![]() |
Sziasztok!
tudnátok ebben segíteni? ...ha egy mailról regizik két teljesen különböző gazdájú ori, csak h ugyanabban a csopiban legyenek, mert szövizni akarnak majd, de az egyiket sosem rakja a saját mailjáról ugyanabba a csoportba mint a haverját.....jár érte anarchia? |
Quote:
Ha más csoportban szeretnél játszani, mint amiben vagy, akkor használd a Beállítások menüpont alatt található Zéró-start lehetőségét, azzal át tudod tenni az országot abba a csoportba, amelyikbe szeretnéd. |
Köszi Ati! Így már teljesen egyértelmű.
...még egy hasonló kérdésem lenne.....ha anachiában van orim, de eladom (ha jól emlékszem ez legális) ugyanarról a mailról, mint az anarchos ori regizve volt, regizhetek normálban új orit magamnak? |
Quote:
|
Köszi a segítséget!
|
ezzel kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem.. miért nem publikus, hogy milyen mailcímek melyik csoportba kerülnek? nem hiszem h ez bármilyen visszaélésre lehetőséget adna..
|
Hali.
Ha lehetne én is szeretnék kérdezni egy dolgot, bár nem ebbe a témakörbe tartozik: hogyan tudhatnám meg, hogy mi történt a régi országommal? Én néztem a szégyentáblát de feladtam. Szabira küldtem és tény, hogy nagyon sokáig nem játszottam vele, de aztán mikor kerestem eltünt. Sorszámot nem tudok mondani(még 2001-ben kezdtem el vele játszani), csak a nevét: Holdanyó volt az orim neve. Csak annyit szeretnék tudni, hogy törölve lett-e vagy már a másé. Előre is köszönöm. |
Quote:
másé nemigen lehet mert akkor benne lenne a listába |
Ennek a kezdeti csoportválasztáshoz semmi köze, légyszi megfelelő témát válasszon mindenki. Köszi.
|
Zéróstartolni akarok, mert teljesen beijedtem attól hogy anarchiába kerülök, mivel az öcsikémmel egy gépről játszunk, ráadásul még szövetségben is vagyunk.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan válasszam meg a csoportomat, hogy ne freemailes csopiba kerüljek? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szeritnme a gyors a legjobb kezdőknek. Ha nem bátortalanodsz el az eljén. és a lassú a legkevésbbé. Sokkal bántobb ha 6szor annyi idejig éptikezni gyüjtögetni azt nem cisnáltad jól lvernek a kakiban mint pár hét alatt összedobni az országot legyaknak megint pár hét...
|
Quote:
|
Quote:
|
Sz.tem a gyorsban érdemes első orit inditani ott sok pofont hamar kap az ember amiböl tanulhat.
Én is ott kezdtem. |
Quote:
|
(saját magamra értve)
Quote:
Itt vagyok én a példa. Én normál csopiban meghallnék az unalomtol:) Lassuban meg... hu nincs rá szó:) |
Quote:
1, jééé, ez a gyors csoport? 2, van egy csomó támadóm, a többiek mégis mind engem támadnak, szar az egész! 3, most miért baj, hogy 8 orit indítottam? és mot átraktatok az anarchba? de ez lassú, itt nem játszom! 4, elmegyek 2 hét szabira, és töröltök? milyen dolog már ez! pedig direkt nem olvastam el, hogy törlődni fogok. Tudom, hogy ki van írva, de gondoltam, hogy ha nem olvasom el, és azt hazudom, hogy megtettem, akkor rám nem vonatkozik! És mégis vonatkozott! Szemétség! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én a normálban kezdtem, és jót nevettem amikor a gyorsban lévő 144 védelem alatti kör után is van olyan ország ami annyira hihetetlenül elpusztítható hogy elgondolkodtam vajon hányan olvassák el legalább azt a mondatot, hogy az nem kezdőknek való csoport.... szóval ami a bénaságot illeti ami ott tud lenni, nyugodtan mehetnek oda a kezdők, nem lesznek egyedül... persze ez csak az én véleményem :rolleyes: :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:56. |