![]() |
Rámszálltak!!!
Sziasztok!:D
Kb. 1 hónapja játszom és rámszállt egy 'profi' tolis. Szerintem 4e varival, 2700 tolival nem vagyok rossz 200 hekin. hetente 2X visszajár, és mindíg át kell építeni az orimat, hogy elférjenek. Nem jutok 1röl a 2re! Súgót, fórumot betéve tudom, de nem találok megoldást!! Tudom menekülnöm kéne, de nincs már tornyom, és nem tudom,hogy feljebb mennyire állná a sarat 1040 íj torony nélkül. Ti mit tennétek?:D |
felfedeznék, keresnék hadis szöviket, megkérném szépen hogy hagyja abba, MNTt kötnék vele, hirtelen job ötletem nincs;)
|
A heti kétszeri lopást azért nem nevezném rászállásnak...
üsd fel magad vagy a tolvajod le. :) |
Igazából azt sem értem hogy mi a fenének építed át ilyenkor magad....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerinted MF-ként nincs esélyem? |
Quote:
|
Dehogy nincs, tarts ki. Ha lop, kezdj el tovajokat képezni, egy időn túl be fog bukni. 200 hektáron nagy bajod nem eshet ;)
|
Quote:
|
Szia :)
Én nem tudok játszani, de én feljegyezném az ori nevét, és ha tudom ujráznám az orimat, és tolisnak fejleszteném :) Utánna keresnék 1 jó szövit, és visszavágnék :) Vannak olyanok, akik csak ebből értenek. De megteheted, hogy leszabizod 1 időre, azt késöbb előveszed, addigra tuti talál másik célpontot. Vagy zöldben normális hangnemben megpróbálod vele megbeszélni :) Hogy mit is csinálsz, azt te döntöd el :) |
Quote:
|
Quote:
|
akkor gyárts tolikat elég hamar be fog bukni
|
Quote:
Vagy 70 millával levett a héten tekiben. Már nem is számolom!:D |
figyu ha ennyi pénzed van akkor már rég vissza lehetett volna vágni. én az elején azt csináltam,hogy amíg nem volt elég tolim,addig a tekiket kiraktam a piacra,ha látja hogy nincs tekid akkor egy idő után leszáll rólad,de szerintem gyúrj rá a tolikra
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha állandóan lop és nem tudod meggömbözni, akkor menj neki pacival, sok veszteni valód nincs
|
Quote:
|
Quote:
|
És sikerült meggömbölni?
|
Quote:
Akkor már elég magasan leszel, hogy ne járjon hozzád... Így remélhetőleg lesz egy kis nyugid és "visszaírhatod" a környékről a tekercseidet... 30% kocsma egy elfnek bőven elég ahhoz, hogy bevédd magad toliszinten... 1k íjász az jó, csak persze mindet toronyba kéne tartani :D De ha feljebb mész, nem lesz gáz, hidd el... Sok sikert, aztán majd írd mi lett :D |
Quote:
V. keress egy szövit társulj és mehet a bosszú Bár én szerintem nem jó a bosszúállás. annó amikor elkezdtem én is irogattam, hogy ki mikor mennyiszer nyomott le, de azesetek 90%-ban nem jött össze. Nem véletlen, hogy lenyomtak |
Quote:
1k lovas semmire nem elég... Legalább 8% barack, 8% tornya van (a feltehetőleg félelfnek). Azzal meg már kifogja a támadást simán, főleg, ha neki még a hadi-tekercse sincs felírva Timm-nek... Csak az lenne a vége, hogy beverik mészárra jópár sereggel az üresen maradt orit... :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
DE én is mindenképp a szövit ajánlom,és Kisbér 20-22 hekivel mire megy egy toli ellen?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
JÓJÓ! bár én sem,csak megvetem az ilyen szánalmas gyávákat,akik csak kezdőkkel tudnak elbánni:D:D
|
Quote:
|
Quote:
De érzésem szerint bőven eleget ahhoz, hogy a tolik már nem férnének be... :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:17. |