![]() |
ll. Gárdonyi tali:))
Március 24. én megrendezésre kerül a második Gárdonyi tali:)
gyertek L minél többen és csapjunk egy hatalmas BULIT:P a helyszín ugyan ott lessz ahol multkor:) HELYSZÍN: Kék-tó sörözö , étterem és pizzéria. Cím:Gárdony , Bóné Kálmán utca 2. A főuttal párhuzamos utca. A katolikus templommal szemben Az állomástól 10 percre. Mindenkit várok szeretettel:) kajálni lehet mert étterem is müködik benne:p a pizzát mindenkinek ajánlom mert nagyon finom és laktató;) de vannak levesek is és főfogások is ha vki más jellegü kajára vágyik:) |
Előreláthatólag aznap részeg leszek, lehet hogy ott lehet hogy nem:)
|
En nekem a 17 biztos nem jo, mert aznap jovok haza sielesbol.
A 24 mar jobban hangzik :) (vegre szervezel mar vmit Gardi :-p) |
jó lenne menni :)
|
akkor gyertek:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Remy, gyere el, és beütlek ahol érlek :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én még nem tudom mikor érek haza a snowboard túráról,de ha itthon leszek,akkor megyek Gárdi:)
|
Drágaságom én még passzolom egyenlőre:p
És amugyis csak ha az adoságod rendezed talán lehet róla szó:p És van pár csaj aki ugyszint jönne ha egyes "bikák" ahogy ők nevezik őket szintén táncikálnának várjuk a jelentkezőket ha lecc elég elmegyünk ha nem ako több mind valószínű hogy nem:p Jah és behajtjuk az igért dolgot szal kibuvó nix:p |
én megyek ha cigánygyerkek potyognak az égböl akkor is ha kell át uszom
|
Quote:
te jönnél a legjobban zavarba ha táncolni kezdenék :) |
de tudod mit?
ha vadot ráveszed akkor én is bevállalom:D |
Quote:
még lehet én is benézek? :D |
tetszene a májadnak mi?:D
|
Quote:
:D a mackómnak meg pláne nem, ha másokon "legeltetném" a szemem :D |
Quote:
Vad bácsikám a kedvemért ugyi megteszi má csak hogy lássuk a nagyszájut táncikálni:d |
Quote:
|
Quote:
te meg kis szende vagy akkor:p zsaninak meg már látom csak akkor van nagy hangja ha az embere nem hallja:D |
Quote:
|
Quote:
veled vagyok:D amúgy csajok ti régebbről lógtok nekünk egy táncival ha jól emlékszem:P |
Quote:
|
Quote:
szóval vegyük időrendi sorrendbe az ígéreteket aztán lehet szó arról hogy táncot kaptok ti is csajok:D zsanim, azt mondani sem merem ekkora nyilvánosság előtt hogy te mivel lógsz:rolleyes: |
Quote:
Te cicus sztem nem az enyém pont rámillik és normál méretű tán kétségbe mered vonni?:p |
hát a Zsáni már csak ilyen lógós!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
arról volt szó hogy te fogod nem rendeltetésszerűen használni a billiárdasztalt;) |
Quote:
És amugy tegyük hozzá "felült a szélére és kitsit táncolt annyit mind Gárdi":p |
Quote:
|
Tamikám, Te jössz :)
ez a lényeg |
taszinál és szecsánál a pont:)
|
Quote:
:D |
All times are GMT +1. The time now is 03:21. |