![]() |
freemail.hu-nál nagytakarítás van?
Sziasztok!
Tud valaki valamit? Tonnaszámra jönnek vissza a levelek most a freemail.hu-tól, hogy címzett nem létezik. Mintha iszonyat mennyiségű e-mail címet töröltek volna... :confused: |
Ezt figyuzzad Ati! Tegnap írtam onnét supportra, ma belépéskor ilyet kapok:
Adatbázis hiba! Később próbálja újra. szerintem betojt a szerverük... (és töméntelen adatot vesztettek....) :eek: |
Quote:
|
baaaaah, hát ez nagyon gáz. :( Iszonyat mennyiségű levél pattog vissza. :(
|
kinek küldjek gmail-os meghívót? :p :D
|
gmailban, még nem töröltem levelet :)
Eddig 115 MB-ot (4%) használt fel a 2691 MB-ból. :D |
Én a freemail-es címemet szerencsére alig használom, de az elmúlt 3-4 napban egyetlen levél nem érkezett meg, pedig küldtek rá és hasonló indokkal dobta őket vissza a rendszer...
|
Quote:
|
Ezért van nekem ezen kívül egy rendes E-mail címem is :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hát nem tudom, nekem freemaillel is megy az Outlook.
POP3 levélfogadás: freemail.hu levélküldés: mail.elender.hu (legalábbis én ezt használom) |
Quote:
|
Quote:
|
A gmail-nél nem kell saját internetszolgáltatód levélszerverét használnod email küldéshez. Aki pl. a matávos betárcsázós percdíjas internetet használja (bár lehet, hogy már ehhez is adnak email címet...passz), az is tud Outlook-on keresztül levelet küldeni.
beérkező levelek: pop.gmail.com kimenő levelek: smtp.gmail.com |
Ati: a mailboxra, se kapok semmit mostansag... tucc valamit ezzel kapcsolatban?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Javaslat: működő mailcímre regelj. :) |
Quote:
[off]jé, kit találtam iwiw-en:P[/off] |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De jol elbeszelgetunk a semmin!!! Jol szorakozok! Lassan of topic lesz... |
Ebben csak Sütit tudom támogatni... nekem egy árva levél nem jön csak a havi hírlevél meg ami hódos... mástól a hódos címemre semmi se jön (pedig freemailes:rolleyes: ) :)
|
Quote:
Az outlokal csak az a gond h a vírusokat is letölti, meg hajlamos lefagyni, meg iylen olyan bajai szoktak lenni, próbálkoztam a The Bat-al is egy ideig, de legjobb csak simán webes felültröl levelezni. Mellesleg nem tudjátok hogy hotmailes fiókot hogy lehet waprol megsasolni? mer nekem nem sikerült. |
Quote:
|
Ugye ugye.
Hát én hiába győzködök mindenkit. Na de majd Phoenix Mester :D |
Quote:
de tényleg amúgy mindenkinek csak ajánlani tudjuk, akit érdekel, az zöldeljen rám itt, és kérhet meghívót: 322834 |
Körkérdés minden freemailesnek!
Van rajtam kívül más is, akinek nem működik tegnap óta a freemail címe?:confused: Belépés után csak egy hibaüzenet fogad mindig: "A kapcsolat alaphelyzetbe állt A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben. * A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva. * Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát. * Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés." Másnál is ez van, vagy csak nekem akar mindenképp keresztbetenni a héten technika ördöge?:D |
Quote:
|
Quote:
Mit vétettem, hogy nekem most hirtelen semmi nem akar működni?::confused: Az explorerem IS épp "használhatatlan", ez egyszerüen hihetetlen.A technika ördöge...:D |
Nálam is simán működik.
Nézz egy tracert a freemail-re. Parancssorba (futtatás -> cmd): tracert freemail.hu Ha nem jut el a freemail.hu-ig, akkor valami a szolgáltatódnál beteg. Ha ennyi bajod van, hogy IE sem megy, a helyedben megfogadnám azt a windows újrainstall-t, amit a másik topicban említettem. |
Működik, de amit ott is írtam ha megnyitom, nekikezdene a Corel feltelepíteni magát.:D
|
Cassandra: inkább használj vmi normális levelező rendszert, a freemail nagyon gagyi...
|
Quote:
|
Az nem jó:(
Szoktasd át őket az újra. Kb 4-5 éve volt még freemail címem de nagyon gyorsan megutáltam, szerencsére sok embernek nem adtam meg:) |
All times are GMT +1. The time now is 11:37. |