quote:
max a J-be:Dde ott se jelentös;) Q-ba még én sem vaok maxon ugyhogy ott végképp nincs tulképzésem:) Katipiaccal meg nekem nincs gondom:) Liza te ha annyira akarsz csatázni tudod engem bármikor támadhatsz:Dde még az orineved is titkolod:P |
Még szép,hogy titkolom:D
Senki nem hagyna felépülni! Ne szórakozz már:D Előbb jönne a 25*5 pusztítás, mint ahogy észbekapnék:D egyébként nekem J-be a helytartónak hála 4-6k egységem került a piacra... Iszonyú boldog voltam... Pedig épp kiraktam volna őket képzésre:S |
Quote:
hát nekem dupla hekin nincs már annyim:P |
olyan lassusaggal konnyu ujrakepezni :) foleg aki sokat van
amugy meg az ori kiépítés baromi sok idő, az tantorit el szerintem sokunkat...most egy honapig csak epitsem kifele az orim? :( |
Quote:
|
kepzeld el, hogy en mennyit csinaltam meg :)
és én is élek :) a sebesseggel van a gond. |
Quote:
|
sebesség??
hát igen, dög unalom a csoport én meg nem vagyok gonocc, hogy a kezdőket támadjam csak úgy poénból:) ezért is lett ez a felhívás:cool: Profi játékosok jöjjenek játszani oda:) és még lehetne egy szabályt is alkotni a profik között.... 10k érték felett levő orit lehet csak támadni így biztos akkor az, hogy megvolt rá az esélyed, hogy kimaxold magad |
Ez így nem ér!!!!
7k fölött lehet már támadni!!!! 200 hekin persze! |
Quote:
a vérbeli profiknak sincsen mágikus erejük, hogy regizés után 1 nap alatt kimaxolják a 200 hekit:) |
Na persze:D
De azok olyan módszerekkel is:D És nekem nincs szándékomban 1 nap alatt kimaxolni magam:P |
Quote:
|
Quote:
ez csak az esélyegyenlőség miatt lehetne lebeszélni egyébként úgy az egész hódba is szerintem jó szabály lenne, hogy 10k alatti orit nem lehet bántalmazni... így az esélyek egyenlők lennének és persze nem csak egy szabály a súgóban, hanem rendesen azt írná ki a hód, hogy próbálj magasabb értékü országot támadni, vagy nemtom:) |
Quote:
|
Quote:
Kénytelen vagyok Dragival egyetérteni:) Ez a javaslat nem az esélyegyenlőségről szól, hanem arról, hogy lehessen 200 hekin 170 könyvtárral teki írni a végtelenségig... |
Nem is értem ezt a felhivást. Ha csatázni akarsz akkor én tudok jobbat. Irány a gyors vagy az anarch ott aztán lehet pörögni. 4 ork összeáll és indulhat a buli :) Anarchban akár 200 orkod is lehet, na? :D
|
Quote:
Penyával is egyetértek, ma ilyen békés napom van:D Ha unatkozol, mifenét kell neked a lassúba orit regelni? Menje gy normális csopiba, és minden előzetes felhívás meg szervezés nélkül is annyit harcolhatsz amennyit akarsz:) |
Akkor ne gyertek!
Azok jöjjenek, akik nem csak 2-3 napos csatát akarnak! Nem kell szidni a csoporunkat. Ha itt lennél mást mondanál! Felháborító! Itt lehet pedig igazán megtanulni játszani. És attól, hogymi nem kuksolunk a gép előtt napi 24 órában, szerintem egész jó társaságot összehoztunk. Családias hangulatú csoport vagyunk! És nincs szükségünk olyanokra, aki szidnak minket! Boszi tényleg hülye ötlet ez az egységes izé! Nemtom hogy tudtál ilyet kitalálni... |
All times are GMT +1. The time now is 23:51. |