![]() |
Anarchia
Hát nem akarok rosszmájúskodni, de most nagyon idegbeteg lettem.
Volt 2 országom: az egyik a 4/L-ben a másik az 5/W-ben. Ma mind a kettőt az anarchba tették, pedig semmi rosszat nem tettem.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: DE MIÉRT??????? Kérdem én. Olyen ideges lettem ,hogy most egy szer egérrel kell gépeznem, mert a másik ripityára tört.....(Pedig nem egy olcsó darab:o ) DE esztet nem értem, és szertnék választ kapni ah lehet. Mivel mind a két orim töröltem, (nem fogok én a z anarchban baszakodni) ezé a súgót sem toom megnézni. Szóval csak annyit akarok kérdezni hogy MIÉRT???.:mad: :mad: :( |
Quote:
|
összekötötted őket?
|
Anarch
Quote:
|
Quote:
csak annyit tudok mondani, lol :D:D:D |
hülye azé nem vagyok:) , meg kezdő sem de ilyet még nem láttam:mad:
|
Quote:
|
mondjuk ilyen modorral nem hiszem hogy a support bármit is fog érted tenni :) és egyet is értek :) Én is ideges lennék biztos de azért szépen nyugodtan is el lehet mondani a gondod bánatod :)
|
Anarch
Senki orilyának nem toom jelszavát.
|
Quote:
|
Quote:
Szóval komolyra véve, ha senki jelszavát nem tudod, esteleg ők léptek be hozzád?:P |
Quote:
|
Nem volt benne a levélben, hogy miért raktak át?
Vagy törlés előtt meg se nézted? |
Quote:
Ha egynél több országgal szeretnél játszani, akkor össze kell azokat kapcsolni. Nem viccből írtuk ezt ki 5 különböző helyen, hanem mert ez valóban így van. |
Quote:
Bezzeg állította hogy összekötötte :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
anarc
Mostmán nyugodt vagyok(nincs több egerem, csak ez az egy:) )
kicsit olvastam a fórumot és az felvidított(poénos beszólások meg ilyesmik) de nem is baj, mert mint mondottam az orikat töröltem.... pedig pedig pedig pedig pedig pedig olyan jó voltam már 7 millkó tömött tekik, 17k elit meg ilyesmik nah mindeggy, csinálok majd egy úlyat, de csak később... most pihizek egyet |
Quote:
Ha már épp megszeged ennek a fórumnak is az etikettjét, merthogy világosan le van írva, hoyg ezen a fórumon az áthelyezéssel kapcsolatos problémáknak nincs helye. Gondolom ezt sem olvastad. :) |
Quote:
ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS: hatasu (#398968) Indoklás: Több ország szabálytalan irányítása Na megkerestem, valszeg ő volt az:) Edit: De most nézem Ati már válaszolt:) |
naszóval
naszóval...
ÖSSZEKÖTÖTTEm ahogy ezt már egyszer leírtam. <Khmm... Kéretik nem mellébeszélni. Ha már épp megszeged ennek a fórumnak is az etikettjét, merthogy világosan le van írva, hoyg ezen a fórumon az áthelyezéssel kapcsolatos problémáknak nincs helye. Gondolom ezt sem olvastad. Ati> Nalátod ebben igazad van:D bocsi <ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS: hatasu (#398968) Indoklás: Több ország szabálytalan irányítása Na megkerestem, valszeg ő volt az Víz> nem jött be ez nem az én orim volt |
levelet meg nem kaptam
|
várj egy pillt....
tényleg az volt csak valamé nem jutott eszembe:) :) :) :) bocs |
Quote:
Mondjuk akkor sem fórumtéma. |
csak nem jutott eszembe, de az a fórumos neve itt is :)
|
hatasu nevu ori nem a hatasu nevu emberkee? :)
ez eleg erdekes... :D |
Quote:
|
Quote:
|
jol van na csak a felhasználónévre gondoltam hirtelen, és és hát ez van...:(
majd kialzom magam |
tudod, van egy gépelési intervallum is...
de booocccs :) én hibáztam elsőre. |
Ezen a gyereken eldobom magam:)
|
már a játékban is látszott, hogy kavar van a fejedben, most már itt is bebizonyítottad ugyanezt :)
|
hány orid van neked hogy már azt sem ismered meg amelyik neve megegyezik a nickeddel?:D
ha rosszindulatú volnék ami vagyok is azt kérdezném hogy csopinként?:D |
Anarch
KÖszi a megértést, a jóindulatot, de tényleg csak eza kketőő orim volt. És egy ideig nem is lesz az. Az utsóra meg csak annyit tok mondani hogy már írtam hogy miért írtam azt hogy nem az én norim volt, eléggé érdekes hogy csak úgy írogálunka több irmányt el sem olvasva..
nah mindegy majd talán később hodozok ..... sokkal később(talán nyáron) |
Quote:
de ettől még nem lett értelmes, amit írtál :) én nem tudok olyat elképzelni, hogy elfelejtsem az orim nevét, pláne nem, ha megegyezik a nickemmel :p :p :p bocs, de ez zizi dolog :) |
Hatasu, kár volt törölnöd anarchból. Nem rossz hely. És ami a lényeg! Anarchban nincsenek csalók, és mindenki ártatlan! Már.:D
|
Ez egy nagyon állat topic, ne hagyjátok abba:D
|
Anarch
állat?
és mé' voltál fönn ilyen korán? (nem mint ha baj lenne, de én ijjenkor még aludni szoktam:D ) |
Hatasu !
ha még itt vagy... ( mert írta hogy megy pihizni:D ) csak azt kérdezném meg, kisebb információ... az 5 w-s orid hány körös volt? az ominózus esetkor... 20-40? :) |
Quote:
|
Anarch
Szerintetek van annyi időm hogy annyi orival foglalkozzak suli mellett? No meg a ''tanulás"? ááá csak 2 orim volt: egy az 5/w-ben, ben 1 a 4/l-ben:p
|
Quote:
mások is csinálják :p :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:48. |