![]() |
Sziasztok!
Kicsit kétségbe vagyok esve, kellene egy kis segítség.Az a helyzet, hogy letudtam a 168 körös büntimet és most, hogy visszatértem, látom, hogy nincs írásjogom,nem tudok senkinek üzit küldeni.Meddig tarthat még ez az állapot?:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kérdés: ennek a szintlépéshez mi köze? |
Quote:
|
Quote:
"A fórumon szigorúan tilos a piaccal kapcsolatban bármit is reklámozni. Ide tartoznak az olyan kérdések is, hogy "miért nincs rúna a piacon?", vagy "miért ilyen olcsó/drága a katona?", és minden hasonló kérdés." Idézet tőled: " Mi történt a rabszolga piacon?Egy ember sincs,talán odaértek az északiak,mert akkor Ahmedet felkötik" Azt hiszem egyértelmű a dolog... |
Hogy érdemi választ is adjak a kérdésedre: a supportra írva megtudhatod hogyan kaphatod vissza az írási lehetőséget. (Erre még egyszer visszakaphatod.)
|
Quote:
És nem elég a 168 körös kitiltás?Ezzel az írásjog elvétellel a játékom teljesen ellehetetleníted. Vagy ez a végcél? Azt hiszem, mivel ez volt az elsö és utolsó ilyen kihágásom, nem tekinhetsz visszaesőnek én szeretnék játszani.Talán kaphatnék még egy esélyt, mivel tanultam az esetböl. Vissza tudod állítani az írásjogot? |
Quote:
Quote:
Lásd előző válaszom. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dragon, ne túlozz ilyen borzasztóan, ez nem magyar mentalitás hanem jellemző a világ összes emberére. :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bocs, de az ilyen hozzáállásra ezen a fórumon, és egyáltalán a Hódítóban nincs szükség. A Hódító egy játék, ahova szórakozni járnak az emberek. Ha úgy véled, hogy itt hatalmas összeesküvések folynak ellened, akkor szemmel láthatóan nem szórakozol jól, és nem neked való ez az időtöltés. Bye. |
Hm... írtam egy hozzászólást 5 percig.. Jó 2 oldalas volt... :)
Aztán kitöröltem és ezt írtam, amit láttok :) Sok idő kell, míg ezt meg tudod tenni :) Erőt, s erényt :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Próbaidőre? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
volt Á-s orim ami az anarchban landolt,pedig tényleg nem vétkeztem.de nem tudtam bizonyittani.Irtam a supportnak.no comment.De az is igaz hogy nagyon haragudtam akkor mindenkire.utolag rájöttem hogy a szabályzat szoszerinti értelmezése alapján hiba volt,de ez pont egy ollan dolog volt,ami szerintem (+most is igy gondolom)nem volt igazán Tévedés senki részéröl.:mad:
|
Quote:
|
Quote:
ez ugyan igaz, de ha vki más is vétett hasonlóan a szabályok ellen, akkor ennyivel nem intézheted el. (nem tudom, h télleg maradt-e vki nbüntetlenül, de akár igen, akár nem ez akkor is így van... legfeljebb az lehet a válasz, h "mert csak te szegted meg a szbályokat, más nem") Az, ha egyszerűen észre sem veszik, amit az ember mond/kérdez senkinek nem esik jól...szal hamondjuk vki azt mondja, h ehhez neked semmi közöd, az is vmi, és aki erre is háborog, azt már lehet szankcionálni, de erre a kérdésre semmilyen reakciót nem olvastam a fórumon tőled. mindegy csak megjegyzés, ne mindenki bántsa a szerencsétlent. egyébként remélem ezért a hszért semmilyen bünti nem jár, próbáljatok normális nyugodt hangsúlyt hozzárendelni a postomhoz;) |
Quote:
Ugyanígy előfordulhat, hogy a fórumon átsiklunk bizonyos beírások fölött, egyszerűen azért, mert nem vesszük azokat észre. Nem véletlenül nem reagáltam arra: nem tudom, hogy igaz volt-e, vagy sem, de ilyen helyzetben nem is érdekes. Az, hogy esetleg más megszegi a szabályokat, nem jogosít fel arra, hogy Te is megtedd. Ha zavar, hogy más megszegi a szabályokat a fórumon, ott a lehetőség ennek jelzésére. Ha nem élsz ezzel a lehetőséggel, akkor utólag ne reklamálj, hogy bezzeg más. Akkor nem zavart, különben jelezted volna. Ez most általánosságban mondva, nyilván nem konkrétan Neked. :) |
Jó a topic címe;)
|
ok, igazad lehet.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ebben az esetben alapból visszakaphatta volna, de az itteni fórumon tanusított viselkedése alapján mégis inkább sokkal jobb mindenkinek, ha nem tud írni. Vannak emberek, akiknek nem való egy olyan játék, ahol mások is játszanak. |
Quote:
|
Ilyenek ezek az utyák :P
Elfajultak a dolgok X-ben? Én fórum miatt megyek majdhogynem mindenhová, de így hogy térjek vissza majd x-be? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
igazából nekem az a bajom(lehet üldözési mániám van)h nem véletlenül kaptam egy durvább helyett egy ilyen finom kifejezést... provokálni akar de még a szabályok keretei közt... nem tudom. ja s bocs h ide irom csak itt találtam meg Ati ezirányú állásfoglalását. |
All times are GMT +1. The time now is 23:46. |