![]() |
Ezotéria
Varázslatok, jóslások, asztrológia, okkultizmus, stb... Nem tudom ki mennyire hisz benne, engem érdekel.
|
Ez nagyon érdekes, bár nem túl bonyolult a logikája :)
http://www.ezoterikus.hu/josprogram.php?id=21 |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
kezdek félni magamtól... :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Én kipróbáltam már azt, hogy beírtam az országaim nevét sorszámmal együtt, és valóban úgy alakul a "sorsuk", ahogy azt a "gép kidobta" :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(10x+y)-(x+y) = 9x |
Quote:
kb, mint a horoszkóp... minden csillagjegyhez írnak valami általános igazságot, majd csodálkozunk, hogy jéé, ez télleg igaz... holnapi reggeli horoszkóp a Vízöntőknek (csak tőlem, csak most): felkelsz, megmosakodsz, megdolgozod a hajad, de nem fog időd maradni a reggelire, mivel rohanni kell a melóba/suliba. :p mindezt abból állapítottam meg, hogy a Polaris kizárólag a mai estén az északi irányban lesz látható. :p |
|
Quote:
|
pedig Remedy nagyon sokat segített...így már baj ha nem esik le :)
|
Quote:
|
Ez vicces: Mind a keresztnevemre, mind a vezeték nevemre ez jött ki:
A Hold A Hold a tudattalan mélységeibe száll le, életét emócionális alapon éli. Ez a mélységekbe vezető út félelmetes, az út során szembe kell nézni az éjszakával és saját félelmeivel. Összeolvad saját lelkével, intuitívvá válik. Könnyen előfordulhat az is, hogy hisztérikussá, depresszióssá válik, illóziókba kergeti magát, vagy megpróbál elmenekülni a valóságtól. Egyes részei totál igazak, mások szerintem abszólút nem igazak rám. Összességében én vagyok maga az ördög, viszont ebből nagyon kevés igaz rám. |
Quote:
|
Quote:
Cassandra: 17 A Torony Az éppen összedőlő torony arra az emberre jellemző, akinek élete mindig rossz irányba indul el, és mikor helyzete tarthatatlanná válik, minden összedől körülötte. Azonban a romokon újabb lehetőségek tárulkoznak fel, és talán egyszer a jó irányba tud elindulni. |
Quote:
|
|
|
Quote:
Azért szerintem ez hülyeség:) |
Jéjzus, gyerekek a név misztikai dologban van valami, páromat Zolinak hivják és az akasztott nevü kártya jött ki rá, és ami érdekes h az előző oriját Akasztottak Erdelyének hivták, másik amit beirtam párom 1 régebbi nickje és ami kijött rá tökéletesen illik:o halál és ördög....
|
Nosza én meg be sem merem írni, hogy mi jött ki :D :D
Mert nemtudom, de ... Áhhh... úgysem hiszek ilyesmiben. Még a horoszkópomat sem szoktam elolvasni :) Bár szó mi szó érdekes :) Noh a becenevem meg... :D ...hihetetlen :) |
Quote:
Egyébként az asztorlógiában van valami, de a 95% kuruzsló ebben a témában ez a neves dolog baromság. Nem létező nevekre is ad ki mindenfélét:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A becenevemre: A Nap A teljes nevemre pedig: A Szeretők A Szerencse A Császár Ez most jó vagy rossz? :D |
Quote:
|
Időjárás-jövendölés
Minket sem hagy hidegen, hogyan változik az időjárás, de elődeink számára különösen fontos volt kifürkészni, mire számíthatnak. Modern technika híjján a természethez fordultak a válaszokért. Ennek jegyében jelent meg 1805-ben Pesten a Száz esztendőre szólló Kalendáriumban ez az írás, melynek eredeti címe: A jelenségek, mellyek az üdőváltozást jövendölik. "....Mikor a holdnak nagy és halavány udvara van, vagy ha szakadozott fellegek megül tekint le, mellyek körülötte kerék gyanánt állanak, s mellyeknek színei veresest, sárgást és kékest játszanak, jele, hogy esső lessz..... ....Mikor a támadó napnak súgárai alacsony fellegekenn áthatnak, és maga a nap e fllegek felébe felemelkedik, szép és derültt napot igér. Hasonló napot várhatunk, mikor a napnak alkonyodásánál a fellegek világos veresek, és majdnem eggáltallyában eggyszínűek, vagy mikor a napnyugoti ég mintegy világos veres posztóval bevont térjségnek látszik.... ....Mikor a magos hegyeknek teteit sűrű ködfelleg környékezi, és elboríttya, szelet és essőt jelent annál nagyobbat, mennél sűrűebb a fellegboríték.... ....Ha a szárnyas egerek estve számosan repdesnek, vagy a szúnyogok a napnak elalkonyodása utánn a levegőben szökdösve játszanak, vagy a vízi békák estve nagyon vartyognak; más nap tiszta üdő lessz. Ha a mezei pacsérta a levegőbe felemelkedvén, hangos szóval énekel; ha a verebek vígan csevegnek, ha a fecskék magosan repdesnek; ha a kerti zöld béka, melly üvegben szokott zárva tartani, a vízenn kivül felűl; ha a ganajbogarak a szekérútakkonn idestova szállonganak, jele, hogy tartós lessz a szép üdő, vagy hogy a rossz üdő jóra változik. Mikor a kutyák nyughtatatlanúl szaladoznak, a földben gödröket kaparnak, vagy füvet esznek, essőt, vagy ha nagy a hőség, mennydörgést éreznek. Mikor a macska mosogattya magát; a lovak dörgölödznek és felemelt fővel vesznek szaglálva lélekzetet; a szamarak nagyon ordítanak és szökdösnek; a sertések pedig a sárban nagyon turkálnak, essőt várhatunk. Ha a kakasok üdőnn kivül és minden egyéb ok nélkül kukoríkolnak; a lúdak, pávák, vércsék és baglyok nagyon kiáltanak; a hollók pedig tisztábban szóllanak és a fákra adaszkodnak; vagy aha a kacsák szárnyaikkal a vizet csapkodván, sokszor lebuknak; a fecskék pedig a föld színéhez közel repülnek, essőt jelentenek. Mikor a forró nyáronn az erdei madarak az ágak alá vonódnak, és a csuszó állatok lyukaikba siettnek, jele, hogy szévész érkezik mennydörgéssel és essőszakadással. Ha szép üdőben a bolhák nagyon csipnek, vagy a giliszták a földbül kimásznak, essőt jelent. Ha a legyek nyughatatlanúl idestova repdesnek, sokáig veszteg sehol sem ülnek, és az embernek sebes szurkálásokkal nagyon alkalmatlankodnak, jele, hogy mennydörgés lessz." |
Asztaltáncoltatás
és asztalkopogtatás. Az előbbivel jelzik az asztalnak forgó és tovahaladó mozgását, mikor az asztal körűi ülő v. álló személyek a kezüket ráteszik és a kis ujjak egymást érintve, bizonyos láncot képeznek. E nemű kisérleteket először az észak-amerikai Egyesült-Államokban tettek; Európában is tettek hasonló kisérleteket csaknem minden társaságban és pedig oly sikerrel, hogy tudósok és avatatlanok figyelmét egykép lebilincselte. Vele járt ezután az úgynevezett asztalkopogtatás, kérdés és felelet-játék, melynél az asztal igent v. nemet, v. az abc egy betüjét jelzi egyik lábának remegésével v. dobogásával. Minthogy a feleletet csak értelmes lény adhatta, az egész dolgot szellemeknek tulajdonították. Féltudósok egész sora kereste a villamosságban, mágnességben, idegfluidumokban a tünemény okát, mig mások az egészet egyszerü csalásnak tartották. Faraday bebizonyította, hogy mindkét szélsőség helytelen és az asztaltáncoltatásnál önámítás van a dologban, mert azok, kik kezöket az asztalra teszik, tudatlanul az u. n. ideomotorikus mozdulatok alapján jókora nyomást gyakorolnak, melyek -ha irányt adnak nékik nehéz asztalokat is megmozdíthatnak. A spiritiszták ragaszkodnak elméletükhöz s vándorapostolaik most már nem mozgó, hanem lebegő és röpülő asztalokat mutogatnak. |
Arkangyal kártyajóslás
|
Ez egy ingyenes horoszkóp számító program, elég részletes képet ad:
http://www.ezo.hu/index.php?id=26 |
Quote:
|
Quote:
Rám pedig teljesen igaz.... |
Quote:
|
Quote:
|