![]() |
Elf hadis?
Sokat hallottam már róla hogy az elf jó hadis, mert nem láthak be hozzás és elég neki kevés íj is a védelme miatt.
Tapasztaltabbaktol várnék tippeket egy elf hadishoz, személyiség, szövi mindegy, hogy van-e és milyen. Épületlistákat is előre megköszönném:) |
Quote:
Személy szerint nekem az elf a kedvencem!!Habár fél év után most kezdtem először egy hadissal,nekem bejön!!Íj + paci felállásban elég jó tud lenni!!! |
Quote:
Milyen éplistával lenne jó? |
5-2 szinten a tolisok kicsinálják, amit szagot fognak (értsd éplista) neked annyi, rád fog járni (tekire) napokig. Ha meg több kocsmát tartasz, akkor meg nem leszel hadis.
A-ban valamivel jobbak, de ott a 70% barakkos ork rajta is átsétál... |
Quote:
Amúgy 70% barakkos orkot 20% torony+50% barakkal simán kifogsz elfként, és kísérheted, még ha koptat is :) Lejjebbi szinteken ha van tőkéd, csak akkor csináld, mert tényleg kilopják a tekijeidet ha kiderül... A-ban meg irdatlan védelmed lehet, és potyaseregekkel is lehet néha ütni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Meg az elfnek elég 10% torony és nagyon jó védelme lesz, ahogy számoltam jó kis támadóerő összejöhet 10% torony mellett. |
Quote:
|
Quote:
|
na ha ujjrázok B ben csinálok egy full hadi elfet:D
aztán megmondom hogy milyen;) de nem hiszem hogy szétlopnák mert az orkomat se lopták pedig szinte se varija se tolija nem volt max annyira hogy a vért feltegye:p szóval sztem egész jóó hadis lenne belöle mert sokkal erösebb védekezésnél nem ugy mint egy ork és támadáskor igaz picit gyengébb:) na majd kiderül:D:D:D |
azért az nem kérdés h az elf hadis 5. szinten megélne:D minapban találkoztam is eggyel:D viszont már fentebb... ott izgalmas lesz a téma
|
Na ez birizgálj a fantáziám, kiváncsi lennék teszt eredményekre:D
|
szvsz egész jó kis hadit lehet összerakni :) de csak akkor érdemes ha rgaszkodsz az elfhez. ha pusztán hadizni szeretnél és a legalkalmasabb fajt keresed akkor nem az elf az
|
Quote:
|
Így látatlanban azt mondanám, h nem olyan jó ötlet.
Az állandó tekiveszteséget nem tudja ellensúlyozni, és mégha nem is tartana tornyot, akkor is bemérheti az éplistáját egy félelf, mondjuk alacsony készünél, és akkor pápá elf hadis... Teszteredményre azért én is kiváncsi volnék. :) |
Hadisként én se tudom milyen lehet, várom az eredményeket:)
DE seregcserét lehet vele csinálni, nem volt elég a szövi lova, lecseréltem az íjaimat és mentünk támadni, üres volt a védelmem, senki nem támadott be:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tok jo taktika, nem? :D |
Quote:
hogy ez eddig nem jutott eszembe :p |
Quote:
:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Hali:)
Szerintem Steve arra gondolt, hogy ha éplista alapján látják a sok tornyot és számolnak, akkor azt látják, hogy nem férnek be. Hiszen feltételezik, hogy van benne íj is....:p Szerintem seregcserével jó hadis lehet az elf is! |
Quote:
Pontosan. Nem semmilyen egység, csak nem kell íjász a tornyokba. Csak a hadis elfet könnyű tekizni, szóval nagyobb odafigyelést igényel. |
Quote:
|
Ha kapsz egy gyilokot vagy tűzgolyót, akkor utána figyelsz távolt, és ha valaki kijött rád feltöltöd a tornyokat.
És utána valóban sok szép zöld eseményt fogsz látni, azaz hogy ez is pattant meg az is pattant... És akkor még nem kisérted haza... Odafigyelést igénylő taktika az tény, de korántsem halvaszületett!:D |
és 24 órás távolt igénylő
|
Quote:
Ha valaki rámharap gyilok v. tűzlaszti után, az azért nem másfél nappal később jön, hisz nem tudja meddig áll fenn a helyzet, ergó ha rászánja magát, az kiderül az akció utáni max 2-3 körben. Nem egy mf felállás, pénz és időigényes, viszont izgalmas és érdekes vele a játék, nem úgy mint egy unalmas óriással. |
de ha szövicsatában vagy ami nem egy napos ált. akkor bizony ezt vagy nem játszod vagy kell a 24 órás távol
|
Persze, de ha ilyen komoly csatában van a szövi, vagy tartok benn íjászt valamennyit, vagy ha jó a szövi, meg van oldva a 24órás távol.
|
Quote:
Hihetetlenek vagytok :) Vagy csak az ironia erzeketek romlott el? :) |
az elf alakváltónak kiváló, csak kerülni kell a félefeket, vagy néha átváltani óriásra, s gyériteni a számúkat
|
Quote:
Hogyan ritkítod meg az óriásokat a mezőnyben? Ha meg alakváltó (gondolom itt az átépítésre, átszervezésre gondolsz), akkor rá lehet gyúrni egy félelfre is, akár le is lehet lopni, majd visszaépíteni hadisra :D |
Quote:
|
Quote:
Pontosabban nagyon is jó, de tőkét és mindenekelőtt 24 órás jelenlétet igényel, ami azért nem sokaknál van meg... |
Quote:
Onnantól rengethető lopható üthető stb... |
5R-től 1A-ig vittem elfet, s nem szokásom a fedezés (Az 1A-ban előferdült)
Viszont a félelfeket nagyon megutáltam.:cool: |
All times are GMT +1. The time now is 15:36. |