![]() |
T-Online - avagy csiga biga gyere ki
Vagy inkább Tré-Offline.
Kérdés a következő: tapasztalt valaki mostanában drasztikus sebességcsökkenést? Emelés előtt 2 Mbit, emelés után 5-6 Mbit (8 lenne, de kit érdekel). Most meg kb. úgy 250-500 Kbit. |
Quote:
Viszont épp csomagváltás közepette vagyok, a szerződés szerint ha a technikai lehetőségek adottak, akkor 12 hónapon (!!!) belül elkezdik az adsl kiépítését. :))))))))))) |
Quote:
Most pár napja meg bevágta a durcát és csak csordogál. Inkább kérem vissza a 2 megás vonalamat :) Quote:
|
Most fizettünk elő a 4 Mbit-es csomagra, máig 2-vel jött ma 2.5-3 lett... még ez sem az igazi azért :)
|
Quote:
Kiknél van a többi? Jelentkezzenek :D |
Nekem 1 mbit-es netem van és stabilan hozza a 120-125 KB/sec-t :)
bár ez T-kábel vagymi.. a vodanet eveken at jobb volt :) |
Quote:
|
Quote:
Itt még nem volt emelés de ettől függetlenül a sebesség csökkent, meg rendszeresen feladja a net, és akkor hagyd rá 20-30 percig a netezést... Nagyon nem megy nekik a normális szolgáltatás :mad: |
Quote:
|
Ezeket a beszámolókat olvasva akkor még tök szerencsésnek érzem magam. :D Itt igen ritkán szakad (kopp-kopp-kopp). Szemben a upc-vel, ahonnan váltottam, akkor hetente jártak hozzám modemet cserélni. (Igaz akkor épp mindig minden jó volt, szóval nem azzal volt a gond sose, de elintézték ennyivel. :))
|
Quote:
és még nincs vége az átállásnak ... ebbe belenyúltak rendesen. |
Quote:
|
Még várok pár napot, aztán bemegyek és rájuk borítom az asztalt.
Atomot nekik. |
Quote:
2-3 éve 7000Ft-nak megfelelő jenért húztak gigás üveget a lakásba. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én most ott tartok, hogy ügyfélszolgálaton 6:2 arányban mondták, hogy rendelhetek T-Home-ot, többségi alapon bízom benne, hogy valóban így van. :D |
Quote:
|
Quote:
sok mindent mondanak ezek a hozzáértők, mindemellett lehet igazuk, csak látnám már! :) |
Én akkor akadtam ki rájuk, mikor nagy betűkkel hírdették, hogy bárhol az országban T adsl. Bementem, mondtam, hogy itthonra szeretnék és közölték, hogy itt nincs bevezetve. Mikor kérdőre vontam az ügyintézőt, hogy miért hírdetik így, azt válaszolta, merthogy mindenhol van. Újra rákérdeztem és közölte, hogy dehát most mondta hogy ide nincs. Ennyit róluk...rózsaszín banda pff...:cool:
|
Quote:
Meg akkor már inkább 1293, ha még az a kiemelt ügyfeles telszám. Ha már az lennék :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na jó, ennyire ne legyünk durvák, de egy 4 megás adsl prémiumhoz biza ez a garantált, ha ennél magasabb a vonalad, mittomén a 4 megás csomagban fél mega, akkor az úgy rendjén is van. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma felhívtam a kiemelt ügyfeles számot.
Csúnyán nézhettem a telefonba, mert estére megbokrosodtak a bitek. 5-6 Mbit/s |
Quote:
|
Quote:
Biztosan a takarítónő dugott át egy két kábelt a központban, hogy kényelmesen kiporszivózhasson a szerverteremben :P |
Az imént böngésztem egy szolgáltató, rendkívül kedvezményesnek tünő szolgáltatását, mely szerint, 1Megás hozzáférés, telefon vonal nélkül, letöltési korlát nyema, potom havi 4990ft-ért kapható, ez még szimpatikus is lenne de a részletekben a következőt olvastam a dijcsomagra kattintva.
Letöltési sebesség 1 Mbit/s Garantált letöltési sebesség 512 kbit/s Feltöltési sebesség 128 kbit/s Garantált feltöltési sebesség 64 kbit/s Nah most ez akkor mit jelent? Meg veszem az 1megás vonalat, aztán ha vacakol a net akkor is minimum 512-vel száguldok majd, vagy azt jelenti hogy megveszem az 1megás vonalat ami jó ha lesz 512 és ha néha napján megközeliti az 1megát akkor tapsoljak örömömben? Más szolgáltatóknál is van ilyen? |
Quote:
Gyula ha találsz WIFI-s kedvező áru szolgáltatás csomagot, akkor gondolj rám! Én is keresek ilyet... |
Quote:
3800ft-ba kerül 1év két hónap hűséggel. nekem a jelenlegi csomagon majdnem 5000ft és ezért kapok egy 256-os hozzáférést ami elvileg a duplája, gyakorlatilag olyan 384-es sebesség. :( Asszem lemegyek a szolgáltatómhoz és bedobom egy féltéglával a kirakatot :(( |
Quote:
T-Online-nál a 8 megás vonalnál garantálnak 480k letöltési sebességet... A fentiben még az 1 megás vonalhoz is több van garantálva. :) |
Quote:
|
Ha már T-online-os topic, akkor sírok egyet én is. ;)
Ma volt csomagváltásom... 3 magás csomagról 4 megás csomagra. Az ember azt hinné, hogy gyorsabb lett minden, de a fenét. ;) Mellékhatásként a feltöltési sebességemet megfelezték. Oké, szerződésben télleg ennyi van, fene se gondolta volna, hogy egy gyorsabb csomaghoz lassabb feltöltés jár... |
Akkor most meg vagyok lőve :)
az 1 megás vonalnak mik lehetnek az átélagos árai? vagy ha kivi vagyok rá nézzek át egy csomó szolgáltatót? |
Quote:
Forgalmi korlátos verzióban 6.900 (+forgalmi díj, ha túlléped, de max 11.900), illetve hűsséggel 3.900 (+forgalmi díj, ha túlléped, de max 8.900). |
http://www.pantel.hu/index.php?id=218
ez meg a pantel amit néztem, felhívom őket, megkérdezem hogy hogy van ez a garantált sávszélesség :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:18. |