![]() |
JKSZ gyanú?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha van olyan szövi akit a fél csoport gyűlöl és miután elkezdtem ütni Őket és meggyengültek rögtön rájuk ugrott másik két szövi is. Ezért kitehetnek Minket JKSZ miatt? (természetesen erről szó sincs hiszen tudom ütni Őket):cool: Qrta |
Quote:
|
Quote:
Szerintem jksz gyanús. Ha én elkezdek ütni egy szövit, és esetleg más is beüti, akkor valahogy sose jut eszembe, hogy jksz lenne. És már maga a minket megnevezés, is elgondolkodtató. Bár lehet, hogy én vagyok paranoid. :cool: Ha benéztem, akkor bocsi. :) |
A szövi vezérem miatt kérdezem mert Ő azt mondja hogy hagyjam abba nehogy kitegyenek minket anarchba, de Én nem szivesen nyelném le 3 mészárral azt ami kárt okoztak! Csak Tőlem majd egy hónapig loptak ártottak ami Nálam cirka 300 millás kár plussz amit a többiektől vittek illetve öltek.
|
Quote:
Amúgy meg kaptam amásodik mészár után egy zöldet amiben gratuláltak, hogy végre valaki megcsapdossa az a szövit |
Még régebben Half ügyével kapcsolatban mondta Ati, hogy ha egy játékos beleköt a teljes csoportba gyakorlatilag, aztán lecsapkodják, az nem számít jksz-nek...
|
Ma beakartam ütni egy orit, feljebb volt egy kis összezürdülése, párszor bemészárolták, majd leütötték, felmérés azt mutatt hogy rajta a száraz vihar.
Mire ki támadtam volna az ori leszabizott. Miért akartam ütni? Mert könnyű prédának tünt. Velem is ezt tették mikor az orit elővettem szabirol. Nem volt szépen rendbetéve, jött egy sereg, majd nem sokkal utánna a másik, a harmadik végül a hetedik, aztán már paszivabb volt a környék és volt időm regenerálódni. |
Most már nem érdekes a dolog, ugyanis feljebb léptek egy szinttel (menekültek?). Így a továbbiakban nem lehet ilyen gond. MAjd esetleg akkor amikor mi is lépünk és még ott lesznek a közelben.
A válaszokat véleményeket köszönöm! |
Más JKSz-es kérdés.
Sziasztok.
Nem inditok új topicot neki ha már ennek jó a cime:) JKSz-nek számit-e ha egy szövi szét válik mf-ekre és utána folytatják a háborut külön-külön? Mielött kötekednétek, hogy ugy könyebb dolgunk van mert egyenként leszedhetjük elárulom, hogy ez egy 30-40es látszámu csoportban van ezért ha mondjuk szövi támadást akarunk min 6kör kell, hogy üssünk vagyis returba 12kör ami alatt minket simán bevernek 3*. Angol, német meg román csoportokban sürün van ilyen kis létszám. Igazábol továbbra is ugy müködnek mint szövi viszont azt nem bizonyithatom, hogy informáciokat is cserélnek hiszen mondhatják, hogy régi infok alapján háboruznak. Ez JKSz-nek számit vagy sem? Ha nem milyen esetben számit ez annak? Üdv. McLoad |
Quote:
|
Jo de amiota szét váltak nincs bizonyitékom rá, hogy megosszák az infokat. Mivel ex-szövik van esély rá de ez nem valoszinü, hogy bizonyitható.
|
Quote:
|
Angolban már többször láttam olyan páros orikat, amik szinte teljesen ugyanugy van kiépítve. Azonos területen, azonon egységek, mindenből szinte ugyananyi, ugyanaz a faj és személyiség, de mindkettő mf. Egyik nap loptam az egyik ilyen oritól, erre pár nappal későőb, mindkét azonos ori, egyszerre próbált meg visszalopni.
Na, nekem ez nagyon jksz gyanús.:rolleyes::confused: |
Van szövi rajtunk kívül, akit gyűlöl egy fél csoport? :)
|
Quote:
|
Quote:
Persze mindez fikció, kitalált agyszülemény és amúgyis, téged mindenki szeret többek között a cseppet sem alpári stílusod miatt :rolleyes: |
Egyébként mennyi ideig tart, míg elbírálnak egy ilyen "JKSZ jelentést"? Nálunk egyszer 5/x topjában volt ilyen eset. Amikor a 30-40ik hely fölé akartunk menni egyszerre 2 szövi szállt ránk. Amikor az egyik szövit sikerült meggyengíteni, akkor mi is kaptunk gratuláló üziket, h végre egy szövi aki nem hagyja magát:p Ezt a JKSZ gyanús esetet mi is jelentettük, de aztán 3-4 nappal később kénytelenek voltunk leszabizni, mert a másik szövi meg szétkapott minket... Azóta se tudom mi lett a "feljelentés eredménye", igaz a szabizás után a szövink szétvált...
|
Quote:
A kivizsgálás eredményéről külön nem értesítünk, ha bebizonyosodik a szabálytalan összejátszás, úgy az érintett országokat áthelyezzük az anarchista csoportba. Bár az adatgyűjtés az országok tevékenységéről folyamatos, a részletes emberi kivizsgálás csak heti egy alkalommal történik, ezért ha bejelentettél valakit, ne várd, hogy azonnal áthelyezésre is kerül. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a bejelentett esetek 90%-ában nincs szabálytalan összejátszás." (Forrás: súgó :)) |
Quote:
Ha legalább 2-szer ennyien lennénk a csopiban, lehet, hogy jelenteném de egyenlőre örülök, hogy egyáltalán ennyien vagyunk. Meg legalább van a környéken kit támadni.:) |
Talán van bizonyitékom:)
Megtámadtam az egyik ellent és ahogy észre vette jött is az exszövije:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amugy nem kaptam választ, hogy honnan számit szabálytalank az, hogy szövik szét válnak egy háboruba, hogy erösebbek legyenek. |
Quote:
amint szétvál a szövi, onnantól kezdve teljes mértékben külön játékosoknak számítanak, és mint olyan, ha egymás távolbalátásai, gömbjei, éplistjei alapján támadnak, az teljességgel szabálytalan ;) ergó ha ellenetek szétválnak és ugyan úgy folytatják a játékukat mint egy szövi, akkor megszegik a játék szabályait |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A fél csoport gyűlölése igen könnyen leszűrhető. Általában azokkal fordul elő, akik a csoport fórumán hódolnak a szájkarate sportjának, és kötekednek mindenkivel:) Ez fokozható azzal, ha utána tettekkel is bizonyítják az igazukat... na akkor aztán télleg sokan gyűlölik őket:D |
Jksz-re való felbújtásnak számít e az ha vki a szövimnek azt írja, h keressen neki másik célpontot és akkor őt békénhagyja?
Ezt gondolom úgy lehet jelenteni, h az üzenetnél a nem megfelelő hangnemre kattintok?? Vagy a supportra kell írni? Mi lesz az eljárás az illetővel kapcsolatban? Köszönöm... |
Quote:
|
Quote:
Vagy ezek azok az esetek amiket nem rögtön bírálnak el? |
Quote:
"a részletes emberi kivizsgálás csak heti egy alkalommal történik, ezért ha bejelentettél valakit, ne várd, hogy azonnal áthelyezésre is kerül. " Idézet a bejelentő súgójából. |
Quote:
|
Quote:
Idézet ugyanonnan. |
Quote:
Köszönöm szépen a segítséget! |
Fefe már átdobták, 11:51-kor!
|
Quote:
Néha kapok üzit - Légyszi hagyjál már, és keress más célpontott Ez szerintem nem felbujtás:rolleyes: vagy mégis??:confused: |
Quote:
|
Quote:
A szövim varázslóit ölte a koma 2 napig, erre írunk neki és kicsit el is kezdtük puhítani, erre írta, h a szövim keressen neki egy másik országot akit támadhat, és akkor békénhagyja a szövim...... Így már remélem világos....:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:11. |