![]() |
Web szerkesztés
Nah szal ezt a topicot azért hoztam létre, hogy aki még nem műveli ezt a műfajt az kedvet kapjon hozzá és, aki nem rég műveli annak segítsenek azok akik elég profi szinten vannak:D (Ati:D ). És gy az elején meg is kérdezném hogy mit kell ahhoz tennem hogy a weblapom "híres legyen" ezt úgy értem hogy a gugliba(google) beírok egy kulcsszótés kidobja az első két oldalon legalább az oldalam?:confused:
|
Quote:
a lényeg h az oldal, amit csinálsz, legyen *jó*. a *jó* azt jelenti, hogy van egy célközönség, akinek érdemes újra és újra meglátogatni az oldalt. ha az oldalad *jó* lesz, akkor valószínűleg már elég híres is lesz:) reklámozni ezután bőven ráér. |
ez rendben van de hallottam valami page rank bigyóról. és nem értem mit kell vele csinálni:confused: :(
|
Quote:
pontos számítási algoritmust megtalálod ha rákeresel a page rank kulcsszóra guglival:D de az egész semmi nem ér, egy *jó* oldal nélkül:) (ezt imádom mondani) |
:D ok. kész az oldalam, ha van bannerem még akkor se bizti hogy látogatják, és ha beírom a gugliba a kulcsszót lehet, LEHET hogy kidobja de valszinleg a 43 oldalon az utólsó elötti:D és nem hiszem hogy valaki végignéz 43 oldalt:D
|
A *pontos* algoritmust tuti nem, mert ezt hétpecsétes titokként őrzik, és mindenki csak próbálkozik, és találgat, hogy mi alapján is van ez a rangsor. A legtöbben annak a hívei, hogy minél több más oldalról linkelnek az adott oldalra, annál magasabb pontot ér el. Ennek némileg ellentmond, hogy az msn.com nemrégiben 10-ből 2 pontot kapott, pedig pármillió oldal mutat azért rá. :) Bár azt hiszem, hogy ezt a "bakit" azóta a Google javította egy közfelháborodás után. :)
|
szóval ha 20 oldal linkel az én lapomra akkor lehet hogy nem a 43. oldalon hanem 28. oldalon leszek?
|
Ati tud programozni???:eek:
Na jó, csak vicc volt:) Én maszekban html-t tanulok, és kissebb nagyobb sikerrel:) |
Quote:
|
Quote:
|
én nem is az első helyen akarok lenni(monjuk DE:D ) hanem monjuk az első 3 vagy 4 lapon hogy ha valaki keres, monjuk egy peca helyet akkor megtaláljon. mert egy nem tom mondhatom e egy horgász tanyát adunk ki és arról csináltam egy web siteot. meg lehet adni az urlt?
|
Quote:
Egy szó, mint száz, jó dolog ez, de inkább egy jó oldalad legyen, minthogy ezzel vacakolj. |
Quote:
|
sztem egyáltalán nem illegális hisz csak egy ház bérbeadásról szól (nah meg szex:D jó csak vicc volt) és ha valakit érdekel nyugodtan szóljon szívesen kiadjuk.:D
http://tisza-to.extra.hu |
tényleg hogy lehet egy htm oldalhoz számlálót hozzá rakni? hogy számolja a látogatokat?:confused:
|
Quote:
ja, egy jó oldal a lényeg. akarom mondani *jó*. :) |
Quote:
|
Quote:
Ati, a képmániás ;) |
:cool: háááát ami azt illeti még nincs de hidd el lesz még. amúgy meg ha ki akartok kapcsolodni(nem reklámozom:D ) akkor bátran szóljatok mert higyjétek el nagyon jó hely. hollandiából meg németből visszatérő vendégeink vannak. és ha szerettek pecázni akkor itt a helyetek mert láttátok milyen halakat lehet fogni.:cool:
aprop Ati, hány képet láttál? |
Quote:
köcce a tippet, már találtam is egy csomót:D |
Quote:
|
az jó mert nekem az internet explolerem csak 1 képet tölt be és firfoxxal meg behozza mind a 3mat
|
Quote:
|
:D :D Ja akkor értem.:D most akarok egy számlálot bebiggyeszteni több kevesebb sikerrel:rolleyes:
|
OOOOO ne:eek: :eek: basszz kitöröltem az index fáljt:mad: :eek:
|
Ez a másik, amit kérdezni akartam!
Sokan a Firefox-ra és vannak akik az IE-re esküsznek! Győzzetek meg arról, hogy miért jobb a Firefox az IE -nél! Köszi |
Quote:
|
Quote:
|
Még szerencse hogy volt bizt másolat:D most már jó:D és megvan a számláló most már mindenki mehet kukkolni a sájtot.
|
Quote:
nézd meg a honlapomat(http://tisza-to.extra.hu) és ott a képek menüt. Nézd meg ie-vel és nézd meg firefoxxal aztán írd ide mit tapasztaltál:D |
nédda, még ugrat is... ekkora drámát csinálni ha van backupod... :)
|
olyan lehet hogy megy a lap de a tárban nincs semmi? mert nekem most ez gvan:confused:
|
Quote:
ezt most nem értem miért irtad? |
:D
ma szedtem le a foxot :( most tehetem fel újra, megnézem pár perc |
Quote:
Azóta annyimindent belezsúfoltak, hogy nekem nincs olyan erőmű gépem, hogy az IE gond nélkül fusson, a firefox kisebb, gyorsabb, és működik. :) A Java ezt is ki tudja akasztani ugyanúgy, mint az IE-t, no de ez a Java hibája, nem a böngészőé. :) |
rendben de hidd el látni fogod a különbséget:D
|
:)
Abban lehet igazad van Ati, bár én lehet, hogy elfogult vagyok, mert nekem teljesen jól bejött az IE, és nem is magyon foglalkoztam pont ezért a fox-xal:) Kinek a pap, kinek a paplan:) |
nos akkor láttad a külnbséget? remélem elég meggyőző volt:D ha valakinek van honlapja és lenne olyan kedves és linkelne rám én szint úgy megtenném. ez úton jó éjt és holnap talizunk csákány és kösz ezt a jó beszélgetést:cool: :rolleyes: ;)
|
Quote:
Megnéztem, és a foxnál beadta mind a 3 képet, az IE -nél csak 1 képet adott be! Igen ezt elismerem!:) |
Szia track:)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:14. |