Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Notebook/laptop topic (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1502)

Lyra 02-26-2007 17:54

Notebook/laptop topic

Na hölgyek und urak, a téma adott. Lehet boncolgatni, kérdezgetni. :confused:

Remedy 02-26-2007 23:51

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 76051)
Na hölgyek und urak, a téma adott. Lehet boncolgatni, kérdezgetni. :confused:

Hol a szikem?

laci 02-27-2007 07:33

Magyarázzátok meg nekem, mi a különbség a notebook és a laptop között?

Remedy 02-27-2007 08:06

Quote:

Originally Posted by laci (Post 76195)
Magyarázzátok meg nekem, mi a különbség a notebook és a laptop között?

Manapsag mar semmi, regebben a kisebb es konnyebb gepeket hivtak notebooknak... :)

laci 02-27-2007 08:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 76201)
Manapsag mar semmi, regebben a kisebb es konnyebb gepeket hivtak notebooknak... :)

Én is így tudtam, de zavar, hogy mindenhol notebook-oznak, akármit akarnak eladni, ami számítógép és hordozható. Köszi a magyarázatot :)

LotR 02-27-2007 11:58

Én még mindig laptopot akarok venni...
De sajnos nem vok képbe a piaccal, nem tudom mi mennyibe kerül..
Csak annyit tudok h 200-250e HUF-ot szánok rá, és lehetőleg minnél jobb legyen.. mivel ceretnék néha esetleg még jáccani is így nem hatrány a nagy videokártya .stb..stb..
Tehát mit és hol?
Köszi előre is a tanácsokat.

Csokibácsi 02-27-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 76253)
Csak annyit tudok h 200-250e HUF-ot szánok rá, és lehetőleg minnél jobb legyen.. mivel ceretnék néha esetleg még jáccani is így nem hatrány a nagy videokártya .stb..stb..
Tehát mit és hol?

Nézz körül pl. itt: http://www.notebook.hu/

Lyra 02-27-2007 19:20

na ja

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 76253)
Tehát mit és hol?

Go to e-bay....
Jáccani meg lehet notin, de nem arra tanálták ki. Ugyan kihoznak X700 meg Nvidia go 6xxx-es vid kártyás szutykokat,saját dedikált RAM-al, ami aztán lezabálja az akkut egy óra alatt, azonkivül fűt mint a kályha, ami a lapi élettartamát nem növeli egy kicsit sem. Vannak egy kicsivel magasabb árfekvésben new notik cserélhető VGA-val, de ha ilyet szeretnél akkor inkább e-bay, és onnan venni párhónaposat, vastagon világgarival.
Annyit még a VGA-ról, hogy egy x200-ason is mennek a játékok szipen, az x300-ason meg mégjobban.

Lyra 02-27-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 76203)
Én is így tudtam, de zavar, hogy mindenhol notebook-oznak, akármit akarnak eladni, ami számítógép és hordozható. Köszi a magyarázatot :)

Ne zavarjon. :) Most is van tagozódás, csak most a notebook-okon belül. Pl subnotik, tabletpc-k. Magyarán normál méret 13"--->17"-ig notebook, 12" környéke subnoti, 10" alatt tabletpc.
A tableteket nem naon ismerem. Nekem azok már túl kicsik. Az áruk viszont ellentétes a méretükkel, de itt azért már érintőképernyő meg ilyesmik vannak.

A subnotik nagyon bejövősek nálam. Ott kezd a mutatvány hogy szinte kivétel nélkül business class cuccok ami azért már minőséget feltételez. Drága cuccok /tablet magasság/ de aki eccer ilyet vesz, annak évekig hű társa marad. Ha túléli a pénztári traumát utána nem fog bánkódni.

A normál notik frontján nagy a szórás. Vannak igen jó minőségű cuccok, és vannak iszonyat kotvány sz@rok. Pl aki noname, made in dzsunka jobbról 2. part nevű kotványt meg vesz origin 80K HUF-ért az meg is érdemli. Azért ezalól ismerek kivételt pl a Chiligreen cuccai elfogadhatóak. Sőt! A FuSi Amilo sorozatánál /jó csicsa/ illetve az Acer cuccainál/ eccerűnek tűnik és az is/ azért jobbak. Az utóbbi két tipus egy büntetés. ezt nagyon komolyan mondom és gondolom.
Ezek közt a notik közt is azért akadnak igen jó darabok. Nem vagyok gyártó fun, de a tapasztalat az hogy az IBM-Lenovo cuccok azért ott vannak a toppon. A Dell is jó, de pl a Compaq-val már volt egy két szivásom. Most is egy ilyen gépen pötyögök. :)
A Sony Vaió nálam külön kategória. Nagyon jók de.... Állt csak a saját cuccait szereti a technika, ami ugye egyenes út a saját szervizbe, ahol nem evilági árakon mérik az alkatrészt. Az meg a másik fele hogy csak akkor mész szervizbe ha pl felrobban a CD a meghajtóban, mert a Sony nem nagyon szeret elromlani. Nálam zéró darab fordult meg eddig... Viszont kezdődik ott a dolog hogy egy alap VÁJÓ ára sem közönséges. Szoftveres dolgokkal is szivtam már VÁJÓval, de az tipus függő.
Na nagyhirtelen ennyi... :D

lacqa 02-27-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 76463)
Ezek közt a notik közt is azért akadnak igen jó darabok. Nem vagyok gyártó fun, de a tapasztalat az hogy az IBM-Lenovo cuccok azért ott vannak a toppon. A Dell is jó, de pl a Compaq-val már volt egy két szivásom. Most is egy ilyen gépen pötyögök. :)

hmm nekem pont ellentétes a tapasztalatom, az IBM/Lenovóval rengeteget szívtam, szarul vannak összerakva, és rengeteg gyári hibás van köztük, míg a HP/Compaq laptopok eddig minden esetben tartósak és jó minőségűek voltak nekem is és a környezetemben őket birtoklóknál is. én az ASUS-szal voltam eddig legjobban megelégedve, gyenge pontjuk a táp/akksi és a kijelző csuklója, és meglepő módon a CD/DVD. de 3-5 évet kiszolgálnak. prémium kategóriához eddig nem volt szerencsém.

LotR 02-28-2007 13:11

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 76444)
Go to e-bay....
Jáccani meg lehet notin, de nem arra tanálták ki. Ugyan kihoznak X700 meg Nvidia go 6xxx-es vid kártyás szutykokat,saját dedikált RAM-al, ami aztán lezabálja az akkut egy óra alatt, azonkivül fűt mint a kályha, ami a lapi élettartamát nem növeli egy kicsit sem. Vannak egy kicsivel magasabb árfekvésben new notik cserélhető VGA-val, de ha ilyet szeretnél akkor inkább e-bay, és onnan venni párhónaposat, vastagon világgarival.
Annyit még a VGA-ról, hogy egy x200-ason is mennek a játékok szipen, az x300-ason meg mégjobban.

huha ebből annyit értettem h e-bay...
De többi? Konkrétan mijaza x200as, 300-as?

LotR 02-28-2007 13:16

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 76463)
pl a Chiligreen cuccai elfogadhatóak. Sőt! A FuSi Amilo sorozatánál /jó csicsa/ illetve az Acer cuccainál/ eccerűnek tűnik és az is/ azért jobbak. Az utóbbi két tipus egy büntetés. ezt nagyon komolyan mondom és gondolom.
A Sony Vaió nálam külön kategória. Nagyon jók de.... Állt csak a saját cuccait szereti a technika, ami ugye egyenes út a saját szervizbe, ahol nem evilági árakon mérik az alkatrészt. Az meg a másik fele hogy csak akkor mész szervizbe ha pl felrobban a CD a meghajtóban, mert a Sony nem nagyon szeret elromlani. Nálam zéró darab fordult meg eddig... Viszont kezdődik ott a dolog hogy egy alap VÁJÓ ára sem közönséges. Szoftveres dolgokkal is szivtam már VÁJÓval, de az tipus függő.
Na nagyhirtelen ennyi... :D

Ebből annyi jött le , hogy vmi Chiligreen melyről még nem haloottam nem rossz..
Fujicu Siemens olyan mint a villamosai:)
az Acer meglep, mer a haveromnak egész jól muzsikál...
Dell, jól hangzott eddig is nálam, de ezek szerint tényleg jók..
Compaq az is nálam jól hangzott de zeke szerint lehet nem..
IBM-et és HP anno én szereltem összegyárban diákmunka ként, szal abból meg vannak tipusok amiket nem vennék meg azok után amiket láttam:D

LotR 02-28-2007 13:19

LG:15.0" XGA TFT
Pentium® M Dothan 2MB/FSB533
1730 MHz
512MB
60GB
8x DVD+-RW DL SM
Intel Graphics Media Accelerator 900
Windows® XP HOME Magyar

Ebbe hol a video kártya? ÉS mekkora? Én annyit tudok h 512-es jó lenne, h fussanak rajta a játékok is...
60GB -os winyo meg kicsi nekem:((
Ja meg nem ceretnék Core Duo-sat... aszem Ati mondta h azoknál csak lehet az egyik mag müxik ha 1 progit használsz... tehát cs k1 MB megy h ajáccom...
az lehet kevés nem? :D

LotR 02-28-2007 13:27

ThinkPad Z61M
15.4" (1680x1050) WSXGA+ 16:9 Intel® Core2 Duo T7200 (2mag,64bit) 2000 MHz CPU 1024MB RAM 120GB HDD 5400RPM 8x DVD+-RW DL ATi Mobility Radeon® X1400 HM 128-512MB Windows® XP Professional Magyar

Találtam egy ilyet, ebbe tetszik h 120-as winyoja van az meg is felel...
512-es videokártya...
csak ez egy 100-assal többe kerül mint amennyit rászánnék..

richardka 02-28-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 76498)
hmm nekem pont ellentétes a tapasztalatom, az IBM/Lenovóval rengeteget szívtam, szarul vannak összerakva, és rengeteg gyári hibás van köztük, míg a HP/Compaq laptopok eddig minden esetben tartósak és jó minőségűek voltak nekem is és a környezetemben őket birtoklóknál is. én az ASUS-szal voltam eddig legjobban megelégedve, gyenge pontjuk a táp/akksi és a kijelző csuklója, és meglepő módon a CD/DVD. de 3-5 évet kiszolgálnak. prémium kategóriához eddig nem volt szerencsém.

Sokadik laptopom van már:))
Van olyan Asusom ami már 4 éves és semmi baja nincsen:))
Van még olyan asusom ami 3 éves érdekes annak sincsen baja:))
Mostanában haveroknak szereztem Asust, hát az már nem ugyanaz a kategoria mint anno az enyémek .

Nekem Lenovo van most, szerintem nincs szarul összerakva, és nem gyári hibás:)) nagyon jo kis sorozat és szerintem ár teljesitmény gyöztes. Minden benne van és olcso is volt.

LotR 02-28-2007 13:37

sztem az lesz a vége h bemegyek vmelyik üzletbe és a végén rám sóznak jó drágán vmi szart:(

richardka 02-28-2007 13:37

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 76617)
LG:15.0" XGA TFT
Pentium® M Dothan 2MB/FSB533
1730 MHz
512MB
60GB
8x DVD+-RW DL SM
Windows® XP HOME Magyar

Ebbe hol a video kártya? ÉS mekkora? Én annyit tudok h 512-es jó lenne, h fussanak rajta a játékok is...
60GB -os winyo meg kicsi nekem:((
Ja meg nem ceretnék Core Duo-sat... aszem Ati mondta h azoknál csak lehet az egyik mag müxik ha 1 progit használsz... tehát cs k1 MB megy h ajáccom...
az lehet kevés nem? :D

Hadd okoskodjam:)) ott a videokártya benne:)) e is irtad

alaplbol max 128 mb-ot tudnak kihasitani a mem-ből:))

Nekem 2 magos proccim van a laptopba, és egy szutyok 950-es moncsivezérlő, de amivel játszom szépen fut rajta.
Lotr, Farcry, Heroes stb:)) bár igaz amennyit játszom az nem mérvado:))

richardka 02-28-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 76621)
sztem az lesz a vége h bemegyek vmelyik üzletbe és a végén rám sóznak jó drágán vmi szart:(

Hát nézz körbe különböző forumokon:))

Nem kell drágán venni, mert sokat buksz.
Lenovo N100-ast vettem 166 -ért:)) van benne minden finomság:)) Infra nincs :)
és még játszani is lehet vele:))

LotR 02-28-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 76623)
Hát nézz körbe különböző forumokon:))

Nem kell drágán venni, mert sokat buksz.
Lenovo N100-ast vettem 166 -ért:)) van benne minden finomság:)) Infra nincs :)
és még játszani is lehet vele:))

kösze végre vmi kézelfogható tanács:)
sejtettem h benne van de naon nem vágtam h mennyi Ramot tud..:)

Spec én a Heroes 5-vel szertnék nyomulni...

Lyra 02-28-2007 17:19

A hiróz fájv szipen kocog akármellik aktuális ATI VGA-val /Ti: X200 integrált, X300 vagy intagrált vagy nem, X1150 integrált, tovább nem mondom/ illetve Intel GMA 950-esen. A 900-ast azért hanyagolnám, ha gémelsz.
NE hagyd hogy rádsózzanak valami über dumával akármit. Ha bemész tapicskold meg, pötyögj a billentyűzeten, nézd meg mennyire jön be. Kerülendő dolog ha a lapos nyiszereg, nyelklik-nyaklik ha emeled, illetve nagyon megszivlelendő hogy a szellőzés ne alul legyen. A Sempron proci lutri. Van több fajta belőle, ha nagyon nem értessz hozzá akkor szinte tutira átvernek. Kerülendő. 2 magos proci... Nagy divat, de sztem ember nincs aki notin kihasználná a 2 mag nyujtotta számitáskapacitást. :D Olcsóbb az egy mag, és nem is kell több. Egy noti nem fileserver.... Mire meg kijönnek a többszálra /több magot használó/ optimalizált progik addigra neked már nem ez a notid lesz meg. Boritékolom hogy az egymagos notid is zömmel 800 mHz-n fog dübörögni... :) Inkább jó sok ram, és ha lehet egy modulban. Nagy vinyó nem annyira releváns, amióta az USB-s penek/HDD-k ára emberi lett. Ezeket azért mérlegeld vásárlás előtt, mert annál nagyobb tré nincs mint amikor a drága pénzen megvett notiban csalódik az embör fijja/jánya. :)

LotR 03-01-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 76671)
A hiróz fájv szipen kocog akármellik aktuális ATI VGA-val /Ti: X200 integrált, X300 vagy intagrált vagy nem, X1150 integrált, tovább nem mondom/ illetve Intel GMA 950-esen. A 900-ast azért hanyagolnám, ha gémelsz.
NE hagyd hogy rádsózzanak valami über dumával akármit. Ha bemész tapicskold meg, pötyögj a billentyűzeten, nézd meg mennyire jön be. Kerülendő dolog ha a lapos nyiszereg, nyelklik-nyaklik ha emeled, illetve nagyon megszivlelendő hogy a szellőzés ne alul legyen. A Sempron proci lutri. Van több fajta belőle, ha nagyon nem értessz hozzá akkor szinte tutira átvernek. Kerülendő. 2 magos proci... Nagy divat, de sztem ember nincs aki notin kihasználná a 2 mag nyujtotta számitáskapacitást. :D Olcsóbb az egy mag, és nem is kell több. Egy noti nem fileserver.... Mire meg kijönnek a többszálra /több magot használó/ optimalizált progik addigra neked már nem ez a notid lesz meg. Boritékolom hogy az egymagos notid is zömmel 800 mHz-n fog dübörögni... :) Inkább jó sok ram, és ha lehet egy modulban. Nagy vinyó nem annyira releváns, amióta az USB-s penek/HDD-k ára emberi lett. Ezeket azért mérlegeld vásárlás előtt, mert annál nagyobb tré nincs mint amikor a drága pénzen megvett notiban csalódik az embör fijja/jánya. :)

Heroes 5, NFS Carbon..stb. fusson rajta rendesen... ehez viszonyítsunk akkor:)
thx. a videokártyák megvannak:) szllőzésre figyelek.. sempron procit kerülöm.
Az egy magos procival egyet értek ,én is erre gondoltam..a nagy vinyó tényleg nem releváns, de jó ha nagy:)
a proci mekkora legyen? mennyi memoria legyen RAM?
Szeretnék internetezni is vele...

richardka 03-02-2007 13:41

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 76873)
Heroes 5, NFS Carbon..stb. fusson rajta rendesen... ehez viszonyítsunk akkor:)
thx. a videokártyák megvannak:) szllőzésre figyelek.. sempron procit kerülöm.
Az egy magos procival egyet értek ,én is erre gondoltam..a nagy vinyó tényleg nem releváns, de jó ha nagy:)
a proci mekkora legyen? mennyi memoria legyen RAM?
Szeretnék internetezni is vele...

Hesseld meg amit én irtam:)))) tipust mi van nekem:)))

Procci nekem 1,6-os van. Most mit csináljak 2 magossal adták:))
Winyo elég a 80 GB, beépitett Wlan van a legtöbbe, de széria a Lan és a modem is:) Nekem még ujlenyomatolvaso is van benne:))
általában 512 MB rammal adják , de nem baj ha mindjárt veszel bele 512 MB-ot igy eldöcög:) a legegyszerübb ha mindjárt a boltba tetetted be igy egy gondal kevesebb és ha nem paszentos a ram nem veszed meg:))) nem kompatibilis:))

Heroessel játszottam a hétvégén meg a Farcry-al:)) Fifát is néztem vele:))
A NFS nem az én stilusom:))

Acert- Fuji-t kerülném:)))
A legegyszerübb ha elmész egy ilyen nagy bevásáróközpontba ahol ki van téve és ott megnézed megtapogatod:)) ki be csukod stb.

Phoenix 03-04-2007 21:06

Üdv :)

Nekem az lenne a gondom, hogy van egy Gericom Phantom 1440 notebookom és mostanában az a szokása, hogy nem szereti beolvasni a dvd-ket van amikor másodjára beolvassa...van amikor egyszerüen egyáltalán nem is akaródzik neki...szval sztetek mi legyen? Tán még van rá gari, de érdemes odavinni kicseréltetni, vagy inkább egy külső dvd-írót venni?

Előre is köszi :)

Viz 03-04-2007 22:29

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 77862)

Nekem az lenne a gondom, hogy van egy Gericom Phantom 1440 notebookom és mostanában az a szokása, hogy nem szereti beolvasni a dvd-ket van amikor másodjára beolvassa...van amikor egyszerüen egyáltalán nem is akaródzik neki...szval sztetek mi legyen? Tán még van rá gari, de érdemes odavinni kicseréltetni, vagy inkább egy külső dvd-írót venni?

Hát ha van rá gari akkor cseréltesd ki iziben:) Külső dvd írót én nem vennék, feleselges beruházás, pláne hogy mostmár nagyon jön be a blu-ray, vársz 1-2 évet és sztem elérhető áron lesznek. De a cserét javaslom mindenképp:)

Lyra 03-05-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 77878)
Hát ha van rá gari akkor cseréltesd ki iziben:) Külső dvd írót én nem vennék, feleselges beruházás, pláne hogy mostmár nagyon jön be a blu-ray, vársz 1-2 évet és sztem elérhető áron lesznek. De a cserét javaslom mindenképp:)

Ákker embör, én egy DVD-t nem tok teleirni adattal, akkor mi a ráknak a kékréj? Egyáltalán az ODD is kezd feleslegessé válni adatmentés/archiválás terén. Vettem egy yó kövér pendrive-ot, azt az sem lesz tele míg élek... :)

Lyra 03-05-2007 12:18

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 77862)

Go to Média Márk oszt veszel egy tisztító CD-t. /kis kefe van rajta/ Belezúzod az optikaiba, és vársz türelemmel. Kiveszed, bérakod a DVD-t. Na ha akkor sem játsza le akkor mész a garanciához, mintegy megelőzvén azt hogy körberöhögés tehetetlen tárgyává manifesztálódjál... ;)

LotR 03-05-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 77959)
Go to Média Márk oszt veszel egy tisztító CD-t. /kis kefe van rajta/ Belezúzod az optikaiba, és vársz türelemmel. Kiveszed, bérakod a DVD-t. Na ha akkor sem játsza le akkor mész a garanciához, mintegy megelőzvén azt hogy körberöhögés tehetetlen tárgyává manifesztálódjál... ;)

Ez háiz mozi lejátszóknál is lehet gond? :confused:

richardka 03-05-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 77963)

minden ami optika , annál lehet gond

Csokibácsi 03-05-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 77963)

Ott nem csak a kosz lehet gond.

Lyra 03-05-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 78025)
Ott nem csak a kosz lehet gond.

Házi mozi.... Régi laptopokat látott ember tudna róla regéket mesélni... UA az ODD de ezerféle csatifelülettel és kerettel beépitve. Copi right by Asztali DVD lejáccók manapság. Igen, lehet az a gond, sőt.... De ott azért vannak ide-oda kóválygó szalagkábelek. :) Némelyik gépben csinos mennyiségű reszeléket sikerül találni.:eek:

Phoenix 03-06-2007 10:18

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 77959)

jah...ez már megvolt...csakhogy még azt sem olvasta be :o

LotR 03-06-2007 10:28

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 78106)
Házi mozi.... Régi laptopokat látott ember tudna róla regéket mesélni... UA az ODD de ezerféle csatifelülettel és kerettel beépitve. Copi right by Asztali DVD lejáccók manapság. Igen, lehet az a gond, sőt.... De ott azért vannak ide-oda kóválygó szalagkábelek. :) Némelyik gépben csinos mennyiségű reszeléket sikerül találni.:eek:

naneee mán:(
Akkor lehet bedarálja saját magát a lejátszom:O
Mi lesz így velem:( Pedig Thomson.

Lyra 03-06-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78236)
Pedig Thomson.

Utoljára mint géppisztoly volt jó márka... Igaz azt nem a Lengyelek gyártották. :D

LotR 03-06-2007 13:57

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 78278)
Utoljára mint géppisztoly volt jó márka... Igaz azt nem a Lengyelek gyártották. :D

COD2:DD ..stb..

No azt nem tudtam, h a lengyelek gyártják:(:(:(
De nem lengyel a cég... ugye..

Lyra 03-06-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 78280)
COD2:DD ..stb..

No azt nem tudtam, h a lengyelek gyártják:(:(:(
De nem lengyel a cég... ugye..

Azt nem tom, de eddig amivel találkoztam Thomson, az mind méd in Poland vót...:confused:

Lyra 03-07-2007 07:56

Na Lord Of TéeRr ezt óvasd el.

Lásd mint a cimben:http://www.ipon.hu/?art=46

LotR 03-07-2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 78451)
Lásd mint a cimben:http://www.ipon.hu/?art=46

Thx. elolvastam és tényleg segít... mostmár vmivel tisztábban látok.
És van pár jó tanács amit megfogadok, amire lehet nem is figyeltem volna oda:D
Ha meglesz a gép mindenképp berakom, aztán lehet majd szídni ,h mit vettem:P

u.i.: LotR= Lord of the Ring ;);) ;)

Lyra 03-07-2007 15:22

Feeling

:D http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=277:eek:

LotR 03-08-2007 12:17

Mostantól az internetet a nap minden percében Magaddal viheted.
Vásárolj kedvezményesen, kétéves hűségnyilatkozattal, 90 forintért egy Vodafone Mobile Connect 3G/GPRS adatkártyát (Huawei 618) a Vodafone-tól, és egy HP nx7400 notebookot 19 997 forintos saját erővel* és 24 hónapon keresztül havi 8 990 forintos törlesztőrészlettel*! Az akció csak a Vodafone Mobile Connect 3G/GPRS adatkártya (két éves hűségnyilatkozattal), a HP nx7400 notebook, új, havidíjas Adatkártya tarifacsomag és a feltüntetett internetes tarifacsomagok együttes megvásárlása, illetve előfizetése esetén érvényesek.

A Vodafone az akció időtartamát 2007. március 1-i hatállyal a készlet erejéig, de legkésőbb 2007. április 30. napjáig meghosszabbítja. 2006. december 15. napjától az akció - a Vodafone márkaképviseletek mellett - a Vodafone viszonteladói hálózatában is elérhető lesz korlátozott mértékben. Tekintettel arra, hogy az akció elérhetősége értékesítési pontonként eltérhet, kérjük további információért érdeklődj az adott Vodafone márkaüzletben és/vagy viszonteladónál. Az áruhitel viszonteladói hálózatban 2006. december 18.-tól érhető el az akció keretén belül! A tájékoztatás nem teljes, kérjük olvasd el a Részvételi Feltételeket!

* A Vodafone által ajánlott hitelkonstrukcióban. A HP compaq nx7400 (EY508ES) notebook teljes ára bruttó 193 998 Ft.

Együtt, kedvezőbb áron!
A Vodafone segítségével minden tekintetben mobil lehetsz, hiszen a Vodafone Mobile Connect 3G/GPRS adatkártya, a HP notebook, Vodafone Adatkártya tarifacsomag, valamint internetes tarifacsomagjaink egyikével ott internetezhetsz, ahol csak kedved tartja. A Vodafone Internet 50 tarifacsomag keretében alacsony havi díjért élvezheted a világháló előnyeit. A havi díjban foglalt 50MB adatforgalom elérése után a további adatforgalom 10kB-os egységekben számlázódik. Ha naponta internetezel, és az e-mailezés mellett szívesen töltesz le tartalmakat a világhálóról, akkor válaszd a Vodafone Internet 200 tarifacsomagot! Havonta 200 MB adatforgalomig fix havi díjjal, azon felül pedig sávokban fizetsz az internethasználatért. Ha igazi netfüggő vagy, a Vodafone Internet Giga tarifacsomagunk havi 1 GB adatforgalommal vár Rád a 3G területen is!

HP compaq nx7400 notebook (EY508ES) paramétertáblája:

Processzor Intel Core Duo T2250 Processor 1,73G/533MHz/2MB
Memória 1024MB DDR2 667Mhz 1 DIMM
Merevlemez SATA 80GByte
Optikai meghajtó DVD+/-RW Dual Layer SuperMulti drive
Videókártya Intel GMA 950
Videókártya memória Max. 224Mb megosztott
WLAN INTEL 802.11 a/b/g
Bluetooth Bluetooth 2.0+
Hálózati kártya 10/100 Base-TX Ethernet LAN
Hangkártya 24 bit HP Premier Sound High Definition
PC-Card Type I/II
Modem 56K High speed
Operációs rendszer MS WINDOWS XP HOME SP2 magyar
Csatlakozó USB 2.0, Firewire (1394a)
Kijelző 15" XGA BrightView, felbontása 1280*800
Billentyűzet Lokalizált magyar
Súly 2,5 Kg
Akkumulátor üzemidő 3,5 óra

Ehez mit szóltok? Ennek lehet bővíteni a videókártyáját?
Honnan tudom melyiknek cserélhető? :|

Lyra 03-08-2007 14:01

Tetszetős kis gép, jó gyártó. Sztem az Unreal-t nem ezen fogod játszani, de elég sok game el fog futkorászni rajta. NEm hiszem hogy bármit is kelljen rajta bőviteni. LEgfeljebb ha akarsz Vistát, de sztem ne akarj.... :D

All times are GMT +1. The time now is 08:06.