Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: név-vadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1516)

Ati 03-01-2007 10:14

Március: név-vadászat

Sziasztok!

Másik topicban kicsit megelőztek, és már előre vetítettem, hogy mit tervezek erre a hónapra, úgyhogy sokaknak nem lesz ez hatalmas újdonság... :)

Márciusban egy kicsit szeretném rendbetenni az országneveket, ehhez kérném a segítségeteket.

Mint azt talán tudjátok, mostanában a nevek elfogadása "egyesével" történik, ez napi sokszáz nevet jelent, néha átcsúsznak olyan nevek, amiknek nem kéne, szerencsére ez igen ritka. Régen viszont egyáltalán nem volt ilyen szűrés, a régi nevek között több olyan is előfordulhat, ami nem felel meg a többség ízlésének, vagy esetleg félrevezető lehet.

Ezért egy név-vadászatot tartunk, és aki úgy érzi, hogy van a játékban olyan nevű ország, ami nem elfogadható, az most jelezheti ezt, vagy ezeket. Ahol nem egyértelmű, hogy miért, ott egy rövid indoklással.

Akinek ilyen nevű országa van, szintén most jelezheti, hogy mindenféle sietség nélkül rendbe lehessen hozni.

Máskor is szoktam időt adni az így felfedezett nevek megváltoztatására, de egy viszonylag szűk időt, most ezt mindenféle kapkodás nélkül le lehet rendezni.

Nem kell sajnálni sem az ország irányítóit, a legtöbb esetben nem lesznek törölve, csak egy névváltoztatás lesz tőlük kérve, amivel ha nem élnek, akkor mi adunk egy másik nevet az országnak. (Mint mondtam, legtöbb esetben -- kivételt képeznek a nagyon friss, és a nagyon durva nevű országok.)

Szívesen látok itt ebben a témában minden olyan nevet, ami szerintetek nem elfogadható, mert durva, közizlést sértő név, esetleg szám, vagy egyéb módon megtévesztésre alkalmas.

Goldy 03-01-2007 10:44

405703 ANARCH 5 Hitler 9.198
395315 ANARCH 5 Nyilasok Birodalma 7.913
244744 1/A ianstuart 187.472
265749 5/X ianstuartdonaldson (2) 27.615
297234 5/V Naziland 9.304

És tudod miért zavarnak...

Arwen 03-01-2007 11:18

330985 ANARCH 5 SZTÁLIN 7.814
304402 ANARCH 5 Sztálini diktatúra 7.192
392036 5/X Sztálini Szovjetúnió 7.862

Massza Rex 03-01-2007 14:03

Lehet, erősen csökken majd a népszerűségem, (már ha van), de lenne egy hozzáfűzésem.

Hitler, Stálin és tsa ezek történelmi személyek, nevek. Lehet őket szeretni, lehet őket nem szeretni (akár demonizálni is), de nem érzem őket sértőnek, mint Hódítóban lévő orinevek!!!.
(jelzem, nem szeretem őket, de ettől fügetlen történelmünk, életünk részei voltak)

Vajon sértő e Ceasar neve mint ország név???
Ő sem volt kiscserkész, nem kevés vér tapad a kezéhez...

Mi a helyzet Dzsingiszkánnal??? Ő is tiltott??? Pedig ő sem volt egyszerű ember...

A félhold? Szulejmán? Vele mi van? 150 évig "nyögtük" a török birodalmat. Kultúrájuk mind a mai napig érezteti hatását. Most akkor az is tiltott?

Vlad Tepes? Embereket kínzott és ölt meg szórakozásból (állítólag), ő is tiltott név?

Amerika? Vele mi a helyzet? Kiírtott egy népet, és a szabadság mottója alatt több háborút indított, mint az eltelt évek? Ez is tiltott?

A történelemből tanulni kellene, nem elfelejtetni, kitöröltetni, átírattatni...

Ati 03-01-2007 14:10

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 76867)
Lehet, erősen csökken majd a népszerűségem, (már ha van), de lenne egy hozzáfűzésem.

Hitler, Stálin és tsa ezek történelmi személyek, nevek. Lehet őket szeretni, lehet őket nem szeretni (akár demonizálni is), de nem érzem őket sértőnek, mint Hódítóban lévő orinevek!!!.
(jelzem, nem szeretem őket, de ettől fügetlen történelmünk, életünk részei voltak)

Vajon sértő e Ceasar neve mint ország név???
Ő sem volt kiscserkész, nem kevés vér tapad a kezéhez...

Mi a helyzet Dzsingiszkánnal??? Ő is tiltott??? Pedig ő sem volt egyszerű ember...

A félhold? Szulejmán? Vele mi van? 150 évig "nyögtük" a török birodalmat. Kultúrájuk mind a mai napig érezteti hatását. Most akkor az is tiltott?

Vlad Tepes? Embereket kínzott és ölt meg szórakozásból (állítólag), ő is tiltott név?

Amerika? Vele mi a helyzet? Kiírtott egy népet, és a szabadság mottója alatt több háborút indított, mint az eltelt évek? Ez is tiltott?

A történelemből tanulni kellene, nem elfelejtetni, kitöröltetni, átírattatni...

Bár teljesen egyetértek ezzel (és emiatt igencsak furcsának tart sok ember), a Hódítóban a lelki béke érdekében le van szögezve, hogy ilyen nevek nem lehetnek. Van ezek a fórumon politika téma, ha valaki politizálni akar, akkor ott megteheti, de hogy országnévnek felvegyen egy politikus nevet, azt már nem kellene.

Máshol (pl civ3000) nem vagyok ilyen szigorú, Hódban tartsuk meg a játékteret olyannak, amit tényleg mindenki szívesen használ, bármilyen meglátása legyen is a közelmúltról, vagy napjaink politikai eseményeiről.

Monaco 03-01-2007 15:28

hii :)

Találtam pár orit, aminek nem tetszik a neve, persze attol lehet megengedet! De remélem sokat segitettem.....
(Hódító forever)

345771 ANARCH 5 kakukfingogép 7.907
304156 5/R kuki 7.850
281642 ANARCH 5 muc-muc puncicus 6.337
379496 ANARCH 5 óvszer 8.194
406508 5/W Ovszeres 7.850
212493 5/T [SZ] Cigány 9.508
348711 2/B A vén cigány 49.158
290658 5/W cigány vagyok 8.199
419482 5/X cigányország 7.850
307972 5/X zsidó 8.194
290620 5/S zsidország 8.616
315605 5/Q KÖCSÖG VAGYOK 7.850
407278 ANARCH 5 Geciokos gnómok 9.206
379164 ANARCH 5 sperma_fioka 7.219

Valezius 03-01-2007 15:33

Quote:

Originally Posted by Monaco (Post 76882)

Egy film idézet és egy vers cím, ezeket én békénhagynám. :)

Viszont azt nem értem, hogy a MeinKamf miért lehet, ellenben a 4. birodalmat miért törlik.

Monaco 03-01-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 76885)

Viszont azt nem értem, hogy a MeinKamf miért lehet, ellenben a 4. birodalmat miért törlik.

oké, mondtam csak amit gyanusnak láttam beírtam :) Hátha segitek vmit a szervezőknek :)

Croissant 03-01-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 76885)

Ha a filmidézetet jó érzéssel elmagyarázod egy 7-évesnek, akkor tényleg maradhat(na). Mondjuk a Mein Kampf idevalóságát sem igazán értem...

skiti 03-01-2007 16:31

nem tartozik ide maradéktalanul, de...
azt mondjátok az ilyen orinevek gazdái kapnak előtte értesítést és szabadon megváltoztathatják a nevüket.
nem lehet esetleg igényelni ezt a lehetőséget az elfogadható orinevek gazdáinak is?
akár vipkörért is...
konkrétan arra gondolok hogy van orinevem amiben betűhibát vétettem és szívesen kijavítanám:)
talán nem is vagyok ezzel egyedül

Ati 03-01-2007 16:34

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 76905)
nem tartozik ide maradéktalanul, de...
azt mondjátok az ilyen orinevek gazdái kapnak előtte értesítést és szabadon megváltoztathatják a nevüket.
nem lehet esetleg igényelni ezt a lehetőséget az elfogadható orinevek gazdáinak is?
akár vipkörért is...
konkrétan arra gondolok hogy van orinevem amiben betűhibát vétettem és szívesen kijavítanám:)
talán nem is vagyok ezzel egyedül

Mivel az ilyen névátírások nem kevés pluszmunkával járnak, ezért normál esetben egész biztosan nem lesz ilyen lehetőség. Vesd fel javaslatként, amennyiben elegendő érdeklődő van, akkor egy pár napos/hetes időszakot kijelölök rá, amikor erre lehetőség lehet.

Josh 03-01-2007 16:41

hát, nemtom ti hogy vagytok vele, de:

301 431671 Húgyuti Fertőzés 9.264

ez 5/U-ba van... talán latinul jobban hangzik :p

Croissant 03-01-2007 16:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 76906)
Mivel az ilyen névátírások nem kevés pluszmunkával járnak, ezért normál esetben egész biztosan nem lesz ilyen lehetőség. Vesd fel javaslatként, amennyiben elegendő érdeklődő van, akkor egy pár napos/hetes időszakot kijelölök rá, amikor erre lehetőség lehet.

Igazán gáláns ajánlat, előre is köszönet jár érte :)
Bár magam nem élnék a lehetőséggel, de tudom, h jópáran igénybe vennék, ha mód nyílna rá...

Nádifarkas 03-01-2007 16:52

Na és ehez mit szóltok ?
130410 [SZ] ooOO`°|°´OOoo
a 4/K-ban van tehát nem mostanában regelt oriról lehet szó aki megfejti mit jelent ez a karaterhalmaz kap egy mezei zöldet:)

Josh 03-01-2007 17:09

ha a jeleknél tartunk:
198 300746 d(*-*)b 155.938

1/A-n

félreérthetőség:

221 261663 Nekem 22 cm 144.789

szintén 1/A

Non Omnis Moriar 03-01-2007 17:14

Csak egy röpke kérdés, mi alapján dönthető el hogy pl valaki neve lehet-e országnév-e vagy sem... Aktuálpolitika nem, hásten. Trágárság, egyértelmű... Tömeggyilkos diktátorok hitler sztálin nácizás zsidózás stb. ez egyértelmü. De mi van a szubjektiv véleményekkel, engem más zavar mint a harmadik embert stb stb. Itt is egyértelmű irányvonal kell, mert ne legyen az hogy valakinek nemtetszik az országom neve valamilyen blablabla alapján jól megindokolja, és törlésre kerül.

laci 03-01-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 76917)
Csak egy röpke kérdés, mi alapján dönthető el hogy pl valaki neve lehet-e országnév-e vagy sem... Aktuálpolitika nem, hásten. Trágárság, egyértelmű... Tömeggyilkos diktátorok hitler sztálin nácizás zsidózás stb. ez egyértelmü. De mi van a szubjektiv véleményekkel, engem más zavar mint a harmadik embert stb stb. Itt is egyértelmű irányvonal kell, mert ne legyen az hogy valakinek nemtetszik az országom neve valamilyen blablabla alapján jól megindokolja, és törlésre kerül.

Idézem: "Régen viszont egyáltalán nem volt ilyen szűrés, a régi nevek között több olyan is előfordulhat, ami nem felel meg a többség ízlésének, vagy esetleg félrevezető lehet."

Magyarul szerintem az, hogy nekem személy valami nem tetszik, az így önmagában nem oszt és nem szoroz.

Zsáni 03-01-2007 17:43

Quote:

Originally Posted by Nádifarkas (Post 76909)
Na és ehez mit szóltok ?
a 4/K-ban van tehát nem mostanában regelt oriról lehet szó aki megfejti mit jelent ez a karaterhalmaz kap egy mezei zöldet:)

ezzel mi a problémád? :)

Nádifarkas 03-01-2007 17:43

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 76917)

most pont az a lényeg hogy nem törlik ilyen miatt az orikat csak megreformálják a neveket ha jól tévedek:)

Nádifarkas 03-01-2007 17:45

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 76926)

összesen annyi hogy ez nem név hanem karakterhalmaz
csak nem a te orid?

Dragi 03-01-2007 17:52

Quote:

ez a hogyan mártsuk be a mások oriját :)

Synkel 03-01-2007 19:47

Quote:

4, Országodnak NEVET válassz, ne sorszámot, vagy grafikát.

Talán ez?:)

Ditke 03-01-2007 19:58

Quote:

Originally Posted by Nádifarkas (Post 76909)
Na és ehez mit szóltok ?

ördögfióka buborékos habfürdőben :D

API 03-02-2007 08:43

Quote:

Originally Posted by Monaco (Post 76882)
Találtam pár orit, aminek nem tetszik a neve, persze attol lehet megengedet! De remélem sokat segitettem.....
(Hódító forever)

345771 ANARCH 5 kakukfingogép 7.907
304156 5/R kuki 7.850
379496 ANARCH 5 óvszer 8.194
406508 5/W Ovszeres 7.850
212493 5/T [SZ] Cigány 9.508
290658 5/W cigány vagyok 8.199
419482 5/X cigányország 7.850
307972 5/X zsidó 8.194
290620 5/S zsidország 8.616
315605 5/Q KÖCSÖG VAGYOK 7.850
407278 ANARCH 5 Geciokos gnómok 9.206
379164 ANARCH 5 sperma_fioka 7.219

...csak nehogy egymás feljelentgetése legyen ebből...vagy már van?...
tiltsuk be a NAtional Geografikot is...
óvszer... semmi baj nincs vele... lehet inkább népszerűsíteni kellene... kevesebb lenne a művivetélés és a sok tökfej a világban.
A Vén Cigány... na, akkor lehet cenzúrázni az irodalmi szöveggyűjteményeket is... ehhh... Ati. sztem ezzel a lehetőséggel nagy öngólt lőttél... mert most mégtöbb okosságot kell olvasgatnod...

röff és innen off.

Ati 03-02-2007 08:50

Quote:

Originally Posted by API (Post 77075)
Ati. sztem ezzel a lehetőséggel nagy öngólt lőttél... mert most mégtöbb okosságot kell olvasgatnod...

OFF: Mondta valaki, hogy utálok olvasni? :)

Non Omnis Moriar 03-02-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by API (Post 77075)
...csak nehogy egymás feljelentgetése legyen ebből...vagy már van?...
tiltsuk be a NAtional Geografikot is...
óvszer... semmi baj nincs vele... lehet inkább népszerűsíteni kellene... kevesebb lenne a művivetélés és a sok tökfej a világban.
A Vén Cigány... na, akkor lehet cenzúrázni az irodalmi szöveggyűjteményeket is... ehhh... Ati. sztem ezzel a lehetőséggel nagy öngólt lőttél... mert most mégtöbb okosságot kell olvasgatnod...

röff és innen off.

Ja az óvszerrel télleg mi a gond? :)) Az ovisok is hamarabb tudják miaz mint az hogy radiátor :D

A történelmi alakokról meg hadvezérekről is lehetne vitatkozni, ha csak magamat nézem, a rómaiak pl rabszolgatartók voltak... :))) Hogy most ki volt háborús bünös, ki nem, kit melyik név idegel fel... Engem spec Szaddam meg Bin Laden nem. Vice versa engem pl az 1920as eseményekhez kapcsolódó francia nevek idegelnek fel :D
Meg akkor már ennyi erővel Koppány vezér, meg a többi pogányok? :DDD

Kutyuleee 03-02-2007 15:27

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 77101)
Ja az óvszerrel télleg mi a gond? :)) Az ovisok is hamarabb tudják miaz mint az hogy radiátor :D

A történelmi alakokról meg hadvezérekről is lehetne vitatkozni, ha csak magamat nézem, a rómaiak pl rabszolgatartók voltak... :))) Hogy most ki volt háborús bünös, ki nem, kit melyik név idegel fel... Engem spec Szaddam meg Bin Laden nem. Vice versa engem pl az 1920as eseményekhez kapcsolódó francia nevek idegelnek fel :D
Meg akkor már ennyi erővel Koppány vezér, meg a többi pogányok? :DDD

azért nem hiszem hogy Koppány vagy Hitler egy lapon emlithető,
Sztálin és Hitler nem csak azért más mert sok embert ölt meg (mert sok ókori hadvezér is, vagy a törökök stb...),
hanem mert olyan szélsőséges eszméket valottak amiket hozzájuk kötünk kifejezetten és ami miatt egyes népcsoportokat gyilkoltak le, vagy szállitottak munkatáborba,mintezt az ideologiájuk miatt. és ez nem úgyanaz mint amikor a háborúban halnak meg több 10ezren..., hiába ölt meg dzsingisz kán is sok embert, de nem kifejezetten egy népcsoportot mészálrolt, és főleg nem a SAJÁT ORSZÁGÁBÓL!!!
remélem ezzel egyetértetek
amúgy meg az óvszer sztem elfogadható
a Vén cigány is
de maga cigány is, mivel nincs benne semmi gyülölködö,gyülölet keltő. sőt van olyan haverom akinek ez a beceneve.

Synkel 03-02-2007 15:37

376374 ^bw~St@ff
375935 ^bw~$z+y0p@

Engem az ilyenek télleg zavarnak, még akkor is ha nem fantáziálok olyanokat, hogy valaki multizik azért a két hasonló kezdetű név.

Szecsa 03-02-2007 15:58

lehet hogy vmi klánnév vmi fps jatekban vagy barmi az a ^bw~ :)
aki nincs hozzaszokva, annak tenyleg zavaro :-/

NorB 03-02-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 77184)
azért nem hiszem hogy Koppány vagy Hitler egy lapon emlithető,
Sztálin és Hitler nem csak azért más mert sok embert ölt meg (mert sok ókori hadvezér is, vagy a törökök stb...),
hanem mert olyan szélsőséges eszméket valottak amiket hozzájuk kötünk kifejezetten és ami miatt egyes népcsoportokat gyilkoltak le, vagy szállitottak munkatáborba,mintezt az ideologiájuk miatt. és ez nem úgyanaz mint amikor a háborúban halnak meg több 10ezren..., hiába ölt meg dzsingisz kán is sok embert, de nem kifejezetten egy népcsoportot mészálrolt, és főleg nem a SAJÁT ORSZÁGÁBÓL!!!
remélem ezzel egyetértetek
amúgy meg az óvszer sztem elfogadható
a Vén cigány is
de maga cigány is, mivel nincs benne semmi gyülölködö,gyülölet keltő. sőt van olyan haverom akinek ez a beceneve.

hát sajna ez sincs így
se szeri se száma azoknak az eseteknek, és bizony még különlegesnek sem lehet nevezni, ha valamely régi "nagy" uralkodó a saját országában neki nem tetsző népcsoportokat lemészároltatott
nem is mondok példákat, szinte nincs is ellenpélda

a követendő út igen egyszerű, kis hazánkban nem illik jelenleg zsidózni, és cigányozni, tehát ezek semmilyen formáját, utalását nem lehet megengedni

Ati 03-02-2007 20:04

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 77288)
a követendő út igen egyszerű, kis hazánkban nem illik jelenleg zsidózni, és cigányozni, tehát ezek semmilyen formáját, utalását nem lehet megengedni

Ez csak vicc akart lenni, ugye?

Miért ne nevezhetném zsidónak a zsidókat, cigányoknak a cigányokat, négereknek a négereket stb?

Ez már hasonlít arra, hogy nehogy azt a szót használjuk, hogy "román", mert az milyen durva sértés. Ebben semmi bántó nincs, ahogy abban sincs (remélhetőleg), ha valaki a "magyar" szót használja.

Eke 03-02-2007 20:16

Na igen ,csak például engem nagyon zavar az ha románnak neveznek,mivel erdélyi Magyar vagyok.szerintem csunyább dolog mint CV Tudor által lehazátlanozottnak(bozgor) lenni.Amugy tökéletesen igazad van abban ,hogy nincs semmi kivetnivalo abban ,hogy a román az román,a cigány,az cigány ,stb

Ati 03-02-2007 20:20

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 77294)
Na igen ,csak például engem nagyon zavar az ha románnak neveznek,mivel erdélyi Magyar vagyok.szerintem csunyább dolog mint CV Tudor által lehazátlanozottnak(bozgor) lenni.Amugy tökéletesen igazad van abban ,hogy nincs semmi kivetnivalo abban ,hogy a román az román,a cigány,az cigány ,stb

Téged ez zavar, ezt meg is értem, és el is fogadom. Ettől még országnév szerintem nyugodtan lehet, hiszen ez nem Rád vonatkozik, és nem bárki másra.

NorB 03-02-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77289)
Ez csak vicc akart lenni, ugye?

Miért ne nevezhetném zsidónak a zsidókat, cigányoknak a cigányokat, négereknek a négereket stb?

Ez már hasonlít arra, hogy nehogy azt a szót használjuk, hogy "román", mert az milyen durva sértés. Ebben semmi bántó nincs, ahogy abban sincs (remélhetőleg), ha valaki a "magyar" szót használja.

Szerintem pedig érted, mert ha megnézem a kizárt országokat, ezen két téma körül forognak a dolgok. Röviden fajgyűlöleti kérdések.
És nyilván nem azt mondom, hogy a "cigány" országnév rossz, sőt azzal semmi baj nincs, de a " ***** cigány" országnév már rossz, a csillagok helyén bármilyen ideillő jelzővel

Ati 03-02-2007 20:39

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 77310)
Szerintem pedig érted, mert ha megnézem a kizárt országokat, ezen két téma körül forognak a dolgok. Röviden fajgyűlöleti kérdések.
És nyilván nem azt mondom, hogy a "cigány" országnév rossz, sőt azzal semmi baj nincs, de a " ***** cigány" országnév már rossz, a csillagok helyén bármilyen ideillő jelzővel

Az természetesen igen. De a "****** magyar" is rossz, úgyhogy itt sem a "cigány" szóval, hanem a kicsillagozott résszel van a gond. :)

Eke 03-02-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77298)
Téged ez zavar, ezt meg is értem, és el is fogadom. Ettől még országnév szerintem nyugodtan lehet, hiszen ez nem Rád vonatkozik, és nem bárki másra.

Természetes dolog,söt ha azt a nevet adom az orimnak hogy román akkor azt is elfogadom ha:) ugy is szolitsanak

NorB 03-02-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77312)
Az természetesen igen. De a "****** magyar" is rossz, úgyhogy itt sem a "cigány" szóval, hanem a kicsillagozott résszel van a gond. :)

természetesen ide tartoznak a magukban is durva vulgáris kifejezések, de azt hittem, nem ez a fő téma, ez nyilvánvalónak tűnt

mert ha a csillag helyén mondjuk "írtsunk ki minden" szósor van, akkor ez nyilván kitiltandó, holott nincs benne vulgáris szó

Ati 03-02-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 77316)
természetesen ide tartoznak a magukban is durva vulgáris kifejezések, de azt hittem, nem ez a fő téma, ez nyilvánvalónak tűnt

mert ha a csillag helyén mondjuk "írtsunk ki minden" szósor van, akkor ez nyilván kitiltandó, holott nincs benne vulgáris szó

jó, de ennek sincs semmi köze a "cigányozáshoz", és "zsidózáshoz", ahonnan ez indult. ha "budapestit" a név vége, az sem elfogadható.

az "írtsunk ki minden orkot" mondjuk már azért határeset, hiszen az a játék beli "szereplőre" utal. (kíváncsi vagyok holnapra hány ilyen ország lesz ;))

Eke 03-02-2007 20:47

Na most csak az érdekelne még hogy ha a ro hódban van román nyelven beirva az orinevem ugy hogy Szabad Erdély,namármost szerinted ez kitiltando.nem vagyok kitiltva. aszem elsö naptol játszom a ro hodot:D

Ati 03-02-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 77321)
Na most csak az érdekelne még hogy ha a ro hódban van román nyelven beirva az orinevem ugy hogy Szabad Erdély,namármost szerinted ez kitiltando.nem vagyok kitiltva. aszem elsö naptol játszom a ro hodot:D

Én ilyet Hódban nem tennék ki. "Nagymagyarország" is van pár.

A "le Trianonnal" neveknek már erős politikai hangvétele van, azok csak amiatt kerülnek törlésre.

All times are GMT +1. The time now is 18:35.