![]() |
Hódító v6.2
Sziasztok!
A mai napon rengeteg bővítés került a Hódítóba. A súgók szövegeit és a kiírásokat ennek megfelelően módosítottuk. A változások a következők:
Ha a változásokkal kapcsolatban bárki bármi hibát észlel, kérjük, hogy a support@hodito.hu címen jelezze, hogy mielőbb javíthassuk azt. Mindenkinek további jó játékot! A változásokkal kapcsolatban ebben a témában fejtheted ki a véleményed. |
Gratula!
1-2 dologgal nem értek egyet, de ettől függetlenül mindenképpen pozitív, és dícséretet érdemlő patch-et nyomtatok fel! Még 1x gratula! |
Köszönjük:) :) :)
|
Nekem különösen az eseménylista tetszik. Remélem teljesen zökkenőmentes lett a frissítés. Köszönjük a változtatásokat, és persze gratula hozzá. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ééés megvan, ha jól látom. :)
|
Quote:
|
Mágikus akcióid az elmúlt 3 napból:
2007-02-21 14:06:23 xxxxxxxx (#yyyyyy) Sajnos nem sikerült a varázslat. Szövetségi eseménylista Nos, csak egy kis kiegészítést javasolnék: Mágikus akcióid az elmúlt 3 napból: 2007-02-21 14:06:23 xxxxxxxx (#yyyyyy) Sajnos nem sikerült az információszerző varázslat. Szövetségi eseménylista Ugyanis szerintem sokat számít, hogy ami nem sikerül, az éppen ártózás, vagy pedig csak egy gömb lett volna... Mert ha az ártó nem megy, egy gömb még sikerülhet Ártózásnál meg persze "ártóvarázslat"... Egyébként tetszenek az újitások :) |
Nekem bejött minden újjitás:)
Gratula;);) |
erdekes es hasznos ujitasok, de 1 dologgal nem ertek 1et.. a nyerscuccoknal a dragako kerult az utolso helyre. hat eleg idetlenul nez ki pl a tanacsadokon hogy a fegyver bepofatlankodott a nyersek koze. s meg a rakiban a fegyverekbol kevesebb is fer el, szoval nemtudom... eggyaltalan nem esztetikus
szerintem ez megfelelobb sorrend lenne, s igy a raktarkapacitas szerint is rendezve lenne: Gabona Agyag Fa Kő Fém Drágakő Fegyver |
Quote:
|
Quote:
|
en kerek elnezest, de mas dolgom is akad mint egesz nap megbeszeleseket targyalni. nem talaltam akkora fontos modositasnak, es nem is gondoltam at ezt a dolgot. most latom, most szolok hozza. persze tisztaban vagyok vele hogy ez mostmar ilyen, csak a velemenyemet fejtettem ki... remelem szabad
|
Wapon nem látok semmi problémát, aki nagyon wapozik, az majd jelezze, ha valami mégse menne. Köszi. :)
|
a varis tolis eseménylista határozottan jóóó, szerintem mindenkinek hasznára fog válni:) :D
|
Szerintem nagyon klasszak az újítások!!
Gratula és köszi :) Ja és olvastam a piacon lévő áruk megosztása lehet nem marad meg... Nagyon sajnálnám nekem nagyon bejött, sokkal átláthatóbb az egész ;) |
szerintem is minden frankó!!
gratu hozzá!!:D |
Nah hogy én is hozzászóljak. A most bevezetett újítások kifejezetten pozitívra sikeredtek. Különösen boldoggá tesznek a következők:
1A-s piac + védelem kiegyensúlyozása A VIP hétvégi játékban a katonapiac megszüntetése Bővített eseménylista Természetesen minden módosítás nagyon jó, de számomra ez a 3 az ami fontos is volt/lessz egyben :) Szal gratulálok. Remek munkát végeztetek. Ha nem ez lenne a véleményem szerintem mindenki tudja, hogy megmondanám ;) |
Végig olvastam a topikot,és figyeltem, nem írtam ide, hisz amit szerettem volna mondani, azt elmondták itt helyettem. :)
Én csak annyit mondanék: Köszönöm :) |
minden tetszik, szép munka volt!
2 orim is ott van a legsikeresebb hódosok oldalon a sokszemélyiségesek között, ma ettől boldog vagyok :)) |
Norb, ha csak ennyi kell ... :D
jok lettek az ujitasok, amint jatszani fogok, majd nezem oket, most csak par darabba sikerult betekintest nyernem :( |
A piacon nem kellett volna az a pontozás,mert így nem lehet rendesen kijelölni,amit meg akarok venni,kézzel kell beírni.
Amúgy minden szuper :) |
nekem is bejöttek ezek az újítások :)
ömm.. a toplistában előző nap legnagyobb szövetségi támadása nem fog szerepelni? :rolleyes: |
Szuper lett minden:)gratula és thx:D
|
Nagyon jónak tartom az újításokat, köszönet mindenkinek akik a megvalósításban résztvettek :)
|
nekem is tetszik az összes újítás sokkal jobb lett a játék köszönöm:cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:52. |