![]() |
10 személyiség hogy?
Felmerült bennem még egy kérdés.Öszesen 9 személyiséged leheh összeszámoltam:-Kereskedő 1.
-Tolvaj 2. -Varázsló 3. -Harcos 4. -Tábornok 5. -Vándor 6. -Gazdálkodó 7. -Tudós 8. -Túlélő 9. De akkor ennek hogyan lehet 10 személyisége?10 személyiség: 1 ország Tuvalu (#3490) 4/L 28.677 :confused: |
Szvsz elírás, a 10. körében van, csak rosszul van megfogalmazva.
|
Quote:
"Csak" kis kék 10-ese. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Rovidebb szerintem igy kiirni :D
|
halla volna egy kérdésem a személyiségekkel kapcsolatban...Észrevettétek hogy ha személyiséget választok ami ugye fakultativ vagy akarom vagy nem de ha pl kereskedöt választom ahhoz hogy érjen valamit akkor elég sok bankot kell épiteni..ami viszont más épületek rovására megy...ami akár az oris rovására is mehet..mig a többi személyiséget kiválasztod azt már "hopp" pl ott az 5% tekiplusz..vagy a tulélönek a védelem a tábornoknak a plussz tábornok ..egyedül a kereskedö személyiségnél van hogy épületet kell épiteni....Miért alakulhatott ez igy ?? ráadásul az a körönkénti 7500 arany sem tul vonzo ahogy észrevettem akkor érdemes már bankot nagyobb számban tartani ha annyirra maagsan vagy vagy annyi az mnt-d hogy tutira nem kell védelemmel foglalkozni...Jo ez igy ????
|
Jó.
(Csak hogy ne legyen túl rövid.:) ) |
Quote:
a túlélőhöz kell tartani katonákat is, és ahhoz, hogy legyen értelme a személyiségnek, valakinek ártania kell Neked a tábornokot is ki kell küldened, a harcoshoz és a vándorhoz támadnod kell, ezzel védtelenül hagyva az oridat a varázslóhoz/tolvajhoz használnod is kell őket, különben mit sem ér a +% készi a kereskedőhöz meg bankot kell tartani, ami amúgy is kell a pénz védelme miatt ;) |
Hú milyen népszerű ma Tuvalu :)
Blacky: Szerintem a kereskedőnél a 7500arany azért olyan kevés, mert az árak alkalmazkodnak ehez, ha 25000-re emelnéd akkor is kevés lenne, mert az árak mennének feljebb. Persze ez nem biztos, csak így sejtem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ebbe mia fura? :confused: |
Quote:
|
Quote:
Akinek inge annak szólt! Vegye magára! :D |
Szerintem rövid távon a több kereskedő emelné az árakat, mivel nőne a kereslet, így több katonát lehetne venni, illetve úgyis át kell rakni a pénzt tekibe.
Érdekes módon hosszú távon pedig be kéne állnia egy új egyensúlynak. |
Quote:
|
Quote:
bár ez most csak az én feltételezésem, de olyan sokan nem szoktak újrázni ennyi pénzel, legalábbis arányaiban a kereskedő személyiséget használók pontosabban kihasználók számához képest, főleg hogy kevesen újráznak 1nél többször csak a pénz miatt. |
Quote:
|
szerintem sem :)
akik nagy vagyonnal tudnak lepni, szoktak ujrazni :) |
Vagyont beújrázni jó dolog, alkalmazza is szinte mindenki akinek van vagyona:)
A kereskedőt meg ne így nézd. Ha azt választod, félig bevédi a pénzed, azaz a tolik szempontjából csak a vagyonod fele látszik. Az meg már csak bónusz, hogy a bank minden más személyiséggel ellentétben még pénzt is termel neked:) Kis pozitív hozzáállás kell, és kiderül, hogy nem olyan rossz személyiség az |
Quote:
|
Quote:
Blacky azt írta hogy csak a kereskedőnél kell építeni bankot hogy "érjen is valamit" |
All times are GMT +1. The time now is 00:37. |