Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   javaslat hétvégi játékhoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1441)

Tyer 02-18-2007 10:32

javaslat hétvégi játékhoz

Sziasztok!

Szeretnék egy javaslattal élni hv-vel kapcsolatban.
A mostani hv-ben, és már eddig is sokszor előfordult, hogy a jelentkező orik nagy része el sem kezdi a játékot, így őket nem is lehet támadni, de!
Így két részre szakad a játék, mivel vannak akik 8194 pontnál többel rendelkeznek, (kb 15-20 ori) és vannak ennél kevesebbel rendelkezők kb. ugyanannyian. Közéjük ékelődik be a játékot el sem kezdő (jelenleg = vasárnap 11.26-kor) 147 ori. Ezáltal 43-51 körre kerül a játékban lévő orik másik fele. Javaslatom az, hogy legyen egy időlimit, amíg a jelentkezetteknek el kell kezdenie a játékot, különben törlődik a hétvégi játékból az orija. Természetesen legyen módja újra jelentkezni, de akkor viszont azonnal indítsa el az oriját. Minden megoldás jobb lenne a mostaninál.

Ezzel kapcsolatban várok véleményt.

Üdv,

Tyer

Synkel 02-18-2007 12:02

Quote:

Originally Posted by Tyer (Post 74484)
Sziasztok!

Szeretnék egy javaslattal élni hv-vel kapcsolatban.
A mostani hv-ben, és már eddig is sokszor előfordult, hogy a jelentkező orik nagy része el sem kezdi a játékot, így őket nem is lehet támadni, de!
Így két részre szakad a játék, mivel vannak akik 8194 pontnál többel rendelkeznek, (kb 15-20 ori) és vannak ennél kevesebbel rendelkezők kb. ugyanannyian. Közéjük ékelődik be a játékot el sem kezdő (jelenleg = vasárnap 11.26-kor) 147 ori. Ezáltal 43-51 körre kerül a játékban lévő orik másik fele. Javaslatom az, hogy legyen egy időlimit, amíg a jelentkezetteknek el kell kezdenie a játékot, különben törlődik a hétvégi játékból az orija. Természetesen legyen módja újra jelentkezni, de akkor viszont azonnal indítsa el az oriját. Minden megoldás jobb lenne a mostaninál.

Ezzel kapcsolatban várok véleményt.

Üdv,

Tyer

Nem hv-zom ugyan, de az ötlet nem rossz. Aki nem lép be az orijába pl 3 körig, az tűnjön el a pontlistából. Ha majd be akar lépni, jelentkezik újra...

Bea Baba 02-18-2007 12:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 74503)
Nem hv-zom ugyan, de az ötlet nem rossz. Aki nem lép be az orijába pl 3 körig, az tűnjön el a pontlistából. Ha majd be akar lépni, jelentkezik újra...

Talán a 3 kör kicsit, kevés, mivel az csak 15 perc, de maga az ötlet szerintem is jóó:)

Synkel 02-18-2007 12:41

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 74506)
Talán a 3 kör kicsit, kevés, mivel az csak 15 perc, de maga az ötlet szerintem is jóó:)

Egyrészt ez is igaz, de ha belegondolsz mindegy. Nem ráérsz jelentkezni akkor amikor be is lépsz?

Dragi 02-18-2007 12:45

öhhhhmmmm csak egy észrevétel azok akik hv-n a "csoport" vagyis inkább a pontlista legalján helyezkednek el mindegyik ország 200 heki alá van ütve ergo Tyer te őket szeretnéd még jobban lejjebb verni :) gondolom én

Tyer 02-18-2007 13:20

Valóban, őket is. De!
Ha kiccsit jobban széthúznánk a távokat, eltüntetve az inaktív játékosokat, 10 körnél távolabbra nem hiszem hogy kimennék. Sztem a többiek sem. A 6-7 kör még belefér, és tekintve, hogy az elsők ilyen távra nem egy sereggel mennek, (mert nem érné meg 4-5 hekiért) sztem ennyi idő alatt lehetne védelmet építeni, tehát nem kerülnének nagy hátrányba. Egyébként 10 percenként van körváltás, nem öt.

Burning 02-18-2007 14:12

nem határoztad meg, hogy milyen hv, tehát 5 percet is lehet venni;)
amúgy az ötlet tetszik, mert ha megnézed a leütött oriknak is van esélyük feljebb kerülni és nem 140.-nek lenni. és a top 10-ben már mindenki beépít egy idő után annyira, hogy nem férsz hozzá igazán, és akkor lehet indulni 48 körre. és a végén kevés hekit hozol elkopik a sereg és rengeteg idő...

Dragi 02-18-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 74526)
nem határoztad meg, hogy milyen hv, tehát 5 percet is lehet venni;)
amúgy az ötlet tetszik, mert ha megnézed a leütött oriknak is van esélyük feljebb kerülni és nem 140.-nek lenni. és a top 10-ben már mindenki beépít egy idő után annyira, hogy nem férsz hozzá igazán, és akkor lehet indulni 48 körre. és a végén kevés hekit hozol elkopik a sereg és rengeteg idő...

mindenkinek van esélye feljebb menni :) de vannak akiket pénteken éjszaka leütnek és utánna nem lépnek be az orijukba szal aki felakar jutni a mezőnybe az feltud jutni nincs azzal probléma :)

Tyer 02-18-2007 14:37

Az sem egy utolsó szempont, hogy a most "játszó" 201 ori között, 25-30 olyan lesz, aki hátrébb végzi, mint aki nem is játszik. Az eredménybe meg beszámítódik. Engem tuti frusztrálna, hogy végigküzdök egy hétvégét, és hátrébb végzek, mint az, aki csak regisztrált, de nem játszott. Akkor már inkább verjék szét az orimat, de legalább úgy legyek utolsó. Az sem kifogás, hogy az elsők megtámadják a "szétvert" orikat, mert aki tőlem lefelé a 7. már 4(5) körre van. a nem játszók pedig 5(6) körre, tehát simán lehetnének a játékban lévő "szétvert" orik 6-8-10 körre, ami adna nekik egy kis védelmet. Majd hülye lennék rámenni nagy sereggel, ha meg több kisebbel megyek, nagy az esélye hogy oda sem érek, radásul időben észrevehető, kivédhető.

Aliana 02-18-2007 15:42

teljesen jogos a dolog..
ha már leütnek ne legyek hátrébb,mint aki be sem lépett a játékba

és azért az sem mindegy ilyenkor már,hogy elől vagyunk összesen 12-en,igy mindenki a gyengét fogja ütni,aki a világ végére kerül
ha igy haladunk estére 3-4 beton védelemmel rendelkező ori fog ott állni és semmit nem tud csinálni
ennek nincs sok értelme:)

Aliana 02-18-2007 15:52

Quote:

Originally Posted by Tyer (Post 74542)
Dehogynem tudunk csinálni! majd kifosztjuk egymást, mert ütni nem tudjuk. :)

na persze és hogyan,ha ütni nem tudsz?
vasárnapra átmegyünk állóháborus toli-vari akciókba:D
nézzük ki épít a legtöbbet a leggyorsabban ? :rolleyes:

Burning 02-18-2007 16:10

mint már mondtam támogatom és ez tényleg nyomós érv, hogy nehogy már hátrébb végezd mint a ne játszó;)

Tyer 02-18-2007 16:22

Szerintem az is megoldás lenne, ha csak akkor aktiválódna az érték, amikor elkezded a játékot, addig pedig egyszerűen nulla legyen. Miért kerüljön be valaki az eredménylistába, ha nem is játszott. Pl. a mostani 13. - 166. helyezett inaktív, de beszámítódik az eredménye. Ha nulla lenne az értékük, nem hiszem, hogy ott parkoltatnák őket...

Burning 02-18-2007 16:22

én kiraknám őket

Burning 02-18-2007 16:23

aztán, ha jönnek jelentkezzenek újra;)

Aliana 02-18-2007 16:46

így van
6-kor kezdődik a játék,fél 7-kor már ne legyenek ott ;)

amúgy sem értem minek jelentkezik ,aki nem játszik..
mivel nem előre kell a jelentkezést elküldeni,így tök fölösleges előre foglalni a helyet :p

Burning 02-18-2007 16:47

ja én se értem. ez az éjféles jó:)

Dragi 02-18-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by Aliana (Post 74571)
így van
6-kor kezdődik a játék,fél 7-kor már ne legyenek ott ;)

amúgy sem értem minek jelentkezik ,aki nem játszik..
mivel nem előre kell a jelentkezést elküldeni,így tök fölösleges előre foglalni a helyet :p

a legtöbb embert normál játékban a szürke csíkok megjelenése zavar :p

Burning 02-18-2007 16:52

mondjuk az engem is nagyon zavar;)
de én játszom is:D:D:D

Cassandra 02-18-2007 16:54

Nem szoktam hétvégizni, de ha így szeretnétek, akkor már nem egyszerübb, hogyha eleve csak azok és akkor kerülnek be a listába akik belépnek mikor beléptek, illetve az ez utáni első körváltáskor...!?:)
Nem tudom technikailag megoldható-e, de nekem ésszerübbnek túnik.

Harcosok 02-18-2007 18:30

Hát lehet magam leszek akinek valami sántít ebben az egészben:D
Na akkor kb 40ori lenne benne a pontlistába nézzetek meg egy 40fös arénát milyenek a körtávolságok...+a lopásnál is nagy szorzó lenne

Dragi 02-18-2007 18:31

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 74610)
Hát lehet magam leszek akinek valami sántít ebben az egészben:D
Na akkor kb 40ori lenne benne a pontlistába nézzetek meg egy 40fös arénát milyenek a körtávolságok...+a lopásnál is nagy szorzó lenne

nekem sem tetszik igazán

Ati 02-18-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Tyer (Post 74484)
Így két részre szakad a játék, mivel vannak akik 8194 pontnál többel rendelkeznek, (kb 15-20 ori) és vannak ennél kevesebbel rendelkezők kb. ugyanannyian. Közéjük ékelődik be a játékot el sem kezdő (jelenleg = vasárnap 11.26-kor) 147 ori. Ezáltal 43-51 körre kerül a játékban lévő orik másik fele.

És ez szerintem így is van jól. Aki belép, és leesim, mert leverik, aztán soha többet nem foglalkozik az országával azon a hétvégén, az ne legyen már közel a tophoz, akik úgyis rájárnak a védtelen országokra. Az a minimum, hogy ez sokáig tartson.

Kutyuleee 02-18-2007 21:35

sztem is jó ez így... nem olyan nehéz átlépni azt a 8194 pontot, ha az elején leütöttek,ha meg az se megy akkor mit keresnél a topban?... ráadásul így kisebbek is a távolságok,és nem csak 1ori van mondjuk 2körre...

Tyer 02-18-2007 22:07

Ezek szerint bőven elég, ha hétfő hajnalban utolsó körváltás előtt belépek, elkezdek felépíteni pár házat, hogy legyen pár plusz pontom, így garantált a 14-15. hely, és beleröhögök a sok lökött képébe, akik végigszenvedték a hétvégét. 10 perces játékkal bekerülök az eredménylistára. Rendicsek gyerekek, jövő héten ezt fogom tenni, és ajánlom majd mindazoknak, akik most a 162. hely után vannak. Mi a fenének játsszanak, ha ugyis szétszedi őket a top, ha meg véletlenül mégis annyi eszük van csak, hogy nem elég nekik a 190 heki, akkor támadjanak hekire, így felkerülnek a tophoz, aki megint szétszedi majd...
De ha szerintetek jól van ez így, hát legyen. :)

Ati 02-18-2007 22:09

Quote:

Originally Posted by Tyer (Post 74662)
Ezek szerint bőven elég, ha hétfő hajnalban utolsó körváltás előtt belépek, elkezdek felépíteni pár házat, hogy legyen pár plusz pontom, így garantált a 14-15. hely, és beleröhögök a sok lökött képébe, akik végigszenvedték a hétvégét.

Had kérdezzek már valamit: Te egész pontosan miért játszol? Más azért, hogy szórakozzon. Nálad nem ezt vélem felfedezni.

Tyer 02-18-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74652)
És ez szerintem így is van jól. Aki belép, és leesim, mert leverik, aztán soha többet nem foglalkozik az országával azon a hétvégén, az ne legyen már közel a tophoz, akik úgyis rájárnak a védtelen országokra. Az a minimum, hogy ez sokáig tartson.

Ati! Szerinted mi fog történni azzal, aki feljut hirtelen 50 kört, és ott találja magá a top alján? Szerinted mennyien mozdulnak rá egyből? Hányszor fog feljutni és leesni a hétvége alatt? Ez sokkal jobban morálromboló, mint az amit nem fogadsz el. Azt sem veszed figyelembe, hogy akik nem játszottak, azok mind az utolsók előtt végeznek. Legalább a játék végén tünjenek el mindazok az orik, akik nem játszottak, és mindazok akik végigküzdötték magunkat sok csatán, azok legyenek benne az összesítésben.

Tyer 02-18-2007 22:32

Hiszed vagy sem: szórakozásból!
Az meg egy ötlet volt, amit bárki megcsinálhat, és mivel van egy eredmény nevű menüpont, ahová bekerülnek a játékeredmények, lehet, hogy vki meg is csinálja, hiszen az eredmény is fontos, nem csak a játék.

Kutyuleee 02-19-2007 00:24

Már bocsi de, ahova felkerül a pont növekedéssel mondjuk tegyük fel 190hekin üt 2sereggel... felkerül 215-220hekire, na ne mond hogy ott egyből szétszednek:confused: , a nagyobbak meg úgyis feljebb vannak legalább 4-5körrel... semmivel se lennél hátrébb mintha a kezdés után 8200 pont körül és 201hekin lennél, amivel ugyanúgy a top alatt vagy és furcsa mód nem szednének szét... ha egyből felütöd magad 320hekire, akkor viszont tényleg szét leszel kapva tők mond1 hogy 190ről indultál, vagy 220ról...

amúgy meg ha tartosan a nem elindultak alatt vagy, akkor lehet nem velük van a probléma hanem veled, hogy nem tudod magad feléjük ütni mondjuk 8körön belül hogy leütöttek...
ugyan ez hátrány de közel sem akkora hogy ahogy felérsz szétcincálnának...

Szyriusz 02-19-2007 00:45

Valamikor régen minden hétvégén program volt számomra a hv-ben játszani!
Péntek délben bevásárlás, kaja, kv odakészítve és nyomtam ezerrel. Ma már (1-2 éve) rá se nézek pont a hasonló dolgok miatt. Ilyenek a területátadások vasárnap délutántól, amikor a semmiből jön fel egy ország az élre, vagy a leütött orijával tekit írat aztán a másik orijával lefosztja, vagy a piacon átjátsza. Szóval kár, hogy elrontották a csalók a hétvégit. :mad:
Maga az ötlet jó. Szerintem péntek 21-kor ki kell őket venni, meghagyva az újra indulás lehetőségét, ha valóban aktívan játszik.

Aliana 02-19-2007 02:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 74574)
a legtöbb embert normál játékban a szürke csíkok megjelenése zavar :p

ez igaz dragon,én sem szeretem,de ezért még nem nevezem be az összes már szintet lépett orimat...:rolleyes:

Tyer 02-19-2007 08:26

Kutyuleee!

Biztos jó régen játszottál hétvégit, vagy mindig időben kezdesz. :)
Ugyanis az az elszigetelt Top társaság kénytelen mindenki mást ütni, hogy előrébb legyen. Mikor már mindenkinek megvan a kiló íjásza tornyokban, a támadósereg meg ugyanakkora akkor bizony nem marad más, mint a hirtelen felkerült "új" ori, akinek talán még otthon sincs a serege, mire hazaér már le is esett a végére, mert simán betámadták. Ja, nem kell, hogy a 4-5-6 körre levő elsők menjenek rá, de előbb-uóbb ugyis megteszik. Bizony, 8 körre is kitámadnak 3-4-5 sereggel vagy 7-tel is. Látnád csak a krónikát! :)
Szerintem megoldható és reális, hogy egy adott számú ori legyen 2-3-4 vagy akárhány körön belül, kicsit széjjelhúzva a körök számát meglenne a kellő védelme minden orinak, és nem lenne az a keserű érzés, hogy tök feleslegesen játszik egész hétvégén, mert hátrébb végez, mintha nem is játszott volna. Okés, a játék élménye is fontos, legalább játszott egy "jót". Már akinek így jó...

Tyer 02-19-2007 09:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74663)
Had kérdezzek már valamit: Te egész pontosan miért játszol? Más azért, hogy szórakozzon. Nálad nem ezt vélem felfedezni.

Kedves Ati!

A kérdésedre már válaszoltam ugyan, de megismétlem, élvezetből.
Mindenesetre feltételezhetnéd, hogy egy javaslat jóindulattal íródik, azért, hogy Te egy jobb játék tulajdonosa legyél, és rámutat valamire, ami miatt a játék zavaró, esetleg hibás, javítani érdemesamin érdemes elgondolkozni. Nem feltétlenül kell elfogadni, de egyből elvetni talán nem jó stratégia. Ötleteket is felvetettünk, hogyan lehetne jobbá tenni, tehát nem csak kritizáltunk.

Elhiszem, hogy szerinted jó ez így, ez a Te véleményed, tiszteletben tartom, de "hallgassunk" meg másokat is.

A személyes támadásodra (ez már a második) csak annyit mondanék, nem bántottalak, eszembe se jutott, ezt elvárom tőled is. A játékkal kapcsolatban írtam valamit, arra reagálj légyszíves, és ne személyesedjünk.

Ati 02-19-2007 09:14

Quote:

Originally Posted by Szyriusz (Post 74681)
Péntek délben bevásárlás, kaja, kv odakészítve és nyomtam ezerrel. Ma már (1-2 éve) rá se nézek pont a hasonló dolgok miatt. Ilyenek a területátadások vasárnap délutántól, amikor a semmiből jön fel egy ország az élre

Így van, pont az ilyenek miatt értelmetlen, h ogy az "üres" országok 2-3 körre legyenek, a mostani nagyon sok kör helyett. Szóval így van ez jól, nem kell őket közelebb vinnim, hogy méginkább csak üres országokat üssön mindenki.

Ati 02-19-2007 09:17

Quote:

Originally Posted by Tyer (Post 74701)
Kedves Ati!

A kérdésedre már válaszoltam ugyan, de megismétlem, élvezetből.
Mindenesetre feltételezhetnéd, hogy egy javaslat jóindulattal íródik, azért, hogy Te egy jobb játék tulajdonosa legyél, és rámutat valamire, ami miatt a játék zavaró, esetleg hibás, javítani érdemesamin érdemes elgondolkozni. Nem feltétlenül kell elfogadni, de egyből elvetni talán nem jó stratégia. Ötleteket is felvetettünk, hogyan lehetne jobbá tenni, tehát nem csak kritizáltunk.

Elhiszem, hogy szerinted jó ez így, ez a Te véleményed, tiszteletben tartom, de "hallgassunk" meg másokat is.

A személyes támadásodra (ez már a második) csak annyit mondanék, nem bántottalak, eszembe se jutott, ezt elvárom tőled is. A játékkal kapcsolatban írtam valamit, arra reagálj légyszíves, és ne személyesedjünk.

Nem tudom hol látsz személyeskedést, közölted, hogy ezentúl úhy játszol hétvégit, hogy az utolsó órában lépsz be, aztán onnan felugrasz a tizenakárhanyadik helyre. Ha ez tetszik, akkor hajrá. Más azért játszik, hogy a hétvégén szórakozzon egy jót. Te ezek szerint azért, hogy 2 óra alatt a tizenvalahanyadik legyél. Ha neked ez a célod, nyugodtan. Nem látok okot arra, hogy kivegyük a játékból ezt a fajta "élvezetet".

Tyer 02-19-2007 09:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 74704)
Nem tudom hol látsz személyeskedést, közölted, hogy ezentúl úhy játszol hétvégit, hogy az utolsó órában lépsz be, aztán onnan felugrasz a tizenakárhanyadik helyre. Ha ez tetszik, akkor hajrá. Más azért játszik, hogy a hétvégén szórakozzon egy jót. Te ezek szerint azért, hogy 2 óra alatt a tizenvalahanyadik legyél. Ha neked ez a célod, nyugodtan. Nem látok okot arra, hogy kivegyük a játékból ezt a fajta "élvezetet".

Azt is írtam, hogy ez egy ötlet, amit bárki megcsinálhat. Nem hiszem, hogy élnék vele, ráadásul nem azt írtaqm, hogy ezentúl ezt teszem, hanem hogy a jövő héten, tehát itt egyetlen alkalmat írtam, nem folyamatos stratégiát említettem. Na jó, nem kukacoskodom. :)

Áruld el légyszi, mi értelme van egyébként beregisztrálni több mint száz olyan orit, aki nem játszik végül? Mert ha csak pár ilyen volna, azt mondanám közbejött valami, nem ér rá.

Az igazságérzetemet bántja leginkább a dolog, mert végezhetek bármikor a végén, ezzel nincs gond, de rendkívül rosszul esne, ha olyanok lennének előttem, akik nem is játszottak. És itt leginkább ez zavar, csak valahogy nem érted, vagy nem akarod megérteni, ezt nem tudom. Lehet rosszul kommunkiálom.
Ki a frászt érdekel, hogy 10 körön túl hány ország játszik, mégcsak nem is a betámadhatóság miatt lobbyzok nálad. Engem nagyon felbosszantott, hogy a játék végén 14. helyen végzett valaki, aki nem küzdött. Ő élvezetből nem játszott, vagy direkt szívatni akart mindenkit?
Mindenesetre, ha jó ez így, ne váltotass. Ezután is játszom majd hv-t, amikor van hozzá kedvem, max a végén mindig mérges leszek. :D

Tyer 02-19-2007 09:57

Quote:

Originally Posted by Szyriusz (Post 74681)
Péntek délben bevásárlás, kaja, kv odakészítve és nyomtam ezerrel. Ma már (1-2 éve) rá se nézek pont a hasonló dolgok miatt. Ilyenek a területátadások vasárnap délutántól, amikor a semmiből jön fel egy ország az élre, vagy a leütött orijával tekit írat aztán a másik orijával lefosztja, vagy a piacon átjátsza. Szóval kár, hogy elrontották a csalók a hétvégit. :mad:
Maga az ötlet jó. Szerintem péntek 21-kor ki kell őket venni, meghagyva az újra indulás lehetőségét, ha valóban aktívan játszik.

Úgy látszik ez sem újkeletű probléma :D
Semmi nem gátolja a csalást, asszem nincs olyan szabály, hogy egy ember egy orival játszhat hv-t, vagy egy gépről csak egy ori játszhat, legalábbis nem találtam ilyet, tehát attól még lehet.
Az is igaz, hogy jó barátok, ismerősök nem ütik egymást, rákényszeríteni őket erre nem is lehet. Így, aki benne van a brancsban, sikeresebben végezhet elől. Ezt ugysem lehet kivédeni. :(

Lezúziusz 02-19-2007 10:35

Sztem teljesen felesleges lenne kivenni őket...Napi 1-2 órát, ha foglalkozol az oriddal vip hv-ban ( a simáról nem beszélek) simán benne vagy az első 10-ben. Nem vágom, hogy lecel az utolsók közt, ha végig küzdöttél? Nem személyeskedés és bocsáska, hogy ezt mondom, de sztem lehet nem a pontlista hibádzik. Ha kikerülnének a listából a top tetején tanyázó 3-4k íjassal + 2-3k pacival rendelkezők mind őket ütnék, mert könnyű préda....Ha meg valaki fel akar menni oda, tegye úgy, hogy ne üssék le, ellenkező esetben nincs is ott helye.

Tyer 02-19-2007 20:25

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 74709)
Sztem teljesen felesleges lenne kivenni őket...Napi 1-2 órát, ha foglalkozol az oriddal vip hv-ban ( a simáról nem beszélek) simán benne vagy az első 10-ben. Nem vágom, hogy lecel az utolsók közt, ha végig küzdöttél? Nem személyeskedés és bocsáska, hogy ezt mondom, de sztem lehet nem a pontlista hibádzik. Ha kikerülnének a listából a top tetején tanyázó 3-4k íjassal + 2-3k pacival rendelkezők mind őket ütnék, mert könnyű préda....Ha meg valaki fel akar menni oda, tegye úgy, hogy ne üssék le, ellenkező esetben nincs is ott helye.

Kedves Lezúziusz!

Hidd el, hogy akik az utsók közt végeztek, ugyanúgy küzdöttek, mint az élboly, csak többször mentek rájuk, nem tudtak igazán fejlődni. Ha feljebb kerülnek, a top ugyis rámegy, tehát az az egy esélyük marad, hogy lennmaradnak, hiszen hiába erősödnek meg és lépnek fel, ujra és ujra rájuk fognak támadni, mint könnyű célpontra.
Ja, és nem azt írtam, hogy az utolsók közt végeztem, ez egy feltevés volt, ami eddig egyszer jött össze, de az is azért, mert nem játszottam végig. Szerencsémre eddig sikerült az első 10-ben végezni, tehát semmi gond azzal a hiányolt "valamivel" :D

Killer 02-19-2007 22:54

Quote:

Originally Posted by Tyer (Post 74788)
Kedves Lezúziusz!

Hidd el, hogy akik az utsók közt végeztek, ugyanúgy küzdöttek, mint az élboly, csak többször mentek rájuk, nem tudtak igazán fejlődni. Ha feljebb kerülnek, a top ugyis rámegy, tehát az az egy esélyük marad, hogy lennmaradnak, hiszen hiába erősödnek meg és lépnek fel, ujra és ujra rájuk fognak támadni, mint könnyű célpontra.
Ja, és nem azt írtam, hogy az utolsók közt végeztem, ez egy feltevés volt, ami eddig egyszer jött össze, de az is azért, mert nem játszottam végig. Szerencsémre eddig sikerült az első 10-ben végezni, tehát semmi gond azzal a hiányolt "valamivel" :D

ezek szerint az utolsók is ugyanolyan jó játékosok mint a top5??csak valami nem jött össze nekik??:eek:
érdekes feltevés!!:D

All times are GMT +1. The time now is 12:43.