![]() |
Búja-Baja-Storyja
Itt mindenki elmondhatja kedvére búját-baját vagy épp amit szívesen elmesélne:) Ki kívánkozik belőled, mond ki(na jó itt írd le:p).
|
Quote:
:D te meg mindig kötöszködsz :p :D |
Quote:
* megöleli, közbe röhög* |
Quote:
:D :D :D menek sírni :) |
Quote:
Mire megírtam a bumat-bajomat addigra kiléptetett a rendszer és erre eltünt az egész... Mostmán nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevesek? :D |
Quote:
na körmöld le megint :) |
Quote:
Pont azon szenvedtem, hogy elég álltalános legyen, h semmi munkahelyi szabályt még véletlenül se szegjek meg... De így tuti nem:) Amugy csak az IT-vel folytatott több napos harcomról szólt, pár apró jogosultság beállításának ügyében:) |
Quote:
|
Quote:
Én ugy tudtam Veszprém... (Jó a csapat karancsalján hajra ,hajrá Salgótarján! :)) *csápol* |
Quote:
mindig is Tarjánban laktam :p |
Quote:
(mit gondolnak még!) azért szüküljünk a bukra- és bajorka... ;) Szal egyééb? :) najó ha semmi több akkor menj lyányom (feloldozlak:p) |
Quote:
igen, már akartam is mondani, hogy átadom a helyen a síránkozó népnek :D |
Nekem hianyzik Buzsikaaa :( tegnap nem láttam :(
|
Quote:
|
barátnőm :)
|
Quote:
ÉS mij a rendes keresztneve? |
Áginak hívják :)
sajna a szerdai nap mindkettonknek elég zűrös :( most meg operacios rendszerek zh-t fogok irni :( igy azt tanulgatom :) meg éhes is vagyok, mennék haza ebédelni :D |
Quote:
|
most van alapvetoen eleg sok problemam :D
ha leirnam oket ide, akkor estig beszelgethetnenk :) |
Quote:
Tartogass honapra is;) Én is így csinálom... |
melyek azok a nyelvek a kesobbi munkavallalasnal, amelyek hasznosak az angolon kivul?
|
egy értelmű :)
PErsze kérdés milyen terület. De álltalánosságban: német, spanyol, olasz, francia. Kereskedelmi , diplomáciai területeken nagy a haszna az orosznak, a horváthnak a szlováknak, románnak. Jó lehet még a japán! |
kellene még egy nyelvvizsgat csinalnom az angol mellé...de gondolkozom, hogy az olasz jo dontes lenne -e...alapvetoen gazdasagi terulet fele szeretnek tovabbtanulni egyszer :)
|
Quote:
De utána majd olaszt akarok tanulni... De naon jó a spanyol is, a németről természetesen nem beszélve. A franciáról nincs sok infom, h mennyire van keletje..:confused: |
hm...alapvetoen en szerintem csak sieleskor es nyaralaskor veszem egyelore a nyelveknek hasznát :D
es ne tanulj olyan nyelvet, aminek nincs ertelme (eszperanto) szanj ra tobb idot es tanulj meg vmi nyelvet, aminek kesobb is hasznat veszed :) ugy erzem, csak idopocsekolas lenne neked eszperantot tanulni... |
Quote:
Ezaz egyetlen amire van esélyem most:) |
szerintem egy olaszra is van siman eselyed :)
nem olyan nehez nyelv |
Quote:
Ha itthon, akkor én mindenképp a németet ajánlom, mivel bár a világon csak egyetlen egy, és viszonylag kis régió van ahol a német a második idegen nyelv, Magyarország pont ennek (Köztes-Európának) a része. Ámerikába lassan már nem is az angol után, inkább előtte a spanyol. :D De annak máshol nemigen veszed hasznát. A horvát, szerb, urambocsá' román egyáltalán nem rossz ötlet, sőt! De sztem még egy lingua francával többre mész, szóval én a németet és az oroszt, esetleg a franciát javaslom. :) |
Quote:
Utána majd jöhet az olasz. |
hm...mire kell neked ennyire a nyelvvizsga, LotR?
|
Quote:
|
hm...es miota halogatod?
|
eh de szutyok idő van:(
Kb. mintha angliába lennénk... Vagy ezentul ez lecc a tél??? A márciusi eső??? :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de nagyon.... |
Quote:
Én is Pesten vok:(:( |
Quote:
|
Quote:
:D |