Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Miért lettem kitiltva, miután durván megszegtem a fórumetikettet? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1485)

balaagi 02-24-2007 10:30

Sziasztok!
Kicsit kétségbe vagyok esve, kellene egy kis segítség.Az a helyzet, hogy letudtam a 168 körös büntimet és most, hogy visszatértem, látom, hogy nincs írásjogom,nem tudok senkinek üzit küldeni.Meddig tarthat még ez az állapot?:confused:

Valezius 02-24-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by balaagi (Post 75582)
Sziasztok!
Kicsit kétségbe vagyok esve, kellene egy kis segítség.Az a helyzet, hogy letudtam a 168 körös büntimet és most, hogy visszatértem, látom, hogy nincs írásjogom,nem tudok senkinek üzit küldeni.Meddig tarthat még ez az állapot?:confused:

Szerintem az magától nem áll vissza. Írj a supportnak, hogy így nagyon nehéz játszani, és hogy mindent nagyon megbántál, szóval szeretnéd visszakapni az írásjogod. De nem mindig adják vissza, és akkor ezen az oridon már nem lesz többé.

balaagi 02-24-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 75583)
Szerintem az magától nem áll vissza. Írj a supportnak, hogy így nagyon nehéz játszani, és hogy mindent nagyon megbántál, szóval szeretnéd visszakapni az írásjogod. De nem mindig adják vissza, és akkor ezen az oridon már nem lesz többé.

Most nagyon elszomorítottál.A supportnak már más ügyben írtam kétszer is de válaszra sem méltattak.Szerencsétlen szövitársaim már unják a postásszerepet, kicsit én is az "írd már meg x.y.-nak,hogy" típusú mondatokat.Lassan elmegy a kedvem az egésztől.:(

Deni 02-24-2007 10:54

Quote:

Originally Posted by balaagi (Post 75584)
Most nagyon elszomorítottál.A supportnak már más ügyben írtam kétszer is de válaszra sem méltattak.Szerencsétlen szövitársaim már unják a postásszerepet, kicsit én is az "írd már meg x.y.-nak,hogy" típusú mondatokat.Lassan elmegy a kedvem az egésztől.:(

Gondolom nem hiába kaptad a 168 kört...

balaagi 02-24-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 75585)
Gondolom nem hiába kaptad a 168 kört...

Ne haragudj, de rosszul gondolod.Nem részletezem mert már kicsit a könyökömön jön ki a téma, a lényeg,hogy nem volt fair a kitiltás.

Ati 02-24-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by balaagi (Post 75586)
Ne haragudj, de rosszul gondolod.Nem részletezem mert már kicsit a könyökömön jön ki a téma, a lényeg,hogy nem volt fair a kitiltás.

Teljesen fair volt, minden nap be volt jelentve, hogy a fórumetikett legkisebb megszegése is azonnali 168 kört, és végleges írási lehetőség megvonást von maga után. Ezután kiírtad, hogy milyen katonák vannak és nincsenek a piacon.

Kérdés: ennek a szintlépéshez mi köze?

balaagi 02-24-2007 11:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75587)
Teljesen fair volt, minden nap be volt jelentve, hogy a fórumetikett legkisebb megszegése is azonnali 168 kört, és végleges írási lehetőség megvonást von maga után. Ezután kiírtad, hogy milyen katonák vannak és nincsenek a piacon.

Kérdés: ennek a szintlépéshez mi köze?

1000 bocs, de nem igen találtam helyet, ahol ezt megkérdezhettem volna.A fair dolgot pedig arra értettem, hogy utánam még legalább négy öt hasonló beszólás következett és érdekes módon csakl én kaptam meg a magamét,azt is a legdurvábbat és minden előzetes figyelmeztetés nélkül.De ha ez így helyénvaló,akkor szeretnék a kivételezettek közé kerülni, hogy én is kényemre kedvemre írkálgathassak következmény nélkül. Még egyszer bocs. Én vagyok a hibás, túl nagy az igazságérzetem.

Ati 02-24-2007 11:09

Quote:

Originally Posted by balaagi (Post 75588)
1000 bocs, de nem igen találtam helyet, ahol ezt megkérdezhettem volna.A fair dolgot pedig arra értettem, hogy utánam még legalább négy öt hasonló beszólás következett és érdekes módon csakl én kaptam meg a magamét,azt is a legdurvábbat és minden előzetes figyelmeztetés nélkül.De ha ez így helyénvaló,akkor szeretnék a kivételezettek közé kerülni, hogy én is kényemre kedvemre írkálgathassak következmény nélkül. Még egyszer bocs. Én vagyok a hibás, túl nagy az igazságérzetem.

Idézet a fórumetikettből:

"A fórumon szigorúan tilos a piaccal kapcsolatban bármit is reklámozni. Ide tartoznak az olyan kérdések is, hogy "miért nincs rúna a piacon?", vagy "miért ilyen olcsó/drága a katona?", és minden hasonló kérdés."

Idézet tőled:

"
Mi történt a rabszolga piacon?Egy ember sincs,talán odaértek az északiak,mert akkor Ahmedet felkötik"

Azt hiszem egyértelmű a dolog...

Ati 02-24-2007 11:20

Hogy érdemi választ is adjak a kérdésedre: a supportra írva megtudhatod hogyan kaphatod vissza az írási lehetőséget. (Erre még egyszer visszakaphatod.)

balaagi 02-24-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75589)

Idézet a fórumetikettből:

"A fórumon szigorúan tilos a piaccal kapcsolatban bármit is reklámozni. Ide tartoznak az olyan kérdések is, hogy "miért nincs rúna a piacon?", vagy "miért ilyen olcsó/drága a katona?", és minden hasonló kérdés."

Idézet tőled:

"
Mi történt a rabszolga piacon?Egy ember sincs,talán odaértek az északiak,mert akkor Ahmedet felkötik"

Azt hiszem egyértelmű a dolog...

?

Megint nem kérdésre válaszoltál? miért csak én kaptam meg ezt a büntetést?
És nem elég a 168 körös kitiltás?Ezzel az írásjog elvétellel a játékom teljesen ellehetetleníted. Vagy ez a végcél? Azt hiszem, mivel ez volt az elsö és utolsó ilyen kihágásom, nem tekinhetsz visszaesőnek én szeretnék játszani.Talán kaphatnék még egy esélyt, mivel tanultam az esetböl. Vissza tudod állítani az írásjogot?

Ati 02-24-2007 11:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75590)
Hogy érdemi választ is adjak a kérdésedre: a supportra írva megtudhatod hogyan kaphatod vissza az írási lehetőséget. (Erre még egyszer visszakaphatod.)

Quote:

Originally Posted by balaagi (Post 75591)
Azt hiszem, mivel ez volt az elsö és utolsó ilyen kihágásom, nem tekinhetsz visszaesőnek én szeretnék játszani.Talán kaphatnék még egy esélyt, mivel tanultam az esetböl. Vissza tudod állítani az írásjogot?

Lásd előző válaszom.

balaagi 02-24-2007 11:28

Quote:

És nem elég a 168 körös kitiltás?Ezzel az írásjog elvétellel a játékom teljesen ellehetetleníted. Vagy ez a végcél? Azt hiszem, mivel ez volt az elsö és utolsó ilyen kihágásom, nem tekinhetsz visszaesőnek én szeretnék játszani.Talán kaphatnék még egy esélyt, mivel tanultam az esetböl. Vissza tudod állítani az írásjogot?

Most látom, hogy időközben már írtál. megpróbálom.Köszi

Ati 02-24-2007 11:29

Quote:

Tipikus X-es mentalitás, hogy ha engem kitiltottak, amiért szabályt szegtem, akkor dögöljön már meg a másik is. Egy újabb alátámasztása annak, hogy helyes döntés volt megszűntetni azt a fórumot.

Dragi 02-24-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75595)
Tipikus X-es mentalitás, hogy ha engem kitiltottak, amiért szabályt szegtem, akkor dögöljön már meg a másik is. Egy újabb alátámasztása annak, hogy helyes döntés volt megszűntetni azt a fórumot.

Elnézést de azért ennyire ne túlozz Ati ez nem az X-es mentalitás ez a Magyar Nemzet mentalitása sajnos ha az én lovam megdöglött dögöljön meg a szomszédé is :(

Princ 02-24-2007 11:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 75596)
Elnézést de azért ennyire ne túlozz Ati ez nem az X-es mentalitás ez a Magyar Nemzet mentalitása sajnos ha az én lovam megdöglött dögöljön meg a szomszédé is :(

hát ez LoL

Dragon, ne túlozz ilyen borzasztóan, ez nem magyar mentalitás hanem jellemző a világ összes emberére. :p

Dragi 02-24-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 75597)
hát ez LoL

Dragon, ne túlozz ilyen borzasztóan, ez nem magyar mentalitás hanem jellemző a világ összes emberére. :p

bocs nálad a pont :D:D:D

balaagi 02-24-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 75598)
bocs nálad a pont :D:D:D

Ne haragudjatok, de én szabályokra hivatkozva lettem kitiltva, olyan szabályokra,melyek úgy látszik nem mindenkire vonatloznak. Én ezt sérelmezem.Nem másnak akarok rosszat, csak azonos elbírálás alá szeretnék esni.Ez nagy különbség.De nem is tudom miért járatom a szám, a világon mindenütt vannak és lesznek minden területen kivételezettek, nekem nem elég hosszú a nyelvem.Úgy tünik:rolleyes:

Ati 02-24-2007 11:51

Quote:

Originally Posted by balaagi (Post 75601)
Ne haragudjatok, de én szabályokra hivatkozva lettem kitiltva, olyan szabályokra,melyek úgy látszik nem mindenkire vonatloznak. Én ezt sérelmezem.Nem másnak akarok rosszat, csak azonos elbírálás alá szeretnék esni.Ez nagy különbség.De nem is tudom miért járatom a szám, a világon mindenütt vannak és lesznek minden területen kivételezettek, nekem nem elég hosszú a nyelvem.Úgy tünik:rolleyes:

Ez tipikusan olyan hozzászólás volt, amivel sikerült az írási lehetőség visszaadásának esetleges lehetőségét meggátolni, gratulálok.

Bocs, de az ilyen hozzáállásra ezen a fórumon, és egyáltalán a Hódítóban nincs szükség.

A Hódító egy játék, ahova szórakozni járnak az emberek. Ha úgy véled, hogy itt hatalmas összeesküvések folynak ellened, akkor szemmel láthatóan nem szórakozol jól, és nem neked való ez az időtöltés.

Bye.

Kisbér 02-24-2007 12:26

Hm... írtam egy hozzászólást 5 percig.. Jó 2 oldalas volt... :)
Aztán kitöröltem és ezt írtam, amit láttok :)

Sok idő kell, míg ezt meg tudod tenni :)

Erőt, s erényt :D

Yurika 02-24-2007 12:43

Quote:

De tenyleg miert szunt meg az X-es forum?

Ati 02-24-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Yurika (Post 75613)
De tenyleg miert szunt meg az X-es forum?

Kb emiatt a mentalitás miatt, amit fent láthatsz. "Engem kitiltottak? No akkor belerángatok mást is a szabályszegésbe, aztán jót röhögök, amikor kitiltják." Mivel ez a "játék" mindennapossá vált abban a csoportban, ezért a kitiltások elkerülése végett nincs fórum, így nem tudják egymást szabályszegésekbe rángatni az emberek.

Kubbi 02-24-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75614)
Kb emiatt a mentalitás miatt, amit fent láthatsz. "Engem kitiltottak? No akkor belerángatok mást is a szabályszegésbe, aztán jót röhögök, amikor kitiltják." Mivel ez a "játék" mindennapossá vált abban a csoportban, ezért a kitiltások elkerülése végett nincs fórum, így nem tudják egymást szabályszegésekbe rángatni az emberek.

De valamikor lesz megint?
Próbaidőre? :)

Ati 02-24-2007 13:03

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 75615)
De valamikor lesz megint?
Próbaidőre? :)

Valamikor biztosan, de az nem mostanság lesz. :)

karesz6 02-24-2007 13:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75590)

Kb. ez a válasz váltotta volna ki belőlem azt hogy szépen megköszönöm a témát itt befejezek és írok a supportra egy inteligensen megfogalmazott levelet de semmiképp sem azt hogy tovább hőbörgök hogy mást miért nem bántottak még ha ugy gondolom igazam is volt. Inkább örülni kéne neki hogy nem végleges az írásjog elvétel.

tdomo 02-24-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 75625)
Kb. ez a válasz váltotta volna ki belőlem azt hogy szépen megköszönöm a témát itt befejezek és írok a supportra egy inteligensen megfogalmazott levelet de semmiképp sem azt hogy tovább hőbörgök hogy mást miért nem bántottak még ha ugy gondolom igazam is volt. Inkább örülni kéne neki hogy nem végleges az írásjog elvétel.

Szerintem most már az lett neki...

Eke 02-24-2007 13:46

volt Á-s orim ami az anarchban landolt,pedig tényleg nem vétkeztem.de nem tudtam bizonyittani.Irtam a supportnak.no comment.De az is igaz hogy nagyon haragudtam akkor mindenkire.utolag rájöttem hogy a szabályzat szoszerinti értelmezése alapján hiba volt,de ez pont egy ollan dolog volt,ami szerintem (+most is igy gondolom)nem volt igazán Tévedés senki részéröl.:mad:

Valezius 02-24-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 75597)
hát ez LoL

Igaz, ne túlozzunk! Ez olyan igazság, amelynek a világ összes értelmes lényére igaznak kell lennie. :D :D :D

Kancsendzönga 02-24-2007 18:38

Quote:

ez ugyan igaz, de ha vki más is vétett hasonlóan a szabályok ellen, akkor ennyivel nem intézheted el. (nem tudom, h télleg maradt-e vki nbüntetlenül, de akár igen, akár nem ez akkor is így van... legfeljebb az lehet a válasz, h "mert csak te szegted meg a szbályokat, más nem") Az, ha egyszerűen észre sem veszik, amit az ember mond/kérdez senkinek nem esik jól...szal hamondjuk vki azt mondja, h ehhez neked semmi közöd, az is vmi, és aki erre is háborog, azt már lehet szankcionálni, de erre a kérdésre semmilyen reakciót nem olvastam a fórumon tőled.
mindegy csak megjegyzés, ne mindenki bántsa a szerencsétlent.
egyébként remélem ezért a hszért semmilyen bünti nem jár, próbáljatok normális nyugodt hangsúlyt hozzárendelni a postomhoz;)

Ati 02-24-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 75702)
ez ugyan igaz, de ha vki más is vétett hasonlóan a szabályok ellen, akkor ennyivel nem intézheted el. (nem tudom, h télleg maradt-e vki nbüntetlenül, de akár igen, akár nem ez akkor is így van... legfeljebb az lehet a válasz, h "mert csak te szegted meg a szbályokat, más nem") Az, ha egyszerűen észre sem veszik, amit az ember mond/kérdez senkinek nem esik jól...szal hamondjuk vki azt mondja, h ehhez neked semmi közöd, az is vmi, és aki erre is háborog, azt már lehet szankcionálni, de erre a kérdésre semmilyen reakciót nem olvastam a fórumon tőled.
mindegy csak megjegyzés, ne mindenki bántsa a szerencsétlent.
egyébként remélem ezért a hszért semmilyen bünti nem jár, próbáljatok normális nyugodt hangsúlyt hozzárendelni a postomhoz;)

Mondok erre is egy igen jellemző példát: két ember igen erősen szídja egymást, "A" ország jelenti az üzenetet, "B" ország nem. Ekkor "B" ország törlésre kerül. Utólag "B" ország hiába reklamál, hogy "dehát én is miket kaptam", ha nem élt azzal a lehetőséggel, hogy a sértőnek ítélt üzenetet jelentse, akkor le lehet szűrni azt a következtetést, hogy az őt igazából nem is sértette. Ez tipikusan az "így járt" eset. Ez nem jelenti azt, hogy a másik ország nem írt bántót, de nem lesz szankcionálva, mivel a címzett akkor nem ítélte úgy, hogy ez őt bántaná.

Ugyanígy előfordulhat, hogy a fórumon átsiklunk bizonyos beírások fölött, egyszerűen azért, mert nem vesszük azokat észre.

Nem véletlenül nem reagáltam arra: nem tudom, hogy igaz volt-e, vagy sem, de ilyen helyzetben nem is érdekes. Az, hogy esetleg más megszegi a szabályokat, nem jogosít fel arra, hogy Te is megtedd. Ha zavar, hogy más megszegi a szabályokat a fórumon, ott a lehetőség ennek jelzésére. Ha nem élsz ezzel a lehetőséggel, akkor utólag ne reklamálj, hogy bezzeg más. Akkor nem zavart, különben jelezted volna.

Ez most általánosságban mondva, nyilván nem konkrétan Neked. :)

Steve 02-25-2007 10:16

Jó a topic címe;)

Kancsendzönga 02-25-2007 13:08

ok, igazad lehet.

laci 02-25-2007 13:10

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 75776)
Jó a topic címe;)

Ja, benne is van a válasz :D

Valezius 02-25-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 75776)
Jó a topic címe;)

Atinak már nagy tapasztalata van címadásban :)

Tsobi 02-25-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by balaagi (Post 75582)
... hogy nincs írásjogom,nem tudok senkinek üzit küldeni.Meddig tarthat még ez az állapot?:confused:

30 VIP sms megoldaná a problémádat! :p

Ati 02-25-2007 15:10

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 75806)
30 VIP sms megoldaná a problémádat! :p

Nem igazán. Az írási lehetőség visszaadása minden esetben egyedi elbírálás alapján történik, van olyan ember, akinek az addigi beírásai alapján nem adjuk vissza többet.

Ebben az esetben alapból visszakaphatta volna, de az itteni fórumon tanusított viselkedése alapján mégis inkább sokkal jobb mindenkinek, ha nem tud írni.

Vannak emberek, akiknek nem való egy olyan játék, ahol mások is játszanak.

Steve 02-26-2007 10:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75809)

Dehogynem: pankráció, ketrecharc, stb... ott asszem nem ennyire mellőzött a csúnya beszéd, bár amelyik utya ugat...:)

Toto 02-26-2007 12:11

Ilyenek ezek az utyák :P
Elfajultak a dolgok X-ben?
Én fórum miatt megyek majdhogynem mindenhová, de így hogy térjek vissza majd x-be? :)

Dragi 02-26-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 75944)
Ilyenek ezek az utyák :P
Elfajultak a dolgok X-ben?
Én fórum miatt megyek majdhogynem mindenhová, de így hogy térjek vissza majd x-be? :)

hát Husika most egy darabig kénytelen leszel mellőzni :)

delllas 02-26-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75809)
Nem igazán. Az írási lehetőség visszaadása minden esetben egyedi elbírálás alapján történik, van olyan ember, akinek az addigi beírásai alapján nem adjuk vissza többet.

Ebben az esetben alapból visszakaphatta volna, de az itteni fórumon tanusított viselkedése alapján mégis inkább sokkal jobb mindenkinek, ha nem tud írni.

Én csak alátámasztani tudom s köszi Ati hogy újra itt lehetek!

delllas 03-04-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 75703)
Mondok erre is egy igen jellemző példát: két ember igen erősen szídja egymást, "A" ország jelenti az üzenetet, "B" ország nem. Ekkor "B" ország törlésre kerül. Utólag "B" ország hiába reklamál, hogy "dehát én is miket kaptam", ha nem élt azzal a lehetőséggel, hogy a sértőnek ítélt üzenetet jelentse, akkor le lehet szűrni azt a következtetést, hogy az őt igazából nem is sértette. Ez tipikusan az "így járt" eset. Ez nem jelenti azt, hogy a másik ország nem írt bántót, de nem lesz szankcionálva, mivel a címzett akkor nem ítélte úgy, hogy ez őt bántaná.

Ugyanígy előfordulhat, hogy a fórumon átsiklunk bizonyos beírások fölött, egyszerűen azért, mert nem vesszük azokat észre.

Nem véletlenül nem reagáltam arra: nem tudom, hogy igaz volt-e, vagy sem, de ilyen helyzetben nem is érdekes. Az, hogy esetleg más megszegi a szabályokat, nem jogosít fel arra, hogy Te is megtedd. Ha zavar, hogy más megszegi a szabályokat a fórumon, ott a lehetőség ennek jelzésére. Ha nem élsz ezzel a lehetőséggel, akkor utólag ne reklamálj, hogy bezzeg más. Akkor nem zavart, különben jelezted volna.

Ez most általánosságban mondva, nyilván nem konkrétan Neked. :)

ha a "te hulladék!" kifejezést én sértőnek találom akkor ha jelentem akkor az Admin hatásköre s joga eldönteni h ez tényleg sértő vagy én vagyok túlérzékeny?:)
igazából nekem az a bajom(lehet üldözési mániám van)h nem véletlenül kaptam egy durvább helyett egy ilyen finom kifejezést...
provokálni akar de még a szabályok keretei közt...
nem tudom.
ja s bocs h ide irom csak itt találtam meg Ati ezirányú állásfoglalását.

All times are GMT +1. The time now is 23:46.