Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódközelben töltött idő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1352)

Napóleon 01-27-2007 11:33

Hódközelben töltött idő

sok topicban jelenik meg a játékra szánt idő mint az egyik legnagyobb siker faktor:)
arra lennék kíváncsi h ki mennyi időt tölt hód közelben egy átlagos napon

Remedy 01-27-2007 11:35

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 69590)
sok topicban jelenik meg a játékra szánt idő mint az egyik legnagyobb siker faktor:)
arra lennék kíváncsi h ki mennyi időt tölt hód közelben egy átlagos napon

24 ora, neha 25 :)

Napóleon 01-27-2007 11:37

íme egy fanatista :)

Napóleon 01-27-2007 11:38

és ilyenkor h alszol?
minden kávéra beállítod a vekkert v mi ?

tdomo 01-27-2007 11:39

Viszonylag sok időt töltök el vele passzívan. Ilyenkor csak akkor foglalkozom vele, ha történik valami, aktívan szerintem összesen naponta egy-másfél órát.

Cece 01-27-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 69592)
24 ora, neha 25 :)

Szégyen vagy nem, de dettó :D

Napóleon 01-27-2007 11:40

a passzív is beleszámít. azért tettem fel úgy a kérdést h mennyit vagy hód közelben :) pl ha 2 kw-ra nézel csak be az lefedi a 2 kört

Steve 01-27-2007 12:29

Szolídan szavaztam, de több:o

karesz6 01-27-2007 12:36

Én 12-16 ot. De jövő héttől drasztikusan csökkenni fog. :(

Bea Baba 01-27-2007 12:37

Én is syolidan szavaztam:o de nah házi munka közé beférnek a körváltások:D mondjuk mostani tevékenységemet nézve szavaztam:D :D

Bogár 01-27-2007 15:36

huhh... sokat... túl sokat...
a 12-16 órát jelöltem meg, de ez inkább passzív. általában mailértesítő szokott riasztani. :D

bár ha úgy vesszük, gyakorlatilag mind a 24 óra passzív, mivel kirángathatnak az ágyból hajnali 4-5-kor is. :)

Cyby_ 01-27-2007 15:41

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 69623)
a 12-16 órát jelöltem meg, de ez inkább passzív. általában mailértesítő szokott riasztani. :D

bár ha úgy vesszük, gyakorlatilag mind a 24 óra passzív, mivel kirángathatnak az ágyból hajnali 4-5-kor is. :)

detto amugy ha kellni kell hát kelni kell :D

Viz 01-27-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 69623)

Nekem a 16-20 óra mivel 16-7 óra de ez is passzív, amúgy pont ahogy te, hát nehogymár aludjak amikor munka van?:)

Cassandra 01-27-2007 16:48

Ki fogtok nevetni, de nem tudom megmondani.:P
Mikor dolgozok, vagy egyéb, akkor nem vagyok hódközelben. Ha itthon vagyok akkor ugyan két ablakban ott a Hód (Egyben valamelyik magyar, egyben valamelyik angol orival.), de csak akkor nézek rá, ha esemény van, vagy épp eszembe jut.
Leszmítva azokat az alkalmakat, mikor a belső fórumon idegelem a jónépet.:D
Nem tudnám őszintén szólva behatárolni mennyit Hódítózom. 3 és 16órán belül teljesen változó, hogy mikor, mennyit.:)

Szecsa 01-27-2007 17:34

En lenyegeben amikor ebren vagyok, minden korben ranezek az orikra.
Amikor alszok, akkor nyilvan nem, de ha gond van, akkor telo es szecsike komasan ul a gep ele :)
Olyan 18 ora naponta kb.

Andrew 01-27-2007 17:38

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 69632)
Amikor alszok, akkor nyilvan nem, de ha gond van, akkor telo es szecsike komasan ul a gep ele :)
Olyan 18 ora naponta kb.

én is csak 6 órát alszom :D
mióta van wap, amikor nem alszom, mindig nézek távolt :p

Viz 01-27-2007 17:41

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 69632)
Olyan 18 ora naponta kb.

Hát Szecsa én még nem láttalak aludni:D
Én azért 8 órát alszom:)

Cece 01-27-2007 17:58

Nah mi van? :D Csak én jelöltem meg a 20-24et? :D
Természetesen passzív dologról van szó. Nem ülök én sem non stop a hód előtt, de a körváltásokon vagyok, ha nem PCről akkor telefonról :)
Ki van csukva, hogy nincsen olyan aki max 4váltást hagy ki 24óra alatt :)
Magányos vagyok ezért igazán a legalsóra is bökhetne valaki :D

laci 01-27-2007 19:14

Maradjunk annyiban, hogy én elég Hódfüggő vagyok, de ha engem bármilyen nyavalyás eseményért felébresztenének az éjszaka közepén, nagyon bepöccennék. Azért ez mégiscsak egy játék, nem erről szól az életem, és azért mindennek megvan a határa.
Szóval nappal sok Hódító, aztán éccaka semmi ;)

Ati 01-27-2007 19:18

Szavaztam, mert nem volt kikötés, hogy csak a játszás számít. ;)

Grabi 01-27-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69636)
Maradjunk annyiban, hogy én elég Hódfüggő vagyok, de ha engem bármilyen nyavalyás eseményért felébresztenének az éjszaka közepén, nagyon bepöccennék. Azért ez mégiscsak egy játék, nem erről szól az életem, és azért mindennek megvan a határa.

van úgy néha, hogy egy-két hét játékát el tudja rontani egy-egy ütés, ezért igenis fel kell kelni ha kell.

szavaztam én is. igyekeztem őszinte lenni :)

Napóleon 01-27-2007 19:29

:) én ha egyszer elmek aludni akkor én alszok is. nincs az a csatazaj amire felébrednék

laci 01-27-2007 19:30

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 69638)
van úgy néha, hogy egy-két hét játékát el tudja rontani egy-egy ütés, ezért igenis fel kell kelni ha kell.

szavaztam én is. igyekeztem őszinte lenni :)

Hát engem éjszaka az sem érdekelne, ha a csoport utolsó helyére ütnek :) Majd reggel ráérnék aggódni és idegeskedni.

karesz6 01-27-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69636)

Teljes egyetértés. :) Ha alszok akkor alszok. Tegnap fordult meg először a fejemben hogy felkelek mert elég sok tekim jött vissza a piacról és a tartalékom fele osalett volna de aztán mégsem. Ez egy játék és rangsorolni kell. Aki pedig felkel miatta éjszaka időt és fáradságot nem kímélve azt véleményem szerint teljes joggal megilleti az ebből származó előnye.

Fefe013 01-27-2007 20:22

4-8 óra, fórumon ha van vmi élet, meg kvkor ránézek van e vmi!
Háborúban meg ha sereget kell 4 óránként kiküldeni, akkor felkelek ha eljön az ideje:D:D :D :D
ro.adt függőség:D

Szecsa 01-28-2007 09:09

egyebkent, nyilvan itt amit mondott Laci is, hogy ez egy jatek :)
de ha elersz akarmelyik szintre, ahol mondjuk felted az oridat (pl. 1/A 3-4 vagy tobbezer hektar) akkor igenis felkel mar az ember, ha pl. egy olyan elfje van, ami kiteszi az egysegeket a piacra alapesetben, hogy tobb kajat termeljen a klannak.
bar lehet ejszakara sokak bevesznek ijjat, de ahol klanszukseglet a minel tobb kaja, ott igenis "elvarjak", hogy legyen ejszaka is ures az ori, tavolozik mindig vki, es ha jon sereg vkire, akkor telefonal...

egyebkent, Viz, szoktam aludni :) csak olykor lehetetlen idopontokban :D

karesz6 01-28-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 69665)
egyebkent, nyilvan itt amit mondott Laci is, hogy ez egy jatek :)
de ha elersz akarmelyik szintre, ahol mondjuk felted az oridat (pl. 1/A 3-4 vagy tobbezer hektar) akkor igenis felkel mar az ember, ha pl. egy olyan elfje van, ami kiteszi az egysegeket a piacra alapesetben, hogy tobb kajat termeljen a klannak.
bar lehet ejszakara sokak bevesznek ijjat, de ahol klanszukseglet a minel tobb kaja, ott igenis "elvarjak", hogy legyen ejszaka is ures az ori, tavolozik mindig vki, es ha jon sereg vkire, akkor telefonal...

egyebkent, Viz, szoktam aludni :) csak olykor lehetetlen idopontokban :D

Ismerem az érzést amikor sok múlik azon hogy felkelsz e. :D Eddig egyszer sikerült majdnem rávennem magamat de végül mégis kikapcsoltam az ébresztőt. Amikor nekem ilyenek jutnak az eszembe akkor az már azt jelzi (az esetemben) hogy nagyon be vagyok csavarodva az ingerszegény környezetem miatt. (reggel 9 től hajnal 2 ig gép előtt éjfélig tanulás/tanulás imitálása.:D) Ekkor folyamatosan hód előtt vagyok csak passzívan. Viszont ha vége a vizsgaidőszaknak ismerem magam. Hiába van net max 2 hétig fogok próbálkozni utánna szabi nyárig... Ahhoz már túl keveset vagyok itt vagy nem vagyok elég profi ahhoz hogy napi 3-4 belépéssel legalább egy jelyben tarthassam az orimat.

Toti 01-28-2007 19:39

napi pár óra. meg van amikor csak úgy van, és néha ránézek mi történik.:) meg legtöbb esetben a wapos megoldás. úgyhogy 8 óra kb. és legtöbb esetben meg éjszakába nyúló gépezések:):):)

All times are GMT +1. The time now is 12:30.