![]() |
Segítség új játékosoknak
Sziasztok
Nem értem miért allák hátrább mint A többiek??? Nekem jellenleg 8351 pontom van a masiknak meg csak 8331 pont ja van Lécci segítsetek Köszi |
Quote:
Ha már választottál fajt, akkor legközelebb akkor fogsz tudni, ha fellépsz a következő szintre. Ott újra választhatsz fajt is és személyiséget is. Maradhatsz ugyanaz, mint azelőtt voltál, vagy lehetsz más is, ahogy szeretnéd. Ha már végigjártad az összes szintet, ami a játékban van, akkor szerezhetsz plusz személyiségeket. Ezzel kapcsolatban idézet a feljutás súgóból, ez minden lényeges információt tartalmaz: " Hogy a játék a legfelső szinten se váljon értelmetlenné, lehetőséged van az országod 5. szinten való újraindítására. Ez esetben Te magad választhatod meg, hogy melyik 5. szintű csoportba kerülj, és mivel nem új játékos vagy, ezért az 5. szintről a közös fórumot is elérheted. Sőt! Ilyenkor, ahányadik alkalommal játszod újra a játékot, annyi személyiséget választhatsz országodnak! Ha tehát egyszer már feljutottál a legfelső szintre, és onnan újraindultál az 5. szinten, akkor már két személyiséget választhatsz. Ha már kétszer is jártál fent, akkor újraindulás után már 3 személyisége is lehet országodnak stb." |
Tárgytalan. Megelőztek. :D
De a segítőkésség az megvolt részemről is. :D |
werden
Köszönöm a választ
|
Én válaszoltam a másik részben :o
|
Quote:
nem tudom megszokni, hogy a témákat szép sorjában olvassam. :D |
Mi ez, hirtelen 2 topic a fajválasztással kapcsolatban? :eek:
|
Azt hittem, Ati ezt be fogja zárni a remek névválasztás miatt. A másikat meg át kéne rakni a helyére. Elég nagy az összevisszaság, a megbeszélések felét is általános beszélgetésnek nyitják mostanában az emberek. :o
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
aki nyit egy igen kidolgozott témát, mert van egy kihagyhatatlan ötlete a hódítóval kapcsolatban , szerited túl nagy elvárás, hogy tudja melyik topicba kell nyitni? :D :D |
Egy kósza kérdés amiért nem nyitok új topicot:
Ha megkötöttél egy szövetségi kapcsolatot egy másik országgal, azt 72 körig semmiképp nem bonthatod fel. De mi van, ha a szövi mondjuk 2tagú és az egyik a 72óra előtt fellép, vagy töröl vagy mittom én. A hoppon maradt tag számára ez esetben is érvényes a 72óra, vagy a szövetség azonnal bontottnak számít?! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok !
Óriás vagyok tudós személyiséggel és a tudományok területén van egy kis gondom. Mágiából 9000 tekercsel 44%-on vagyok de lakáshelyzet területén 9600 tekercsel csak 40%. Most akkor hogy van ez? Előpre is köszi a segítséget.:) |
lakásból nem lehetett elérni a faji többletet. azaz oriasnál 40%-ot
súgó: Tudós A tudós minden tudománytekercset 10%-kal olcsóbban írhat, és az elérhető maximum 5%-kal magasabb az összes tudományág, kivéve a lakáshelyzet tekintetében. A +5% maximum nem vonatkozik a lakáshelyzeti tekercsre. |
Quote:
|
Quote:
|
Lenne még itt valami amiben nem vagyok biztos jobban mondva nem tudom...ha elmegyek szabira kopnak a tekercseim? az az 1% ami 200-400 heki között van mivel én még itt tartok :) nem szeretném ha tudatlanságom miett a túlfeszített létszám megbosszulná magát és elmennének az emberkéim :( előre is köszi annak aki segít :)
|
nem, nem kopnak
|
Quote:
Werden, ne a nyitókérdést változtasd meg mindig, mert úgy egyrészt nem fogják olvasni, másrészt értelmetlen lesz a topic. |
Valószínűleg azért állsz hátrébb a listán, mert a kör közepén nézted, de körváltáskor még neki volt több pontja. A lista mindig csak váltáskor frissül, de az érték a pillanatnyi helyzetet mutatja.
|
Quote:
|
Hello!
Lenne 2 kérdésem: 1. Több topicban is írták már hogy egy országról lepattant vki, az illető pedig "hazakísérte" a támadó sereget. Ez a hazakísérés dolog mit jelent egész pontosan? 2. Olyat is olvastam, h vki 3-4 sereggel kísért haza vkit. Ehhez az kell, hogy a 3-4 sereg egyenként is erősebb legyen, mint a hazakísért sereg? Régebben már játszottam, most kb. 1 hónapja játszok megint, de ezt nem értem, és súgóban sem találtam róla semmit. Bocs, ha kicsit hülyén fogalmaztam, remélem értitek, h mit nem értek:) |
Quote:
|
Ja így már értem, köszi
|
Nem működik
Sziasztok! Hogy van az, hogy elvileg 24 körös védelmem van az 1/A-ra lépve, és mégis a 14. körben elvisznek tőlem 200 hekit!?!?!?!?!?!?!?!? Ez normális???
|
Quote:
Igen. A védelem csak egyéni csatákra vonatkozik, klántámadásokra nem. |
Ja bocs. Akkor asszem megint bővítésre szorul a súgó...
|
Quote:
Végülis engem nem zavar, ha le van írva benne, hogy a klántámadás ellen nincs védelem, de a jelenlegi állapotát se tartom félrevezetőnek:) |
Hát konkrétan valóban nem félrevezető, csak furi. A leírás valahogy úgy szól, hogy 24 körös védelem van(vagy 25 erre nem emlékszem :D) És azután támadhatsz, és országod is támadható! Ergó azelőtt nem... Vagy csak nekem jön le így?
|
Quote:
Az országod előtte nem is támadható, mint ahogy te se támadhatsz. Ezzel szemben a klánod igen. |
Sziasztok!
Óriás/tudos vagyok 200 hekin varira gyurok és szövibe léptem egy Elf/tudossal. Egyenlőre csak töltögetjük az orinkat.Jönne a szövinkbe még egy óriás/tudos hadira gyurva, és szerintünk kellene még egy Ork hadis. Véleményetek szerint ez jó felállás lesz-e? Esetleg mit javasoltok!? |
a hadi és a vari jónak tűnik így, nameg az elf toli sem rossz, de az orkkal vigyázatok mert az nem kezdőnek való és nagy odafigyelést igényel;)
|
viszont az ork ne legyen kezdő:)
annak nem való. |
azonos mp, mégis megelőz, nem hiszem el:D
hogy lehet zöldet visszavonni?:D |
bocsárnat, de azonos perc volt nem azonos mp;)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:40. |