![]() |
Best of elvetett javaslatok.
Ide lehetne betenni a legviccesebb/lrgborzasztóbb javaslatokat amik felmerültek.
Hogy kellő önkritikát gyakoroljak kezdeném egy régi javaslatommal. Az én javaslatom (bár kicsit a valóságtól elrugaszkodott de nekem tetszik az ötlet). A JKSZ ellenörzött keretek között történő korlátozott mértékű legaliálása. Arra gondoltam konkrétan hogy bizonyos országok akiknek meggyült a bajuk eggy másik országgal de nincs elegendő katonai erejük a védekezéshez viszont elő tudnak teremteni nagyobb összegeket (min 20 milkára gondoltam) felbérelhessenek másik országokat a célpont lerohanására. Természetesen a vérdijj meg a zsákmány is a felbérelt országé a megbizo csak azt kapja hogy megvédik. Ha jol tudom van valami ehhez hasonló az anarchos csoportban de mégsem ugyanaz. Ennyi lenne. Lehet lehurrogni :cool: :cool: |
Quote:
Jksz legalizalasa, nagyszeru. A jatekot legjobban tonkretevo dolgot akarod megengedni, mintha szabadon lehetne gyilkolni a valo vilagban. Kerlek gondolkodj egy piciket, meg ha nehezen is megy.... Elnezest a nyers modorert, de ez egy eleg felhaborito javaslat.... |
Quote:
Nézd meg a téma címét is ;) :D |
Quote:
Remy:) Legalább a címét olvasd el a topicnak:) Ez egy kinek milyen hülyeség jutott az eszébe topic, mielött megeszed szerény önkritikát gyakorló topic inditót:) |
Quote:
|
Quote:
Az a 100x meggondolás úgy érzem kevés lesz. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
You made my day
Quote:
|
Quote:
Na de most őszintén: egy olyan térképet akarsz, ami óránként változna, ráadásul meg se lehetne rajzolni? A vándorok tudod hogy belezavarnának a képbe? |
Leprogramozni sem lenne egyszerű, Ati befonná a haját.
Térkép formája soha sem lenne, az országok gyakorlatilag olyan fragmentáltak lennének, mint egy 4-5 éve használt vinyó, a térkép meg úgy nézne ki, mint az adásszünet a tv-ben (mákos képernyő), csak színesben. Mert ugye az elfoglalt földet a katonák nem viszik haza, az ott marad ahol van. |
Quote:
de azért aranyos... :D |
Szerintem az ötlet jó, de a technika még nem érett meg rá, ls persze hatalmas előmunkát igényelne, például pont a vándorok miatt. 15év múlva érdemes lesz rá visszatérni, ha majd mobilról is lehet a mostaninál is szélesebb sávon netezni. :D
|
Quote:
-de persze lehetetlenségnek is tartom- Quote:
|
hagyjátok már békén szegény karesz6-ot feszt őt szidjátok (nem mindenki) ilyen a fantáziája na és, amúgy te is dreaman68 kedves vagy majd ha te is csinálsz egy topic-ot akkor én is azt fogom mondani a javaslataidra még az elvetettekre is hogy csináld meg magad ha ezt akarod! nem azt mondom hogy nem dolgoznak az adminok és hogy jól jönne nekik egy kis munka mer ez nem igaz! mer nagy munka! de a mostani hódító nem volt nagy munka? ;) úgy gondoljátok hogy az adminok csak úgy kirázták a kisújjukból vagy mi!?:confused:
minden új elfogadott javaslatot elég nehéz munka árán vezetik be én úgy gondolom hogy ez a térképes dolog még a könnyebbek közé tartozik.:cool: |
Quote:
No meg úszol a pénzben, merthogy erre kéne pár szerver... És nem szidjuk, de ez tényleg badarság, én például elképzelni se tudnám hogy nézni ki, ha az elfoglalt területek ott mardnának ahol, a végén olyan lenne mitn egy hatalmas massza, és teljesen átláthatatlan, na meg értelmetlen is. A másik meg hogy a mostani hódító több mint 7 év munkája, úgyhogy gondold meg mit beszélsz:) Ha láttad volna milyen volt a legelején csodálkoznál mennyit változott. És ez lenne valszeg az egyik legnehezebb javaslat ami be lett volna vezetve:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és nem hiszem azt hogy a hódító elejétől kezdve ilyen volt!:cool: ;) :) |
Quote:
ha én feldobok egy javaslatot annak be bírom határolni a megvalósítását. speciel átnézheted az elvetett topicot mert van 2-3 oda került szerzeményem. ja meg az nagyon nem érdekel h mit kezdesz/kezdenél a javaslataimmal |
Be lehet zárni egy topicot? Mert nem épp úgy sült el ahogy gondoltam. Elment egy csináljuk ki egymást stílusba és a már réges régen elvetett javaslatok ujratárgyalásába. Aminek ugye semmi értelme.
|
Quote:
|
Be lehet zárni egy topicot? Mert nem épp úgy sült el ahogy gondoltam. Elment egy csináljuk ki egymást stílusba és a már réges régen elvetett javaslatok ujratárgyalásába. Aminek ugye semmi értelme.
nem vagyis te nem tudod |
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nah és ez mióta is elvetett javaslat? Egyáltalán mióta javaslat? Hiszen nem is a javaslatok közt van... Nah de nem is fontos. Csupán megjegyeztem :) |
Quote:
|
Quote:
És tényeg sose volt javaslat. |
Quote:
|
Jah... mert ha javaslat lett volna csak 2helyre mehet: megfontolás alá, vagy az elvetettek közé. 3. út nincs :) ... azaz eddig nem volt.
Nah, de hogy én is hozzátegyek valamit ez egy kimondottan nagy baromság http://forum.queosia.com/showthread.php?t=543 Bocsi a szerzőtől, de akkor is az :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak találomra nyomtam egy számot és az oldalon ami jött ez volt a legnagyob baromság.... aztán átnéztem még pár oldalt és nem találtam nagyobbat egyenlőre :p |
Quote:
|
Nah ez messze vinni fogja a prímet...
http://forum.queosia.com/showthread....9705#post69705 pff... még nem elvetett, de ... áhh |
Hunornak van pár elvetett javaslata :D
Én se értem, hogy mit keres ez még itt... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1379 |
All times are GMT +1. The time now is 23:19. |