![]() |
Maximum föld
Nos, elmélkedtem, pedig mondták többen, hogy veszélyes. Átolvastam újra a betegség vs képzés topicot, és elgondolkodtam a tamagocsis témán. Hogy olyanok vádolnak mást tamagocsizással, akik 5-dik szinten hónapokig nem csinálnak semmit, csak termelnek. Ezzel még nem lenne bajom, ha mondjuk 200 hekit írogatnák a tekercset, mert bárki utánuk csinálhatja. Hanem sokezer hekire kevesen mehetnek fel utánuk, mert ahhoz kapcsolatok kellenek keményen... Most nem jksz-el akarok vádaskodni, de azt lássuk be, hogy 5-ben 3-4k hekire tisztességes játékkal nem lehet feljutni.
Szóval a javaslat lényege az, hogy legyen maximálva az egyes csoportokban elérhető földmennyiség. Szerintem a fellépési maximum kétszerese pl tisztességes lenne. Aki normál keretek közt rá akar termelni a következő szintre, az megteheti ott is, de megszűnnek a 4k hekis, 2k bankkal vagy könyvtárral termelgető alapvetően életképtelen országok. Hozzáteszem, normál csoportokra vonatkoztatnám, az anarchra nem:) Tessen kérem fikázni... |
Quote:
ezzel a kék számosok feltételei is reálisabbak lennének! |
Nekem is teccik az ötlet, Tuvalu meg építsen 60% házat, sőt, ha versengenek a többiek az 1. helyért, akkor mindig többet:D
Végül ha már csak ház van az orijában felléphet:D:D:D Persze csak ha a többi nem épített szintén annyi házat, amennyit csak tudott. És igazából azt is jogosnak érzem, hogy Tuvalu, vagy nyomdokaiba lépők gnómon, és törpén kívül ebből kifolyólag ne játszhassanak mással. Tekintve, hogy a többivel úgysem tudnának elég népességet csinálni:D Egyébként lázadjunk minden ellen, a kis területre leütött bevipelt magára hagyott tekiírók ellen is, meg a középmezőnyben lévő tekiírók ellen is. Sőt, nekem ez az egész tekis rendszer sem teccik:PPP Elkomédiáztam, de hát kb ennyire éreztem komolynak a felvetést.;) |
Quote:
Tudod, biztos voltam benne, hogy olyan embernek, aki 5-ben rendszeresen a top10-ben van, nem fog tetszeni a dolog... Tuvalu erre nagyon rossz példa, ha nem segítitek hozzá, az életben nem fog fellépni a V-ből. |
En egy nagy igazsagot talaltam benne, ezt kiemelnem.
Quote:
|
egyetértek a javaslatban. idegesítő h uralják a topot nagy csopikban.....
|
Quote:
Ilyen egyszerű :D Én nem támogatom... Elég korlát van már így is a játékban... Ha én az 5-en akarok király lenni, akkor ott leszek.. Ha az A-ban, akkor ott leszek (legalábbis megpróbálok)... Ha valakinek ez nem tetszik, hogy én vagyok a király, akkor leüt :D Ez a Hódító :D |
Mostmár mióta kopnak a határ feletti hekik szabi alatt még könnyebb. Vagy kopik vagy benn kell lenni és megvédeni:)
Ha felérsz akkor nem kell mindjárt belekötni a topba:) Egy normális szövi kimazsolázza a leggyengébbeket, leüti és haladhat felfelé. Persze pénz kérdése, de ne vágyjon a topba valaki üres erszénnyel v csupasz popsival:) A top leginkább a diplomácia nyelvén kívül az erő nyelvén ért. Ahogy máshol is a hódban. |
Quote:
Gyere X-be és legyél király. Egymagad, esetleg a szöviddel, csalás és összejátszás nélkül menj fel 4k hekire, és szedd le az ott lévőket... Mondhattam volna a V-t vagy W-t is. A többieket nem ismerem személyesen. |
Quote:
Az összefüggést nem látom, pedig próbálom átgondolni.. Eddig magas hekin volt, ezután meg leszabályozotton lesz ugyanaz a 30 - 60 ember... Egyszerűen ott fog toporogni egy rakat ori, s semmi értelme nem lesz az egésznek. Ugyanis.. Te milyen orit vinnél fel oda? Én biztosan termelőt, vagy tekiírót... még csak le sem tudnák ütni. Vagy leüt, csak ugyanannyi hekin marad, vagy hogy gondoltad ezt a javaslatot? Nem tudom, ezt már megint olyan dolognak érzem, hogy senki nem akar a dolgok mélyére látni, megragadni a problémát, s egészében foglalkozni vele, hanem vmit plasztikázni kéne rajta alapon.. De nem ez rá a megfelelő megoldás. Egyébként szerintem ez a vita is a semmiről szól, mert úgysem fog változni e tekintetben semmi. Na mind1. Egyébként Synk, mielőtt félreértesz, ez a játék kritikája! Viszont tényleg nem hiszem, hogy ez a javaslat előrébb vinné a dolgokat. |
Quote:
Az én meglátásom szerint amíg a hódítót emberek, s nem botprogramok(nagyszerű helytartónk:P) fogják játszani, addig ez így is marad. |
hogyant akartam
jó leütni... még lehet menne is kapcsolatok nélkül. de mennyire idegesítőek azok a termelő orik akik csak felmásznak magasba és halott orikkal termelgetnek? meg a tartalékaik mellett...... |
Quote:
Azért, mert idegesítő, és nem akarod leverni onnan, szüntessük gyorsan meg őket? :-o Nem hiszem, hogy ez nyomós érv lenne. |
Egy óriás könyvtár 110 tekercset ír 20 körönként. 3000 könyvtár 330.000-ret. 30 nap alatt 11.880.000-ret, 60 nap alatt 23.760.000-ret, 90 nap alatt 35.640.000-ret.
És ez csak 90 nap. És aztán ezek az orik jobbik esetben megindulnak, rosszabbikban átutalják a cuccot, és folytatják a "tisztes" termelést... Viszont a jelek szerint ez így van jól. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És Tuvalu se fog egykönnyen szabadulni a V-ből, beletelik pár körbe, amíg oda feljut, hogy első lehessen... |
Quote:
|
Nah mivel azt hiszem ez engem is érint:D lényeg h én Synkel ötleteit és játékát tiszelem:) de volt ebben ellenmondás is, mivel itt 3-4k hekin lévő orikat emlitettél, de a max hekit levennéd 1200 hekire, szóval pl én nem vagyok benne az általad megjelölt tartományban de mégis legyek büntetve...
Mások dolog h az se teljesen igaz h az itteni orik nem életképesek, van az én környékemen van oan ori mely eggyáltalán nem hadis fajjal játszik,2k heki környákán mozog és szinte teljesen eb van rendezve ahogy az szokás ahoz h életképes legyen,méghozzá elég komlz sereggel rendelkezik, és szerintem aki ien pozocóban ennyi helzet beáldoz a védelemre, esetleg továbbjutáshoz az tart az esetleges támadásoktól,ergo nem mindenki ismerőse a környéken:) És szerintem az h aki a személyiségekre halzt esélztelen az inkább az uj rendzser erős túlzása mint a termelők hibája.... Másik gondolatom h aki képes a heki kopás ellenére annyi időt rááldozni a játékra és úgy felépiteni az országát h abszolut önellátó legyen gondolva 1 esetleges kényszerszabira, az maradhasson már annyi hekin amennyin van:) |
Quote:
Ui.: elvetette valaki h a szabi miatt folyamatosan gépnél kell lenni. ezt simán áthidalják h más vigyáz az orira.. |
Quote:
Kéred esetleg a "játék megnyerése" gombot a regisztráció után? |
Quote:
|
Quote:
én szeretnék jó szövit -mondjuk van is- meg tartalékokat de synkel értek egyet h amikor felmegyek h leüssem hirtelen sokasodnak körülöttem. meg ha egyáltalán felengednek mert ha "véletlenül" 3 szövi jönne h mégse kellene fentebb menni... |
Quote:
|
Nem a nagy területekkel van a probléma, hanem az irreális termelésekkel. Ezt egy másik topicban boncolgattuk, de nem jutottunk eredményre még.
|
Quote:
Megaztán nekem alapvetően örömet okoz h ittvok mert jó ránézni a pontlistára:D És evel vannak igy mások is szerintem, a pénz meg amit megtermelek létszükséglet, képzeld lány létemre nem a személyiség érdekel hanem az 1A és oda eggyértelmüen sok pénz kell:) És ha van rá lehetőségem inkább itt megtermelem mint feljebb ahol minden szempontbol nehezebb:) |
Quote:
A fentiek meg rendeltetésszerű játékkal termelnek tovább háborítatlanul Ha be lenne maximálva a terület, ha meg nem is oldaná ezta problémát, de kezelhetőbbé tenné, és nem lehetne ennyire aránytalanul többet termelni mint másnak. Persze le lehet szorítani a többieket 1k hekire, esetleg 800-ra, de akkor is "csak" másfélszer akkora orik alkotják a topot, nem 4x-esek vagy még nagyobbak, ráadásula távolság se olyan elképesztő, hogy 0 barakkal lehessen termelni benne. |
Ati, igazad van, nem kell Tuvalu miatt leszabályozni dolgokat. De te is tudod, hogy nem is a szabályos játék miatt jött létre ez a topic, hanem a lépéshatár feletti országok sajátos viselkedésmintái miatt, és a szabályos játékkal nehezen átugorható 70+ körös szakadásoknak, ha utól akarod érni őket...
Mindegy. ez a topic nem ad erre megoldást, hisz ez más lapra tartozik, de azt hiszem egyértelmű a tendencia, hogy a legnagyob orik évről évre nagyobbak... mintha a föld nőne, csak mindig alkalmi gazdák keze alatt... Te is meg tudod nézni gondolom, ha meg akarod, hogy lépéskor lenti csoportokban mennyi föld megy el a császárnak általában... Szerintem egyértelmű mi a problémája többieknek itt. Én nem panaszkodok, egy erős hadis szövivel jutottam fel oda, nem könnyen, és bizony sokat lestük egy-egy szabiről előkukkantó termelőre, hogy haladhassunk. Ez van, még egyszer nem futom le ezeket a köröket. |
Quote:
|
Quote:
ha magas hekin akarsz elnni regelj anarchba. ha termelni akarsz azt megteheted 1200 hekin is -vagy alacsonyabban de mondjuk magasabb szinten |
Quote:
Javaslom a http://forum.queosia.com/showthread.php?t=117 témát mindenkinek. Talán életet lehetne bele lehelni, és több szem.. elven megoldás is születne, ami szerintem megoldás ennek a topicnak is :) |
Quote:
(Tudom, tudom, megint olyan szabályokat akartok, amik bizonyos csoportokban vannak, másokban nincsenek. Ezt már említettem előző topicocban, hogy már kapásból vétózóm, nem cél, hogy az anarch egy teljesen más játék legyen. Ez a Hódító, egységes szabályokkal. Néha eltérnek, de hogy még újabb eltéréseket vezessünk be, az nem fér bele.) |
Quote:
|
Ha szabad hozzászólni:
Lehet naiv vagyok, de azok akik oda feljutottak megdolgoztak érte! Nem? Én sem tartom igazságosnak hogy W ben akkora ori van az élen hogy addig a számig el sem tudok számolni, de gondolom megdolgozott érte! Persze hogy előnyben lesz a 0,5 MRD-s tolimmal szemben ha véletlen fellép. De megküzdött érte, hát csinálja. (Ui:Én kezdő vagyok és naiv) |
Quote:
|
Quote:
én csak azt mondom h nem helyes és bekorlátolnám a hekiszámot |
azért mert egyesek nem feljutni akarnak 1000 kör alatt, hanem jóval több időt rááldoznak arra, hogy feljussanak 3000 heki fölé, vagy azért mert néhányan csalnak, nehogy leszabályozzuk már a max földet. Azért mert neked most és azonnal kell az első hely, nem lesz a tied. Se 5. szinten, se A-ban. Ha az a bajotok, hogy egyesek csalnak, akkor azzal foglalkozzunk, ne kikerüljük a problémát. Ez ugyanaz kicsiben, mint amit németek terjesztettek be, hogy börtönnel büntetendő legyen a humanoid szereplőket számítógépes játékokban megölő játékos... Inkább vegyék el a gyerektől a játékot a szülők, ha fiatal hozzá, de nem, nem nevelnek, hanem terrorizálnak, ahogy amerikában az anya nem szoptatja a gyerekét, mert milyen fertő, hogy az a szájába veszi a mellét, "piha! Degenerált világ..." Nem kell kidobni mindent, csak mert vissza lehet élni vele... a párnától nem rettegünk, csak mert meg lehet vele folytani valakit???
Tudom, kicsit elkalandoztam, de néha kell szerintm az erős példa... :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:00. |