Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kámfor H (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1550)

Deni 03-11-2007 04:13

Kámfor H

Csak érdeklődnék, hogy mások is tapasztalták-e, hogy mostanában néha nem elérhető a H(ódító) egy kis időre?
Két hétvége alatt mondjuk most kb másodszor tűnt fel..

Kubbi 03-11-2007 07:21

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 79383)
Csak érdeklődnék, hogy mások is tapasztalták-e, hogy mostanában néha eltűnik a H egy kis időre?

Milyen H betű?

Deni 03-11-2007 07:26

Hódító......

Kubbi 03-11-2007 07:33

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 79386)
Hódító......

Én nem értem mire célzol :D
Mármint a bal felső sarokban a felirat? Vagy a hódító egyszerűen nem jön be?

Deni 03-11-2007 07:40

aszondod a böngészőnek, hogy www.hodito.hu.. és a böngésző azt mondja, hogy "A lap nem elérhető"..
Ennél tisztábban nem tom mondani :D

Kubbi 03-11-2007 07:47

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 79388)
aszondod a böngészőnek, hogy www.hodito.hu.. és a böngésző azt mondja, hogy "A lap nem elérhető"..
Ennél tisztábban nem tom mondani :D

Így már értem így kora reggel is. :D

Nekem pénteken mondott csütörtökön a hód, kb 20percig.
Közbe a többi oldallal nem volt gondom.
Utána ment rendesen minden... :p

Synkel 03-11-2007 07:56

Megesett egypárszor csakugyan. Nekem szerencsére semmi gondot nem okozott

Ditke 03-11-2007 09:31

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 79383)
Csak érdeklődnék, hogy mások is tapasztalták-e, hogy mostanában néha nem elérhető a H(ódító) egy kis időre?

Nekem is előfordult, hétköznap is volt ilyen, wapon pedig minden 3. belépésnél eljátsza... :)

Steve 03-11-2007 09:34

Engem szeret, sosenem tett még ilyet:)

Deni 03-11-2007 09:37

Túl keveset hódítózol Sztív :p
:D

Steve 03-11-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 79397)
Túl keveset hódítózol Sztív :p
:D

Büszke vagyoik hogy eljutottam erre a szintre:)

Bea Baba 03-11-2007 10:40

velem is előfordult többször is:(

Valezius 03-11-2007 10:47

Velem szerencsére nem, és kérném a rendszert, hogy a vip hv sokra jobban figyeljen oda ezután is (lagalább hétfő 1-ig). :)

Ati 03-11-2007 13:07

No, most, hogy elvileg mindenkinek volt ilyenje, elárulom mi volt. ;) Ebből a sokból, ami itt előjött, egyedül Denié a valós jelenség, ma hajnalban net-bővítés volt a szolgáltatónál, pár perces kiesés lehetett, valami nagyon hajnali időpontban.

Bea Baba 03-11-2007 13:11

és akkor én pl kamuzok:confused: :confused: lehet kamu volt a hód nem akart menni, és el is ment 1 piacom potyára eggyik reggel...:(

Synkel 03-11-2007 13:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79420)
No, most, hogy elvileg mindenkinek volt ilyenje, elárulom mi volt. ;) Ebből a sokból, ami itt előjött, egyedül Denié a valós jelenség, ma hajnalban net-bővítés volt a szolgáltatónál, pár perces kiesés lehetett, valami nagyon hajnali időpontban.

Nemrégiben tuti volt egy másik is, mert arra panaszkodtak a fórumon is, szal nem csak nekem tűnt fel. kb 15-20 percig tartott, dátumot már nem tudok mondani.

Ja igen, hajnalban történt, olyan 3 óra magasságában. A körváltás A-ban még lement, aztán befagyott minden.

Bea Baba 03-11-2007 13:15

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 79422)
Nemrégiben tuti volt egy másik is, mert arra panaszkodtak a fórumon is, szal nem csak nekem tűnt fel. kb 15-20 percig tartott, dátumot már nem tudok mondani.

Ja igen, hajnalban történt, olyan 3 óra magasságában. A körváltás A-ban még lement, aztán befagyott minden.

Uhum, és is lefekvésre kényszerültem:D :D

Ati 03-11-2007 13:17

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 79421)
és akkor én pl kamuzok:confused: :confused: lehet kamu volt a hód nem akart menni, és el is ment 1 piacom potyára eggyik reggel...:(

Nem feltétlen kamuzol, csak rossz helyen keresed a hibát, mert nem a Hóddal volt. Ez előtt még egy 1-2 perces kiesés lehetett negyedikén szintén nagyon hajnalban, bár az lehet nem is volt és helyette volt a ma hajnali karbantartás, előtte pedig 2005 júliusában, szóval ott a költözés a mérvadó csak, ami előre volt jelezve, úgyhogy biztos nem arra gondolsz.

Természetesen az Internet sajátosságaiból adódóan rengeteg helyen lehet máshol hiba, ami nem a mi hatáskörünk (ahogyan a szolgáltatónk esetleges karbantartási munkálatai sem), és csak egy-egy adott réteget érintenek, például ha a Te netszolgáltatód kapcsolata akadozik, ha nameserver gondjai vannak a szolgáltatódnak stb.

Ui: tegnap például közel egy órán át nem volt Vodafone hálózat Pest egyes részein, ha Vodanetet használsz, vagy wapozni szeretnél Vodán keresztül, akkor ilyenkor ez esélytelen nyilván, miközben más gond nélkül játszik.

Bea Baba 03-11-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 79424)
Nem feltétlen kamuzol, csak rossz helyen keresed a hibát, mert nem a Hóddal volt. Ez előtt még egy 1-2 perces kiesés lehetett negyedikén szintén nagyon hajnalban, bár az lehet nem is volt és helyette volt a ma hajnali karbantartás, előtte pedig 2005 júliusában, szóval ott a költözés a mérvadó csak, ami előre volt jelezve, úgyhogy biztos nem arra gondolsz.

Természetesen az Internet sajátosságaiból adódóan rengeteg helyen lehet máshol hiba, ami nem a mi hatáskörünk (ahogyan a szolgáltatónk esetleges karbantartási munkálatai sem), és csak egy-egy adott réteget érintenek, például ha a Te netszolgáltatód kapcsolata akadozik, ha nameserver gondjai vannak a szolgáltatódnak stb.

Ui: tegnap például közel egy órán át nem volt Vodafone hálózat Pest egyes részein, ha Vodanetet használsz, vagy wapozni szeretnél Vodán keresztül, akkor ilyenkor ez esélytelen nyilván, miközben más gond nélkül játszik.

nem is firtatom, me normális h lehet ennek több oka is:) csak 3adára már feltünő vot a kb 15 20 perces kimaradás, pedig a net működött:)

Deni 03-11-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 79422)

Ahham, ez méghozzá múlt héten volt szombat vagy vasárnap hajnalban.. Először megijdetem, hogy ismét a routerem intett be.. de aztán láttam, hogy minden más ment.. csakez a külső fórum, meg a hódító pl nem volt elérhető.. mindenkit meg is kérdeztem online társaim közül, hogy most csak én néztem be, vagy tényleg nincs hódító.. és nekik sem volt.. valóban egy jó 15-20perces kimaradás volt és mindenki a belső fórumokon jelezte is rögtön, hogy héllllóóóómitörtént :)

Noh de mindegy, akkor a mai csak ilyen kis apró zűrzavar volt.. az a lényeg :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 08:16.