![]() |
Hadüzi
Egy orira kitámadok 5 sereggel, mert olyan üres és közben hadüzenetet küldök neki akkor a seregem zsákmánya már 20%-kal több lesz, vagy ha lejár a felkészülési idő és a következő támadásom lesz hatékonyabb?
Vagy nemtudok hadüzit küldeni amig seregem tart felé? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dehogynem tudsz. kimész hadüzizel. csak a támadásod nem lesz még hadüzis
|
Quote:
|
Ha a másik közbe akcióz, akkor a felkészülési idő megszakad. Tehát, akkor az aktuális támadásom is nagyobb hatásfokú lesz?
|
Quote:
|
Quote:
én is próbálgattam már ezt |
Quote:
|
Támad rám egy sereg amit kiszúrtam
ha hadat üzenek neki és ő beüt engem, akkor már támadhatom??? |
Quote:
Minden esetben a hadüzenet elküldése utáni akciók INDÍTÁSA számít. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát ha elküldök rád egy sereget, később küldöm a hadüzit, akkor egyértelmű, hogy nem hadüzivel csapódom... De ha te az én 2 kör menetelésem alatt leártózol, onnantól él a hadüzi ugye, és szerintem akkor az én csapódó seregem is hadüzivel érkezik... |
Quote:
|
Quote:
Minden esetre nem ezt kérdezték. Amire válaszoltam az helyes. Ezt, ilyen formában még nem próbáltam. |
Quote:
Mert mondjuk van egy csóka, akit megtámadsz.. Tudod, hogy valószínűleg soha nem találkozol vele, hiszen ha leütöd, ő nem tud utánadfedezni, te pedig menetelsz tovább... (pl ő termelő törpe, te ork tábornok :D) Így abban az esetben, ha szerencsétlen elkezd mondjuk emberek lopkodni tőled, hirtelen rátenyerelsz a hadüzi gombra.. Így az ártózása, lopkodása közben kap egy hadüzit, amit mivel nem lát, a következő akcióval élesbe is rak... Így örülsz neki, mert a támadásod nagyobb zsákmánnyal csapódik... Aztán amikor már leszeheted a hadüzit leszeded... (feltéve persze mindezt akkor, ha tényleg úgy müxik, ahogy mondtam. Erre persze megoldás lehet, hogy mondjuk a hadüzit elküldeni el lehet bármikor, de az az ellenfélnek csak körváltás közben jelenne meg... Hiszen akkor ugye úgysem tudsz csinálni semmit sem... - de persze ezzel kivennénk ezt a taktikai elemet is a játékból) |
Quote:
Ezt simán ki lehetjátszani. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De attól még az álításom helyes :D Csak épp nem arról beszéltem amiről te :p |
+
Sztem, ha 1 eset: kikuldok 1 sereget, utána kuldom a haduzit, kozbe aktiválodik, a becsapodásnál nem ér a bonusz. 2 eset Kuldok haduzit, támadok, aktiválják, becsapodásnál már számit... Nos? Vagy már az 1. esetbe is? :-/
|
Quote:
Tessék néha használni azt a keresőt. :) |
Quote:
|
Quote:
Mert eléggé kuszálták itt a dolgokat :) Amúgy meg abszolut ez volna a logikus szerintem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Igen! Biztos vagyok benne :) Azért megköszönném Atinak, hogy minden kétséget kizáróan sikerült helyretenni a dolgot :) |
Miért csak 5körre tudok hadüzit küldeni? :mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És feltételezem az is nagyon jó lenne, ha normálban a 7 körre levő félelf tudós/tolvaj/harcos hadüzivel lopkodna mint állat... |
Quote:
Azért 7körnél már van picike pontkülönbség. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
7 kör, 230 hekin freemailes csopiban kb 1400 pont különbség ha jól emlékszem. most nem tudom megnézni neked pontosan. Valahol be kell szabályozni, meddig lehet a hadüzenetet sima akciók tápolására használni, erre meg az 5 kör tökéletes. Aki komolyan háborúzni akar, azaz céljának megfelelően alkalmazni a hadüzenetet az rendszerint ennél közelebb igyekszik a kiválasztott célponthoz. |
All times are GMT +1. The time now is 16:22. |