![]() |
Kezdők ide :)
Na üdv az összes kezdő orinak :)
Itt segítséget kaphatsz a tapasztaltabbaktól, bátran forduljl hozzánk kérdéseddel, tartsd azt bármilyen hülyeségnek is :) :cool: |
Szerintem olyanokat például beírhatnátok,hogy hogyan lehet emgtalálni,ha valaki ártózik,lop,vagy ilyesmi,mert sokan szokták ezt kérdezni:)))
főleg tőlem mikor rájövök,hogy kik is ártózták a szövetségeseimet:) |
Egyenlőre még gondolkodok, hogy előre miket írjunk ide, mert az sem megoldás, hogy minden egyes kezdőnek megmondjuk, hogy pl.: az 5ik oldalon megtalálja a megoldást a problémájára :)
Inkább legyenek naprakész válaszok ;) |
Quote:
egy másik fórumon összeállitottunk egy rövidités szótárt azt itt is lehetne: pl Hadi az hadseregre rágyurt ország meg ilyenek:) |
Quote:
Szeva half. Ne oltsd itt a kezdoket. A kek 2-es csitet meg most se adtad meg. :PPPPP Brusz |
oltás??
Brusz mér lenne oltás egy rövidítés gyűjtemény? Lehet nem mindenki kapcsol azonnal amikor először olvassa dipibe: 3hadis ori keres szövibe varis orit min 10k varival vip előny!:p :p :p
|
akkor létszi akinek ez megvan összegyűjtve, az rakja már fel...nagyon megköszönném, hogy ezt nem kéne elmagyarázom minden egyes alkalommal :)
|
Quote:
|
okés...akkor ezt msn-n :)
|
jo eza téma főnix.... bár lett volna mikor én keztem, akko nem 4 x inditottam volna uj orit. a "szleng" gyűjtemény szerintem szintén jo,sokan nem vágják merre hány ora.sok sikert neked ... üdv.
apa |
köszi Apa :)
éppen ezért lenne jó, ha vlaki tudna segíteni a kezdőknek, mert kitudja, hogy milyen tehetségek vesznének oda ;) |
hahaha mondjuk mint én..... volt miko aszittem abbahagyom, de jött a körváltás...... és azota reggel 7től, este 11 ig ......
nem is mondom |
Quote:
|
szavaztam neked neked 1et te főnix. :D
|
Quote:
|
A kezdoknek nyitott szotar jo otlet :)
|
Quote:
Szerinted jo otlet? Tutira mondod? Heeeeeeeeeee? |
Szerintem is, emlékszem mikor én kezdtem fhúúúúúúú.......
Csak az a baj, hogy sztem azok fogják a legkevesebbet olvasni akiknek kéne:) |
Azert regen jo volt.Volt a sugoban egy kezdeti lepeseket segito cucc.Hat ha ugy jaccottal ahgy ott ajanlottak tuti kinyiffantottak az orszagod.Viszont arra jo volt hogy rajojj mit rontottal el :)
|
Alba most is van nehany otlet, hogy megis hogy kezd :) Mit epits, mit kepezz, stb stb. Szerintem az igenis hasznalhato, sokszor neztem pl. az osztas+moral noveles reszt belole :)
|
izé
Quote:
mostis vanilen :P |
Sziasztok!!
Egész jol összejött ez az új fórum:D |
Üdv!
Üdv mindenkinek
Üdv kezdők és Üdv nemkezdő társaim! |
Jo de régen nem ilyen ötleteket adott a hodito.Most amit irnak nem is rossz.De akkor hat volt nemi kivetnivalo benne..
|
hm........
nem is tudom brusz, talán te vagy az uj kisisten........ ha nem akko szelektáléd a tanácsaidat fajokra-személyiségekre amit leirtá nem rosz ,............... de talán van jobb recept is. ne vidd az erdőbe az uj madarat, azé h. okosnak láccá |
Quote:
Nem viszem én sehova de mikor kezte játszani ezzel a 2 fajal keztem :D |
Quote:
Szeva Apa. Az az igazsag hogy vartam a kritikakat. Ez nem okosnak laccas . De te nem irod le a kezdest ahogy latom. |
szerintem..
Üdv!
Nem rossz amit leírtál, valóban, de mivan, ha nemtud belépni annyiszor ahányszor kéne..., ha nemképez varikat hiába gnóm vagy óriás nemtudja felrakni a faji varázslatokat, szal vari kell annyi a 2. napon, de legkésőbb a 3.on, hogy feltudd rakni a faji varázslatot! (akár gnóm akár óriás vagy) Szerintem mindenképpen hadis országgal kezdj, talán az a legkönyebb.. szerintem gnómmal legegyszerűbb első országnak, ha gnóm vagy és elitekre rágyúrsz, de csak, ha lesz pénzed.., ha van MSNed akkor vegyél fel, ott elmondom itt hosszadalmas és bonyolult! (kecs@citromail.hu)-->>természetesen a kezdő srácra gondoltam! De lényeg, hogy legyenek foglalkoztatva az embereid és legyenek tele a házaid, mert különben nemfizetnek adót stb.! énsem mondanám magam tapasztaltnak, mindig látok őjat, de sok ori láttam |
Köszi a válaszat!:)
|
Phew... Kicsit szétszedtem témákra a beírásokat, mert így ömlesztve soha az életben nem fog senki semmit megtalálni. :) Még nagyon az ömlesztett órumhoz van mindenki szokva, úgy látom. :) Ha új kérdés van, akkor tessék neki külön témát nyitni, megjelölve, hogy miről szól a kérdés, hogy meg lehessen találni, és könnyebben, gyorsabban válkaszt is kaphass. :)
|
jóötlet, de, szerintem úgyis lesz belőle itt-ott kis csetelés! :)
|
Quote:
|
Hellosztok
Nos én azt gondolom hogy a kezdők mindenképpen álljanak neki fórumzni!:D
Nekem bejött és rátaláltam a Mesteremre bár nem ő tanított meg mindent de sokat köszönhetek neki!:D Üdv Phoenix!:D |
nemárt, ha van tapasztaltabb játékos ismerősöd, akiben megbízhatsz,de szerintem ahhoz hogy a játék élvezetes is legyen sok egyéni tapasztalatra van szükség, aztán a mesterek meg vigyázzanak, biztos ismeritek a mondást, amiben a mester végül szív, a tanítvány meg megkapja a királykisasszonyt meg a fele királyságot.!
VAgy nem ígyvan?:p valami ilyesmi!:rolleyes: |
Hali!
Csak érdeklődnék, hogy azok a kezdők, akik mostanában lépnének fel az 1A-ba, hol kérhetnek tanácsokat? Mert ahogy olvastam azt a témát, hát elég rémísztő ott a helyzet... Oda lépve kezdőbb kezdőnek érzem magam, mint aki most regel először :eek: |
szerintem indítsd egy témát, hogy 1/A
de vhol már láttam 1/A val kapcsolatos fórumozást! |
Az a téma nem annyira segítségnyújtás, inkább csak beszélgetés. Szerintem ha konkrét kérdésed van, nyiss itt neki egy témát, és tedd fel, sok A-s van itt, a hogy nézem, valaki biztosan tud segíteni.
|
Quote:
pontossan eltaláltad a helyzetet az 1/a ban de nem kell annyira félni csak fel kell készülni mindenre..és arra hogy ott a pénz nagyon fontos... |
az 1/a hoz még annyit hogy ha fel merne lépni a 2/b-böl akinek ideje lenne lépni akkor javulna a helyzet kitolodna a top,
ahogy eröl beszéltünk amikor kötelezö lett az 1/a de nem nöt valami nagyon a létszám -ha ez nem igy van kérem javitsátok ki... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:28. |