Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szövetség tagjai egymást gömbözik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1391)

Ati 02-05-2007 09:42

Szövetség tagjai egymást gömbözik

Sziasztok!

Egy számomra érdekes, és értelmetlen dolgot szeretnék kérdezni, hátha Ti tudjátok a megoldást...

Miért jó az, hogy egy szövetség tagjai egymást gömbözik? Esetleg 2 óránként rendszeresen...

Ez csak hírnévnövelés, vagy nem tudják, hogy a gömböt meg tudják nézni egymásról, vagy lehet vajon valami egyéb oka is, ami még nem esett le nekem?

ro-bo-goo 02-05-2007 09:47

Hát szerintem ezzel takarható eegy ártózás kiderítése a hírnévváltozás alapján.
Vagy rosszul gondolom:)
Szerintem:D

Colony 02-05-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 71508)
Sziasztok!

Egy számomra érdekes, és értelmetlen dolgot szeretnék kérdezni, hátha Ti tudjátok a megoldást...

Miért jó az, hogy egy szövetség tagjai egymást gömbözik? Esetleg 2 óránként rendszeresen...

Ez csak hírnévnövelés, vagy nem tudják, hogy a gömböt nem tudják nézni egymásról, vagy lehet vajon valami egyéb oka is, ami még nem esett le nekem?

Hírnév nem jár a gömbözésért!
Én szintlépéskor variként megszoktam gömbözni a szövijeimet (egyszer). A pontlistában lássam már a fajuk és személyiségük. Tudom, hogy semmi értelme, de nekem ez hozzátartozik a designhoz.

Ati 02-05-2007 09:50

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 71510)
Hírnév nem jár a gömbözésért!
Én szintlépéskor variként megszoktam gömbözni a szövijeimet (egyszer). A pontlistában lássam már a fajuk és személyiségük. Tudom, hogy semmi értelme, de nekem ez hozzátartozik a designhoz.

Plusz infóhoz se jut azzal, hogy meggömbözi... Szal ezért nem értem...

A faj és személyiség miatt pedig elég 1x, nem kell 2 óránként...

Ez nekem még mindig rejtély... :)

Wins 02-05-2007 10:10

Quote:

Originally Posted by ro-bo-goo (Post 71509)
Hát szerintem ezzel takarható eegy ártózás kiderítése a hírnévváltozás alapján.
Vagy rosszul gondolom:)
Szerintem:D

Ezt tarom az egyik lehetséges oknak. A másikat inkább nem irom le nem akarok senkit se megsérteni.....

Valezius 02-05-2007 10:58

Ilyennel még nem találkoztam, de jól hangzik :D

Steve 02-05-2007 10:59

Lehet oltásból?:) Van aki a haverjainak hadüzit küld, van aki egy teljes készükt bukik rajta direkt, van aki 1ijásszal megy ki támadni rá:)

Ati 02-05-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71515)
Lehet oltásból?:) Van aki a haverjainak hadüzit küld, van aki egy teljes készükt bukik rajta direkt, van aki 1ijásszal megy ki támadni rá:)

Ebbem mi az oltás? A gömbök között látszik, hogy a szövi csinálta, szal még a találgatás se indul, hogy jajj ki lehetett...

Cassandra 02-05-2007 11:12

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 71514)
Ilyennel még nem találkoztam, de jól hangzik :D

Én igen, kérdeztem is, hogy melyik volt az, elárulta magát, de normális indokot nem tudott rá adni, hogy ez miért is jó neki (Mókásan néz ki, hogy látom a saját fajom a pontlistában.).:)
Nekem eddig az összes szövim valamilyen szinten buggyant volt, úgyhogy én ezen már meg sem lepődtem.:D

Steve 02-05-2007 11:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 71516)
Ebbem mi az oltás? A gömbök között látszik, hogy a szövi csinálta, szal még a találgatás se indul, hogy jajj ki lehetett...

Nem feltétlen nézed meg a szövi gömbjeit, csak látod hogy vki nagyon gömböz téged és parázol. Jó vicc, lehet egyszer kipróbálom:)

Cassandra 02-05-2007 11:22

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71519)
Nem feltétlen nézed meg a szövi gömbjeit, csak látod hogy vki nagyon gömböz téged és parázol. Jó vicc, lehet egyszer kipróbálom:)

Hátőőő... te nem szoktad nézegetni a szövid által csinált gömböket? Plusz megjelenik az első gömb után a fajod a pontlistában, az csak feltűnik.;)

Steve 02-05-2007 11:24

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 71520)
Hátőőő... te nem szoktad nézegetni a szövid által csinált gömböket? Plusz megjelenik az első gömb után a fajod a pontlistában, az csak feltűnik.;)

De Cassandra, meg szoktam nézni, ha éppen kell infó valakiről. De ha csak azt látom, hogy engem akarnak gömbözgetni akkor nem.:) Ez van, láma vagyoök, nem számítok ilyen téren a szövikre:D

Cassandra 02-05-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71521)
De Cassandra, meg szoktam nézni, ha éppen kell infó valakiről. De ha csak azt látom, hogy engem akarnak gömbözgetni akkor nem.:) Ez van, láma vagyoök, nem számítok ilyen téren a szövikre:D

Nem azt mondtam, hogy láma vagy, csak nemtom én napjába egyszer ránézek miket követtek el, hátha találok valami érdekeset.:)
És néha találok.:)

Kisbér 02-05-2007 11:29

Ati, lehet, hogy csak teszteltek valamit...
Nem kell egyből rosszra gondolni (pl 2x-es variszám felett nem látszik a gömb, vagy pontosan kitesztelték a pontkülönbségből adódó védelmet... )
Esetleg egy triggert csinálnak...
Esetleg az van beállítva a szövinél, hogy a fontos események menjenek e-mail-ben, ezáltal sms-ben, de az üzi nem, így szólítják fel a szövit, hogy jöjjön be az orijába...
És még egy csomó hülyeséget ki lehet találni :D

Steve 02-05-2007 11:32

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 71522)
Nem azt mondtam, hogy láma vagy, csak nemtom én napjába egyszer ránézek miket követtek el, hátha találok valami érdekeset.:)
És néha találok.:)

Mondom láma vagyok, nálam nem ez az átlag, hanem hogyha vmi édekeset találnak szólnak...

Viszoint Kisbér ötletei közül lehet mindegyik.

Kisbér 02-05-2007 11:35

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 71524)
Mondom láma vagyok, nálam nem ez az átlag, hanem hogyha vmi édekeset találnak szólnak...

Viszoint Kisbér ötletei közül lehet mindegyik.

Vagy az is lehet, hogy meg akarod nézni, hogy tényeg nem történt nála semmi érdkes, vagy törölte csak a fontos eseményeit...

Ha 2 óránként csinálsz róla gömböt, akkor a fontos eseményekben látod, hogy mikor törölte az eseményeket... :)

Még gondolkozzak rajta Ati, hogy mi lehet, vagy egyenlőre elég ennyi? :D

Grabi 02-05-2007 12:14

a poén kérdését kihagytad. mikor több órán át gondolkozik ki gömbölhette...:)

Colony 02-05-2007 12:16

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 71531)
a poén kérdését kihagytad. mikor több órán át gondolkozik ki gömbölhette...:)

Azt látja a szövetség kristálygömbjei között (mármint a saját gömbjét)
Szóval szövetséges szívatására inkább a krónika vagy mágiafelderítés.

Grabi 02-05-2007 12:20

hát nekem nem az első gondolatom mikor begömböznek, hogy megnézzem a szövigömböket

Killer 02-05-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 71535)
hát nekem nem az első gondolatom mikor begömböznek, hogy megnézzem a szövigömböket

de a több óra alatt csak eszedbe jut nézni valami gömbtermést!!:D;)

Hugi 02-05-2007 13:44

Quote:

Sziasztok!

Ez csak hírnévnövelés, vagy nem tudják, hogy a gömböt meg tudják nézni egymásról, vagy lehet vajon valami egyéb oka is, ami még nem esett le nekem?

Szia Ati:)

Anno, mi azért csináltuk, mert a Gyuri azt mondta, hogy mindig szivinfarktrus kerülgeti ha meglátja a piros villogot:)
Egyébként most már semmi értelme nincs, mert a vilogo gombok nem olyan feltünöek, kicsik, és nem is látszik jol, hogy mi miert villog, nekem mindig akkor derül ki ha ráklik.

üdv...

Ati 02-05-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by Hugi (Post 71549)

Anno, mi azért csináltuk, mert a Gyuri azt mondta, hogy mindig szivinfarktrus kerülgeti ha meglátja a piros villogot:)
Egyébként most már semmi értelme nincs, mert a vilogo gombok nem olyan feltünöek, kicsik, és nem is látszik jol, hogy mi miert villog, nekem mindig akkor derül ki ha ráklik.

üdv...

Gondolom a hatalmas nagybetűs "FONTOS ESEMÉNY" felirat nem is zavar. ;)

Remedy 02-05-2007 14:56

Amugy meg nincs jobb dolgotok?
Nem semmi, kepesek vagytok ezen elmelkedni, hogy miert gombozi meg az ember a szovijeit....

Ilyen alapon azon is lehetne, hogy miert hamozod meg a banant eves elott, ugyis tudod mi van benne :P

Valezius 02-05-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 71564)
Amugy meg nincs jobb dolgotok?
Nem semmi, kepesek vagytok ezen elmelkedni, hogy miert gombozi meg az ember a szovijeit....

Ilyen alapon azon is lehetne, hogy miert hamozod meg a banant eves elott, ugyis tudod mi van benne :P

Ha nincs semmi célom a banán belsejével, akkor én nem hámozom meg. ;)

Cece 02-05-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Hugi (Post 71549)

üdv...

Szerintem is itt kell keresni a magoldást :) Elég idegesítő, ha Tv-t nézel mondjuk az ágyról és a PC-n + minden körben villog a fontos esemény... úgysem birod ki, hogy ne kellj fel megnézni mi az :D
Bár igaz ami igaz a piros téglalap kegyetlenebb volt :)
Olcsó játék hülyegyerekeknek :D

Napóleon 02-05-2007 16:43

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 71570)
Olcsó játék hülyegyerekeknek :D

:D :D :D

Csokibácsi 02-05-2007 20:28

Pedig ez jó poén http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif
Nagy ritkán én is csináltam, de gyakran művelve nem poén :P

Kutyuleee 02-06-2007 01:35

Vicces vicces:D bár én ritkán nézem a szövetség gömbjei menüpontot... a pontok alatt úgyis látom hogy kiről van infó a közelemben... az meg nem igazán érint hogy kit gömböztek meg 12körrel alattunk...:D, de majd figyelek ha vmelyik szövi jópofizna ezzel:D

Kisbér 02-06-2007 09:57

Neked kell a szöviben a varisnak lenni, és akkor nem lesz ilyen problémád :D

Burning 02-06-2007 15:16

akkor nem:)

Cece 02-06-2007 15:35

Quote:

Most én kérdezek :)
Ha egy ori meggömbözi a másikat attól miért lássa a gömbözött a gömbözőt koromfeketének a pontlistában? (remélem jól írtam)
Mostanában nem csináltam ilyet, de régesrégen
még amikor a régi verzió volt ezt tapasztaltam.

Wanax 02-06-2007 23:49

Ati!

Regen en is csinaltam mindig ilyet, de a valaszt en se tudom ra, hogy miert!:D Addig rendben volt hogy lattam a pontlistaban milyen faj es szemelyiseg, de utanna is rendszeresen gombozgettem a szovijeimet....
Talan meg az lehet magyarazat, hogy regen ha jol emlekszem, WAP-on nem volt szovetseg menupont es csak igy lehetett vagy igy volt egyszeru megnezni a szovit hogy mi van vele....

richardka 02-08-2007 07:21

anno volt egy szövitársunk aki picit majrézott:))
gömböt kapott tisztára be volt párázva

Na vele megcsináltuk, hogy 1 kör alatt személyenként meggömböztük rengetegszer.

Mivel akkor csusztunk feljebb, nagyon megijedt a srác:)))

Mondjuk majdnem megszivtuk, mert behuzta az összes ijunkat:))

na de amilyen ideges volt a szöviforumon:))

főleg amikor mondta , hogy gömböznek ezerrel, nagy bajt érez:)) elmegy szabira:))
Mi meg mondtuk neki minket nem gömböznek, közben majd lefordultam a székről
Arrol nem beszélve körönként nyomta a távot:))

Éjfélkor megmondtuk neki mi a pálya:))

Jo poén volt:) régen volt, de jo volt.

Zilah 02-18-2007 18:44

Quote:

Sziasztok!

volt egy szövim aki így akart ilyesztgeni minket, hogy begömbözött:PP mert ugye az eseményekbe láttuk hogy valaki meglesett:)
-nehezen tudtuk leszoktatni az illetőt, pedig a runa is nagyon drága volt abba a csoportba:)

solven 02-18-2007 19:19

Na, gondoltam én is kipróbálom, mi olyan jó ebben, úgyhogy legömböltem a szövi egyik szabis tagját, aztán várom a hatást :D

merlin 04-10-2007 01:46

hódos életem legjobb szövijében bevet szokás volt egymás bukott gömbözése, unalmas időkben, lazította a feszültséget, s nővelte az összetartozást

Burning 04-10-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 72191)

főleg amikor mondta , hogy gömböznek ezerrel, nagy bajt érez:)) elmegy szabira:))

ez így nagyon tetszik:D

richardka 04-11-2007 11:37

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 86478)
ez így nagyon tetszik:D

én lefordultam anno akkor a székről:))
jo poén volt, akkor mentünk feljebb vagy 40 helyezéssel és majdnem mindenki uj volt. már az ellen.

UA. a szövi, mikor a srác szabin volt mindenkit megvertünk és lenyomtuk alulra. Visszajött szabirol soha nem sikerüt nyernünk. Már mondtuk neki, ideje szabiznia vesztésre állunk:))

Fefe013 04-11-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 72191)

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 86832)
UA. a szövi, mikor a srác szabin volt mindenkit megvertünk és lenyomtuk alulra. Visszajött szabirol soha nem sikerüt nyernünk. Már mondtuk neki, ideje szabiznia vesztésre állunk:))

Ezek jók:D:D:D:D

Fransisco 04-17-2007 09:05

Egyszer én is csináltam, annyira untuk az életet a leánykával... :D
Megjegyzem nekem sikerült, ő meg még le is bukott. :p
Ugye emléxel rá, Szépség? (már ha valaha olvasod ezt a hsz-t :D) ;)

Semmi más, mint egymás szórakoztatása, unalom ellen megteszi.

All times are GMT +1. The time now is 07:00.