![]() |
Nőnap:)
Boldog nőnapot és minden szépet, jót kivánok a hóditós hölgyeknek.
Egyben természetesen a hóditós urak hölgy hozzátartozóinak is. |
Quote:
Mindenkinek boldog Nőnapot! :) Igen, mindenkinek, a pasiknak is szép nap ez. :D |
Boldog nőnapot :)
Valakinek van ötlete, hogy virágon kívűl mit lehetne ajándékozni? :) |
Quote:
Bonbont. :p |
Quote:
Nercet bundának Hüllőket táskának, lábbelinek Jaguárt a garázsba.... |
:)
Vmi extravagánson töröm a fejem :) Ami még szolid is.. :) De ma megyek vásárolni asszem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Számomra mindegy hogy nevezzük :)
Minden ünnep nálam maga az ÜNNEP :) Na mindegy, azért kösszi :) Lehet mégiscsak a virág marad... |
Szecsa: ilyenkor azert sajnolom hogy nem tartozom a női ismerősöid közé! Talán én is kapnék valami extravagáns dolgot!
|
Süti, ohh, gyere el, és kapsz vmit :)
|
Quote:
|
Boldo Nőnapot kívánok minden nőnek!
Én bon-bon-t adtam a kolleganőmnek:) Merci-t :D Örült neki.. |
Quote:
|
Quote:
|
Ismerjük be férfitársaim: életünkben mindig központi szerepet játszott és játszik a nő, akár barátnő, feleség vagy anya szerepében. Nélkülük... Nem! Nélkülük nincs élet, boldogság, szenvedély öröm és bosszúság. Ahogy Jókai Mór találóan megfogalmazta: "a férfi sorsa a nő..."
Ezt a sorsot várjuk, készülünk rá, küzdünk érte, "cipeljük" édes gyümölcsét, olykor nyűgös terhét, de mindig velük, sohasem nélkülük. Mert bárhogy csűrjük-csavarjuk a gondolatot, a végkifejlet mindig az a beismerés: ők azok, akik az élet teljességét ölelik magukhoz. Mert nemcsak adják az életet, hanem éltetik is azt, szeretettel, gondoskodással, simogatással, s ha kell figyelmeztetéssel, korholó szavakkal, az elhallgatott mondatokkal. Mindezt azért, hogy az életerő, a derű nap, mint nap újjátermelődjön, hogy rohanó világunkban legyen egy kis sziget számunkra, a nyugalom, a gondoskodás szigete. Velünk, de értünk teszik! Ezért vagyunk adósak nekik! Ezért, s mindenért! Még akkor is, ha évente egyszer szoktuk megfogalmazni, elismerni, köszöntő ürügyén közreadni: a szeretet, a gyöngédséget, a figyelmességet, a gyakori lemondást és a szépséget ők testesítik meg. Az ő napjuk ez a március 8-i dátum. Még akkor is, ha tudjuk, hogy az indító szándék (1910) nyomorúságos helyzetükből fakadt. Tavaszi ünneppé és nemzetközi rangúvá vált emlékezni arra, hogy 1908-ban a New York-i varrónők fellázadtak, s harcot indítottak jogaikért, többek között az emberségesebb bánásmódért. És azóta is ezért küzdenek nap, mint nap. Csakhogy gyakori szenvedésük, megbántottságuk, hangja, ilyenkor, a nőnap tájékán eltompul. Mert elnyomja az ünnepi köszöntők veretes dicshimnusza, a hivalkodások sorozata, és a tömjénezések szelíd acsarkodása. Ilyenkor kitüntetett figyelem árad feléjük, egy szál virág vagy egy kedves szó öltözetében. Mert így illik. És a többi háromszázvalahány napon? Pedig akkor is vágyódnak megértésre, kedvességre. Mert a nők arra születtek, hogy szeressék őket. Amelyet százszorosan visszaadnak, barátnőként, feleségként, anyaként. Ne feledjük: egy anya szeretete, egyet jelent a család szeretetével. Mikszáth azt írta egyszer: "Az asszony és a cserép hamar törik." Felismerő és figyelmeztető szavak ezek mindannyiunk számára. Feladatot és kötelességet is jelentenek. Megértést és azonosulást. De nemcsak a nőnapon, a virágos ünnepen. Móra Ferenc gondolatai muníciót is adnak ehhez: "a nő addig szép, amíg szeretik..." Gondoskodjunk róla mi férfiak, hogy sokáig legyenek szépek. |
Csatlakozom, minden kedves fórumozó és hódítózó hölgynek Boldog Nőnapot kívánok!
|
Sajnos nem az én tollamból születtek eme sorok, (találtam a nyeten), de maradéktalanul egyetértek vele.
|
Meglepett, hogy egyik jányzó sem köszönte eddig meg.. (még Bubba sem :D) :o
Én azért minden hódítós és nemhódítós jányzó nevében köszönöm, hogy gondoltatok ránk, bár úgyis tudom, hogy nem csak ezen a napon teszitek.. csak ma adtok nagyon hangot nekije :p :rolleyes: |
Deni, én mindennap gondolok Rád :)
|
Minden kedves idelátogató hölgynek küldöm eme gyönyörű rózsaszálat
http://kepes-lap.hu/preview/www/Diab.../rozsa-002.jpg |
Boldog Nőnapot:o:o:o
|
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
|
Quote:
amúgy az első hsz után jártam itt, gondoltam még korai megköszönni :D |
Quote:
|
Quote:
muszáj néha :) |
Köszönöm Nektek, aranyosak vagytok! :)
Ez a nap legyen ünnep Nektek is FÉRFIAK, hiszen egy nő nem nő férfi nélkül, legyen az apa, férj, társ, barát, gyermek, szerető. Ti teszitek a nőt nővé, mert ha nem látnak, nevelnek valaki nőnek, vagy az élet színpadán nem a női szerepet játsza, sosem lesz nő. Részemről köszönöm nektek FÉRFIAK, hogy nőnek érezhetem magam! :) |
Quote:
|
Bármit is mondok egy férfiről az év 365napján, nélkülük szinte elképzelhetetlen az élet. :) Köszönjük a jókívánságokat, még akkor is, ha továbbra is álszent dolognak tartom ezt az ünnepet, mégis jól esik, hogy nem egy (többekközött) Hódos játékostársnak eszébejutott, hogy köszöntsön minket/engem a mai napon. :) Ettől függetlenül minden pasi hülye. :D De van akit épp ezért imádok. ;) :) Még egyszer köszönöm! Hupsz... Ditke megelőzött.:) |
Én is köszönöm szépen :)
Bár maga a gesztus az nagyon szép, de én ugy vagyok , hogy ne csak 1 évben egyszer vegyük észre, hogy él valaki mellettünk, vannak barátaink és ismerőseink :) Máskor is jól esik mindenkinek a kedvesség :) |
Boldog Nőnapot a hölgyeknek :))
|
Boldog Nőnapot minden Hölgynek :)
---,´--@ |
Nah, vége az idei nőnapnak, térjünk vissza a rendes kerékvágásba, most megint csak szeressük őket, az extrákat tartogassuk az extra eseményekre:D:D:D
|
Quote:
mindig extrának kell lenni :p és így a végén köszönöm most már tényleg mindenkinek, aki gondolt ránk :) |
Én azért csak most köszönöm meg, mert bokros teendőim miatt nem jártam erre tegnap délután!
Minden nőci nevében köszi a jókívánságokat! :) Massza Rex: neked külön köszönet a nagyon szép gondolatokat ! |
Quote:
Tudom-tudom, miért csak a kisujjunkat:D:D:D:p |
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
|
“És nem hasonlítlak az angyalokhoz:
asszony vagy, nő vagy, ezért áldalak, mert úgy szorítsz forrón, sírva, magadhoz, hogy embernél több leszek általad.” Boldog Nőnapot hölgyeim :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:52. |