![]() |
Xénia Láz
Ki emlékszik még Szulák Andrea trónon ülő méltóságára?
Nekem abban az időben "alap-sorozat" volt,élmények? |
Quote:
Valahol ott hagyhattam abba, mai napig nem tudom, hogy megmenekült-e a világ... :):):) |
Vmi botrány volt a sorozat körül ahogy emlékszem rá, mintha amiatt lett volna hirtelen vége.
|
Quote:
:) |
Te nem vmi kiscsajt kellett megmenteni a Szuláktól?
igazából nem nagyon emlékszem rá csak arra hogy rém bárgyú sorozat volt:) |
Quote:
|
|
Quote:
de vmi ismeretterjesztő sorozatnak szánták, aztán csináltak vmi IQ nevű energia italt hozzá meg mittom én miket... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt a leborult .... akkor már inkább Pirx pilóta kalandjai. Pedig az sem volt piskóta.
|
Hihi... milyen rég volt ez, anyám... mennyi idős is lehettem, tán tizenegynehány...:D:D:D
Nem sokat láttam emlékeim szerint belőle annó, de gyanítom nem is vesztettem sokat.:P |
Quote:
Vadgesztenye pörkölt rendel. |
Én arra emléxem h volt egy formás énekes-színész szereplő-lány, a nevét már nemtom.
Egy vidéki fellépésükön unokatesómmal filmeztük őket, a rossz bevilágítás miatt a kamerára szerelt reflektorral. Nagy volt a tömeg, h rendes felvételt tudjunk csinálni a szűk színházteremben, az első sor és a színpad közé kellett menni a kamerával. Nos, ebből a színpad előtti-alatti helyzetből beláthatjátok h igen jó felvételt sikerült készíteni a miniszoknyás énekeslányról... Mi is beláttu(n)k... :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
Értem miért nem néztem meg belőle egy részt sem. :D |
Quote:
|
Teljes epizódokat honnan lehet letölteni???? :D :D :D :D Imádom az agyzsibbasztó filmeket.:D
|
Quote:
|
Quote:
A régi sci-fi filmek hogy néztek ki? A fejére húzott a fickó egy kartondobozt, és ettől lett ő a robot. ;) Azért ehhez képest nem olyan rossz a Xénia-láz. :D:D:D |
Quote:
http://sqd.ru/files/2/903_7.jpg |
Quote:
Amúgy ez is milyen már, a megkölönböztethetőség érdekében a gonosz feketébe öltözik, és fehérbe meg ööö... ;) |
Quote:
http://www.origo.hu/teve/20070216kantor.html Pirx for president! :D |
Quote:
|
Quote:
Rakéta porszívó és kotyogó kávéfőző az űrhajók, rakéta porszívó hanggal a fel-leszállásnál, persze madzaggal húzva-engedve a hatalmas monstrumokat, alufóliával betekert műanyag gyümölcsös tál és citromfacsaró a radar ... és egyéb súlyos dolgok :P A készítők fantáziája korlátlan volt :) |
Quote:
Valami ilyesmire gondoltam főként: http://www.btinternet.com/~reg.joy/i...nian_robot.jpg Azért ehhez képest a vadgesztenyék igazán profik. :D |
Quote:
|
Jajj de szééééép emlékek:) Ez a xénia láz, Ez minden őrültséget megmagyaráz, Esély csak egy maradt, Nyerésre játsz... lalalalalalala
még mindig it van a fülemben:) Elvileg minden részben volt egy matekfeladvány, amiből mi, kisiskolás rengeteget tanultunk:) És a csajcserére is emléxem, vmi masinába twették be mert rossz volt és amikor kijött jó lett:) |
DE rég volt már, Drakvufok? Mekkora hülyeség volt, de én még néztem, hülye vagyok? Lehet. Bár ilyen még azóta sem fordult elő velem, de egy idő után elfelejtettem nézni, valahogy kiesett. Szóval nem tom mivel lett vége.
|
Quote:
Én úgy tudom, hogy nem lett vége, vagyis egyszercsak abbahagyták, mindenféle bejefezés nélkül. |
Hát az gyönyörű, akkor jó hogy lemaradtam.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:17. |