![]() |
Más katonák!!
MIt szolnátok ha más katonák is lennének??:confused:
|
Quote:
Amúgy szerintem ez így is elég jó, de pontosan mire gondoltál? |
Hellosztok!!
azon gondolkodtam mi lenne ha például lennének dárdások vagy lándzsás vagy ilyesmi???? amit csak a piacon lehetne venni?? Vélemények?? |
Quote:
|
Igaz akkor lehetneugyanugy képezni így már jobban hangzik??
|
a helyesírási hibákért bocs!!
|
Quote:
|
Quote:
|
NA jó nem gondoltam végig az egészet és igazad is van akkor hagyuk az egészet!!
|
Ott se lett volna sokkal jobb helyen. :)
Egy ötlet nem elég, legyen egy kidolgozott javaslatod, amit felvethetsz, és el tudod mondani, hogy ez miért emelné a játékélményt. Győzz meg, hogy kell ilyen, és akkor támogatni fogom. |
ne bonyolitsuk a jatekot tovabb :D
|
Quote:
|
De nem tudom kitötölni ezt a témát!!:mad:
|
Vagy így marad, vagy Atiék kiteszik a kukába.
|
nem már irtam egy levelet az adminnak!!!
|
Quote:
Engedj meg egy baráti jótanácsot. Mielőtt 10.postodban előálsz korszakalkotó fejlesztési javaslatokkal, légyszives böngészd egy pár napig az itt lévő sok 100k postot. Akkor rá fogsz jönni hogy már több tucat ehez hasonló korszakalkotó javaslat került Ati által a kukába. |
21
Elfogadva:D :D :D :D :D
|
már el küldtem és késsz!! Bár nem szeretek levelet irni nekik meert már voltam velük haragba!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Most már nem kell csak 1 rossz helyre irtam kettő nem gondoltam át!!!!
|
Quote:
Csatlakozom Valeziushoz, győzz meg, hogy kell ilyen, és jót tenne a játéknak, aztán majd szerzünk támogatókat is a dologhoz:) |
Quote:
|
Quote:
:) :D De szerintem hagyni kéne!! Teljesen hogy enm gondoltam át!:mad: |
"MIt szolnátok"
"lehetneugyanugy" "akkor hagyuk" "De nem tudom kitötölni ezt a témát" "késsz" "Bár nem szeretek levelet irni nekik meert" - na ezen nem csodálkozom Maradjon csak ez a topic, vidám perceket szerez. Esetleg move to viccek. |
Maradjon csak ez a topic, vidám perceket szerez.
Esetleg move to viccek.[/quote] Oksa Igaz:D :D :) :) :cool: :cool: |
Uj katonák szerintem sem kellenek. Viszont a védő-támadónak ki lehetne találni valami értelmes funkciot azon kivül hogy gyorsabban készülnek el. Pl egy körrel rövidebb idő alatt érnek oda mivel könnyebb a fegyverzetük:) A minimum 2 kör megmaradna . A vándor személyiség ezen felül hatna. pl ha egy ország 4 körre van akkor egy vándor támadokkal 2 kör alatt odaér.
|
Szerintetek?
|
Quote:
|
Quote:
ennek semmi értelme nincs. amúgy se használ senki támadót meg védőt csak a kezdők. én nem támogatom ezt az ötletet. |
Quote:
|
Quote:
Ebben van valami!! Sztem jó ötlet!! :D :) :cool: |
jó valamire:)
párbajokon lehet használni, és ennyi. arra meg úgy is jó ahogy van |
Aha tényleg jó ötlet!:confused:
Nekem aztán tök mindegy, ha megtámadnak 1millió védővel, nem nagyon hat meg, hogy 2 vagy 3 kör alatt ér hozzám.:D Akár a kiküldés másodpercében is érkezhetnének. Szerintem még a katonai morálom se dobná meg:( |
Quote:
|
Esetleg gyorsabban nem mehetnének a támadok? :)
Pl. -1 kör. S a védőknek is kellene vmi funkcio....de arra ötletem sincs mi legyen :) |
Quote:
|
Akár :)
Csak feldobtam mint ötletet. Mert jelenleg elég kevesen használják a támadot es védőt. A kezdők használják, de amint jatszanak egy ideje a jatekkal, rajon, hogy a lovas jobb mint a tamado es az ijasz erosebb mint a vedo..es akkor epit aztan az ijaszoknak tornyot, es masik 3* erősebb a tornyos ijj a védőnél...(+toronybonusz) |
Quote:
|
sztem ne vesézzük ki. így is meg úgy is rossz és gyenge egységek. nekem nem lényeg hogy 2 kör alatt ér oda vagy 4 ha a támadóval támadok akkor ha nem üt be nem érek vele semmit, csak azt hogy elittel lovasal nem tudnak hazakísérni de ha belegondolunk támadónál nincs semmi jelentősége mivel nincs védekezése :D :D
|
All times are GMT +1. The time now is 20:32. |