Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   áttekinthetőbb szövi felmérés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1585)

sifu 03-24-2007 15:22

áttekinthetőbb szövi felmérés

sziasztok!

amit javaslok szintén csak 1 kényelmi módosítás lenne....
az a gondom h ha felmérsz 1 szövit akkor látod kik a tagjai és az új módosítás miatt látod ki milyen messze van tőled....erre a varitok meggömböli mondjuk mind a 4-et!
ha meg akarod nézni mit tudnának össze hozni ha nekik mennétek akkor 2 lehetőséged van:
1.
-felmért szövik(meg nézed kinek a gömbjeit kell végig nézned és számolnod)
-kristálygömbök(végig nézed a gömböket és számolsz)
2.
-pont lista (és megnézed h kinél van kis kék i betü,ott látod az ő gömbjét esetleg az épületeit és a szövijeit)

sztem össze lehetne vonni a 2 dolgot!!!!
mi lenne ha akár a szövi felmérésbe akár a pont listába(kis kék i betü) belépve
ott lenne a gömb esetleg az éplista és ha szövikről van adat az is(gömb éplista)nem csak a távolság!

vagy ha ez így túl összetett akkor a szövifelmérésbe v a pontlistába(I) belépve látnánk h kiről van adat még!ami most pirossal van jelezve a távolság mondjuk zöld lenne ha van adat és piros ha nincs!!!
talán áttekinthetőbb lenne a dolog....vélemények?:)

Dragi 03-24-2007 15:24

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 82170)
sziasztok!

amit javaslok szintén csak 1 kényelmi módosítás lenne....
az a gondom h ha felmérsz 1 szövit akkor látod kik a tagjai és az új módosítás miatt látod ki milyen messze van tőled....erre a varitok meggömböli mondjuk mind a 4-et!
ha meg akarod nézni mit tudnának össze hozni ha nekik mennétek akkor 2 lehetőséged van:
1.
-felmért szövik(meg nézed kinek a gömbjeit kell végig nézned és számolnod)
-kristálygömbök(végig nézed a gömböket és számolsz)
2.
-pont lista (és megnézed h kinél van kis kék i betü,ott látod az ő gömbjét esetleg az épületeit és a szövijeit)

sztem össze lehetne vonni a 2 dolgot!!!!
mi lenne ha akár a szövi felmérésbe akár a pont listába(kis kék i betü) belépve
ott lenne a gömb esetleg az éplista és ha szövikről van adat az is(gömb éplista)nem csak a távolság!

vagy ha ez így túl összetett akkor a szövifelmérésbe v a pontlistába(I) belépve látnánk h kiről van adat még!ami most pirossal van jelezve a távolság mondjuk zöld lenne ha van adat és piros ha nincs!!!
talán áttekinthetőbb lenne a dolog....vélemények?:)

szerintem nincs rá szükség :) szövifórumra bemásolod a 4 gömböt éplistával és kísz :)

sifu 03-24-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 82171)
szerintem nincs rá szükség :) szövifórumra bemásolod a 4 gömböt éplistával és kísz :)

és ha mf vagy??:)

Cece 03-24-2007 15:29

A potlistet szerintem hagyjuk békén.
Onnan minden ki lett véve amit csak lehetett, mert hangyányiak voltak a betűk. Sztem oda már nem fér semmi.

sifu 03-24-2007 15:32

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 82173)
A potlistet szerintem hagyjuk békén.
Onnan minden ki lett véve amit csak lehetett, mert hangyányiak voltak a betűk. Sztem oda már nem fér semmi.

a pont listát ez nem változtatná meg!!!a pont listában van 1 KIS KÉK I betü ami megnyit 1 info oldalt ha van infod az orirólk erre gondoltam!

Dragi 03-24-2007 15:35

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 82172)
és ha mf vagy??:)

akkor meg Excel vagy Word vagy Powerpoint ;) és akkor a későbbiekben visszamenőleg is megvannak :)

sifu 03-24-2007 15:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 82176)
akkor meg Excel vagy Word vagy Powerpoint ;) és akkor a későbbiekben visszamenőleg is megvannak :)

ezt értem:) és tényleg jó fej vagy!:)de ez eddig is működött de ugye az általad említett dolgok nem a hód részei?vagy te tudsz olyanrőól amiről én nem?:)))))))
a játékban való módosításról lenne szó nem arról h ezt ki hogy oldja meg a hódon kívül.....

Cece 03-24-2007 15:51

Akkor meg nem értem mi a gond?
Én rákattintok az I betűre és ott az éplist + szövifelmérés + kristálygömb is 1 helyen. Csak le-fel kell görgetnem az egeret.
Valójában nem értem mi az amit szeretnél, hiszen ez is itt lett megszavazva, hogy minden egy helyen legyen.

sifu 03-24-2007 16:07

ez így van ahogy mondod de ott csak 1 ori adatai vannak ugye?
és akkor végig kell nézned mind a 4 I betüt h lásd mi a szitu!
lehet merész ötlet h ott legyen az egész szövi minden felmért adattal együtt!!
ezért választottam ketté a felvetést,miszerint:-ha ez túl összetett feladat lenne vagy nem megoldható akkor legalább annyi h a táv kijelzése legyen zöld ha bármi adat van valamelyik szöviről és maradjon piros ha nincs!:)
ennyi!

sifu 03-24-2007 16:09

és esetleg a zöld távolságra kattintva onnét lehessen elérni a másik szövi adatait és ne keljen külön az I betükön végig menni kiről van gömb v csak éplista és még kiről milyen adat hiányzik...

dreaman68 03-24-2007 16:30

én sem támogatom megnyitod két v több ablakba akkor legalább ott vana zonnakl egymás mellett összelehet hasonlítani is

Fefe013 03-24-2007 21:47

Szerintem szükségtelen, jó az így ahogy van;)

Zsáni 03-25-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 82182)
ez így van ahogy mondod de ott csak 1 ori adatai vannak ugye?
és akkor végig kell nézned mind a 4 I betüt h lásd mi a szitu!
lehet merész ötlet h ott legyen az egész szövi minden felmért adattal együtt!!
ezért választottam ketté a felvetést,miszerint:-ha ez túl összetett feladat lenne vagy nem megoldható akkor legalább annyi h a táv kijelzése legyen zöld ha bármi adat van valamelyik szöviről és maradjon piros ha nincs!:)
ennyi!

és nem kitelik az idődből, hogy megnézd mind a 4 I betűt? :)
ne lustuljunk már ennyire...

sifu 03-25-2007 22:22

nem tellik képzeld el van amikor csak pár percem van és ez meggyorsítaná az áttekintést de úgy látom mindeki otthon van egész nap és hódozik...szerencsések vagytok h van időtök nézegetni az I betüket...
ennyi

Hóhér 03-26-2007 01:31

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 82236)
és nem kitelik az idődből, hogy megnézd mind a 4 I betűt? :)
ne lustuljunk már ennyire...

én annyira lusta vok...

amit utálok az, ha felmérek egy szövit, akkor egyenként oda-vissza nézni az ori számokat és beírni a saját pontlistába

amit díjaznék egy hozzá ad gomb, amikor meg volt a felmérés, magától betenné az összeset a pontlistámba kattintásra

de tetszene...

:p :p :p

Synkel 03-26-2007 17:23

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 82309)
én annyira lusta vok...

amit utálok az, ha felmérek egy szövit, akkor egyenként oda-vissza nézni az ori számokat és beírni a saját pontlistába

amit díjaznék egy hozzá ad gomb, amikor meg volt a felmérés, magától betenné az összeset a pontlistámba kattintásra

de tetszene...

Ez a Hozzáad gomb is menjen a beállítások menübe a többi kütyü mellé?:D:D

Zsáni 03-26-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by sifu (Post 82293)
nem tellik képzeld el van amikor csak pár percem van és ez meggyorsítaná az áttekintést de úgy látom mindeki otthon van egész nap és hódozik...szerencsések vagytok h van időtök nézegetni az I betüket...
ennyi

mi se vagyunk itt egész nap, képzeld :)
ettől még mindannyian megoldjuk :)

Zsáni 03-26-2007 17:25

Quote:

én annyira lusta vok...

de tetszene...

nem is rossz ötlet ;)

Hóhér 03-26-2007 20:12

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 82500)
Ez a Hozzáad gomb is menjen a beállítások menübe a többi kütyü mellé?:D:D

:D

ez tetszik, de természetesen ez nem opcionális , mivel ha nem akarod betenni egyszerűen nem nyomod meg a gombot...

:p

Szecsa 03-27-2007 08:31

Ez tetszik vegulis, ez a hozzaadas gomb a szovilisteknel...megkonnyitene a szovihaboru kezdetet, nyilvan vipeseknek.

richardka 03-29-2007 09:34

Quote:

én annyira lusta vok...

de tetszene...

Ezzel egyetértek támogatom:))

All times are GMT +1. The time now is 16:21.