![]() |
Wőrd of Szájkarate Csempijonsip!
A teljes topic törölve. Ha valaki úgy érzi, hogy feltétlenül muszáj a másikat sértegetnie, azt ne a Hódító keretein belül tegye.
|
hoppá :)
szegeny topic. |
pápá topic :D
|
Quote:
|
Quote:
Nem sértegetős topic akart lenni. Sztem a csipkelődős-cikizős amit Senki is űzött, az beleférődött volna még. De ahogy annó írtam a elejin is az "anyukálás" már nem. Mert egy dolog, ha valakit lecsirkézős, csontadós egyebelés, de más dolog mikor már alsóért küldik a embert a hugához. Feltéve, persze ha mindkét oldal játéknak fogja fel. Én pl annak vettem, meg sztem Senki is (legalábbis remélem :) ) Mert attól, hogy a serpenyőbe akart rakni főzeléknek, még ha összefutás, sztem meghívnám 1 korsó sörre (feltéve ha elmúlt 18 és szeresse a sört és nem a legdrágábbat kéri és persze olyan helyen vagyunk és nem az arcomba akarja önteni és egyáltalán megismerjük emmást :D:D ) De hát e van sajnos. Majd a legközelebbi talin élőszószba folytassuk. Ha ott nem tiltanak ki a helyiségből (vagy bevonjuk a kocsmárost is ) :) |
Quote:
A sert meg elfogadom! :D |
Quote:
Egyébként már nemtom hirtelen ki írta (és nem akarok "meggyanusítni" senkit még véletlen sem), de a gatyáértküldés dúrva és pirosérdemlős volt. Az hogy valaki saját családon belül hogy rendezi dolgok az privát dolog. Régen én is rendszeresen "neveltem" a hugom (pedig próálkozott lesből seprűnyéllel is, de a végén mindig ő sikított), de azokat is elég rendszeresen akik őt piszkálták. Ha valaki a saját családjára mond tsúnyát az az ő ügye, de máséba belepiszka az már nem. Az ojjan ügyekből lesz mindig az a izé... na .. amit a cicílijába is csinálnak! Megvan! Vérbosszús! :) Anak meg csak az egyik fél kihalása vethet véget. |
na azért elég sokáig bírta a topic, de szerintem ez harcosok formában már bőven elég volt;)
|
Quote:
Nekem pl soha még csak eszembe se jutna valakinek a családjáról rosszat mondani, hiszen nem tudhatom él e az illető vagy sem, egészséges e vagy sem, sújtja e valamiféle szomorúság bármi okból kifolyólag, történhetett a közelmúltban bármi stb. Felesleges ecsetelgetni. Ezen gondolkodjon el mindenki. Nem csak ebben a topicban elhangzottalók miatt, hanem úgy álltalában. Sokan nagyon könnyen dobálóznak a szavakkal nem számolva az esetleges következményekkel, hogy milyen lelki fájdalmat tudnak okozni a másiknak. Minden esetre én kiszálltam a buliból, csak még ezt fontosnak tertottam elmondani. |
Jóideje bele se néztem, az elején még poénkodás ment, addig még mókás, de a sértegetések már egyáltalán nem férnek bele az én értékrendembe.
Szerintem nem bántottam meg senkit, törekedtem rá, hogy ne így legyen és azthiszem még bőven idejében mondtam, hogy elég volt. Ha mégis átléptem az elfogadható poénkodás határát valakivel szemben, attól ezúton elnézést kérek. |
Quote:
Csak a tartalma :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hmmm-hmmm... a sértegetés pont ezért van, hogy beletapossunk a másik lelkébe, mert az nagyobbat üt mint egy két pofon sokszor... más kérdés, hogy ez a topic nem erről szólt, és a sértegetés és a kit tud olyanabbat mondani, hogy leesünk tőle a székről a röhögéstől az nem ugyanaz, mégis páran átcsusszantak a túloldalra...
abba bele se menjünk, hogy verekedés, vagy sértegetés kell-e egyáltalán, assszem a Husszein topicban ezt már lerendeztük... csak fogalomtisztázás a postom :) De azért tettszett, hogy egy két gyönyörű kiszólás elhangzott itt, amitől kényszeres vigyorgás lett úrrá rajtam :D |
Üdvözlök minden tisztelt hódítóst!
Nos a "kishugis" történetnél maradva: itt nem kell senkit gyanusítgatni. Én írtam anno, és elismerem, meggondolatlanul cselekedtem. Cecétől bocsánatot kértem, ő ezt nem fogadta, ezt is meg tudom érteni. Hibáztam, emberből vagyok. 17 éves fejjel látom a világot, akár ennek is betudható, hogy ilyet megengedtem magamnak. Megpróbálok felnőni és egyszer leszek még bölcsebb is. Bocsánatot kell kérjek mindenkitől, aki ezt a topicot használta, és szerette. Nagy valószínűséggel az én hülyeségem vetett véget ennek a mókának. Meglepett, hogy nem lett ban a vége. Ez talán egy gesztus Ati részéről, hogy időt kaptam átgondolni a hozzáállásom. Persze lehet, hogy csak véletlen, nem tudom biztosan. Egész nap törtem a fejem, hogy a jelen helyzetben mi az ideális megoldás: azt hiszem megmaradok olvasónak a fórumon, nem szeretnék újabb embereket megbántani, így is többet sikerült a kelleténél. Köszönök mindent, és arra kérem a társaságot, hogy ne ez alapján a balfogásom alapján ítéljen meg. Tisztelettel, BeeLord |
Én nem olvastam kb egy hete ezt a forumot csak pár topicot, csak most lazításképp nézelődöm, és azt kell mondjam a felettem lévő post igen pozítív, fejlődésre képes embert takar.
|
All times are GMT +1. The time now is 13:16. |