![]() |
Szerintetek mikor a legjobbak az esélyeim egy oriás orival és varázsló szem.
Konkréta
Miből ? % építsek Milyen hadseregem legyen Mennyi varim Mennyi tolim Bányákat miket tartsak MEGJEGYZES:: Van helytartom is azzal mit tegyek hogy a legjobb legyen Itt elősorban a Helytartos varázslatokra gondolok |
Hát sztem ha valaki óriás az vagy vari vagy hadis.
Sztem ha te hadis vagy lóval üsd be párszor. Ha varis akkor is : Ja és tolizd le. :) és azt kérded miből mennyit? mindenből minél többet :)! Bánya meg kell mindenből vagy 3 mert ha letolizod akkor lessz sokminden. A helytartóval meg képezz katonát meg írj tekit sztem legfejjebb a mágikus pajzs kell váltás után. Ha ember vegy akkor meg tükörarázs. |
Penge, szerintem félreértetted a kérdést, ő az óriás, varázsló személyiséggel. Nem óriás varival hadakozik.
|
Ja az más.
|
A vari nem éppen a legideálisabb . De az ellen az mi ?
|
Amúgy werden, óriáshoz való épületlistákkal kb. 10topic biztosan van, körül kéne nézni. Meg különben is:
-mf vagy v. szöviben? -varit akarsz, hadit, v. hadi-varit? Helytartóval kapcsolatban, a regenerálódást, és a védelmet célszerű kv előtt feltetetni, a többi mehet utána. Napsütés, növekedés esetleg mindkét helyen. Úgy állísd be, hogy már 2-3 körrel a vége előtt elkezdje felrakni az újat, biztos ami biztos. |
Quote:
Milyen ellenre gondolsz? A többi topicjából kiindulva lehet kb 1napos az orija.:) |
eláég sok ilyaen topic van a segítség új játékosoknál.
egy hadival tarts 2-5 kocsmát 40% barakkot 10% tornyot -lehet több is ha akarsz- templom is 10-15% de ez nagy vonalakban:D sztem, hadival kezdj az élvezetesseb is meg izgalmasabb. max köv orinak mehetsz varival |
Werden, kérlek mindig nézz utána, nem találsz-e valahol választ, ha kérdésed van, ne nyiss mindenért külön témát!
Vagy nyiss egyet, valami általános címmel, aztán oda írd be a kérdéseidet. |
Köszönöm a hozzá szolásokat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hát azért ha torony is menne barakknak akkor az már 50% azzal azért már nem kell kamikazezni:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én óriásnak olyan 16-18% templomot tartanék + 45% körüli barakkot 10% toronnyal - ill ha nem olyan elvetemült éhezősre, akkor kicsit kevesebb barakkal... de azt hiszem, ilyen már javasoltak előttem is:o de full varit én nem tartanék sosem (igaz játékstílustól függ és embertől), nem tudnám nézni a zuhanó avagy 75%-os morált :p |
Hát ha íj + ló vagy akkor kell a torony.
Ha meg elites akkor nem és kész. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
DE ennyi erővel azt is kérdezhetnéd h ki akarja vinni az oridat. ennyire nem hiszem h szájba kellene rágni mindent mindenkinek. van csomó óriásos topic azt végig olvasnád akkor megtudnál sok érdekes dolgot:cool: |
napóleonnak igaza van végülis, mert minden faj minden személyiséggel ki van már vesézve:)
de ajánlanék egy olyat, hogy: 12% barakk 10-12% torony 28-30% templom 6% kocsma (ha már jó játékos vagy, akkor ez lehet csak 2% is és akkor rápakolsz templomra még meg egy-két tanyát) |
Quote:
|
viszont abban egyetértek, hogy először hadit kéne játszani, mert mivel a tapasztalt varik nagy része éheztet sok helyre nem fogsz tudni benézni annak ellenére, hogy erős az orid és kimaxolt...;)
|
Quote:
még ezt megtölteni is nehezére fog esni nem hogy szétzúzzon mindenkit variként:):D:p |
lehet 5% torony és akkor a másik 5% lesz barakk elitekkel és akkor azokat, akik kamikaze módra kitámdnak lehet is ütni:)
igaz, hogy 10-12% tornyot írtam, de mivel 5%+barakk lenne kell több kaja és 2%-ot arra tennék:rolleyes: |
Quote:
|
figyelj, akkor legyen hadi, ne hadisabb. egy kezdő ne akarja belátni a környéket és még be is ütni a népet:D
|
Quote:
|
Mit érdemes egy óriásnak kiépíteni?
Azt szeretném kérdezni, hogy ha én a 4-es szintre lépve óriás fajt szeretnék választani mit javasoltok milyen személyiséget válasszak, és milyen épületeket építsek ki a szintlépés előtt?
Továbbá milyen sereg felállást hozzak létre. Egyszóval mit javasoltok a szintlépés előtti teendőnek? |
Quote:
|
Quote:
Nevegyük figyelembe, hogy most hogyan állok. Nézzük úgy a dolgokat mintha csak pénzem volna és bár milyen épületlistát és sereget kiépíthetek. Mindenképpen egy olyan óriást szeretnék játszani aki a védekezésre őszpontosít, és a célja, hogy minnél sérthetetlenebb legyen minden szempontból. |
Egy bebetonozott MF óriással a legunalmasabb játék, az elf legalább tud lopkodni egy keveset. (bár kétségtelen kevesen bántják, mert nem éri meg a több napos vesződést)
Ha van mellé aktív szövi, akkor lehet nem lesz annyira unalmas, viszont akkor a hadisok időnként be-be járnak majd hozzá, hisz egy szöviháborúban gyakran célpontá válhat a vari :) |
Quote:
|
17% templom, 45% barakk 10% torony, 1 db kocsma, 18% ház, többi raki, tanya.
de hogy az ilyen játéknak mi értelme... |
Quote:
|
Quote:
de a bankot ki ne hagyd :D |
Quote:
|
tényleg bank is kell, mert úgy kényelmesebb. persze, hogy íjj-elit, mi más? :) majd ló-íjj...pfuj...míg a végén a hódító nevű játékban hódítanál :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:39. |