Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   2keréken szép az élet. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1333)

Benderke 01-20-2007 19:05

2keréken szép az élet.

Várok minden motorral kapcsolatos hozzászolást.
Ki mivel gurul?Hol?Hogyan?
Hány tükröt gyüjtöttél már?

Szecsa 01-21-2007 03:24

Quote:

Originally Posted by Benderke (Post 67519)
Hány tükröt gyüjtöttél már?

ööö, ez mit jelent? :D :D :D

Benderke 01-21-2007 19:53

Hát ha elözgetsz a sorok között néha-néha elkapsz 1-1 tükröt:)

Steve 01-22-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Benderke (Post 68047)
Hát ha elözgetsz a sorok között néha-néha elkapsz 1-1 tükröt:)

és eze után még nekem szólnak be a motorosok...:p Érdekes egy állatfaj, el kell ismerni:)

Burning 01-22-2007 15:10

nekem egy kis régi hondám van:)
viszi az ötvenet, de én élvezem.

Benderke 01-22-2007 15:56

Steve
Ez természetesen csak a többi közlekedő érdekében történik.Igy csökken a dúgóban lévök száma,a rutinosak + úgy is elengednek.
De nem akarok vitát nyitni h ki az udvariatlanabb mert akad mind2tö- elég.

karesz6 01-22-2007 16:55

Nekem semmi problémám nincs a motorosokkal. Még akkor se ha sorok közt előzgetnek (de a tükrömet békén hagyják. :D) Én csak egy fajtától tudok kiakadni, mégpedig attól amelyik 240 el egy 4 sávos úton (nem pálya és a minősége sem olyan) húz el melettem jobbról mert az egy dolog hogy a saját életével játszik de az az én életemre is kihatással lenne ha véletlenül nekimennék mert ugye iszonyatos robajt hallok hátulról 1 másodpercig és már ott is van. Ijenkor az autósok legjava jobbra húz abban a pillanatban és esetleg egyenesen a motorosnak. De akik kultúráltan közlekednek azokkal nincs bajom. Sőt! Egyik legjobb haverom tiszta motorbolond. -- A roszabbik fajtából... :D

Benderke 01-22-2007 18:22

Néha-néha nem lehet nem húzni neki:D
Én nem szeretek száguldozni de tény hogy sokszor 1átalán nem érzed a sebességet hipp-hopp és már 160on is vagy.

karesz6 01-22-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Benderke (Post 68370)
Én nem szeretek száguldozni de tény hogy sokszor 1átalán nem érzed a sebességet hipp-hopp és már 160on is vagy.

160 még nem gond akkor még egy 4 sávoson csak kb 40 km/h a különbség közted és az autók közt. A gond ott keezdődik amikor az autós is üti a 120-130 at és a különbség mégis megyvan másik 120 130 km/h az a veszélyes nem a 160.:D Bár ha ezt egy autós csinálja az talán még szarabb de azokból kevesebb van. :D Mellesleg van nálunk egy szántóföldek közt vezető vakon végződő 1 sávos jó minőségű 5-6km hosszú egyenes betonút.:D Ott kéne ezt csinálni. (ott már én is kihúztam szüleim kocsiját 180 ra.:D)

Benderke 01-22-2007 18:38

Ez igaz mindent a +felelő helyen.
De az izgalmasabb ha a Hungárián a villamossineken menekülsz a jard elöl:D
Bár azt +kell jegyeznem Én nem száguldozom mert supermotozóm és ott a vége max180 és akkor már igencsak kapaszkodom.

Steve 01-22-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Benderke (Post 68259)
Steve
Ez természetesen csak a többi közlekedő érdekében történik.Igy csökken a dúgóban lévök száma,a rutinosak + úgy is elengednek.
De nem akarok vitát nyitni h ki az udvariatlanabb mert akad mind2tö- elég.

A vezetők kilencven százalékának ott lóg a kapa a szája csücskében és minden veszélyhelyzetben egyetlen megoldást ismernek: a dudát. Ez tény. Nekem sajna van egy rossz tapasztalatom motorossal, kétsávos körforgalomban neki állt feljebb hogy kijöttem elé. Mondtam neki hogy látam hogy jön de ezért kétsávos, erre elkezdett szidni hogy meg akartam ölni. Mindezt a körforgalomban, lehúzott ablaknál ötvenes tempóval:)

Quote:

Originally Posted by Benderke (Post 68370)

Kocsival sem mindig érzed. Múlt héten mentem egy napot egy Mazda 6 mpssel, hát a mocisokat (is) alázza...:D

Benderke 01-22-2007 19:06

Kocsival sem mindig érzed. Múlt héten mentem egy napot egy Mazda 6 mpssel, hát a mocisokat (is) alázza...:D[/quote]

Végre talán-600cc alatt de gyorsulásra nem igen.
Bár végre is necces.Egy 25 TZR is megy 160-at
v egy jog ill dió is mehet120at és ezek még nagyon kicsi gépek.

Mint emlitettem vannak IQ-gerillák,de ez nem mindenkire igaz
Maradjun a normálisabbjánál.Nekem is van ismerősőm aki az autó kereskedés elött kezdte kaparni a azt a fehér aprókavicsot és nekem magyráztak a kereskedésböl h takaritsam le a kocsikat:(
És még sok ilyen van.

Benderke 01-26-2007 18:50

Közlekedés.

Ma újra csak rájöttem a 2kereküek elönyeire miközben a 0-áson ücsörögtem a dúgóban:( nem vagyok fanatikus de mikor lesz már nyár?
Igaz még nem vok szezonkész de ami késik az nem múlik.
Bár nem kicsit lehangoló,hogy a gyertya cserének induló szerelgetés hogyan vált hengerfej cserévé,de ha igy folytatom lassan kapok a KTMtöl valami platina törzsvásárlói kártyát.
Érdekfeszítő beszélgetés volt még +probáltak +gyözni h a 40K sportdob ezért + azért nem jó és Nekem a gyári 240K dobra van szükségem......hmmm lehet benne valami.

Eke 02-26-2007 20:10

Steve én is volt amikor huztam neki,de hát a pályán nyugisan lehet 200-220 körül slalomozni. legfönnebb csak a urvezetö autosok ijednek meg .Na meg ha csavarodok akkor meg az én bajom.amugy ne gondold hogy Könnyen beszél ,nem volt balesete.Nyugi ,volt 6 honap ágy

Eke 02-26-2007 20:16

Bár nem kicsit lehangoló,hogy a gyertya cserének induló szerelgetés hogyan vált hengerfej cserévé,de ha igy folytatom lassan kapok a KTMtöl valami platina törzsvásárlói kártyát.
Érdekfeszítő beszélgetés volt még +probáltak +gyözni h a 40K sportdob ezért + azért nem jó és Nekem a gyári 240K dobra van szükségem......hmmm lehet benne valami.

Ne feledd hogy a Ktm ,az mindig motorgyilkos volt,erös,meg elég fürge is,de nem tartos,egy Cbr 600-vagy 1000 ,esetleg Gsx-r ,de ha esetleg turagépre gondoltál inkább akkor a Transalp,Afrika Twin:D

Benderke 03-03-2007 10:51

Háááá.Végre kész a gép:)
Eke...1gikxer 750 nem megy annyira az 1000res + már városba Nekem nagy:(
H ja érdemes a szervizessel jóban lenni.

Benderke 03-03-2007 10:56

Az Africa Twin régen nagyon bejött amikor még 25ös Aprillia Tuareggel nyomtam.De azóta a supermotokra esküszöm:)

Benderke 03-11-2007 17:35

Végre +állithatatlannak tünik a kirajzás:)
De csak óvatosan.....
Még poros a beton:)...
és a kocsik sem szoktak + minket.

Eke 03-11-2007 22:35

én már tudom:mad:

Goldy 03-12-2007 05:32

Éreztem hogy ez sem a bicajozásról fog szólni :))

Benderke 03-12-2007 14:01

H van 1 montim ha gondolod valami Troger v mi a márkája:)
De az 1ik kolegám bringával nyomja,mutatott v mi tank "nevu?"bringát,hát az király volt.

Kutyuleee 03-12-2007 14:41

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68372)
... Mellesleg van nálunk egy szántóföldek közt vezető vakon végződő 1 sávos jó minőségű 5-6km hosszú egyenes betonút.:D Ott kéne ezt csinálni. (ott már én is kihúztam szüleim kocsiját 180 ra.:D)

ez véletlenül nem békás után van a bánya tavak felé???:D:D:D
mert ott is van egy ilyen mi ott mértük le szüleim kocsijának a gyorsulását mert nem volt gyári adat a gépkönyvben...:P

All times are GMT +1. The time now is 11:16.