Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   freemail.hu-nál nagytakarítás van? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=158)

Ati 02-02-2006 20:37

freemail.hu-nál nagytakarítás van?

Sziasztok!

Tud valaki valamit? Tonnaszámra jönnek vissza a levelek most a freemail.hu-tól, hogy címzett nem létezik. Mintha iszonyat mennyiségű e-mail címet töröltek volna...

:confused:

Senki 02-02-2006 20:45

Ezt figyuzzad Ati! Tegnap írtam onnét supportra, ma belépéskor ilyet kapok:

Adatbázis hiba!
Később próbálja újra.

szerintem betojt a szerverük... (és töméntelen adatot vesztettek....) :eek:

lll 02-02-2006 20:45

Quote:

Originally Posted by Ati
Sziasztok!

Tud valaki valamit? Tonnaszámra jönnek vissza a levelek most a freemail.hu-tól, hogy címzett nem létezik. Mintha iszonyat mennyiségű e-mail címet töröltek volna...

:confused:

én nem tom, de most egyáltalán nem jó nálam a freemail.hu:( szal még megnézni sem tom, hogy törölték -e a címemet:rolleyes:

Ati 02-02-2006 20:52

baaaaah, hát ez nagyon gáz. :( Iszonyat mennyiségű levél pattog vissza. :(

Toto 02-05-2006 08:48

kinek küldjek gmail-os meghívót? :p :D

Toto 02-05-2006 08:50

gmailban, még nem töröltem levelet :)

Eddig 115 MB-ot (4%) használt fel a 2691 MB-ból. :D

Cassandra 02-05-2006 09:47

Én a freemail-es címemet szerencsére alig használom, de az elmúlt 3-4 napban egyetlen levél nem érkezett meg, pedig küldtek rá és hasonló indokkal dobta őket vissza a rendszer...

ckow 02-07-2006 21:01

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Én a freemail-es címemet szerencsére alig használom, de az elmúlt 3-4 napban egyetlen levél nem érkezett meg, pedig küldtek rá és hasonló indokkal dobta őket vissza a rendszer...

Én ajánlom mindenkinek az ingyenes Outlook Expresst, vagy az Officeos Outlookot. Minden levelet letölt a gépre, és nincs semmi gond. (még a gmail is jobb nála, az legalább minőség:)). Nálam még nem vesztek el levelek, pedig elég sok (spamet) kapok naponta.

Cassandra 02-07-2006 21:03

Ezért van nekem ezen kívül egy rendes E-mail címem is :)

Ati 02-07-2006 21:09

Quote:

Originally Posted by ckow
Én ajánlom mindenkinek az ingyenes Outlook Expresst, vagy az Officeos Outlookot. Minden levelet letölt a gépre, és nincs semmi gond. (még a gmail is jobb nála, az legalább minőség:)). Nálam még nem vesztek el levelek, pedig elég sok (spamet) kapok naponta.

Ha a szolgáltató visszadobja azzal, hogy nem létezik a címzett, akkor nincs mit letölteni. Ez volt itt a fő probléma, ami szerencsére időközben úgy látszik megoldódott. Jópár Hódítós freemail.hu cím ki lett kapcsolva miatta, azokat max újra be kell kapcsolni, ha kell az e-mail értesítő.

Toto 02-08-2006 10:49

Quote:

....(még a gmail is jobb nála, az legalább minőség:)).....

nekem a gmail azért is vált be, mert én is beállítottam Outlook-ba, és támogatja a levélküldést is Outlookból...

Ati 02-08-2006 10:54

Quote:

Originally Posted by Toto
nekem a gmail azért is vált be, mert én is beállítottam Outlook-ba, és támogatja a levélküldést is Outlookból...

Ööö, saját Internet-szolgáltatód nincs? :) Melyik netszolgáltató nem támogat levélküldést? Szóval ezt nem nevezném plusznak, ezt a netszolgáltatód is csinálja, sőt vélhetően sokkal gyorsabban.

ckow 02-08-2006 17:23

Hát nem tudom, nekem freemaillel is megy az Outlook.
POP3 levélfogadás: freemail.hu
levélküldés: mail.elender.hu
(legalábbis én ezt használom)

Toto 02-10-2006 07:38

Quote:

Originally Posted by Ati
Ööö, saját Internet-szolgáltatód nincs? :) Melyik netszolgáltató nem támogat levélküldést? Szóval ezt nem nevezném plusznak, ezt a netszolgáltatód is csinálja, sőt vélhetően sokkal gyorsabban.

A mostani az első netszolgáltatóm, és valóban biztosított egy emailcímet, amit azóta sem tudok beüzemelni, hiába veszekedek velük. Én az ingyenes levelező rendszerek között azonban nem nagyon találok másikat, amelyik támogatja a levélküldést Outlookban. :)

Ati 02-10-2006 08:11

Quote:

A mostani az első netszolgáltatóm, és valóban biztosított egy emailcímet, amit azóta sem tudok beüzemelni, hiába veszekedek velük. Én az ingyenes levelező rendszerek között azonban nem nagyon találok másikat, amelyik támogatja a levélküldést Outlookban. :)

No, itt alapvető logikai hiba van. :) A levélküldést nem a freemail rendszernek kell támogatni. Oda csak kapod az üzenetet. A küldést nem a freemail rendszeren keresztük végzed, hanem a saját szolgáltatódon keresztük. Ha a Kispistike Internetszolgáltatót hastnálod, akkor van egy mail.kispistike.hu levélszerver, amit levélküldéshez használhatsz. Küldéshez ezt írod be az outlook-ba, fogadás meg a megszokott módon. :)

Toto 02-10-2006 10:08

A gmail-nél nem kell saját internetszolgáltatód levélszerverét használnod email küldéshez. Aki pl. a matávos betárcsázós percdíjas internetet használja (bár lehet, hogy már ehhez is adnak email címet...passz), az is tud Outlook-on keresztül levelet küldeni.

beérkező levelek: pop.gmail.com
kimenő levelek: smtp.gmail.com

Wanax 02-18-2006 18:54

Ati: a mailboxra, se kapok semmit mostansag... tucc valamit ezzel kapcsolatban?

Ati 02-18-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by Wanax
Ati: a mailboxra, se kapok semmit mostansag... tucc valamit ezzel kapcsolatban?

Pár napja tele volt a mailq mailbox.hu címekkel, szóval nemigen fogad az se leveleket. :(

Wanax 02-18-2006 19:55

Quote:

Originally Posted by Ati
Pár napja tele volt a mailq mailbox.hu címekkel, szóval nemigen fogad az se leveleket. :(

a roman hoditohoz azonositani kellene de nem kaptam semilyen email-t... akkor ezt bebuktam???

director 02-18-2006 19:58

Quote:

a roman hoditohoz azonositani kellene de nem kaptam semilyen email-t... akkor ezt bebuktam???

kérd mégegyszer a kódot.. ha nem jön, akkor bukta:(

Ati 02-18-2006 20:11

Quote:

Ha nem működik a mailcím, amire regisztráltál, akkor nem fogod tudni használni.

Javaslat: működő mailcímre regelj. :)

director 02-18-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by Ati

jó tippeid vannak:)

[off]jé, kit találtam iwiw-en:P[/off]

Wanax 02-18-2006 20:20

Quote:

Originally Posted by Ati

Az email cim mukodik... arrol nem tehetek hogy a szolgaltatonal problemak vannak!

Ati 02-18-2006 20:27

Quote:

Az email cim mukodik... arrol nem tehetek hogy a szolgaltatonal problemak vannak!

Tudom, ez már részletkérdés, hogy a "működik" szót ki hogy definiálja. :) Egy e-mail címnél én úgy, hogy ha küldök oda egy levelet, akkor azt belátható időn belül megkapod. :) Ha ez nem teljesül, akkor nálam az a cím nem működik. :)

Wanax 02-18-2006 20:36

Quote:

Originally Posted by Ati
Tudom, ez már részletkérdés, hogy a "működik" szót ki hogy definiálja. :) Egy e-mail címnél én úgy, hogy ha küldök oda egy levelet, akkor azt belátható időn belül megkapod. :) Ha ez nem teljesül, akkor nálam az a cím nem működik. :)

Sorry, hogy regisztracio elott csak azt neztem meg, hogy él-e a cim es miutan beleptem, nem kuldtem senkinek egy levelet, es kerdeztem meg hogy megkaptad??? :p

Ati 02-18-2006 21:17

Quote:

Sorry, hogy regisztracio elott csak azt neztem meg, hogy él-e a cim es miutan beleptem, nem kuldtem senkinek egy levelet, es kerdeztem meg hogy megkaptad??? :p

Ha nem kapsz pár napja egyetlen levelet se, akkor azért ott valami feltűnik, nem? :) Ha nem is ír senki, a spamek azért csak szoktak jönni, amikor működik a cím. :D

Wanax 02-18-2006 21:21

Quote:

Originally Posted by Ati
Ha nem kapsz pár napja egyetlen levelet se, akkor azért ott valami feltűnik, nem? :) Ha nem is ír senki, a spamek azért csak szoktak jönni, amikor működik a cím. :D

Nem vagyok jaratos ebben... 1 orimhoz lett csinalva anno a cim es semmi masra nem hasznaltam! Igy spam-ok se jonnek 1000L! :D:D:D
De jol elbeszelgetunk a semmin!!!
Jol szorakozok! Lassan of topic lesz...

Senki 02-20-2006 08:08

Ebben csak Sütit tudom támogatni... nekem egy árva levél nem jön csak a havi hírlevél meg ami hódos... mástól a hódos címemre semmi se jön (pedig freemailes:rolleyes: ) :)

Gyula 02-20-2006 11:38

Quote:

Az outlokal csak az a gond h a vírusokat is letölti, meg hajlamos lefagyni, meg iylen olyan bajai szoktak lenni, próbálkoztam a The Bat-al is egy ideig, de legjobb csak simán webes felültröl levelezni.

Mellesleg nem tudjátok hogy hotmailes fiókot hogy lehet waprol megsasolni? mer nekem nem sikerült.

Phoenix 02-20-2006 11:38

Quote:

kinek küldjek gmail-os meghívót? :p :D

ennél jobb mail-t nem ismerek :) bár én már kezdem azt is telíteni rendesen :p

Toto 02-20-2006 12:34

Ugye ugye.
Hát én hiába győzködök mindenkit.
Na de majd Phoenix Mester :D

Phoenix 02-21-2006 09:26

Quote:

Ugye ugye.
Hát én hiába győzködök mindenkit.
Na de majd Phoenix Mester :D

na de Toto :D még zavarba hozol :p
de tényleg amúgy mindenkinek csak ajánlani tudjuk, akit érdekel, az zöldeljen rám itt, és kérhet meghívót: 322834

Cassandra 07-14-2006 14:43

Körkérdés minden freemailesnek!

Van rajtam kívül más is, akinek nem működik tegnap óta a freemail címe?:confused:
Belépés után csak egy hibaüzenet fogad mindig:

"A kapcsolat alaphelyzetbe állt
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
* A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés."

Másnál is ez van, vagy csak nekem akar mindenképp keresztbetenni a héten technika ördöge?:D

aúú 07-14-2006 14:54

Quote:

Originally Posted by Cassandra

Van rajtam kívül más is, akinek nem működik tegnap óta a freemail címe?:confused:
Belépés után csak egy hibaüzenet fogad mindig:

"A kapcsolat alaphelyzetbe állt
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
* A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés."

Másnál is ez van, vagy csak nekem akar mindenképp keresztbetenni a héten technika ördöge?:D

Nekem tökéletesen ment egész nap...:eek:

Cassandra 07-14-2006 15:39

Quote:

Originally Posted by aúú
Nekem tökéletesen ment egész nap...:eek:

Ez nem ééér:(
Mit vétettem, hogy nekem most hirtelen semmi nem akar működni?::confused:
Az explorerem IS épp "használhatatlan", ez egyszerüen hihetetlen.A technika ördöge...:D

Csokibácsi 07-14-2006 16:05

Nálam is simán működik.
Nézz egy tracert a freemail-re.
Parancssorba (futtatás -> cmd): tracert freemail.hu
Ha nem jut el a freemail.hu-ig, akkor valami a szolgáltatódnál beteg.

Ha ennyi bajod van, hogy IE sem megy, a helyedben megfogadnám azt a windows újrainstall-t, amit a másik topicban említettem.

Cassandra 07-14-2006 16:15

Működik, de amit ott is írtam ha megnyitom, nekikezdene a Corel feltelepíteni magát.:D

Goldy 07-14-2006 16:42

Cassandra: inkább használj vmi normális levelező rendszert, a freemail nagyon gagyi...

Cassandra 07-14-2006 16:47

Quote:

Originally Posted by Goldy
Cassandra: inkább használj vmi normális levelező rendszert, a freemail nagyon gagyi...

Van másik is, de sok helyen sajnos még ez van megadva.

Goldy 07-14-2006 16:50

Az nem jó:(
Szoktasd át őket az újra.

Kb 4-5 éve volt még freemail címem de nagyon gyorsan megutáltam, szerencsére sok embernek nem adtam meg:)

All times are GMT +1. The time now is 11:37.