![]() |
Kámfor H
Csak érdeklődnék, hogy mások is tapasztalták-e, hogy mostanában néha nem elérhető a H(ódító) egy kis időre?
Két hétvége alatt mondjuk most kb másodszor tűnt fel.. |
Quote:
|
Hódító......
|
Quote:
Mármint a bal felső sarokban a felirat? Vagy a hódító egyszerűen nem jön be? |
aszondod a böngészőnek, hogy www.hodito.hu.. és a böngésző azt mondja, hogy "A lap nem elérhető"..
Ennél tisztábban nem tom mondani :D |
Quote:
Nekem pénteken mondott csütörtökön a hód, kb 20percig. Közbe a többi oldallal nem volt gondom. Utána ment rendesen minden... :p |
Megesett egypárszor csakugyan. Nekem szerencsére semmi gondot nem okozott
|
Quote:
|
Engem szeret, sosenem tett még ilyet:)
|
Túl keveset hódítózol Sztív :p
:D |
Quote:
|
velem is előfordult többször is:(
|
Velem szerencsére nem, és kérném a rendszert, hogy a vip hv sokra jobban figyeljen oda ezután is (lagalább hétfő 1-ig). :)
|
No, most, hogy elvileg mindenkinek volt ilyenje, elárulom mi volt. ;) Ebből a sokból, ami itt előjött, egyedül Denié a valós jelenség, ma hajnalban net-bővítés volt a szolgáltatónál, pár perces kiesés lehetett, valami nagyon hajnali időpontban.
|
és akkor én pl kamuzok:confused: :confused: lehet kamu volt a hód nem akart menni, és el is ment 1 piacom potyára eggyik reggel...:(
|
Quote:
Nemrégiben tuti volt egy másik is, mert arra panaszkodtak a fórumon is, szal nem csak nekem tűnt fel. kb 15-20 percig tartott, dátumot már nem tudok mondani. Ja igen, hajnalban történt, olyan 3 óra magasságában. A körváltás A-ban még lement, aztán befagyott minden. |
Quote:
|
Quote:
Természetesen az Internet sajátosságaiból adódóan rengeteg helyen lehet máshol hiba, ami nem a mi hatáskörünk (ahogyan a szolgáltatónk esetleges karbantartási munkálatai sem), és csak egy-egy adott réteget érintenek, például ha a Te netszolgáltatód kapcsolata akadozik, ha nameserver gondjai vannak a szolgáltatódnak stb. Ui: tegnap például közel egy órán át nem volt Vodafone hálózat Pest egyes részein, ha Vodanetet használsz, vagy wapozni szeretnél Vodán keresztül, akkor ilyenkor ez esélytelen nyilván, miközben más gond nélkül játszik. |
Quote:
|
Quote:
Noh de mindegy, akkor a mai csak ilyen kis apró zűrzavar volt.. az a lényeg :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 08:16. |