Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Átrakás anarchista csoportba, Kérésre (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1423)

Non Omnis Moriar 02-12-2007 14:44

Átrakás anarchista csoportba, Kérésre

Amióta van zéróstart, azóta erre nincs lehetőség sajnos. Jó lenne ha lehetne...

Indokaim:
- Ország átadása csak ott lehetséges (Bár van topic erre is, hogy ne csak ott lehessen, én azt ellenzem)
- Zérózni országot anarchba teljességgel értelmetlen, és hatalmas pazarlás.
- Az anarchban VIP körökért értékesíthető, zérózva gyakorlatilag nulla az értéke
- Aki esetleg megveszi, az bizony sok sok vipet befizet a cseréért. Sőt utána még fog is vele játszani valószinüleg sokáig.
- Ne kelljen már szándékosan csalni, vagy utalni rá hogy átkerüljön az ori, ezzel kockáztatva az esetleges csatolt országokat átkerülését is, plusz multisnak bélyegezve a szégyenfalon amikor épp hogy azért lett átrakva hogy ne legyen multi

Megfontolandó:
- Legyen-e ez elérhető funkció mint a zérózás (ezáltan nem a supportot kell vele zaklatni, és gyorsabb is)
- Kerüljön-e VIP körbe
- Érvényes legyen-e erre is a 30%morál bünti átkerülés után

A lényeg hogy ne legyen hátrányos a szándékos az áthelyezés se időben se morális dolgokban (aki így kerül át ne legyen már csalónak titulálva)

lacqa 02-12-2007 15:49

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 73288)

Megfontolandó:
- Legyen-e ez elérhető funkció mint a zérózás (ezáltan nem a supportot kell vele zaklatni, és gyorsabb is)
- Kerüljön-e VIP körbe
- Érvényes legyen-e erre is a 30%morál bünti átkerülés után

A lényeg hogy ne legyen hátrányos a szándékos az áthelyezés se időben se morális dolgokban (aki így kerül át ne legyen már csalónak titulálva)

- legyen
- ne kerüljön VIP körbe
- ne legyen érvényes a morál büntetés
+ az ilyen ori ne lehessen zéró startolható normál csopiba 1-2000 körig

Ati 02-12-2007 15:54

Erre már többektől hallottam igényt, úgyhogy valószínűleg ilyen lehetőség lesz valamikor.

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 73296)

Ennek a felvetésnek van valami konkrét oka?

Kutyuleee 02-12-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 73296)
- legyen
- ne kerüljön VIP körbe
- ne legyen érvényes a morál büntetés

egyetértek:)

lacqa 02-12-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73297)
Erre már többektől hallottam igényt, úgyhogy valószínűleg ilyen lehetőség lesz valamikor.

Ennek a felvetésnek van valami konkrét oka?

igen. ha nincs ilyesmi kitétel, akkor ennyi erővel át lehetne adni az országot normálban is.

Ati 02-12-2007 16:01

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 73300)
igen. ha nincs ilyesmi kitétel, akkor ennyi erővel át lehetne adni az országot normálban is.

Annyi különbséggel, hogy így nulláról kezd a zéró-start miatt. Megmarad a sorszáma és a neve. Ezek szerintem nem olyan elemek, amikkel vissza lehetne élni.

Míg ha normálban "átadja", ami szabálytalan, akkor ott van 2. szinten, esetleg egy többszemélyiséges ország. No ez már olyan előny, ami nem jogos.

Arden 02-12-2007 16:09

nagyon is egyetértek a javaslattal :)
nekem is volt már ilyen problémám...

Deni 02-12-2007 16:11

Hááát.. ha mondjuk lett volna ilyen lehetőség, akkor nem törlöm tegnap kettő országomat.. :(
szóval én mellette vagyok nagyon is :p

lacqa 02-12-2007 16:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 73302)
Annyi különbséggel, hogy így nulláról kezd a zéró-start miatt. Megmarad a sorszáma és a neve. Ezek szerintem nem olyan elemek, amikkel vissza lehetne élni.

Míg ha normálban "átadja", ami szabálytalan, akkor ott van 2. szinten, esetleg egy többszemélyiséges ország. No ez már olyan előny, ami nem jogos.

meggyőztél :)

Non Omnis Moriar 02-12-2007 16:16

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 73307)
Hááát.. ha mondjuk lett volna ilyen lehetőség, akkor nem törlöm tegnap kettő országomat.. :(
szóval én mellette vagyok nagyon is :p

áááááááááááá....!!!!!!:eek: :(

Steve 02-12-2007 17:50

Szükséges lenne szerintem is az ilyen, legyen mondjuk olyan kitétele mint a zérónak, és akkor bármilyen orit nem lehet azért rakatni.

Non Omnis Moriar 02-12-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 73337)
Szükséges lenne szerintem is az ilyen, legyen mondjuk olyan kitétele mint a zérónak, és akkor bármilyen orit nem lehet azért rakatni.

Igen, ezt épp hozzá akartam tenni, hogy pl "régi" ori legyen, vagyis pl min egyszer fellépett, és vagy a szint kezdete alapján stb stb

Aki új orit csinál normálba az tényleg nyugodtan zérózhatja is anarchba azért fölösleges

Synkel 02-12-2007 21:07

Jó ötlet, így elfogadom az oriátadást is, ha valakinek télleg csak a neve meg sorszáma kell.

Kutyuleee 02-12-2007 21:12

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 73376)
Igen, ezt épp hozzá akartam tenni, hogy pl "régi" ori legyen, vagyis pl min egyszer fellépett, és vagy a szint kezdete alapján stb stb

Aki új orit csinál normálba az tényleg nyugodtan zérózhatja is anarchba azért fölösleges

Amúgy sztem is jó lenne azért vmi feltételelhez kötni,
azért nem egészen fölösleges, ha végig gondolod. új orit csinál, és nem zérózza, hanem átrakatja anarchba... mondjuk egy jobb orit simán elad jó pár vipért, az új normál orira...

Synkel 02-12-2007 21:45

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 73419)
azért nem egészen fölösleges, ha végig gondolod. új orit csinál, és nem zérózza, hanem átrakatja anarchba... mondjuk egy jobb orit simán elad jó pár vipért, az új normál orira...

Aki vipért akar orikat gyártani az sokkal könnyebben összehozza ezt anarchban szerintem, szal nem normálnól fog orikat mentegetni oda. Anarchosok javítsatok ki ha tévedek:)
Felesleges feltételekhez kötni szerintem. Anarchban nem zavar be az átkért ori, ott bárkinek bármennyije lehet, visszahozni meg csak zéróval lehet...

Kutyuleee 02-12-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 73425)
Aki vipért akar orikat gyártani az sokkal könnyebben összehozza ezt anarchban szerintem, szal nem normálnól fog orikat mentegetni oda. Anarchosok javítsatok ki ha tévedek:)
Felesleges feltételekhez kötni szerintem. Anarchban nem zavar be az átkért ori, ott bárkinek bármennyije lehet, visszahozni meg csak zéróval lehet...

ha az ember megun egy orit és mondjuk zérózni akarja, vagy törölni és egy teljesen újat csinálni, akkor a régit átviszi anarchba és kap érte pár vipet... erről beszéltem, nem arról hogy most vki orikat fog épiteni direkted vipért normálban
alapból is arra irtam, hogy ha vki friss orit akar akkor lehet nem a régit fogja zérózni... csak ennyi volt a lényege az elözö hsz-mnek

Arden 02-12-2007 23:07

én azért támogatom, mert több ismerősömnek volt már olyan problémája h egy orit szeretett volna áttetetni anarchba.
többféle ok is létezett; megunta a normált, el akarta adni az orit, vagy akármi.
egy normál állapotban átrakott, teszem azt nagy hekin lévő, ne adj isten több személyiséges oriért többet adnak (adunk) anarchban, mint ugyanezen ori 200 hekis full üres változatáért.
teljes mértékben támogatom :)

Non Omnis Moriar 02-13-2007 07:20

Emberek még egy nagyon nagyon fontos probléma. 1 perce jelentkezett nálam is...

A szétkapcsolás kérdése....

Főorim, VIP, anarch
egy ori, vip, normál (átrakandó egyébként)
másik ori, vip, anarch
még egy ori, NEM vipes, most fagyott be, anarch - NEM LEHET LEKAPCSOLNI!
utolsó ori, nem vip, normál

Ezzel a dologgal valahogy meg kéne nézni hogy mi a franc is van a lekapcsolásokkal, mert ezt most nagyon nagyon nem értem. Ha valami anarchban van, akkor mért nem lehet lekapcsolni?
Másik, ha befagyott az ori, akkor megint csak nem lehet...

Ati 02-13-2007 08:09

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 73462)

Főorim, VIP, anarch
másik ori, vip, anarch

Ezzel a dologgal valahogy meg kéne nézni hogy mi a franc is van a lekapcsolásokkal, mert ezt most nagyon nagyon nem értem. Ha valami anarchban van, akkor mért nem lehet lekapcsolni?

Miért ne lehetne? Nem kell abba az országba belépned hozzá, bármelyik másik országodból le tudod kapcsolni.

Arden 02-13-2007 11:40

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 73462)

Főorim, VIP, anarch
másik ori, vip, anarch

le lehet, ahogy Ati is mondta.
ha kapásból fagyás után nem engedi lekapcsolni, akkor várj pár kört és engedni fogja..

Szecsa 02-13-2007 15:50

Tamogatom az alapotletet.
Alapvetoen jobban megerne mindketto felnek, mint a jelenlegi bezerozas 200 hekire.

Gyula 02-13-2007 18:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 73415)
Jó ötlet, így elfogadom az oriátadást is, ha valakinek télleg csak a neve meg sorszáma kell.

Synk iylen formán nem kell elfogadnod mert igy most is lehet orit átadni szabályosan, csak megkéred az ori gazdáját hogy zérózza át helyetted és csak akkor lépsz be ha már az anarhban van.

Synkel 02-13-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 73654)
Synk iylen formán nem kell elfogadnod mert igy most is lehet orit átadni szabályosan, csak megkéred az ori gazdáját hogy zérózza át helyetted és csak akkor lépsz be ha már az anarhban van.

Igazad van, nem így akartam fogalmazni, hanem értelmesen:) Nem javítom ki, mert akkor a te hozzászólásod válik értelmetlenné.
Az a lényeg, hogy támogatom az egyszerű anarchba jutást.

Burning 02-14-2007 17:21

támogatom;)

Everlasting 02-17-2007 20:15

Nekem is tetszik az ötlet.

laziga 06-05-2007 13:32

jó ötlett?

Dus 06-05-2007 14:43

támogatom,teljesen egyetértek...

Tsobi 06-05-2007 23:38

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 101135)
jó ötlett?

határozottan :)

sifu 06-06-2007 19:43

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 73825)
támogatom;)

király legyen így!:)

caca73 06-26-2007 20:20

IGEN ez KIRÁLY LENNE

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-08-2007 22:45

én is támogatom az ötletet mert épp abba a helyzetbe vagyok hogy törölnöm kéne 1-2k körön belül az egyik azaz az első orim de nincs szívem hozzá:s
meg szeretném tartani de mivel akadályoz abban hogy kis kéket szerezzek kénytelen vagyok.....:(
ezért lenne joo hogyha át lehetne tenni mert akkor az orim is megmeradna és tovább tudnám folytatni a játékot:)

remélem minél hamarabb megvalósul:p

Ati 08-08-2007 22:51

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 116114)
én is támogatom az ötletet mert épp abba a helyzetbe vagyok hogy törölnöm kéne 1-2k körön belül az egyik azaz az első orim de nincs szívem hozzá:s
meg szeretném tartani de mivel akadályoz abban hogy kis kéket szerezzek kénytelen vagyok.....:(
ezért lenne joo hogyha át lehetne tenni mert akkor az orim is megmeradna és tovább tudnám folytatni a játékot:)

remélem minél hamarabb megvalósul:p

No akkor most nagy dilemmában leszel. Mert egy másik javaslat is van, ami arra irányul, hogy az ilyen "akadályozó" országok "be legyenek fagyasztva", ameddig "elsuhansz mellettük". Ezzel ott tudod tartani az országot, ahol van, és nem kell anarchba se tenenned. De ez egy másik javaslat, itt: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1143

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-09-2007 16:28

na az lenne a legjobb megoldás:p
legalább megmaradna az első orim:D

Pax Hungaricum 08-17-2007 11:00

Támogatom a javaslatot!

Lehessen átrakni saját magam anarchista csoportba normálból!

1. bármikor kérhessem
2. csak VIP országgal lehessen átmenni anarchba
3. de VIP kört ne vonjon le érte (zérónál sem vonódik, ha évente csak 1x csinálod)
4. maradjon minden úgy, ahogy átléptetem (tehát ne pucolódjon le, mint zéróstartnál)
5. viszont a 4. pontért cserébe induljon 30% morállal
6. NE naponta növekedjem a morál 1%-ot, hanem körönként 1%-ot
7. természetesen pénzosztással NE lehessen meggyorsítani a morálnövekedést

Gee

Smooth Scroller 08-17-2007 12:15

1etertek, jol osszeszedted.

Ditke 08-17-2007 14:15

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 118400)
Támogatom a javaslatot!

Lehessen átrakni saját magam anarchista csoportba normálból!

1. bármikor kérhessem
2. csak VIP országgal lehessen átmenni anarchba
3. de VIP kört ne vonjon le érte (zérónál sem vonódik, ha évente csak 1x csinálod)
4. maradjon minden úgy, ahogy átléptetem (tehát ne pucolódjon le, mint zéróstartnál)
5. viszont a 4. pontért cserébe induljon 30% morállal
6. NE naponta növekedjem a morál 1%-ot, hanem körönként 1%-ot
7. természetesen pénzosztással NE lehessen meggyorsítani a morálnövekedést

Gee

Én is támogatom, bár az "elsuhanás" sem rossz ötlet! :)

Pax Hungaricum 08-17-2007 16:42

Köszönöm nektek a támogatást :)

Az "elsuhanást" nem tartom szerencsésnek a játék szempontjából, balesetekre és visszaélésekre adhat lehetőséget.

Pl véletlenül belépek az 'elbújtatott' oriba és visszajön 'elbújásból' és máris 2 orim van 1 csopiban tök véletlenül... :S

Illetve ha meg lenne oldva, hogy ne tudj előjönni amig át nem suhansz felette, és esetleg az aktív oriddal nem tudsz szintet lépni, akkor 1 országod használhatatlanul ott fog vesztegelni...

Én nem szívesen variálnék 1 normál csopiban több országgal... De persze az ötlet nem rossz, de szerintem túl bonyolult lenne kivitelezni és tökéletesre faragni a dolgot ahhoz képest, hogy mennyi előnye lenne.

Gee

All times are GMT +1. The time now is 05:00.