![]() |
Folyamat leállás
Az lenne a problémám, hogy egy nap többször is bejön az az ablak, hogy A Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt, ezért leállt. Semmi más gondom nincs, csak hogy megjelenik ez az ablak... Lemégsézem, aztán ha szerencsém van akkor néhány órán át nem jön lelő, de van hogy 10 percenként előugrik, és elég irritáló tud lenni ha pl filmet nézek a gépen...
Tudja e valaki hogy ez mi a retek, miért van és hogy lehetne leállítani? Köszi |
http://pcforum.hu/tudastar/24133-43/...+Services.html
http://support.microsoft.com/kb/894391 http://forums.speedguide.net/showthread.php?t=180853 http://www.securitystronghold.com/en...ution-2385.php Nézd meg ezeket, remélhetőleg valamelyik segít :) |
Quote:
|
Quote:
Sok sikert! :) |
Nekem is lenne egy apró pici problémám.
Mostanában rengeteget fagyizik a gépem, úgy hogy semmi előjel egyszer csak meg áll az egész és nincs más mint a reset gomb. Van hogy csak a progi hal meg, most az előbb pl az IE de minden más programom képes egyik pillanatrol a másikra elpusztulni. Elképzelhető hogy vírusom van, de inkáb arra gyanakszom hogy valamelyik alkatrész készül meghalni a gépben. van valami progi amivel tudnám monotorozni a gépet úgy hogy a végén hiba jelentés képp nem egy szám halmazt, hanem valami közelebbi információt kapop arrol hogy mi okozta a hibát? Esetleg az xp és naplozza ezeket a hibákat? Nem akarok az alkatrészek cserélgetésével játszani hogy hátha kiderül mi a rossz. |
Gyula nem lehet hogy az xp-d régi?
|
vagy hogy tényleg vírus
|
Quote:
|
Ezt csak "meleg" állapotban csinálja, vagy egyből bekapcsolás után is? A procinak van egy alap védelme, hogy ha túlmelegszik, akkor egyszerűen leáll, hogy le ne égjen. A mostani melegben nem kizárt, hogy ez lép életbe.
|
Vagy nem lehet, hogy letöltötted nemrégiben azt a hibás frissítést, amit én is?:)
Igaz nekem eddig komolyabb gondot nem okozott... kétszer újraindult a gép teljesen magától és egy windows alkalmazás szórakázik bekapcsolásnál, ezek, amiket én a számlájára írhatnék... |
Megy ez már régebb óta, tehát a kevésbé meleg időben is ez volt.
Gondoltam én is a procira is, de ugye anank meg tudom nézni a hőmérsékletét és aban semmi rendkívülit nem láttam. Jah igen és bekapcsolás után is képes ilyen csodákra. Cassy nem igen szoktam semmiféle frissitéseket sem letölteni. Ami azt illeti van még egy hiba jelenségem, skype beszélgetés közben eltünik a hangom én hallom a beszélgető partnert, nem szakad meg a hívás, csak ő nem hall engem, ez is egy rendszeres probléma. |
Vagy hardver, vagy szoftver, vagy az UFO-k :P
Lehet kontakthiba (működés közben nyugodtan ütögesd meg a memóriákat, kártyákat, ha ok, nem történik semmi), hardverhiba (memóriatesztet futtass pl.), puffadt kondis alaplap/tápegység ... Ha van másik vinyód, dobj rá egy XP-t, frissen ropogósan, nézd meg, azzal csinálja-e. Ha nincs, kérj egyet kölcsön, dobj rá egy XP-t, frissen ropogósan, nézd meg, azzal csinálja-e. Ha nem sajnálod a mostani rendszert és elég réginek/használtnak találod, telepitsd újra (szűz install), majd nézd meg, utána csinálja-e. Ha van kedved, molyolhatsz viruskeresővel és egyéb finomságokkal, én újrapakolnám mint a szél. Vedd a sugárpisztolyod és likvidáld a kis szürkét, aki mentálisan terrorizálja a gépedet. |
Quote:
|
Quote:
Köszi Csoki, sugárpisztolyt hol lehet kapni? Komolyra forditva a szót, átböngésztem az eseméánynaplókat és elárulom nektek hogy érdekes módón némi szöveges infót is az xp a hibárol ha az ember kitartóan keres. Azt találtam hogy több fagyásom oka volt hogy az ideport1 nem volt hajlandó válaszolni, ez magyarázatot adhat a skype a wmp meg az ie fagyizásaira is szerintem, szal délután kicserélem az ide kábeleket esetleg megnézem hogy mit csinál ha a vinyót átteszem az ide2-re. Azt nem tudjátok hogy a hiba kódokat hol lehet megnézni hogy mit is takar? MEg hogy azzal sok száma halmazzal amit mellékel az xp a hibához mit lehet kezdeni? |
hiba kódokat peírod googléba és kidob értelmes angol leírást is róla.
Amúgy nekem is volt ilyen gondom, a hűtése nem megfelelő a gépnek, ha pc-d van akkor elég hatásos ha leszeded a burkolatot hogy jobban szellőzzön, vagy vinyó(kra) hűtőt szerelsz. Túl sok újraindulgatás után a memória is tönkre mehet nemtudom azokat megnézted-e (MEMTEST). Nekem így ment tönkre az előző gépem :) |
Quote:
A burkolat le van véve, mert mostanában turkálok a gépben és lusta vagyok vissza tenni. De a hütés szempontjábol ez egyáltalán nem jó dolog, mert szerintem semmivel sem hül jobban a gép, mésrészt sokkal töb port sziv be aminek a hatására egyre roszabb lesz a hütőbordák hőleadása :) |
Quote:
Szerintem csak egy új xp is megoldaná a gondot, mert lehet hogy hardverhiba, csak sztem akkor nem egy véletlenszerű progi leállásában jelentkezne. Ha a memo püffed meg, akkor ilyen hülye hangokad ad a gép és igaz leáll néhány progi, de utána full befagy. Lehet a winyó, bár ha az IDE kábel makkank meg akkor sztem nem futásban lévő programban jelentkezne, mert az a memómól nyomja jórészt. Amit Csokibácsi mondott, miszerit kocogtatsd meg a melót, nyomkodd meg a csatlakozásokat, az jó és hatásos módszer, de sztem akkor is csak az xp durrant el, ha meg vírus, arra is jó a new xp:p |
Az XP install elég macera azért... Alap install, és utána még sok-sok frissítés is kell, 2 nap simán rámegy...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah megcsináltam ezt a Csokibácsi féle memória birizgálást. Nagyon nyikk nyak lett töle a gép, már készültem kivágni az ablakon.
Kocogtatás után ujra indult, aztán nem volt hajlandó észrevenni hogy van benne memó, probáltam több slotba is bele tuszkolni, a régi helyén érzi jól magát. Most megy de már öt fagyizáson túl vagyok. Ilyen géppel nem lehet rendesen hódítózni, asszem megyek viszem szervízbe :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd valami hozzáértő... pl. ha baj van befoglak téged.;) :D |
Én adok 2 256MB-s memóriát is nem is kérem vissza csak sajna már nem jó :P
Egy MEMTEST-et azért lefuttathatnál, 2-3 hibánál többet dob ki akkor tuti új memória kell :) ha más nem is :) |
Quote:
|
akkor jól megbújtak a hibák :)
nekem 1 óra alatt kb 30at dobott ki a régi memóriáimmal :( |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:32. |