Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mi a legjobb tolifelállás? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1415)

precízke 02-10-2007 15:41

Mi a legjobb tolifelállás?

Azért írok hogy szerintetek melyik a legjobb tolifelállás.

(PL.:íj+toli)

Kubbi 02-10-2007 15:53

Quote:

Originally Posted by precízke (Post 72809)
Azért írok hogy szerintetek melyik a legjobb tolifelállás.

(PL.:íj+toli)

Én nem értem... :D

Kisbér 02-10-2007 16:11

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 72811)
Én nem értem... :D

Én asszem értem mit akar mondani... De van millió tolvajos topic, simán belefért volna oda a kérdésed...

A válaszom mindenesetre varázsló + tolvaj (mind2-ből soksok...), védelem meg minimális :D És az természetesen íjász... még csak toronyba sem kell, hiszen úgysem látnak be hozzád éplistára :D

(de ez persze az én véleményem... kérem a többieket ne csináljunk ebből a topicból is "húdemajer vagyok, és belekötök mindenbe" topicot :D Thx :D)

Napóleon 02-10-2007 16:30

egyszer szúrják ki h nincs tornyod és véged :)
de kockázat nélkül nincs siker

Kisbér 02-10-2007 16:36

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 72822)
egyszer szúrják ki h nincs tornyod és véged :)
de kockázat nélkül nincs siker

Azt kell elérni, hogy ne tudják kiszúrni :)

Peter 02-10-2007 16:41

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 72825)
Azt kell elérni, hogy ne tudják kiszúrni :)

és ha utánna számolnak kicsit?

Kisbér 02-10-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 72830)
és ha utánna számolnak kicsit?

ha mondjuk elf vagy túlságosan sokat nem tudnak utánaszámolni...
max a varik számát tudják meg... Azzal meg önmagában sokat nem érnek...

Penya 02-10-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 72837)
ha mondjuk elf vagy túlságosan sokat nem tudnak utánaszámolni...
max a varik számát tudják meg... Azzal meg önmagában sokat nem érnek...

Így is van Kisbér jól beszél. Elf toli kell 0 barakk és torony, úgyse látják. A többi mehet tolinak varinak :D:D

solven 02-10-2007 19:43

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 72848)
Így is van Kisbér jól beszél. Elf toli kell 0 barakk és torony, úgyse látják. A többi mehet tolinak varinak :D:D

Csak nehogy találjon valakit aki vakon nekimegy... :D

Grabi 02-10-2007 19:49

őőőő azért a variszámbol, lakosságból, kajafogyasztásból meg lehet mondani a tolik, seregek létszámát kábéra. és ha mondjuk egy félelf pattan az elfen, abból durván ki lehet számolni mennyi íjja van.

Grabi 02-10-2007 19:53

bocsánat, TFként gondolkoztam, visszaszívtam

karesz6 02-10-2007 20:23

A legjobb tolifelállás sztem a hulla toli. :D :D :D :cool: :cool: :cool: Ha mindenki így csinálná soha semmi baja nem lenne az orimnak.:D:D

Kisbér 02-10-2007 21:01

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 72879)
őőőő azért a variszámbol, lakosságból, kajafogyasztásból meg lehet mondani a tolik, seregek létszámát kábéra. és ha mondjuk egy félelf pattan az elfen, abból durván ki lehet számolni mennyi íjja van.

0 raktárral nem számolsz ilyent... (igaz akkor tudod, hogy önellátó...)

Grabi 02-10-2007 21:34

dehogynem! az összefogyasztából tudom mennyi egysége van a lakosokkal. onnan meg ha tudom a lakosokat meg a varikat akkor tudom, hogy mennyi tolija-serege van.

Kisbér 02-10-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 72897)
dehogynem! az összefogyasztából tudom mennyi egysége van a lakosokkal. onnan meg ha tudom a lakosokat meg a varikat akkor tudom, hogy mennyi tolija-serege van.

Igen, de mondjuk nem mind1, hogy 3000 tolvaja van, és 1000 íjásza, vagy 4000 tolvaja, és 0 íjásza :D
Mert ugye az 1k íjász véd akkorát, hogy ihajj :D Főleg ha tornyos :D

Grabi 02-10-2007 22:27

ez oké. erre mondtam, hogyha a félelf bukik akkor kb. megmondható. Csak azt akarom érzékeltetni, hogy egy okos szövit nem lehet kicselezni ezzel a varis-tolis 0 sereges elffel

Kancsendzönga 02-10-2007 22:33

sztem nem kell feltétlenülkiélezni egy tolis orit, elég az is, ha megválogatja a célpontjait, pl ha tart egy kemény védelmet, de csak azt a toli+vari mellett,akkor ugyan nem lop le mindenkit, meg nem gömböz minenkit,de lophat sznitem bármilyen mf től, vagy az összes hadistól... és akkor a kettő között rengeteg árnyalat van... de egy aktív szövibe az említett elf taktika mellett jólműködhet még egy ember tolvaj is némi varival, meg védelemmel, és több tolival... sztem...
sztem

Kisbér 02-10-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 72913)
sztem nem kell feltétlenülkiélezni egy tolis orit, elég az is, ha megválogatja a célpontjait, pl ha tart egy kemény védelmet, de csak azt a toli+vari mellett,akkor ugyan nem lop le mindenkit, meg nem gömböz minenkit,de lophat sznitem bármilyen mf től, vagy az összes hadistól... és akkor a kettő között rengeteg árnyalat van... de egy aktív szövibe az említett elf taktika mellett jólműködhet még egy ember tolvaj is némi varival, meg védelemmel, és több tolival... sztem...
sztem

Az ember azért rossz, emrt nem kell gondolkozni :D
Az a gömbből kiderül, amit már ugye egy hadi is meg tud majdnem csinálin :D
Ráadásul az ember nagyon a varisra van utalva... és az nem túl szerencsés egy nem aktív szöviben...

Kancsendzönga 02-10-2007 23:07

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 72918)
Az ember azért rossz, emrt nem kell gondolkozni :D
Az a gömbből kiderül, amit már ugye egy hadi is meg tud majdnem csinálin :D
Ráadásul az ember nagyon a varisra van utalva... és az nem túl szerencsés egy nem aktív szöviben...

Direkt odaírtam, hogy egy aktív szöviben:) . Igaz, hogy az ember gyengébb, de szerintem ennyire azért nem, és a személyiséggelmég lehet igazítani egy picit a dolgon...

All times are GMT +1. The time now is 10:04.