![]() |
Paypal
Ati, arra lehet számítani, hogy angolban is lesz Paypal?
|
Quote:
|
Mivel egyaltalan nem ismerem, ez miert jobb, mint ha sima bankkartyaval fizetnek? Ahogy latom ugyanugy egy kartyat kell megadni, es pl az otp maestro kartyamat ugyanugy nem hasznalhatom, csak visa vagy mastercardot :)
|
Quote:
Sajnos arra elég problémás, hogy ténylegesen adj másvalakinek pénzt, és azt ő használhassa (ne kelljen bemászkálni az országába, ha vipelni akarsz egy ismerőst). Vagyis nem az, csak Magyarországról. :( (Problémás = mivel csak bankkártyát használhatsz erre, ezért a fogadó oldalon ebből levonás van. Kivéve, ha van valahonnan PayPal egyenleged, ha abból küldöd, akkor nincs.) Van viszont "ajándékutalvány" lehetősége, ezt még átgondolom, ezzel akár ez is megoldható lehet, csak kicsit még utána kell olvasni, mert a Magyarországra vonatkozó korlátozásokat nem túlzottan emelik ki... Csak egyszercsak szembesülök velük. :D |
Amúgy pedig arra jó, amire a WorldPay is. Eredetileg is ezt akartam, csak akkoriban Magyar cég még nem fogadhatott vele pénzt, csak fizetni lehetett. Ezért lett a WorldPay. Most a PayPal is elérhető, bár a teljeskörűség azért még nem teljesen igaz, de alap funkciókat már lehet vele végezni. :)
|
A 100-ból 80 még hátravan, úgyhogy még van lehetőség a +50%-os akció kihasználására. :)
|
örülök neki:)))
lusta voltam a bankba menni, az sms macerás mert vodás vagyok:))) ugyhogy zsupsz kiproszáljuk:)) |
Quote:
|
Hát én rögvest bevipeltem két orit és csak az egyikre votl kedvezmény, a worldpay-re nicnsen?
Mert azt jobban szeretem úgy hogy az elsőt a paypal-rol a másikat a worldpayrol toltam mert akkor vettem észre h az is van. |
Quote:
"az első 100 PayPal-en keresztüli fizetést +50% bónusszal jutalmazzuk" Idézet a VIP súgóból: "Kezdeti PayPal promóció: Mivel a PayPal fizetési rendszert csak nemrégiben vezettük be, a fizetések feldolgozása közben késedelmek előfordulhatnak, amíg a Hódítóval való kapcsolat teljesen ki nem forr. Elképzelhető, hogy kézi beavatkozás is szükséges a teljes jóváíráshoz. Ennek kompenzálására az első 100 PayPal fizetéshez 50%-nyi bónusz VIP kört írunk jóvá." Idézet a PayPal fizetési oldalról: "Az első 100 PayPal-en keresztüli fizetéshez automatikusan +50% VIP kört írunk jóvá! Az akció célja, hogy a kezdeti időszakban, amíg a Hódító rendszere nem biztos, hogy teljes összhangban van a PayPal rendszerrel, az esetlegesen felmerülő kellemetlenségeket kompenzáljuk." Gyula, ne légy már ilyen, hogy azt mondod nem egyértelmű. :) A promóció csak az új, PayPal rendszerre vonatkozik. :) |
Quote:
Menek újra vipelni :) |
ha már így szóbakerült mind a két jelelegi rendszer, akkor már óvatosan egy másik dolgot is megpendítek...
sokan említik meg, hogy Visa Electron kártyájuk van, amit ez a két bank nem fogad el... tudom ott a lehetőség, hogy igényeljünk egy másik kártyát hozzá (dombornyomott vagy internetkártya) de ennek a legtöbb helyen plussz költsége is van de (remélem nem minősül reklámnak:o ) találkoztam én egy olyan oldallal is, hogy http://ppo.hu/ ami OTP-s alapon működik, és lehet használni az ominózus Electron kártyákat is kérdem én, hogy akkor a jövőben nem lehetne-e velük fondorlatos úton-módon lepaktálni? vagy ennek is vannak valamilyen általam nem ismert buktatói? |
Quote:
Báttya, a rafinál az electron éves dijja 1500ft a visaé pedig 3000ft. Ennyi a különbség. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de ha esetleg ott is lesz PayPal akkor a két külföldi bank mellett elférhetne talán még egy a gagyi kártyával rendelkező magyaroknak is :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
feltételezem az mkb-nél akkor a visahoz sem kérnek milliós lekötést vagy egyéb extrém feltételeket. |
Quote:
évi pár ezer forintba kerülne, de akkor meg már inkább megpróbálnám az éveset postán :o (mondjuk az is kerülne extra lébe...) |
Eddig semmi probléma nem volt az eddigi hosszabbításokkal, ez pozitív... :) A promócióból még mindig van 68 darab +50%-os, ez egy ideig még kitart. :)
|
Ati, olyan statisztikat adhatsz, hogy kb. milyen szazalekokban hasznaljak az emberek a vippelesi modszereket? :)
|
Quote:
Ez az egyik oka, amiért favorizálom a bankkártyás fizetést, mert ott minden be van írva, nem tudod rossz helyre és másnak küldeni véletlen se. (Nyilván az is szempont, hogy jóval kevesebb jutalékot vesznek le ezek a lehetőségek.) |
Ha paypaloztam és megkaptam a +50%:))
akkor most nyomhatok mégegyett vagy meg kell várnom mig lejár?? Olyan gyorsan megjött mint az sms:)) csak ezt nem lehet elrontani:) |
Quote:
Lehet egymás után töbször is, akkor a kapott körök hozzáadódnak a meglevő köreid számához. És még van kereken 60 darab a +50%-os akcióból, úgyhogy akit még érdekel, kiveheti belőle a részét. :) |
Quote:
Oké majd este nyomok mégegyett:) melohelyi gépről nem igazán paypaloznák:) legalább nem kell kunyiznom az ismerösöktől smst:)) |
Valami nem stimmel a paypallal
nem ugy megy mint multkor:) multkor bementem a paypal-be siman, de most kárrtya adatokat cimet meg bankártyát szeretne Most bankkártyás vagy paypalen keresztül fizetek?? mert ugye nem mindegy |
Quote:
(A legtöbb magyarországi fizetés eleve csak bankkártyás, mert a legtöbb embernek nulla a PayPal egyenlege.) |
Quote:
Van dögivel pénz a számlám Csak most kattintás a paypalre aztán kiválasztom hogy hány köröst akarok , aztán bejön egy olyan oldal hogy meg kell adni nevet cimet, kártyát, stb Oldalt van a paypal bejelentkezés, csak éppen nem tudom beirni mert loggingra kattintva kiirja hogy hiányzanak az adatok a fentiek jelzem most küldtem el pénzt amerikába paypalen és gond nélkül mükszik És multkor csak egy email-jelszo kellett és katt már utaltam is a pénzt |
Hú, ez most hirtelen nekem is máshogy néz ki. :D
|
Quote:
Meg itt küldeném a pénzt:)) csak nem tudom:)) Oké most már jo:)) ugy ahogy kell:)) |
Ahogy nézem, most épp szépítenek, újítanak rajta, legalábbis délelőtt még valóban máshogy nézett ki.
Nekem most a kattintás után jobb oldalt be lehet jelentkezni e-mail cím és jelszó segítségével, itt nem is adhatok meg semmi adatot. Bal oldalt van lehetőség regisztrálni, ha még nem lenne számlám. Belépés után a "Payment Method"-nél választhatod, hogy PayPal egyenleg, vagy bankkártya. Most próbáltam én is, hogy ebben az új rendszerben hogy is megy ez. Ezeknek is akkor kell újítaniuk, amikor itt bevezetem, wááááááááá :D |
Quote:
|
Quote:
Megprobáltam mégegyszer és már megy csak amikor irtam akkor másképp ment:)) sorry tekintsd tárgytalannak az 50% már meg is kaptam pontosabban a kis fiacskám, mert az ö országára nyomtam |
Hmm, nem biztos, hogy változott a kinézete, mert Firefox-ban továbbra is olyan, mint volt. Az előbb IE-ben néztem. Ott lehet eddig is ilyen volt... :) Hmm, határozottan szép. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Igértem, hogy szólok, ha félúton járunk, a Hódítóban most még pont kereken 50 darab akciós vip maradt. :) A Queosiában ettől még azért messze járunk, ott is van bőven még belőle.
|
2. PayPal fizetés, bankkártyás fizetés PayPal rendszeren keresztül
Akár rövidebb, akár hosszabb időre meghosszabbíthatod VIP tagságodat a nemzetközileg elismert PayPal fizetési rendszeren keresztül. A PayPal lehetőséget biztosít bankkártyás fizetésre, valamint meglevő PayPal egyenleged felhasználására. Nekem OTP visa electron bankkártyám van, azzal úgy vettem észre nem lehet igénybe venni, de lehet, hogy csak nem értek hozzá, ami igaz is :) Szóval próbáljam meg újra, vagy tényleg ez a helyzet? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:50. |