Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Lassús csúcscsoport (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1298)

Életfa#2 01-09-2007 14:50

Lassús csúcscsoport

Hali!

Ez csak egy felmérés lenne, hogy mennyire van igény ilyesmire. Ati eddig mindig elvetette, arra hivatkozva, hogy úgyis kicsi lenne rá az igény! De vajon mekkora?

Bogár 01-09-2007 14:55

nem egészen értem, miről van szó... kicsit kifejtenéd, megkérlek?

Életfa#2 01-09-2007 14:57

Bocs. Valami olyasmi, ami az Anarchban is van...

Rendes ötletet a megvalósításra direkt nem írtam.

Ati 01-09-2007 15:02

64 darab nem szabis ori van a 3. szintű lassú csoportban, nem hiszem, hogy ezzel ilyen szinten érdemes foglalkozni.

Burning 01-10-2007 15:37

hát odáig eljutni egy örökség vagy ökörség:)

Bogár 01-10-2007 15:46

örökség vagy örökkévalóság

nem mindegy, hogy mire fekszel: nedves kőre vagy kedves nőre.

Burning 01-10-2007 15:57

hát nem mindegy, hogy párbajban vérezni vagy vérbajban párzani:D
de, hogy a témához hozzászóljak szerintem nincs értelme, de a tartózkodósra szavaztam, mert nem jutnék el oda soha;)

Bogár 01-10-2007 16:14

én örvendenék, ha lenne csúcscsoport a lassúban, de...

Atinak sajnos igaza van... ha a 3. szinten 64 aktív ori van, akkor a 2. szinten nagyon kevesen lennének.
és sokkal másabb lenne, mint a B. egyrészt sokkal könnyebb lenne bejutni a top30%-ba.

talán jobb így, hogy a 3. szint után a B jön. Ati írta máshol, hogy aki odáig eljut, az már úgyis gyakrabban figyeli az oriját...

Arwyl szelleme 01-10-2007 16:39

Az a helyzet hogy mi az egyik Monro féle Szkarabeusz klántalin már lefoglaltuk a C betűt, méghozzá megalkottuk a 4/C csoportot. Hogy hogyan lehet regisztrálni oda (semilyen csopiból nem lehet oda feljutni :D ) az nem publikus, de akit érdekel (ex)zöldben érdeklődhet. :D:D

Amúgy nem látom értelmét a felvetésnek! Felesleges lenne 10 oriért új csopit kreálni.

Synkel 01-11-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 64832)
Az a helyzet hogy mi az egyik Monro féle Szkarabeusz klántalin már lefoglaltuk a C betűt, méghozzá megalkottuk a 4/C csoportot. Hogy hogyan lehet regisztrálni oda (semilyen csopiból nem lehet oda feljutni :D ) az nem publikus, de akit érdekel (ex)zöldben érdeklődhet. :D:D

Amúgy nem látom értelmét a felvetésnek! Felesleges lenne 10 oriért új csopit kreálni.

Eredetileg gondolom, a Regisztrációs Központban kellett jelentkezni, csak aztán újra elszaporodtak ott a bogarak:)

Ilyen 2/C csoport bevezetését én is feleslegesnek tartom. Vagyishogy nem magáét a 2/C-ét, hanem egy újabb lassú csopit. Azon kevesek, akik eljutnak a 3-ig, és szeretnének játszani is egyszer csak majd, alighanem a kardjukba dőlnének egy ilyen újabb csopi láttán:)

Harcosok 01-11-2007 18:01

Sorszám Csoport Ország Érték
21 2/C *** A Császár *** 0

Már azért vannak a C-ben:)

De ha ilyen kevesen vannak a 3.-on akkor ténleg értelmetlen...

All times are GMT +1. The time now is 10:33.