![]() |
hangjelzés az esemnykor
szeva Ati volna egy kérsésem esetleg nem lenne -e rá lehetöség,hogy a VIP-es oriknál az esemény jelzést valami egyszerü hang is jelezze ,hogyha az ember nincs ép gépnél akkor is értesüljön rola köszi.
*vad* |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pedig ez 1 nagyon jó ötlet... |
és ha jól emlékszem Ati azt mondta hogy akinek ilyesmire van szüksége vannak olyan mail szolgáltatók ahol hangot ad ha mailed érkezett a Hódítóba pedig beállítható hogy a fontos eseményekről e-mailes értesítést kapsz :)
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Én csak elképzelem milyen az mikor belépek éés mind a 6 egyszerre villog :):eek:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mindegyik kis villogónak lenne ugye hangja, namost hazaérsz bekapcsolod a géped és egyszerre villog az üzi a szövifórum a piac, az esemény és a fontos esemény jelző ráadásul ugye fázis eltéréssel kész a koncert :P |
Quote:
Naja... a filharmónikusok el is bújhatnának.:))) |
sztem nem kell mindenért csipogni... mondjuk a fontos események nek csipogjon csak, vagy mindennek legye ugyanolyan hangja... sztem nem rossz ötlet... és persze lehessen kikapcsolni... én támogatnám
|
Quote:
|
Quote:
Ati annó jól a fejembe véste.:DDDD |
Az ötletet támogatom,persze csak ha kikapcsolható...cseppet sem örülnék neki,ha az éjszakai kalandok idején felharsanna az eseménylista,felköltve ezzel a családot...
Mondjuk ehhez hozzátartozik,hogy aki ekkor van fenn,nem biztos,hogy bekapcsolt hangszóró mellett hódozik...;) |
Quote:
Mondjuk ha kardocska vilog akkor valami trombita, ha a pénzecske akkor ilyen pénzcsörgés Ha üzenet akkor nem tudom Ha a szövibe ir valaki még azt se tudom Na egyszerre hajnal kettőkor, szerintem fix és jo lenne a hatás:)) |
Quote:
|
Quote:
Bár itt nem a mi szájízünk számít..;) |
az alapotlet egyaltalan megvalosithato technikailag? :)
|
Quote:
Mondjuk a kávét lefözhetné:)) Én csak elképzeltem, most mit hurrogtok le:)) |
Quote:
|
Szerintem az ötlet nem rossz. Támogatom. Persze opcionálisan kapcsolható legyen.
|
Egy hang bőven elég, esetleg azt lehetne személyenként állítani, hogy melyik "eseménynél" szólaljon meg, tehát mondjuk kiválaszthatom, hogy piacnál zenéljen, vagy sem. De mindenképp valami kellemes hang legyen, ne mondjuk ébresztőóra csipogás. :) (Hú, hogy ezen mekkora vita lesz :D )
|
Quote:
|
Szerintem várjuk meg Atit hogy mit szól hozzá utánna gondolkodjatok minek milyen hangja meg milyen effektje legyen ha lesz :p:p:p (Ellenzem hogy legyen ilyen)
|
várjatok... legyen a kardocskánál csatazaj, a piacnál pénzcsörgés, a fórumnál tollsercegés... :D:D:D....:p
|
Ki az az elvetemült,aki felvetette az ötletet :p
|
Nem tudom egyedul vagyok-e vele, de ugy erzem,hogy egyes emberek feltetlenul be akarnak hozni valami otletet a jatekba,csak azert,hogy ugy erezzek, hogy ok is csinaltak valamit. De neha bele is kene gondolni abba amit akarunk. Teljes mertekben ellenzem ezt az otletet.
|
Quote:
Ez egy ellenvélemény...de a többieket hagyjuk... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az esményjelzők percenként jeleznek, így ez is csak akkor jelezne, addigra rosszabb esetben 4 ori is kényelmesen lelopja a tekidet. Ráadásul ha megvan nyitva 4 orid, és hirtelen megindul a pittyegés, nem hiszem, hogy van időd kiválogatni melyikben is kell dolgoznod, és van időd tenni a tekilopás ellen is. Az ártó meg vicces dolog, nem tudom mennyivel jobb neked ha a kv előtt feltett varik hangot is adnak ha már időd úgy sincs leszedni:) Az ötletet értelmetlennek tartom, de ha meg is valósul esetleg, tuti kikapcsolható lesz, azaz nem zavar az se ha forgalomba jön.) |
Nincs semmi bajom a hanggal de csak ugy támogatnám ha állitható lenne hogy mire kérek mire nem.
|
Hová tűnt Bea baba ? :eek::eek::eek:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:31. |