Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   grimaszok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1311)

bsrg 01-14-2007 11:33

grimaszok

nem akarok belezavarodni, szóval szépen, egyszerűen: van egy ember(ke) akinek nem teszenek a smileyk, mondjuk kicsit konkrétabban :) ez :). így hát az üzeneteiben letiltja a grimaszokat. nem lehetne, h ha vki idézi az ő üzenetét, abban szintén ne legyenek "grimaszok"? az idézett részben, úgy értem. az idéző azt állít be magának, amit akar, de az idézett részre az eredeti vonatkozna. nem akarok szőrszálhasogató lenni, engem annyira nem, de biztos van, aki zavar, és igazán egyszerű dolognak tűnik a megváltoztatása.
jah, és persze ugyanez visszafelé is...

Viz 01-14-2007 11:45

Quote:

Originally Posted by bsrg (Post 65703)
nem akarok belezavarodni, szóval szépen, egyszerűen: van egy ember(ke) akinek nem teszenek a smileyk, mondjuk kicsit konkrétabban :) ez :). így hát az üzeneteiben letiltja a grimaszokat. nem lehetne, h ha vki idézi az ő üzenetét, abban szintén ne legyenek "grimaszok"? az idézett részben, úgy értem. az idéző azt állít be magának, amit akar, de az idézett részre az eredeti vonatkozna. nem akarok szőrszálhasogató lenni, engem annyira nem, de biztos van, aki zavar, és igazán egyszerű dolognak tűnik a megváltoztatása.

Törlöd belőle a smileykat, jobbat nem tudok:D
Amúgy meg ha valaki letiltja a smileyt akkor csak nem jelenik meg neki, de attól még ott van szal nem értem a problémád:D

bsrg 01-14-2007 12:03

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 65704)
Törlöd belőle a smileykat, jobbat nem tudok:D
Amúgy meg ha valaki letiltja a smileyt akkor csak nem jelenik meg neki, de attól még ott van szal nem értem a problémád:D

lehet, h én vagyok a hülye...
arra gondoltam, h azt szeretné az a bizonyos emberke, h idézve is kettőspont-felkiáltójel formátumban legyenek az üzenetében az eredetileg így kinéző smileyk :)
ennél precízebben nem megy :)

Viz 01-14-2007 12:22

Quote:

Originally Posted by bsrg (Post 65710)
lehet, h én vagyok a hülye...
arra gondoltam, h azt szeretné az a bizonyos emberke, h idézve is kettőspont-felkiáltójel formátumban legyenek az üzenetében az eredetileg így kinéző smileyk :)
ennél precízebben nem megy :)

Én nem értem ennke a jelentőségét?:)
Amit te írsz abba úgyse lesz az. Ha meg idéznek így jártál:)

bsrg 01-14-2007 12:28

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 65721)
Én nem értem ennke a jelentőségét?:)
Amit te írsz abba úgyse lesz az. Ha meg idéznek így jártál:)

én arról az esetről beszélek, amikor vki nem akar így járni :)
mondom, engem annyira vészesen nem zavar, de nem tűnik nagy változtatásnak, igazán meg lehetne csinálni

Viz 01-14-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by bsrg (Post 65723)
én arról az esetről beszélek, amikor vki nem akar így járni :)
mondom, engem annyira vészesen nem zavar, de nem tűnik nagy változtatásnak, igazán meg lehetne csinálni

mivel ez bulletin fórum s nemtom Ati ért-e a php-hoz és szerintem nagyobb munka megcsinálnia mint amennyire fontos.
Mert nekem is volt vbulletines fórumom, és nem tudok róla h lenne ilyen beállítás benne.

Remedy 01-14-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 65736)
nemtom Ati ért-e a php-hoz

okos.......

Viz 01-14-2007 14:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 65737)
okos.......

Ha ennyire vágja akár saját fórumot is írhatott volna nem?:D
Nem azt mondom h nem ismeri mert valszeg igen, de azt nemtom h ezt meg tudja e csinálni:)

Ati 01-14-2007 20:37

Quote:

Originally Posted by bsrg (Post 65703)

Biztos olyan is van, akinek nem tetszik, hogy a Hódító H betűvel kezdődik. Így járt. :)

Burning 01-15-2007 13:07

tényleg, legyen lódító:D

Croissant 01-15-2007 16:58

de lehetne bódító is :)

bsrg 01-15-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 65852)
Biztos olyan is van, akinek nem tetszik, hogy a Hódító H betűvel kezdődik. Így járt. :)

ha nem, hát nem

Zsáni 01-15-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by bsrg (Post 66024)
ha nem, hát nem

nem akarlak megbántani, de szerintem ez butus felvetés :)
az legyen a legnagyobb baja, hogy ott vannak a smilek :D

Csokibácsi 01-15-2007 18:07

Etiópiában éhen halnak, valakinek meg smiley gondja van.
Kinek mi a hobbija.

All times are GMT +1. The time now is 23:51.