Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A sereg- és épületfelmérés ne legyen támadóakció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1349)

Napfia 01-26-2007 11:03

A sereg- és épületfelmérés ne legyen támadóakció

Sziasztok!
Számomra problémát jelent, hogy miért lett a tolvajakciók közül a seregek- és az épületek felmérése támadóakció.:confused: Véleményem szerint ezek csak információszerző hadmozdulatok.:cool: Olyanok, mint a gömbözés. Gyakorlatilag nem árt az adott orinak közvetlenül.:D

A térkapu nyitása /úgy, mint támadó akció/ szerintem nem megfelelő, mint magyarázat.

Üdv!:)

Cassandra 01-26-2007 11:15

Quote:

Originally Posted by Napfia (Post 69393)
A térkapu nyitása /úgy, mint támadó akció/ szerintem nem megfelelő, mint magyarázat.

Pedig épp ezt akartam mondani.:P

Már csak azért is, mert olyan kérdéseket vet fel, hogy, ha, nyitsz egy térkaput és teszem azt szöviben vagy, elmész szabira, akkor a térkapu aktív maradna, vagy sem... Ha aktív maradna, akkor szívás az ellennek, mert akkor a szövid szépen ki-be sétálgat és lopkod, miközben te békésen pihensz anélkül, hogy árthatnának neked... Ha nem marad aktív az is szívás az ellennek, pláne, ha esetleg bebukod az akciót, de nem tudja, hogy ki volt az, akkor meg se tudhatja, mert te szépen leszabiztál és a kapu már nem látszik.

Megpróbáltam összefüggően fogalmazni, hellyel közzel sikerült, remélem érthető mit akartam.:D

Grabi 01-26-2007 11:21

és ha netalán más nyitja a kaput és csak épületet/szövit/sereget néz? az ugye információszerzés. csakúgy, mint a gömb. De azt is támadónak veszi a rendszer. Ebben van igazság. A térkapuban egyet értünk, az jó így

Napfia 01-26-2007 11:23

Igazad van, de a formáját tekintve akkor is információszerzőek ezek a hadmozdulatok. Úgy gondoltam, hogy ilyenkor a térkapu használatot is módosítani kellene természetesen, azaz a támadóakciókhoz új térkaput kelljen létrehozni. E szerint 2 féle térkapu lenne.

Primitíven megközelítve egy "kicsi", amin csak a kémek juthatnak be, meg egy "nagy", amin már a seregek is.

Napfia 01-26-2007 11:28

Az előző gondolatomat folytatva a varázslatok menüben egy "kémkapu nyitása" varázslat megoldaná az egész problémát. A lényege a fent leírt alapelv lenne. Azaz csak információszerzést lehetne végezni rajta keresztül a tolvajokkal. Támadóakciót nem engedélyezne. Azt csak a rendes térkapun keresztül lehetne végrehajtani.

Grabi 01-26-2007 11:34

nem kell túlbonyolítani több kapuval meg extra varival. én is úgy gondolom h a tolinak a 3 infoszerző akciója ne minősüljön támadónak, de a tk nyitása természetesen igen.

Cassandra 01-26-2007 11:36

Quote:

Originally Posted by Napfia (Post 69399)
Igazad van, de a formáját tekintve akkor is információszerzőek ezek a hadmozdulatok. Úgy gondoltam, hogy ilyenkor a térkapu használatot is módosítani kellene természetesen, azaz a támadóakciókhoz új térkaput kelljen létrehozni. E szerint 2 féle térkapu lenne.

Primitíven megközelítve egy "kicsi", amin csak a kémek juthatnak be, meg egy "nagy", amin már a seregek is.

Szerintem ez túl sok mindent bonyolítana meg. Több bonyodalmat okozna, mint amennyi haszna lenne.

Kristálygömböt általában tényleg azért csinál (nem kizárólag azért) az ember, hogy tudja kik vannak körülötte, ellenben aki már térkaput nyit, szövit mér fel, sereget mér fel, épületet mér fel, az már nem azért szed össze ennyi infót, hogy tudja ki a szomszédja.:)

Napfia 01-26-2007 11:37

De Hüpike, ez megoldást jelentene erre a problémára és így senkinek sérülhetne az érdeke, hiszen a "kémkapu"-t másra nem lehetne használni.

Napfia 01-26-2007 11:48

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 69402)
Szerintem ez túl sok mindent bonyolítana meg. Több bonyodalmat okozna, mint amennyi haszna lenne.

Kristálygömböt általában tényleg azért csinál (nem kizárólag azért) az ember, hogy tudja kik vannak körülötte, ellenben aki már térkaput nyit, szövit mér fel, sereget mér fel, épületet mér fel, az már nem azért szed össze ennyi infót, hogy tudja ki a szomszédja.:)

Gondolj bele abba, hogy pl.: a szövifelmérés nem biztos, hogy támadó jellegű. Úgymint, az ember esetleg csatlakozni kíván egy szövihez felmérheti, hogy ez megéri-e neki. stb..

Ati 01-26-2007 12:36

Quote:

Originally Posted by Napfia (Post 69399)
Úgy gondoltam, hogy ilyenkor a térkapu használatot is módosítani kellene természetesen, azaz a támadóakciókhoz új térkaput kelljen létrehozni. E szerint 2 féle térkapu lenne.

Jajajajjj, ez teljesen felejtős.

Synkel 01-26-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 69417)
Jajajajjj, ez teljesen felejtős.

A kapunyitásos téma télleg legyen az, de a felderítő toliakciókat át lehetne minősíteni infószerzésnek támadás helyett. Azaz ha most követem a szövimet a következő szintre, védett vagyok, de ők már nem. Vihetik a seregem támadni, támadhatnak fullon, mert előtte behívnak védeni tőlem minden íjat, meg hasonlók. Gömbökkel segíthetem őket, meg mágiafelderrel, sőt krónikát is nézhetek az ellenségen. Csak a tolisok vannak kihagyva a buliból, holott ha valaki kaput nyit nekik, nyugodtan intézhetnék a felméréseket.

laci 01-26-2007 14:00

Szerintem a hadviselés egyik legfontosabb része az információszerzés. Emiatt aztán minden, ami arra szolgál, hogy információt szerezzek az ellenfélről, annak erősségeiről és gyengéiről, az a hadviselés része, így nekem megfelel, hogy támadóakció maradjon.

dreaman68 01-26-2007 14:35

én is támogatom azt h a térkapus ötlet feljetve legyen, de legyen információszerzésnek minősítve a felderítő toliakciók

Viz 01-26-2007 16:06

Azt én is támogatom hogy ne számítson támadó akciónak hanem információszerző legyen.

Synkel 01-26-2007 17:44

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69443)
Szerintem a hadviselés egyik legfontosabb része az információszerzés. Emiatt aztán minden, ami arra szolgál, hogy információt szerezzek az ellenfélről, annak erősségeiről és gyengéiről, az a hadviselés része, így nekem megfelel, hogy támadóakció maradjon.

Ezzel csak az a gáz, hogy varikkal simán végezhetsz infószerzést, és leszabizhatsz utána, vagy informálódhatsz védelem alatt.

Killer 01-26-2007 17:48

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69496)
Ezzel csak az a gáz, hogy varikkal simán végezhetsz infószerzést, és leszabizhatsz utána, vagy informálódhatsz védelem alatt.

jogos a 2 pont támogatom!
viszont a kapu maradjon így!

Synkel 01-26-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 69497)
jogos a 2 pont támogatom!
viszont a kapu maradjon így!

Persze. A térkapu egyértelműen támadóakció

Senki 01-27-2007 09:34

nem támogatom egyik elgondolást sem.
a térkapu egy többek által bármi célra felhasznlható átjáró, a nyitása igenis hadi akció. a felmérés önmagában nem lenne az, de a szövetség többi tagjának ad egyértelműen harci jellegű információt, nem támogatom hogy a felmérést elkövető tag szabira mehessen a vérontás elől, igenis ne szökhessen meg a csaták elől egy szabival. :)

tdomo 01-27-2007 09:42

Ezt a javaslatot nem támogatom. Így is vannak országok, amik folyamatosan szabin vannak, tele vannak pakolva varázslóval, gömböz vele párat a tulaj visszateszi szabira, a másik országával meg támad. Ha nem lenne támadó akció a térkapu nyitása és a felmérések, az ugyanide vezetne a tolvajok esetében is.

Cece 01-27-2007 09:49

Én már magát a térkaput is erősen támadónak fogom fel, hát még ha be is jönnek rata :)
A tolvajok békés szándékkal soha sem kiváncsiskodnak. Valamilyen alattomos szándék mindig lapul a háttérben :D
Nem támogatom.

Grabi 01-27-2007 10:24

állítsátok szembe a gömbbel. ilyen alapon az, hogy tudom az ellenfélnek mennyi egysége van az nem hadi akció? és azt meg szabad.
a kiinduló ötlet ezt célozza meg. mi a különbség a gömb infoja vagy egy épület infoja között? szerintem ilyen jelleggel semmi. mindkettő info és természetesen a támadás miatt csinálom. de egyiket lehet védetten másikat nem. miért?

Bea Baba 01-27-2007 10:29

Hát lassan odajutunk,hogy a gömbit kéne bevezetni mint támadó akciót:D

Cassandra 01-27-2007 10:31

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 69571)
állítsátok szembe a gömbbel. ilyen alapon az, hogy tudom az ellenfélnek mennyi egysége van az nem hadi akció? és azt meg szabad.
a kiinduló ötlet ezt célozza meg. mi a különbség a gömb infoja vagy egy épület infoja között? szerintem ilyen jelleggel semmi. mindkettő info és természetesen a támadás miatt csinálom. de egyiket lehet védetten másikat nem. miért?

Tolvajokkal sokkalta több fontos infóhoz jutsz, mint egy kristálygömbbel.
Én az elején is mondtam, most is mondom, szerintem nem jó ötlet.
Felmérsz a szövidnek, aztán szépen leszabizol... nem tetszik.

Mindezt úgy, hogy van tolis országom, azaz nem csak azért hangoztatom, mert engem amúgy se érintene.

Bea Baba 01-27-2007 10:36

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 69573)

Mindezt úgy, hogy van tolis országom, azaz nem csak azért hangoztatom, mert engem amúgy se érintene.

Nemtom én azt a tagot alapból kiraknám ha az illető, felmérés után elmegy szabira, és hagy 3at 4 ellen háborúzni:o

Synkel 01-27-2007 11:43

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 69573)

Tolvajokkal éplista alapján meg tudod tippelni, miféle az ellenfél. De ha látsz egy elvetemült orkot 1500 hekin 10 kocsmával, és óriásnak tekinted, lesz meglepi ha egyszer nekedmegy. Szal nem értek egyet azzal, hogy a tolik sokkal fontosabb felderítést végeznek mint a varik.
A másik, nem értem, miért kéne leszabizzak pár éplista után?
És azt se értem, miért a tolis orikat vesszük alapul, mikor nálunk speciel egy hadignóm intézi a felméréseket, akinek a seregeit simán tudom hozni vinni míg védelem alatt áll, ha van elég varija, még gömbözhet is nekünk, de a tolik állnak, mert minden megmozdulásuk ellenséges akciónak számít.
A kristálygömb miért nem az? Miért akar engem valaki begömbizni, ha nem forgat csúnya szándékot a fejében? Ha csak kíváncsiskodik, mert most lépett szintet, és érdekli a környezete, akkor egy kavés varival, ellenben sok tolival rendelkező ország miért nem lehet kíváncsi a környezetre?

Xeper 01-27-2007 12:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69599)
Tolvajokkal éplista alapján meg tudod tippelni, miféle az ellenfél. De ha látsz egy elvetemült orkot 1500 hekin 10 kocsmával, és óriásnak tekinted, lesz meglepi ha egyszer nekedmegy. Szal nem értek egyet azzal, hogy a tolik sokkal fontosabb felderítést végeznek mint a varik.
A másik, nem értem, miért kéne leszabizzak pár éplista után?
És azt se értem, miért a tolis orikat vesszük alapul, mikor nálunk speciel egy hadignóm intézi a felméréseket, akinek a seregeit simán tudom hozni vinni míg védelem alatt áll, ha van elég varija, még gömbözhet is nekünk, de a tolik állnak, mert minden megmozdulásuk ellenséges akciónak számít.
A kristálygömb miért nem az? Miért akar engem valaki begömbizni, ha nem forgat csúnya szándékot a fejében? Ha csak kíváncsiskodik, mert most lépett szintet, és érdekli a környezete, akkor egy kavés varival, ellenben sok tolival rendelkező ország miért nem lehet kíváncsi a környezetre?

Teljesen egyetértek vele. Az információszerző toliakciók valóban információszerző akciónak számítsanak! :)

empty 01-28-2007 08:10

sziasztok!

én sem támogatom. A tolikkal nem csak az éplistát, de a távollévő seregeket is meg tudod nézni, és az már messze több mint egy gömb. Pontosan meg lehet mondani egy szöviről hogy mekkora a védője...
Sztem aki veszi a fáradtságot ahhoz hogy benézzen a másik orijába tolikkal az vállalja a közvetlen kapcsolattal járó következményeket is. Mert ugye egy tuti támadáshoz nem feltétlen elég a gömb.

Viz 01-28-2007 09:16

Quote:

Originally Posted by empty (Post 69664)
sziasztok!

én sem támogatom. A tolikkal nem csak az éplistát, de a távollévő seregeket is meg tudod nézni, és az már messze több mint egy gömb. Pontosan meg lehet mondani egy szöviről hogy mekkora a védője...
Sztem aki veszi a fáradtságot ahhoz hogy benézzen a másik orijába tolikkal az vállalja a közvetlen kapcsolattal járó következményeket is. Mert ugye egy tuti támadáshoz nem feltétlen elég a gömb.

Ha van távollévő sereg, varival ott a krónika, ha még nem ütött be valszeg nem ér haza 2 körön belül ( kivéve ha előző körben ütött be ), viszont cserébe fajt és személyiséget tudsz, a tornyokat meg ki tudod számolni. Szövisegítséget tolival nem tudsz mérni, pláne ha pont ezért keresztbe küldi mindenki a seregét hogy csak nézz hogy mi van. Persze ezt varival se tudod kivédeni=)
De nem lehet összehasonlítani a tolis és vari információszerő dolgokat ( vagyis a tolisok még támadók ) nem mondhatod hogy az egyik jobb mint a másik.
Én támogatom az ötletet.

Synkel 01-28-2007 09:22

Quote:

Originally Posted by empty (Post 69664)
sziasztok!

Varikkal meg tudsz nézni krónikát rajta. Ha pl üres orit akarsz beverni sokszor földre, és látod, hogy tart felé 14 sereg, akkor nem 5 kicsit, hanem 3 nagyobbat küldesz, hogy te legyél a nyerő.
Az infószerzés az infószerzés, akármivel is csinálod.

Cece 01-28-2007 09:35

Milyen krónika, seregfelmérés meg hasonlók? Ti miről beszéltek?
Ha az ori aktív nem mindegy, hogy támadónak nevezi vagy sem?
Elmiéletileg arról van szó, hogy lehessen e a védem illetve szabadság alatt lévő orikat épületileg illetve szövetségileg felmérni, de elég jól átestetek a ló másik oldalára.
Mit akartok a seregfelméréssel egy szabis vagy védelem alatt klévő oriban?
Ha meg nem szabis, akkor édesmindegy támadó, infószerző vagy akármilyen akciónak is nevezhetitek úgyis megycsinálja akinek kell és ha nem néz TK-t az ellen, akkor semmikép sem tud meg semmit (kivéve ha bebukik).
Nah mondjuk, ha valami folytán bevezetésre kerülne a dolog, akkor úgy lenne fair , hogy mivel minden infószerzést jeleznek a varik (kivéve ha az ellenek 100% al több varija van), akkor már a tolikat is jelzni kéne. Vagy nem? De miért nem, hiszen az is csak infó? ... ahogyan a téma felvetője is említette :)
Érdekesmód ezt egyetlen tolibarát sem vetette fel ;)
Én úgy vagyok vele, ha szintet lépek ne azon kelljen már gondolkodnom, hogy TK-t nézegessek, hogy vajon forralnak e ellenem valamit, hanem olyankor 3nap pihi van.
Nem támogatom továbbra sem.

Synkel 01-28-2007 09:40

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69670)
Milyen krónika, seregfelmérés meg hasonlók? Ti miről beszéltek?
Ha az ori aktív nem mindegy, hogy támadónak nevezi vagy sem?
Elmiéletileg arról van szó, hogy lehessen e a védem illetve szabadság alatt lévő orikat épületileg illetve szövetségileg felmérni, de elég jól átestetek a ló másik oldalára.
Mit akartok a seregfelméréssel egy szabis vagy védelem alatt klévő oriban?
Ha meg nem szabis, akkor édesmindegy támadó, infószerző vagy akármilyen akciónak is nevezhetitek úgyis megycsinálja akinek kell és ha nem néz TK-t az ellen, akkor semmikép sem tud meg semmit (kivéve ha bebukik).
Nah mondjuk, ha valami folytán bevezetésre kerülne a dolog, akkor úgy lenne fair , hogy mivel minden infószerzést jeleznek a varik (kivéve ha az ellenek 100% al több varija van), akkor már a tolikat is jelzni kéne. Vagy nem? De miért nem, hiszen az is csak infó? ... ahogyan a téma felvetője is említette :)
Érdekesmód ezt egyetlen tolibarát sem vetette fel ;)
Én úgy vagyok vele, ha szintet lépek ne azon kelljen már gondolkodnom, hogy TK-t nézegessek, hogy vajon forralnak e ellenem valamit, hanem olyankor 3nap pihi van.

Nem támogatom továbbra sem.

Védelem alatt nem tudnak felmérni, és szabi alatt sem. Ahhoz ugyanis kell egy kapu, ami viszont támadóakció...
Különben meg 3 nap pihibe belefér szerintem hogy olykor kaput nézz magadon, elvégre az 10 körig nyitva marad.

Bea Baba 01-28-2007 09:47

Szerintem is simán lehetnének, infószerző akciók, az h evel menekülnének a tolisok az sztem nem reális, mivel kinek kell 1 oan szövis aki háború
elején elvégzi a dolgát aztan lelép szabizni, szóval normál esetben ennek semmien veszélye nem kell legyen:)

Cece 01-28-2007 09:57

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69672)
Védelem alatt nem tudnak felmérni, és szabi alatt sem. Ahhoz ugyanis kell egy kapu, ami viszont támadóakció...
Különben meg 3 nap pihibe belefér szerintem hogy olykor kaput nézz magadon, elvégre az 10 körig nyitva marad.

Synk, ezt én is nagyon jól tudom.
Akkor meg mi a lényege az egésznek? Maga a neve zavar benneteket a súgóban,? Vagy a TK nyitás se legyen támadó jellegű ?
Csak nekem azt mondjátok meg miért ez az egész? :)
Szeretném megérteni, de nem jövök rá.
Esetleg fizikai fájdalmat okoz a toliknak, hogy a vari tud infózni a toli + nem? :D Vagy mi?
Megköszönnm, ha valaki értelmesen le tudná írni, mert az mind csak üres filózás :)

És nem Synk, nem fér bele! Nálad lehet, hogy igen, de nálam nem. :) A 72óra pihi az 72óra pihi. Eszemben sincs azon mégcsak gondolkodni sem, hogy az elmúlt 8-9órában néztem e TK-t.

Synkel 01-28-2007 10:01

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69675)
Synk, ezt én is nagyon jól tudom.
Akkor meg mi a lényege az egésznek? Maga a neve zavar benneteket a súgóban,? Vagy a TK nyitás se legyen támadó jellegű ?
Csak nekem azt mondjátok meg miért ez az egész? :)
Szeretném megérteni, de nem jövök rá.
Esetleg fizikai fájdalmat okoz a toliknak, hogy a vari tud infózni a toli + nem? :D Vagy mi?
Megköszönnm, ha valaki értelmesen le tudná írni, mert az mind csak üres filózás :)

Konkrét példa:
A tolisként üzemelő gómunk most lépett utánunk, és még védett. Kellene éplista meg seregfelmérés, de nem megy, mert ő védett, pedig mi megnyitnánk azt a kaput szívesen neki. Ugyanakkor mikor én léptem minden infószerző variakciót tudtam bonyolítani kényelmesen, azaz elláttam a klánt gömbökkel, meg mágiafelderrel, sőt igen királyul elláttam ezt a feladatot, merthogy készültségem ezerrel volt, lévén védelem alatt felesleges a szieszta, védelem, hasonlók.

Cece 01-28-2007 10:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69677)
Konkrét példa:
A tolisként üzemelő gómunk most lépett utánunk, és még védett. Kellene éplista meg seregfelmérés, de nem megy, mert ő védett, pedig mi megnyitnánk azt a kaput szívesen neki. Ugyanakkor mikor én léptem minden infószerző variakciót tudtam bonyolítani kényelmesen, azaz elláttam a klánt gömbökkel, meg mágiafelderrel, sőt igen királyul elláttam ezt a feladatot, merthogy készültségem ezerrel volt, lévén védelem alatt felesleges a szieszta, védelem, hasonlók.

Minek neki az éplista most, ha még úgysem tud támadni? :) (El nekzdj filózni, hogy ezt így kell, mert ... :D tisztában vagyok a dologgal)
Ez így már játékkorlátozás lenne. Majd jönnének az MF játékosok és mondanák, hogy milyen dolog az, hogy egy szövi infózhat róla védelem alatt, de ő ugyanezt miért nem tudja megtenni?
Ebben az esetben a módosítás a szövetségi akció kategóriába kéne sorolni, mert ugye egy MF fizikailag nem képes rá.
Nem jó ez így Synk.

Synkel 01-28-2007 10:11

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69680)
Minek neki az éplista most, ha még úgysem tud támadni? :) (El nekzdj filózni, hogy ezt így kell, mert ... :D tisztában vagyok a dologgal)
Ez így már játékkorlátozás lenne. Majd jönnének az MF játékosok és mondanák, hogy milyen dolog az, hogy egy szövi infózhat róla védelem alatt, de ő ugyanezt miért nem tudja megtenni?
Ebben az esetben a módosítás a szövetségi akció kategóriába kéne sorolni, mert ugye egy MF fizikailag nem képes rá.
Nem jó ez így Synk.

Nem neki, nekünk kellett volna:)
Mint ahogy mágiafeldert se azért néztem védelem alatt, mert nekem szükségem volt rá, sőt még a gömböket se én hasznosítottam.
Az MF-ek meg MF-ek, ők télleg nem tudnák ezt használni, viszont nem lehetne ellenük se, mert nincs védelem nélküli szövi akire kaput lehetne nyitni, szal igazi hátrányba nem kerülnének.

Bea Baba 01-28-2007 10:17

Sztem van ennél egyszerübb oka, szabi előtt 12 órát el kell tölteni akció mentesen, namost ha én mondjuk meek szabira, és előtte többiek megkérnek h mielőtt lépek nézzek néhány célpontról infót, akkor ezt nem tehetem meg mivel akkor utánna kell várjak 12 kört, elmehessek szabira, és nah ne jöjjön senki aval h de elmegy magától, mert 12 kör alattsok mindent lehet csinálni 1 orival...

Cece 01-28-2007 10:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69681)
Nem neki, nekünk kellett volna:)
Mint ahogy mágiafeldert se azért néztem védelem alatt, mert nekem szükségem volt rá, sőt még a gömböket se én hasznosítottam.
Az MF-ek meg MF-ek, ők télleg nem tudnák ezt használni, viszont nem lehetne ellenük se, mert nincs védelem nélküli szövi akire kaput lehetne nyitni, szal igazi hátrányba nem kerülnének.

Ez szerintem nem így műkszik :) Akkor meg kéne kérni Attilát, hogy a súgóban majd ne felejtse beilleszteni miszerint az MFek nem teljes értékű játékosok, mert mizonyos dolgokat nem áll módukban meg tenni, amit a szövetségben játszóknak igen. :)

Szal ha jól értelmezem, te azt szeretnéd hogy védelem alól lehetne infózni, de védelem alatt lévő orit semmiképp sem? :)
Nekem ez sántít valamiért :D
Nah jó... hát köszönöm szépen. Valójában értem és, hogy mit miérty akarsz, de attól még nem lopta be az ötletet a szivembe :D
Nekem ez akkor sem tetszik. Ha Tk-znak rám 24órán belül ütők nehogy engem üssenek ... 3napot várni , hogy beverhesssem, mert küldte a tolikat? 3nap alatt 3x elfelejtem...szal nem, továbbra sem tetszik magánügyek miatt :D

Synkel 01-28-2007 10:24

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 69685)
Ez szerintem nem így műkszik :) Akkor meg kéne kérni Attilát, hogy a súgóban majd ne felejtse beilleszteni miszerint az MFek nem teljes értékű játékosok, mert mizonyos dolgokat nem áll módukban meg tenni, amit a szövetségben játszóknak igen. :)

Szal ha jól értelmezem, te azt szeretnéd hogy védelem alól lehetne infózni, de védelem alatt lévő orit semmiképp sem? :)
Nekem ez sántít valamiért :D
Nah jó... hát köszönöm szépen. Valójában értem és, hogy mit miérty akarsz, de attól még nem lopta be az ötletet a szivembe :D
Nekem ez akkor sem tetszik. Ha Tk-znak rám 24órán belül ütők nehogy engem üssenek ... 3napot várni , hogy beverhesssem, mert küldte a tolikat? 3nap alatt 3x elfelejtem...szal nem, továbbra sem tetszik magánügyek miatt :D

Az MF teljesen egyenértékű játékos. Ő nem infózhat tolikkal, viszont őt se tolizzák. Szövitagot meg lehetne felmérni védelem alatt is, csak másra kell nyitni a kaput... Teljesen ki van egyenlítve a dolog. Én se vagyok híve annak, hogy legyen akció amire nem lehet reagálni.

skiti 01-28-2007 10:25

részemről nem támogatom, háborúban nehogy már szabizhasson a tolvaj 2 körrel azután hogy nézett nálam friss éplistát, és mérte a seregeim.
jó ez így, nem kell mindent túlbonyolítani.
vagy akkor csináljunk sereges akciót is ami nem minősül támadásnak, pl megszállás, és egy körig láthatom a tanácsadóját ha befért a seregem:D
nonszensz, de nálam kb ezzel van egy szinten:P

All times are GMT +1. The time now is 16:28.