Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kezdők ide :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=16)

Phoenix 01-26-2006 12:54

Kezdők ide :)

Na üdv az összes kezdő orinak :)
Itt segítséget kaphatsz a tapasztaltabbaktól, bátran forduljl hozzánk kérdéseddel, tartsd azt bármilyen hülyeségnek is :) :cool:

Gabesz 01-26-2006 13:04

Szerintem olyanokat például beírhatnátok,hogy hogyan lehet emgtalálni,ha valaki ártózik,lop,vagy ilyesmi,mert sokan szokták ezt kérdezni:)))
főleg tőlem mikor rájövök,hogy kik is ártózták a szövetségeseimet:)

Phoenix 01-26-2006 13:11

Egyenlőre még gondolkodok, hogy előre miket írjunk ide, mert az sem megoldás, hogy minden egyes kezdőnek megmondjuk, hogy pl.: az 5ik oldalon megtalálja a megoldást a problémájára :)
Inkább legyenek naprakész válaszok ;)

Half 01-26-2006 13:14

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Egyenlőre még gondolkodok, hogy előre miket írjunk ide, mert az sem megoldás, hogy minden egyes kezdőnek megmondjuk, hogy pl.: az 5ik oldalon megtalálja a megoldást a problémájára :)
Inkább legyenek naprakész válaszok ;)

Sziasztok
egy másik fórumon összeállitottunk egy rövidités szótárt azt itt is lehetne:
pl Hadi az hadseregre rágyurt ország meg ilyenek:)

Brúsz Li 01-26-2006 13:59

Quote:

Originally Posted by Half
Sziasztok
egy másik fórumon összeállitottunk egy rövidités szótárt azt itt is lehetne:
pl Hadi az hadseregre rágyurt ország meg ilyenek:)

Szeva half.
Ne oltsd itt a kezdoket.
A kek 2-es csitet meg most se adtad meg.
:PPPPP

Brusz

Steve 01-26-2006 14:03

oltás??

Brusz mér lenne oltás egy rövidítés gyűjtemény? Lehet nem mindenki kapcsol azonnal amikor először olvassa dipibe: 3hadis ori keres szövibe varis orit min 10k varival vip előny!:p :p :p

Phoenix 01-26-2006 14:13

akkor létszi akinek ez megvan összegyűjtve, az rakja már fel...nagyon megköszönném, hogy ezt nem kéne elmagyarázom minden egyes alkalommal :)

Ati 01-26-2006 14:14

Quote:

Originally Posted by Phoenix
akkor létszi akinek ez megvan összegyűjtve, az rakja már fel...nagyon megköszönném, hogy ezt nem kéne elmagyarázom minden egyes alkalommal :)

Aki felteszi,k az lehetőleg egy külön témába tegye, ahol a téma nevéről fel lehet simerni, hogy mi van benne. :) Köszi. :)

Phoenix 01-26-2006 15:17

okés...akkor ezt msn-n :)

Apa 01-26-2006 15:39

jo eza téma főnix.... bár lett volna mikor én keztem, akko nem 4 x inditottam volna uj orit. a "szleng" gyűjtemény szerintem szintén jo,sokan nem vágják merre hány ora.sok sikert neked ... üdv.
apa

Phoenix 01-26-2006 15:44

köszi Apa :)
éppen ezért lenne jó, ha vlaki tudna segíteni a kezdőknek, mert kitudja, hogy milyen tehetségek vesznének oda ;)

Apa 01-26-2006 15:48

hahaha mondjuk mint én..... volt miko aszittem abbahagyom, de jött a körváltás...... és azota reggel 7től, este 11 ig ......
nem is mondom

Phoenix 01-26-2006 16:03

Quote:

Originally Posted by Apa
hahaha mondjuk mint én..... volt miko aszittem abbahagyom, de jött a körváltás...... és azota reggel 7től, este 11 ig ......
nem is mondom

HÓDkóros http://tironman.dox.hu/n.gif ;)

Apa 01-26-2006 16:06

szavaztam neked neked 1et te főnix. :D

Phoenix 01-26-2006 16:17

Quote:

Originally Posted by Apa
szavaztam neked neked 1et te főnix. :D

mit szavaztál?? :confused:

Szecsa 01-26-2006 16:51

A kezdoknek nyitott szotar jo otlet :)

Brúsz Li 01-26-2006 19:28

Quote:

Originally Posted by Szecsa
A kezdoknek nyitott szotar jo otlet :)

Szerinted jo otlet?
Tutira mondod?
Heeeeeeeeeee?

Davi 01-26-2006 19:38

Szerintem is, emlékszem mikor én kezdtem fhúúúúúúú.......
Csak az a baj, hogy sztem azok fogják a legkevesebbet olvasni akiknek kéne:)

Alba 01-26-2006 21:07

Azert regen jo volt.Volt a sugoban egy kezdeti lepeseket segito cucc.Hat ha ugy jaccottal ahgy ott ajanlottak tuti kinyiffantottak az orszagod.Viszont arra jo volt hogy rajojj mit rontottal el :)

Szecsa 01-26-2006 21:09

Alba most is van nehany otlet, hogy megis hogy kezd :) Mit epits, mit kepezz, stb stb. Szerintem az igenis hasznalhato, sokszor neztem pl. az osztas+moral noveles reszt belole :)

Csigusz:P 01-27-2006 12:34

izé

Quote:

Originally Posted by Alba
Azert regen jo volt.Volt a sugoban egy kezdeti lepeseket segito cucc.Hat ha ugy jaccottal ahgy ott ajanlottak tuti kinyiffantottak az orszagod.Viszont arra jo volt hogy rajojj mit rontottal el :)

mostis vanilen :P

Atti 01-27-2006 16:21

Sziasztok!!

Egész jol összejött ez az új fórum:D

MiKoR 01-27-2006 16:48

Üdv!

Üdv mindenkinek
Üdv kezdők és
Üdv nemkezdő társaim!

Alba 01-27-2006 16:52

Jo de régen nem ilyen ötleteket adott a hodito.Most amit irnak nem is rossz.De akkor hat volt nemi kivetnivalo benne..

Apa 01-28-2006 00:23

hm........
nem is tudom brusz, talán te vagy az uj kisisten........
ha nem akko szelektáléd a tanácsaidat fajokra-személyiségekre
amit leirtá nem rosz ,...............
de talán van jobb recept is.
ne vidd az erdőbe az uj madarat, azé h. okosnak láccá

Zsoké 01-28-2006 06:34

Quote:

Originally Posted by Apa
hm........

Nem viszem én sehova de mikor kezte játszani ezzel a 2 fajal keztem :D

Brúsz Li 01-28-2006 07:38

Quote:

Originally Posted by Apa
hm........

Szeva Apa.

Az az igazsag hogy vartam a kritikakat.
Ez nem okosnak laccas .
De te nem irod le a kezdest ahogy latom.

MiKoR 01-28-2006 11:14

szerintem..

Üdv!

Nem rossz amit leírtál, valóban, de mivan, ha nemtud belépni annyiszor ahányszor kéne..., ha nemképez varikat hiába gnóm vagy óriás nemtudja felrakni a faji varázslatokat, szal vari kell annyi a 2. napon, de legkésőbb a 3.on, hogy feltudd rakni a faji varázslatot! (akár gnóm akár óriás vagy)
Szerintem mindenképpen hadis országgal kezdj, talán az a legkönyebb.. szerintem gnómmal legegyszerűbb első országnak, ha gnóm vagy és elitekre rágyúrsz, de csak, ha lesz pénzed.., ha van MSNed akkor vegyél fel, ott elmondom itt hosszadalmas és bonyolult! (kecs@citromail.hu)-->>természetesen a kezdő srácra gondoltam!

De lényeg, hogy legyenek foglalkoztatva az embereid és legyenek tele a házaid, mert különben nemfizetnek adót stb.!
énsem mondanám magam tapasztaltnak, mindig látok őjat, de sok ori láttam

Nikol 01-28-2006 13:21

Köszi a válaszat!:)

Ati 01-28-2006 14:04

Phew... Kicsit szétszedtem témákra a beírásokat, mert így ömlesztve soha az életben nem fog senki semmit megtalálni. :) Még nagyon az ömlesztett órumhoz van mindenki szokva, úgy látom. :) Ha új kérdés van, akkor tessék neki külön témát nyitni, megjelölve, hogy miről szól a kérdés, hogy meg lehessen találni, és könnyebben, gyorsabban válkaszt is kaphass. :)

MiKoR 01-28-2006 18:14

jóötlet, de, szerintem úgyis lesz belőle itt-ott kis csetelés! :)

Ati 01-28-2006 18:20

Quote:

Originally Posted by MiKoR
jóötlet, de, szerintem úgyis lesz belőle itt-ott kis csetelés! :)

Azzal nincs is baj. Viszont ha egy téma már csak csetelésből áll, akkor a többiek oda nem néznek be, így ha bárki felvet egy értelmes kérdést, a csetelés közben el fog teljesen veszni, soha az életben nem kap rá választ. Lásd Hódítón belüli fórum. Akkor kár külön fórumot csinálni, elveszni a kérdések a régi fórumon is el tudnak. :)

Dragi 01-28-2006 19:58

Hellosztok

Nos én azt gondolom hogy a kezdők mindenképpen álljanak neki fórumzni!:D
Nekem bejött és rátaláltam a Mesteremre bár nem ő tanított meg mindent de sokat köszönhetek neki!:D Üdv Phoenix!:D

MiKoR 01-28-2006 21:11

nemárt, ha van tapasztaltabb játékos ismerősöd, akiben megbízhatsz,de szerintem ahhoz hogy a játék élvezetes is legyen sok egyéni tapasztalatra van szükség, aztán a mesterek meg vigyázzanak, biztos ismeritek a mondást, amiben a mester végül szív, a tanítvány meg megkapja a királykisasszonyt meg a fele királyságot.!
VAgy nem ígyvan?:p valami ilyesmi!:rolleyes:

Rika 01-28-2006 22:08

Hali!
Csak érdeklődnék, hogy azok a kezdők, akik mostanában lépnének fel az 1A-ba, hol kérhetnek tanácsokat?
Mert ahogy olvastam azt a témát, hát elég rémísztő ott a helyzet...
Oda lépve kezdőbb kezdőnek érzem magam, mint aki most regel először :eek:

MiKoR 01-28-2006 22:11

szerintem indítsd egy témát, hogy 1/A
de vhol már láttam 1/A val kapcsolatos fórumozást!

Ati 01-28-2006 22:16

Az a téma nem annyira segítségnyújtás, inkább csak beszélgetés. Szerintem ha konkrét kérdésed van, nyiss itt neki egy témát, és tedd fel, sok A-s van itt, a hogy nézem, valaki biztosan tud segíteni.

steffl 01-31-2006 12:22

Quote:

Originally Posted by Rika
Hali!
Csak érdeklődnék, hogy azok a kezdők, akik mostanában lépnének fel az 1A-ba, hol kérhetnek tanácsokat?
Mert ahogy olvastam azt a témát, hát elég rémísztő ott a helyzet...
Oda lépve kezdőbb kezdőnek érzem magam, mint aki most regel először :eek:

drága rika
pontossan eltaláltad a helyzetet az 1/a ban de nem kell annyira félni csak fel kell készülni mindenre..és arra hogy ott a pénz nagyon fontos...

steffl 01-31-2006 12:26

az 1/a hoz még annyit hogy ha fel merne lépni a 2/b-böl akinek ideje lenne lépni akkor javulna a helyzet kitolodna a top,
ahogy eröl beszéltünk amikor kötelezö lett az 1/a de nem nöt valami nagyon a létszám -ha ez nem igy van kérem javitsátok ki...

Remedy 02-07-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by steffl
az 1/a hoz még annyit hogy ha fel merne lépni a 2/b-böl akinek ideje lenne lépni akkor javulna a helyzet kitolodna a top,
ahogy eröl beszéltünk amikor kötelezö lett az 1/a de nem nöt valami nagyon a létszám -ha ez nem igy van kérem javitsátok ki...

azert csak nott, en pl magamtol nem leptem volna fel :)

All times are GMT +1. The time now is 23:28.