![]() |
Dragonball
Ez nem film(bár van belőle egy gyerekes film is:)), de sorozat(volt), és nekem ez a kedvencem :) Dragonball forever!
|
Quote:
|
valakinek nincsenek véletlenül dragon ball részei mert nekem van néhány de még szívesen gyarapítanám
|
Olyan nevetseges hogy eloszor atraktak este 11 re utanna meg beszuntettek... Amikor az ember mar megnezett parszaz reszt ez eleg nagy szemetseg...:( Nagyon kiraly volt...
|
Hát jah, amúgy én innen töltögetem le ezeket:
http://www.gportal.hu/portal/dragonballz/ http://dbzgtuniversum.cjb.hu/ http://gohansan.fw.hu/ |
Koszi Sakkmester :D
Most mar otm mivel toltom el felesleges idom..:D |
Nincs mit :) Én is töltögetem még a részeket.
|
Azert en nevetsegesnek tartottam hogy be kellett szuntetni..Mindenki azt nezte!! akkor csalodas erte mindannyiunkat... Es persze a pokemon meg a tobbi nem annyira agressive( mert ott ugye nincs oldokles neeem ) meg siman ment tovabb.:(
|
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van vagy 12 film DB-ből, csak itt Mo-on nem lehet kapni. A srozat tényleg óriási, láttam az összeset, még a DB GT-t is, sőt valahol meg is vannak DVD-n a részek, persze aviban. |
Film vagy moviról van szó? :) Amúgy 4 moviet DB-ből láttam, 1 filmet láttam aminek bár nem dragonball volt a neve, de ua. szereplők voltak benne(gondolom licenszjog miatt) The Magic Begins- volt a címe. Ám ha valóban van Igazi film a DB-ből az érdekelne engem nagyon.
|
Utánaérdeklődök a haveromnál
|
Valakinek meglenne az összes rész vaalhogy.
normál Z és GT meg filemk ilyenek akkor: Pliiiiiiiiiiiiiiiiz!!! |
Half, körbenézek, hogy merre van a Gt-s DVDm, aztán írok:)
|
Váooo az nagyon jó lenne, de még a Z-t is meg kell szereznem, mert azt is addig láttama mig a tvben ment sajna. Az a baj vele, hogy addig mindent rszét láttam de utána...
|
ennek vagy 6 éve nem?:)
de király volt |
Quote:
|
Az a baj a Z-vel, hogy a végét egy picit elbohóckodták, ettől függetlenül qva jó. Én z RTL II-n néztem végig. Tudnék mesélni ám, Vegita vs. Cell!!
Megkérdezem azért azt is. |
én csak hallottam:( nem tudok németül. Ez az egyetlen alkalom amikor ez rosszul esett:(
|
Dragonball Z sorozat összes része (1-291.rész, 98 óra hosszúságú) eladó 5 dvd-n nagyon jó minőségben, avi formátumban, postai utánvétellel, garanciával. Ár: 800Ft/dvd Érdeklődni: dr.gero@freemail.hu címen lehet. Postázás akár már másnap.
Feladó: Dr. Gero Alfréd (4) Üzenek |
Quote:
|
Nem, ezt az egyik haverom küldte, és én meg kiraktam neked, mert nem tudtam, hogy mikor nézel vissza
|
Hmm. ez lehet engem is erdekelne..:D
|
Én már láttam az összes dbz részt (rtl klub, majd rtl 2), meg az összes gt részt is(egyik haveromtól, japánul, felirattal). A dragonballt is néztem annak idején, de csak 1/3-át. Meg van ugye egy csomó movie, asszem 13 vagy 14 dbz, 4 db és van még gt-s is. Az élőszereplős film nagyon vicces, Gokut Monkey Boy-nak hívják(az angol szinkronban), Yamcha Westwood, Bulma nevére már nem emlékszek. Zseniális teknős meg annyira vicces, hogy az leírhatatlan, látni kell ...
Szerintem amúgy a gt nem olyan jó mint a zed. Sokkal egysíkúbb, és mindig mindenkit Goku győz le, főleg csak apró dolgokban segítenek neki a többiek, jó azért néha harcban is, de nem úgy mint a zedben. Azért nem szar a gt, de látszik hogy nem ugyanazok készítették. Amúgy valaki látta már angol szinkronnal valamelyik részt vagy movie-t? Én láttam a cooleres movie-t, és nagyon vicces, tiszta rocker stílusa van. Goku hangja és stílusa tisztára Duke Nukem, Cooler meg mint duke3d-ben a főszörny(legalábbis nekem ez volt a benyomásom). Gohan meg olyan kisrocker stílust vesz fel. Marha jó, csak az a baj, hogy az eredeti hangulat részben elveszik ezzel. |
Nekem is oriási csalódás volt,hogy betiltották ezt a sorozatot..
Azóta már sok részt sikerült magyar nyelven beszereznem de csak addig van meg amikora robotok kinyirják az alkotojukat..aki tud ojas valakit akinek a többi rész is megvan (csak szinkronnal érdekel) az kérem keressen fel emilben szun@freemail.hu |
Quote:
Nekem max 10-20 rész kivételével megvan az egész Z valahol.. Sőt...van kb 10 rész szinkronosan 200. rész felett elszórva.. |
Quote:
Az nem volt hosszú..nekem a Goku vs Cell jobban tetszett...nagyon brutál módon nyomták:D Igaz Vegita a sorozatban a kedvencem,de szegényt mindíg csak a 2. helyre sorolják..kiv azt az 1-2 alkalmat,amikor Gokunál erősebb lesz...pl az első két robotnál... Movieból meg...huh..alig van,amit ne láttam volna.. A legjobb meg a Borly 3 movija..főleg a 8as movie |
Quote:
Nálam egy srác fent is van MSN-en,aki ilyennel foglalkozik..ráadásul ott az összes rész szinkronos. |
Quote:
Lehetne e arról szó, ha megven ismidnek valamelik DB Movie, hogy valahogy eljusson hozzám? :confused: |
nem tudjátok hogy mi a legutolsó kiadott dbz sorozat?
illetve mi annak a vége? |
Öcsém Gohansan-tól megszerezte az összes részt és filmet, most is azt nézi. Mit mondjak én sem tudom megunni.
|
Nermsokára jön a mozi, kíváncsian várom. :)
Trailer már van a neten róla. Remélem nem rontják el! Az anime-t illetően a Z- részt csak a Bu-s részekig láttam,azt sem végig. Állítólag a stuióból,vki kicsmpészte a szinkoronos részeket a bvetiltás után és 1 misiért hajlandó odaadni, ezért gyűjtés indult a neten. A cím://dbhunszinkron.extra.h u Hogy igaz-e, döntse el midenki maga. Én nem tudom. |
Quote:
Akik nem ismerik a rajzfilmet, azok valószínűleg kajálni fogják, látványos lesz meg minden, izmos fickók és bombázó nőcik, de az eredetihez nem sok köze lesz. Arról nem beszélve hogy én már évek óta hallom ezt a filmes dolgot, szóval hiszem, ha majd látom :rolleyes: (ja, és a szinkronos részekért nem kár, olyan magyar hangokat és fordításokat raktak be hogy az eszem megállt... ilyen "csillagharcos", meg "Ifjú Sátán" és hasonló marhaságokat, hát miért nem volt jó a Saiyajin, a Piccolo meg a többi? ) |
Quote:
Mondjuk én sose rajongtam érte. Tele volt fillerekkel. Meg amúgy sem vagyok a hosszú animék híve. Max 24 részeseket nézek. Az 1 éved tökéletes volt, de onnantól nálam a már-már nézhetetlen kategória. |
Hát nekem megvan régi DVD-ken a 133-dik résztől az egész Z. Meg a GT teljesen, de a minőség elég hullámzó. Nem sok a szinkronos főleg feliratos. A Moviek tényle jók csak már kicsit fájt az agyam egyiktől másiktól. Mondjuk ott van Dermesztőnek a bátyja. Goku elégeti a Napban majd feltámad mint félig gép félig elő. Már vártam amikor jön vissza megint. Brollit is kinyirták egyszer (konkrétan szétszakadt ha jól emlékszem) és mégis visszatértl, de most legalább kilőtték a Napba. Gondolom onnan már nehéz visszatérni. Bár kitudja.
Visszatérve a DVD-kre odatudom adni, nekem nincs rá szükségem. BÁr ha jó a neted akkor a Datás oldalakról könnyebb letölteni. pliszka@freemail.hu Hát nekem megvan régi DVD-ken a 133-dik résztől az egész Z. Meg a GT teljesen, de a minőség elég hullámzó. Nem sok a szinkronos főleg feliratos. A Moviek tényleg jók csak már kicsit fájt az agyam egyiktől másiktól. Mondjuk ott van Dermesztőnek a bátyja. Goku elégeti a Napba majd feltámad mint félig gép félig elő. Már vártam amikor jön vissza megint. Brollit is kinyirták egyszer (konkrétan szétszakadt ha jól emlékszem) és mégis visszatért, és őt is kilőtték a Napba. Gondolom onnan már nehéz visszatérni. Bár kitudja okulva a fentiekből. Visszatérve a DVD-kre odatudom adni, nekem nincs rá szükségem. BÁr ha jó a neted akkor a Datás oldalakról könnyebb letölteni. Ha valaki igényt tart rá akkor betudok tenni konkrét linkeket amit csak bekell másolni a letöltő programba. pliszka@freemail.hu |
Na, ápr.9 és jön a mozi.
A film, (ahogy én veszem észre) valészeg egy lebutított DB-Z lesz.:( Bővebben: http://www.sg.hu/cikkek/66098/gyerek...ragonball_mozi |
Quote:
|
Quote:
de szerintem biztos. kis csihipuhi, izgalom, akció, látványosság...én személy szerint nem éreztem olyan nagy extrát, amit más rajzfilmektől nem kapok meg. ugyanez a pokémon, a jugi-oh és még sokezernyi...csak éppen nem kámeháme van hanem pikácsú villámja meg ezüstsárkány 2000 támadópontja. az extra igazából nem tudom mi volt. talán ez volt az első akció anime a 90-es években? vagy csak piszok jó volt a marketingje? mindenképpen letöltöm majd a filmet. ugyanúgy, mint az x-ment, a superment, a street fightert (az azért ütötte a nagyon durván szar kategóriát :) ) és még a hozzájuk hasonló kisebb koromban érdekes játékhoz/meséhez kötődő filmet. |
Én nem vagyok nagy anime fan,de nekem szerelmem volt a DBZ :) Mai napig kapva kapok az alkalmon,hogy átnosztalgiázzak egy egy részt akár a neten vagy máshol. Sajnos egy idő után betiltottákaz erőszakos jellege miatt,talán akkor mondtam először,hogy vesszen a kormány :D
|
Freeleech van a Bithumen-en és leszedtem az összes DB-t ( 153 rész), illetve a DB GT-t is (64 rész). 73 GB-nyi a cucc.
|
Ki kell hogy ábrándítsalak mert a DB és a Z együtt a 292 rész.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:56. |