Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Elf hadis? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1548)

Hunor a sirály 03-09-2007 14:27

Elf hadis?

Sokat hallottam már róla hogy az elf jó hadis, mert nem láthak be hozzás és elég neki kevés íj is a védelme miatt.
Tapasztaltabbaktol várnék tippeket egy elf hadishoz, személyiség, szövi mindegy, hogy van-e és milyen. Épületlistákat is előre megköszönném:)

bubuman1 03-09-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 79047)
Sokat hallottam már róla hogy az elf jó hadis, mert nem láthak be hozzás és elég neki kevés íj is a védelme miatt.
Tapasztaltabbaktol várnék tippeket egy elf hadishoz, személyiség, szövi mindegy, hogy van-e és milyen. Épületlistákat is előre megköszönném:)

A tudóst választanám!!Szerintem ez megfelelő arra!!
Személy szerint nekem az elf a kedvencem!!Habár fél év után most kezdtem először egy hadissal,nekem bejön!!Íj + paci felállásban elég jó tud lenni!!!

Hunor a sirály 03-09-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 79049)
A tudóst választanám!!Szerintem ez megfelelő arra!!
Személy szerint nekem az elf a kedvencem!!Habár fél év után most kezdtem először egy hadissal,nekem bejön!!Íj + paci felállásban elég jó tud lenni!!!

Milyen éplistával lenne jó?

Massza Rex 03-10-2007 11:07

5-2 szinten a tolisok kicsinálják, amit szagot fognak (értsd éplista) neked annyi, rád fog járni (tekire) napokig. Ha meg több kocsmát tartasz, akkor meg nem leszel hadis.

A-ban valamivel jobbak, de ott a 70% barakkos ork rajta is átsétál...

Xeper 03-10-2007 12:21

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 79253)
5-2 szinten a tolisok kicsinálják, amit szagot fognak (értsd éplista) neked annyi, rád fog járni (tekire) napokig. Ha meg több kocsmát tartasz, akkor meg nem leszel hadis.

A-ban valamivel jobbak, de ott a 70% barakkos ork rajta is átsétál...

Akit aztán 5 sereggel kísér ;)
Amúgy 70% barakkos orkot 20% torony+50% barakkal simán kifogsz elfként, és kísérheted, még ha koptat is :)

Lejjebbi szinteken ha van tőkéd, csak akkor csináld, mert tényleg kilopják a tekijeidet ha kiderül... A-ban meg irdatlan védelmed lehet, és potyaseregekkel is lehet néha ütni.

Remedy 03-10-2007 15:11

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 79274)
Akit aztán 5 sereggel kísér ;)
Amúgy 70% barakkos orkot 20% torony+50% barakkal simán kifogsz elfként, és kísérheted, még ha koptat is :)

Lejjebbi szinteken ha van tőkéd, csak akkor csináld, mert tényleg kilopják a tekijeidet ha kiderül... A-ban meg irdatlan védelmed lehet, és potyaseregekkel is lehet néha ütni.

Es egy ilyen elfet ki venne a szovibe? Nekem ugyan nem kene, mi hasznom van belole? ;)

Xeper 03-10-2007 15:28

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 79315)
Es egy ilyen elfet ki venne a szovibe? Nekem ugyan nem kene, mi hasznom van belole? ;)

Tolit is tud mellett tartani, gyakorlatilag csak a fantázia szab határt a lehetőségeinek :) (és a pénzed :D )

Hunor a sirály 03-10-2007 15:33

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 79320)
Tolit is tud mellett tartani, gyakorlatilag csak a fantázia szab határt a lehetőségeinek :) (és a pénzed :D )

Hát olyan 1,2 milliárdom van, abbol meg lehetne élni egy darabig.
Meg az elfnek elég 10% torony és nagyon jó védelme lesz, ahogy számoltam jó kis támadóerő összejöhet 10% torony mellett.

Remedy 03-10-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 79321)
Hát olyan 1,2 milliárdom van, abbol meg lehetne élni egy darabig.
Meg az elfnek elég 10% torony és nagyon jó védelme lesz, ahogy számoltam jó kis támadóerő összejöhet 10% torony mellett.

Szerintem 1/An kivul felejtsd el... Max kiserletezni lesz jo....

Viz 03-10-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 79322)
Szerintem 1/An kivul felejtsd el... Max kiserletezni lesz jo....

Én anno vittem egyet u-ban tök jól bírta:)

Stoky(Gárdi) NEXUS 03-10-2007 17:30

na ha ujjrázok B ben csinálok egy full hadi elfet:D

aztán megmondom hogy milyen;)

de nem hiszem hogy szétlopnák mert az orkomat se lopták pedig szinte se varija se tolija nem volt max annyira hogy a vért feltegye:p

szóval sztem egész jóó hadis lenne belöle mert sokkal erösebb védekezésnél nem ugy mint egy ork és támadáskor igaz picit gyengébb:)

na majd kiderül:D:D:D

dreaman68 03-10-2007 17:47

azért az nem kérdés h az elf hadis 5. szinten megélne:D minapban találkoztam is eggyel:D viszont már fentebb... ott izgalmas lesz a téma

Bea Baba 03-10-2007 19:58

Na ez birizgálj a fantáziám, kiváncsi lennék teszt eredményekre:D

Napóleon 03-13-2007 12:49

szvsz egész jó kis hadit lehet összerakni :) de csak akkor érdemes ha rgaszkodsz az elfhez. ha pusztán hadizni szeretnél és a legalkalmasabb fajt keresed akkor nem az elf az

Bogár 03-16-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 79315)

ahogy eddig néztem, arra pont elég, hogy felüsd magad a top30%-ba. és a legtöbb embernek ez már megfelel... ott meg átállsz kaját termelni.

Fransisco 04-06-2007 01:38

Így látatlanban azt mondanám, h nem olyan jó ötlet.
Az állandó tekiveszteséget nem tudja ellensúlyozni, és mégha nem is tartana tornyot, akkor is bemérheti az éplistáját egy félelf, mondjuk alacsony készünél, és akkor pápá elf hadis...
Teszteredményre azért én is kiváncsi volnék. :)

Hunor a sirály 04-06-2007 06:42

Hadisként én se tudom milyen lehet, várom az eredményeket:)
DE seregcserét lehet vele csinálni, nem volt elég a szövi lova, lecseréltem az íjaimat és mentünk támadni, üres volt a védelmem, senki nem támadott be:D

Xeper 04-06-2007 12:09

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 85311)
Az állandó tekiveszteséget nem tudja ellensúlyozni, és mégha nem is tartana tornyot, akkor is bemérheti az éplistáját egy félelf, mondjuk alacsony készünél, és akkor pápá elf hadis...

Van pár igen kövérre hízott elf is az A topjában... remélem megteszi tesztnek. :)

Stev 04-06-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 85311)

Nem torony nem kell az elfnek... Hanem a toronyba íjász. Éplista alapján az látszik van egy rakat tornyod, gömböt meg nem tudnak lőni. Max a katonák gyilkolásával lehet lebukni.

Xeper 04-06-2007 13:24

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 85422)
Nem torony nem kell az elfnek... Hanem a toronyba íjász. Éplista alapján az látszik van egy rakat tornyod, gömböt meg nem tudnak lőni. Max a katonák gyilkolásával lehet lebukni.

Ezt szerintem te sem érted :confused:

Remedy 04-06-2007 13:50

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 85428)
Ezt szerintem te sem érted :confused:

Mit nem ertesz ezen? Csinalsz tok sok barakkot, meg tornyot, es nem raksz bele ijaszt, hogy ne vedjenek....

Tok jo taktika, nem? :D

Xeper 04-06-2007 15:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 85434)
Mit nem ertesz ezen? Csinalsz tok sok barakkot, meg tornyot, es nem raksz bele ijaszt, hogy ne vedjenek....

:D:D
hogy ez eddig nem jutott eszembe :p

Hóhér 04-06-2007 23:52

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 85442)
:D:D
hogy ez eddig nem jutott eszembe :p

ismerek olyan elfet, aki 1300 körig ált B ben, 1db íjász nélkül a csoport első 100 helyén belül, 1x sem ütötték meg...

:cool:

Arwen 04-07-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 85569)
ismerek olyan elfet, aki 1300 körig ált B ben, 1db íjász nélkül a csoport első 100 helyén belül, 1x sem ütötték meg...

Az A-ban pár hónapig olyan is volt, hogy csak ház, meg bank volt benne. :D

Xeper 04-07-2007 10:35

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 85569)

van egy kis kulonbseg a ketto kozott -arrol volt szo, hogy csomo barakk+ torony, es semmi egyseget nem veszel bele... ilyen megesik magas hekin igen gyakran (tobbnyire ilyen orikat lehet jol beverni :) ), lejjebb meg nem annyira eri meg. Megis alacsony hekirol volt szo, ezert nem ertettem.

Hamilkár 04-07-2007 12:02

Hali:)
Szerintem Steve arra gondolt, hogy ha éplista alapján látják a sok tornyot és számolnak, akkor azt látják, hogy nem férnek be. Hiszen feltételezik, hogy van benne íj is....:p
Szerintem seregcserével jó hadis lehet az elf is!

Stev 04-07-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by Hamilkár (Post 85617)
Hali:)
Szerintem Steve arra gondolt, hogy ha éplista alapján látják a sok tornyot és számolnak, akkor azt látják, hogy nem férnek be. Hiszen feltételezik, hogy van benne íj is....:p
Szerintem seregcserével jó hadis lehet az elf is!

Pontosan. Nem semmilyen egység, csak nem kell íjász a tornyokba.

Csak a hadis elfet könnyű tekizni, szóval nagyobb odafigyelést igényel.

Fransisco 04-08-2007 21:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 85434)

Ööö... tök jó... amíg nem kapsz egy katigyilokot vagy egy tűzgolyót, mert azután lesz majd pár haragoszöld betükkel írt fontos eseményed...

Stev 04-08-2007 23:52

Ha kapsz egy gyilokot vagy tűzgolyót, akkor utána figyelsz távolt, és ha valaki kijött rád feltöltöd a tornyokat.

És utána valóban sok szép zöld eseményt fogsz látni, azaz hogy ez is pattant meg az is pattant... És akkor még nem kisérted haza...

Odafigyelést igénylő taktika az tény, de korántsem halvaszületett!:D

Grabi 04-09-2007 00:12

és 24 órás távolt igénylő

Stev 04-09-2007 00:51

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 86186)
és 24 órás távolt igénylő

Ha valaki rámharap gyilok v. tűzlaszti után, az azért nem másfél nappal később jön, hisz nem tudja meddig áll fenn a helyzet, ergó ha rászánja magát, az kiderül az akció utáni max 2-3 körben.

Nem egy mf felállás, pénz és időigényes, viszont izgalmas és érdekes vele a játék, nem úgy mint egy unalmas óriással.

Grabi 04-09-2007 17:24

de ha szövicsatában vagy ami nem egy napos ált. akkor bizony ezt vagy nem játszod vagy kell a 24 órás távol

Stev 04-09-2007 17:47

Persze, de ha ilyen komoly csatában van a szövi, vagy tartok benn íjászt valamennyit, vagy ha jó a szövi, meg van oldva a 24órás távol.

Remedy 04-09-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 86143)
Ööö... tök jó... amíg nem kapsz egy katigyilokot vagy egy tűzgolyót, mert azután lesz majd pár haragoszöld betükkel írt fontos eseményed...

En el sem tudom hinni, hogy paran komolyan vettetek ezt a beirasom, vagy magat a "taktikat", annyira hulyesegnek tartottam...

Hihetetlenek vagytok :) Vagy csak az ironia erzeketek romlott el? :)

merlin 04-09-2007 20:27

az elf alakváltónak kiváló, csak kerülni kell a félefeket, vagy néha átváltani óriásra, s gyériteni a számúkat

Xeper 04-09-2007 22:33

Quote:

Originally Posted by merlin (Post 86333)
az elf alakváltónak kiváló, csak kerülni kell a félefeket, vagy néha átváltani óriásra, s gyériteni a számúkat

ööö :confused:
Hogyan ritkítod meg az óriásokat a mezőnyben?
Ha meg alakváltó (gondolom itt az átépítésre, átszervezésre gondolsz), akkor rá lehet gyúrni egy félelfre is, akár le is lehet lopni, majd visszaépíteni hadisra :D

merlin 04-09-2007 23:28

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 86370)
ööö :confused:
Hogyan ritkítod meg az óriásokat a mezőnyben?
Ha meg alakváltó (gondolom itt az átépítésre, átszervezésre gondolsz), akkor rá lehet gyúrni egy félelfre is, akár le is lehet lopni, majd visszaépíteni hadisra :D

nem óriást ritkítok, hanem félelfeket óriásként, aztán jöhet a boldog elf lét

Fransisco 04-11-2007 07:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 86298)
En el sem tudom hinni, hogy paran komolyan vettetek ezt a beirasom, vagy magat a "taktikat", annyira hulyesegnek tartottam...

Hihetetlenek vagytok :) Vagy csak az ironia erzeketek romlott el? :)

Remy, én iróniának vettem, de gondoltam lesznek olyanok akik nem (s lőn... :D), és akkor figyelmeztetem őket h ez így nem jó.
Pontosabban nagyon is jó, de tőkét és mindenekelőtt 24 órás jelenlétet igényel, ami azért nem sokaknál van meg...

Colony 04-11-2007 07:59

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 86787)
Pontosabban nagyon is jó, de tőkét és mindenekelőtt 24 órás jelenlétet igényel, ami azért nem sokaknál van meg...

De, ha 24 órát itt vagyok és tőkém is van. Akkor minnek szenvedjek egy elf kamúéplistás hadival? Amennyi odafigyelést igényel egy elf hadis, nyugodtan választhatok orkot is. A teljes krónikából meg úgy is látszik, ha egy elf hadis.
Onnantól rengethető lopható üthető stb...

merlin 04-11-2007 11:24

5R-től 1A-ig vittem elfet, s nem szokásom a fedezés (Az 1A-ban előferdült)
Viszont a félelfeket nagyon megutáltam.:cool:

All times are GMT +1. The time now is 15:36.