![]() |
Felhasználónév változtatás
Üdv Néktek.
Csak egy felvetés. Lehetne e szó róla, hogy a felhasználónevet meg lehessen változtatni. Mivel szeretném sorrendbe rakni az orijaim, és így egy kicsit talán átláthatóbb lenne az egész. (ugyanis sok olyan orim van, amit másoktól kaptam és szeretném, ha azok is bekerülnének a sorba.: pl misimokus01-02-03 stb.) Gondolom, nem vagyok egyedül ezzel a problémával. |
hát én támogatom, mert ez az orid mások által látott adatain nem változtanta, de tényleg könnyebben megjegyezhető.
|
Egyéb okból kifolyólag, de maximálisan támogatom.
|
Quote:
|
Nem rossz ötlet.
|
ezen már én is gondolkodtam annak idején, de engem nem zavart annyira:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
;) |
látod, mivel már 1,2,3,4-en támogatták az ötletet még kell pár támogató és ati és az ötlet nemsokára megvalósul:)
|
...én is támogatom ezt az ötletet...
|
támogatom
*rövid üzi* |
Én is támogatom..már csak Ati bólintása kell hozzá !:)
|
Quote:
|
Quote:
|
na már heten támogatták remy meg csak elvan magában:p
|
Quote:
|
Ezek szerint 162 ember közül csak 15 fő szeretné, hogy ez a lehetőség megvalósuljon?
Így elég sokára fog bekerülni a "megfontolás alatt álló javaslatok" mappába... |
Mivel megkönnyíti a multisok dolgát én is támogatom : )
|
én is támogatom. minden orimnak más a felhasználóneve, és így tényleg egyszerűbb lenne. át lehetne látni ezt az egészet.
|
Nekem eddig nem volt különösebb gondom a dologgal, de belegondolva előfordulhat hogy jól jön egy ilyen lehetőség, úgyhogy támogatom.
|
Quote:
biztos jól jön néha, még talán nekem is:D |
Csatlakozom.
Nekem ez az opció valószínűleg soha sem fog kelleni, de zavrni sem zavarna. |
Quote:
|
jaja. mondjuk ez tényleg egy nyomós ok;)
|
Nekem mondjuk tetszene.
Igaz hogy csak két orim van de attól még tetszik:D |
Hali!
A memoriazavarosok erdekeben en is tamogatom:D! |
én is mellette vagyok, csúnya dolgokat hall az ember...
|
Támogatom én is bár nekem sincs ilyen gondom nekem alapból úgyvannaka felhasználó nevek hogy xy,xy1,xy2...:D külön néven az anarchos örjöngések. meg a simák:P
|
Én is mellette vagyok;)
Ki tudja mit hoz a holnap:rolleyes::rolleyes: |
Igen... támogatom, az előttem szólók indokait magaménak is éreztem.
Egy dolgot hozzátennék ami fontos. Ha beírok egy felhasználónevet akár véletlenszerűen is, és simán rányomok egy enter-t, fent az ablak fejlcében meg is jelenik a hozzá tartozó ori neve és száma ha éppen van olyan. Szerintem ezt nem kéne kijelezni, ez is veszélyes lehet. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
igen, sajnos ettől fogva már csak egy lépés az ori feltörése... :( |
Én is egyetértek azért:D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én sosem próbálnék meg ilyet, mert feleslegesnek érzem, de jo lenne, ha védettek lennének ilyen szempontból az országok (mégha a gazdája nincs is tisztában azzal, hogy miként lehet nehezebben feltörhető jelszót megadni... esetleg erre lehetne egy utalás a regisztrációkor? :rolleyes: ) |
A felhasználónév ismerete elég durva fegyver lehet. Ha a tulaj védeni akarja az oriját, beállítja, hogy 1 óráig tiltva legyen rontott jelszó után. Ettől kezdve ő maga sem fog belépni, mert folytonos próbálkozásokkal ki lehet zárni onnan... Ha kikapcsolja ezt a lehetőséget, akkor gyakorlatilag felkínálta az orit a próbálkozóknak. Többnyire értelmes szavakat adunk meg jelszónak, mert azt nehezebben felejtjük el. Tuti vannak itt olyan jelszavak is, hogy 16dgt64@@ \\, de szerintem ez a ritkább esetek közé tartozik. A vipesek ha wapról akarnak belépni, eleve jobb ha az extra karaktereket meg ékezeteket kihagyják a jelszóból... Szal nem kell 5 millió év a feltöréshez...
|
Quote:
Synk, a zárolás csak a konkrét IP címre vonatkozik, te attól még be tudsz lépni, csak arról az IPről nem próbálkozhatnak egy órán át.:) |
All times are GMT +1. The time now is 06:22. |