Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   hangjelzés az esemnykor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1489)

vad 02-25-2007 09:25

hangjelzés az esemnykor

szeva Ati volna egy kérsésem esetleg nem lenne -e rá lehetöség,hogy a VIP-es oriknál az esemény jelzést valami egyszerü hang is jelezze ,hogyha az ember nincs ép gépnél akkor is értesüljön rola köszi.

*vad*

Bea Baba 02-25-2007 09:28

Quote:

Originally Posted by vad (Post 75762)
szeva Ati volna egy kérsésem esetleg nem lenne -e rá lehetöség,hogy a VIP-es oriknál az esemény jelzést valami egyszerü hang is jelezze ,hogyha az ember nincs ép gépnél akkor is értesüljön rola köszi.

*vad*

Határozottan jó ötletnek tartom, pl főzés közben a konyhában vagyok, és jó lenne tudni ha történik valami:D :D

Dragi 02-25-2007 09:32

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 75763)
Határozottan jó ötletnek tartom, pl főzés közben a konyhában vagyok, és jó lenne tudni ha történik valami:D :D

Határozottan emlékszem hogy ilyen felvetés hama kukába került :)

Bea Baba 02-25-2007 09:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 75764)
Határozottan emlékszem hogy ilyen felvetés hama kukába került :)

te vészmadár....:mad:
pedig ez 1 nagyon jó ötlet...

Dragi 02-25-2007 09:44

és ha jól emlékszem Ati azt mondta hogy akinek ilyesmire van szüksége vannak olyan mail szolgáltatók ahol hangot ad ha mailed érkezett a Hódítóba pedig beállítható hogy a fontos eseményekről e-mailes értesítést kapsz :)

Bea Baba 02-25-2007 09:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 75766)
és ha jól emlékszem Ati azt mondta hogy akinek ilyesmire van szüksége vannak olyan mail szolgáltatók ahol hangot ad ha mailed érkezett a Hódítóba pedig beállítható hogy a fontos eseményekről e-mailes értesítést kapsz :)

de vannak oldalak, ahol ien kiugró reklámokhoz, iesmihez van hang, és ide csak 1 ien msn szerű figyelmeztetés kéne, és igenis nagyon hasznos:p

Deni 02-25-2007 09:48

http://forum.queosia.com/showthread....ghlight=hangok

Cassandra 02-25-2007 09:51

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 75766)

Nem is kell mail szolgáltató, egy gyakori letöltésre állított outlook vagy outlook express és már hallod is, ha esemény van.:P

Goldy 02-25-2007 09:54

Én csak elképzelem milyen az mikor belépek éés mind a 6 egyszerre villog :):eek:

Dragi 02-25-2007 09:56

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 75769)
Nem is kell mail szolgáltató, egy gyakori letöltésre állított outlook vagy outlook express és már hallod is, ha esemény van.:P

De én nem szeretném :) örülök ha nyugodtan alszom:):):)

Cassandra 02-25-2007 09:59

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 75770)
Én csak elképzelem milyen az mikor belépek éés mind a 6 egyszerre villog :):eek:

Hmmm? Lehet, hogy lassú vagyok, de ezt nem értem.:P
Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 75771)
De én nem szeretném :) örülök ha nyugodtan alszom:):):)

Én meg nem szoktam bekapcsolt gép mellett aludni.;)

Goldy 02-25-2007 10:02

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 75772)

Hmmm? Lehet, hogy lassú vagyok, de ezt nem értem.:P

Mindegyik kis villogónak lenne ugye hangja, namost hazaérsz bekapcsolod a géped és egyszerre villog az üzi a szövifórum a piac, az esemény és a fontos esemény jelző ráadásul ugye fázis eltéréssel kész a koncert :P

Cassandra 02-25-2007 10:03

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 75773)
Mindegyik kis villogónak lenne ugye hangja, namost hazaérsz bekapcsolod a géped és egyszerre villog az üzi a szövifórum a piac, az esemény és a fontos esemény jelző ráadásul ugye fázis eltéréssel kész a koncert :P

Jaaaa....:)
Naja... a filharmónikusok el is bújhatnának.:)))

Kancsendzönga 02-25-2007 13:06

sztem nem kell mindenért csipogni... mondjuk a fontos események nek csipogjon csak, vagy mindennek legye ugyanolyan hangja... sztem nem rossz ötlet... és persze lehessen kikapcsolni... én támogatnám

Bogár 02-25-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 75769)

én az outlook express-et 1 perces letöltésekre tudom állítani... annyi idő alatt meg simán elviszik a piacról hazatérő tekiket. :)

Cassandra 02-25-2007 15:07

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 75795)
én az outlook express-et 1 perces letöltésekre tudom állítani... annyi idő alatt meg simán elviszik a piacról hazatérő tekiket. :)

Az eseményjelzők is csak percente kezdenek el villogni.:)
Ati annó jól a fejembe véste.:DDDD

Tsobi 02-25-2007 17:39

Az ötletet támogatom,persze csak ha kikapcsolható...cseppet sem örülnék neki,ha az éjszakai kalandok idején felharsanna az eseménylista,felköltve ezzel a családot...
Mondjuk ehhez hozzátartozik,hogy aki ekkor van fenn,nem biztos,hogy bekapcsolt hangszóró mellett hódozik...;)

richardka 02-26-2007 13:02

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 75845)
Az ötletet támogatom,persze csak ha kikapcsolható...cseppet sem örülnék neki,ha az éjszakai kalandok idején felharsanna az eseménylista,felköltve ezzel a családot...
Mondjuk ehhez hozzátartozik,hogy aki ekkor van fenn,nem biztos,hogy bekapcsolt hangszóró mellett hódozik...;)

Elképzelem ezt:)))

Mondjuk ha kardocska vilog akkor valami trombita,
ha a pénzecske akkor ilyen pénzcsörgés
Ha üzenet akkor nem tudom
Ha a szövibe ir valaki még azt se tudom

Na egyszerre hajnal kettőkor, szerintem fix és jo lenne a hatás:))

Dragi 02-26-2007 13:57

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 75960)

ágyba reggelit nem szeretnél ?

Tsobi 02-26-2007 17:57

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 75960)

Mikor támogatom az ötletet,akkor egy sablon pittyegésre asszociálok,egy kétmásodpercenként halkan,duplán,gyorsan,lassan ismétlődőre ...kinek szájíze szerint...
Bár itt nem a mi szájízünk számít..;)

Szecsa 02-26-2007 20:59

az alapotlet egyaltalan megvalosithato technikailag? :)

richardka 02-27-2007 07:31

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 75980)
ágyba reggelit nem szeretnél ?

Reggelit nem:)))

Mondjuk a kávét lefözhetné:))

Én csak elképzeltem, most mit hurrogtok le:))

richardka 02-27-2007 07:32

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 76129)
az alapotlet egyaltalan megvalosithato technikailag? :)

Technikailag igen:)) csak hangeseményt kell rendelni a kardocskához:)

Artúr 02-27-2007 08:18

Szerintem az ötlet nem rossz. Támogatom. Persze opcionálisan kapcsolható legyen.

Valezius 02-27-2007 08:20

Egy hang bőven elég, esetleg azt lehetne személyenként állítani, hogy melyik "eseménynél" szólaljon meg, tehát mondjuk kiválaszthatom, hogy piacnál zenéljen, vagy sem. De mindenképp valami kellemes hang legyen, ne mondjuk ébresztőóra csipogás. :) (Hú, hogy ezen mekkora vita lesz :D )

richardka 02-27-2007 17:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 76205)
Egy hang bőven elég, esetleg azt lehetne személyenként állítani, hogy melyik "eseménynél" szólaljon meg, tehát mondjuk kiválaszthatom, hogy piacnál zenéljen, vagy sem. De mindenképp valami kellemes hang legyen, ne mondjuk ébresztőóra csipogás. :) (Hú, hogy ezen mekkora vita lesz :D )

kakkuk hangja megfelel???

Dragi 02-27-2007 18:14

Szerintem várjuk meg Atit hogy mit szól hozzá utánna gondolkodjatok minek milyen hangja meg milyen effektje legyen ha lesz :p:p:p (Ellenzem hogy legyen ilyen)

Kancsendzönga 02-27-2007 18:18

várjatok... legyen a kardocskánál csatazaj, a piacnál pénzcsörgés, a fórumnál tollsercegés... :D:D:D....:p

Tsobi 02-27-2007 18:33

Ki az az elvetemült,aki felvetette az ötletet :p

Yurika 02-27-2007 18:35

Nem tudom egyedul vagyok-e vele, de ugy erzem,hogy egyes emberek feltetlenul be akarnak hozni valami otletet a jatekba,csak azert,hogy ugy erezzek, hogy ok is csinaltak valamit. De neha bele is kene gondolni abba amit akarunk. Teljes mertekben ellenzem ezt az otletet.

Tsobi 02-27-2007 18:44

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 76398)
Nem tudom egyedul vagyok-e vele, de ugy erzem,hogy egyes emberek feltetlenul be akarnak hozni valami otletet a jatekba,csak azert,hogy ugy erezzek, hogy ok is csinaltak valamit. De neha bele is kene gondolni abba amit akarunk. Teljes mertekben ellenzem ezt az otletet.

Ugyanmár...biztos van benne igazság,de a megbeszélések arra vannak,hogy megvitassuk az egyes javaslatokat...az az elvetemült,aki felvetette a dolgot,bizonyára jobban tudna reagálni a dolgokra,ha hanggal jelezne a gép,mikor eseménye van...:mad:
Ez egy ellenvélemény...de a többieket hagyjuk...

Dragi 02-27-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 76407)
Ugyanmár...biztos van benne igazság,de a megbeszélések arra vannak,hogy megvitassuk az egyes javaslatokat...az az elvetemült,aki felvetette a dolgot,bizonyára jobban tudna reagálni a dolgokra,ha hanggal jelezne a gép,mikor eseménye van...:mad:
Ez egy ellenvélemény...de a többieket hagyjuk...

én szerintem meg már így is elég zombi van aki csak a Hódító miatt nem kell hogy még több legyen egy ilyen változtatás miatt :p

Tsobi 02-27-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 76419)
én szerintem meg már így is elég zombi van aki csak a Hódító miatt nem kell hogy még több legyen egy ilyen változtatás miatt :p

De kevesebb zombi lenne,ha el tudna távolodni a géptől,és csak fél,egy vagy kétóránként kéne odafikálnia a géphez...addig tehet-vehet...

Dragi 02-28-2007 04:47

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 76443)
De kevesebb zombi lenne,ha el tudna távolodni a géptől,és csak fél,egy vagy kétóránként kéne odafikálnia a géphez...addig tehet-vehet...

aha és az éjszaka miért jó ha tehet vehet ?:) éjszaka aludni kell :p és aki eddig is aludt mostantól is aludjon és ne zargassa fel a Hódító :p

Kancsendzönga 02-28-2007 15:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 76529)
aha és az éjszaka miért jó ha tehet vehet ?:) éjszaka aludni kell :p és aki eddig is aludt mostantól is aludjon és ne zargassa fel a Hódító :p

ez a javaslat egyáltalán nem éjszakára való sztem... ez arra való, h nappal ne a monitor előtt ülj egész nap. ha nem az a munkád, h a képernyőt bámulod, akkor ez egy kifejezetten jóötlet... nekem plkifolyna a szemem, ha non-stop lennék, ezért pl a tekilopások nagyon kellemetlenül érintenekpl, meg az ártó is... nem tudok azonnal reagálni, mikor mondjuk olvasok vagy mást teszek a gép körül, de nem a gépen dolgozom.

Dragi 02-28-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 76651)
ez a javaslat egyáltalán nem éjszakára való sztem... ez arra való, h nappal ne a monitor előtt ülj egész nap. ha nem az a munkád, h a képernyőt bámulod, akkor ez egy kifejezetten jóötlet... nekem plkifolyna a szemem, ha non-stop lennék, ezért pl a tekilopások nagyon kellemetlenül érintenekpl, meg az ártó is... nem tudok azonnal reagálni, mikor mondjuk olvasok vagy mást teszek a gép körül, de nem a gépen dolgozom.

oké ti biztos jobban tudjátok, hogy mi fog történni!

Synkel 03-05-2007 23:52

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 76651)

Az esményjelzők percenként jeleznek, így ez is csak akkor jelezne, addigra rosszabb esetben 4 ori is kényelmesen lelopja a tekidet. Ráadásul ha megvan nyitva 4 orid, és hirtelen megindul a pittyegés, nem hiszem, hogy van időd kiválogatni melyikben is kell dolgoznod, és van időd tenni a tekilopás ellen is. Az ártó meg vicces dolog, nem tudom mennyivel jobb neked ha a kv előtt feltett varik hangot is adnak ha már időd úgy sincs leszedni:)

Az ötletet értelmetlennek tartom, de ha meg is valósul esetleg, tuti kikapcsolható lesz, azaz nem zavar az se ha forgalomba jön.)

laziga 06-24-2007 15:16

Nincs semmi bajom a hanggal de csak ugy támogatnám ha állitható lenne hogy mire kérek mire nem.

Dragi 02-24-2010 06:23

Hová tűnt Bea baba ? :eek::eek::eek:

richardka 02-24-2010 08:57

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 241809)
Hová tűnt Bea baba ? :eek::eek::eek:

mi van Gergő ezt is szeretnél ha bekerülne a fejlesztésbe?? csak hogy igy felhoztad?? Neked a hajokürt kellene hogy legyen:D

All times are GMT +1. The time now is 09:31.