![]() |
PRISON BREAK - A Szökés
pont a legtutibb sorozat marad ki ebbol a forumbol?? vagy en vagyok az eggyetlen hoditos aki szereti?
|
Quote:
szóval mesélj róla valamit, mi ez a sorozat? :) |
hat diohelyban a film arrol szol, h a foszereplo, michael scofield, bezaratja magat abba a bortonbe, ahol a batyja van halalra itelve, persze igazsagtalanul. a celja, hogy kiszabaditsa illinois allam legbiztonsagosabb bortonebol. a borton alaprajzait , az elore megtervezett szokeshez hozzatartozo elemeket kodolva ratetovaltatja a testere. a bortonben majd kulombozo baratsagokaat kot akik segitenek neki a szokesben.
nagyon izgalmas sorozat, biztosan van meg olyan aki megerositheti a velemenyemet :) |
Ismétlem: totál látatlanban kérdezem, mert sose láttam mégcsak egy kis részletet se egyetlen részből...
Úgyhogy ne hurrogjon le senki, ha megkérdezem, hogy: ebből hogy lehet sorozatot csinálni? Ez így leírás alapján egy izgalmas film lehet, de ha 3 évre elhúzzák, akkor rosszabbnak tűnik nekem, mint egy brazil szappanopera. Ott 3 rész, és legalább már átér a szobán. :D |
Quote:
ez nem igy tortenik. az elso evadban, ami 22 reszbol all, 8an meg is szoknek a bortonbol. a masodik evad a falakon kivul jatszodik. a szokevenyek fel kell szivodjanak, el kell tunjenek, mivel ok lesznek amerika 8 legkeresettebb bunozoi. a szokevenyek kulonvalnak, uldozi oket a rendorseg, titkos ugynokok akik az allamfonek dolgoznak, es bortonorok, akik a kituzott verdijert keresik oket, illetve az 5 millio dollarert amit egy haldoklo fegyenc asott el es arulta el holletet a 8 szokevenynek. a masodik evadbol meg csak 13 reszt forgatott le a tv, a 14edik resz januar 22ediken kerul vetitesre. |
Ahha. No így már azért eseménydúsabbnak tűnik. :)
|
en nezem es nagyon szeretem :)
csavo, engedelyezd kerlek a privi uzenet fogadasat :) |
Quote:
Szerintem is nagyon jo sorozat, en angolul nezem, felirattal, es nagyon tetszik.... Mindenkinek ajanlom hogy nezzen meg az elejebol 2-3 reszt, ugyse birja abbahagyni :) en is a 13asnal tartok a masodik evadnak....;) Kozben meg varom a 24 6. evadjat :) |
szecsa: pm engedelyezve
remy: annyira sok spoilert azert nem irtam le :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Legjobb sorozat. Egyszerűen nem bírtam abbahagyni az első évadot, három nap alatt megnéztem a 22 részt. Azóta ment hetente, most meg szünet :(
De nem baj, nemsokára:) Ati, csak ajánlani tudom, hogy nézd meg az első részt, de inkább angolul, mert a szinkron elég gyenge szvsz. |
Quote:
na o nem birta.... :) |
amint megszerzem, en megnezem egybe :)
vhogy igy volt a Taken nevu sorozattal (10 rész), az egybe 13 ora volt, igaz az nem olyan sok :) |
Quote:
|
enis atlagban olyan 8 reszt neztem meg 1 nap. 4 nap alatt megneztem a jelenleg leforgatott 35 reszt :)
|
nya :)
vegigneztem az osszes reszt, ami megjelent :) (asszem a s02e17 volt az utolso) eleg jol megtetszett, es rakaptam a sorozatokra, így most jopar sorozatot kovetek nyomon es lesem az uj reszeket :) |
Tud már vki magyar feliratot Sonahoz?
|
Quote:
Aki meg az angolban jatszik, igazan megerthetne felirat nelkul is :P |
beszeltem este Victorral, kicsit elfoglalt :)
|
Victorpictor: Utolsó rész, nem fogom összecsapni.
|
Az mi volt, ahova a végén bement Scofield?
|
hát..vmi gyár lehet, ahol dolgoznak :)
nem nagyon van ötlet erre... |
kerestem neten a Sona nevu helyre, letezik ilyen tartomany, de ezentul nem jutottam...hogy ott van e vmi fegyhaz vagy ilyesmi
|
De hogyhogy utolsó rész? IMDB szerint még a 2. évadból is van 2 epizód, és akkor még ott a harmadik...
??? |
Quote:
|
Ide tennék egy kis OFF-ot. Elnézést kérek érte :)
Nektek van időtök élni amellett hogy folyton hódítóztok meg tévét néztek? :) |
Hát nem tudom, szerintem semmi baj azzal, ha valaki néz egy-két sorozatot. Ezt speciel nem nézem, pár másikat igen. És mivel ezeket akkor nézed meg, amikor akarod (legrosszabb esetben van videód :)), nem hiszem, hogy bármivel ütközne... :)
|
2 korvaltas kozott siman megnezek egy resz sorozatot...es mivel naphosszat ulok a gep elott, nem hinnem, hogy gondot jelentene :)
|
Jelentem hozzáfértem a tegnapi napon és végignéztem az egészet:D :D
huh nem vagyok 100-as az tuti:D |
Az egész második évadot?
|
es tetszett puma? :)
|
Quote:
mikó leszen mán szeptember??????:D |
hali!
srácok én is rajongó vagyok..de ti melyik adón nézitek a 2. évadot?? én az elsőt végig néztem majd megszereztem dvd-n és 2 nap alatt megint végig ültem akkor is akkora élmény volt mint elsőre:))) tehát infót lécci... köszi |
Quote:
|
Hi!
Sona-rol csak annyi hogy az egy börtön,vagyis Sona-ban van az a börtön ahova utolso részben bevitték Scofield-et:)...vagy legalábbis valami ilyesmi,de ha megfigyelitek vanegy felirat,mikor beviszik(a kapu tetején) |
Quote:
Amit nem értek/értünk pl, h milyen börtön az, ahova nem mennek be az őrök? ("Innen már egyedül mész") Na és mi lehet az udvaron??? Mahone hol ment be, azt miért nem mutatták? soroljam még??? :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:48. |