![]() |
Tolis tippek,trükkök !!!
Sziasztok. Tanacsotokat varom tolis orikkal kapcsolatban.
Szemelyes elmenyeteket, epuletlistatokat mindegy hogy hany hekin, szovifelallasotokat, strategiakat, marmint sok sok jo tanacsot. :D Koszonom elorre is. ;) |
Hát, a tanácsok sok mindentől függenek...
pl hogy milyen faj az a tolis, milyen a csopi stb stb stb pl félelf az annyiból jó, hogy sokkal többet lehet vele lopni mint más fajokkal...ha nem vitték le a készülit az embernek nagy előnye a tükörpajzs, nem valószínű hogy leártózzák... az elf meg azért jó mert van fantomsereg, és ha jól van megépítve akkor nagyon nehéz kikezdeni vele |
Quote:
A törpe tolvaj azért rossz, mert 1% jobban fárad, előnye viszont, hogy kevesebb kocsma is elég (mivel több fér bele) hogy a morálod magasan tartsa Az óriás tolvaj azért rossz, mert varázslók meggyilkolása, katonák meggyilkolása, gyújtogatás akciókat nem indíthat, illetve csak 50%-ot zsákmányol akciónként A gnóm tolvaj azért rossz, mert csak gnómtól lophat tekercset Az élőhalott tolvaj azért rossz, mert semmi értelme, úgysem használhatja őket :D Van még kérdés? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Elf, fél-elf vagy ember? :D :D
Egyebkent, van mar jopar tolisos topic, olvasgasd szerintem oket es ha felmerul nehany kerdes, akkor kerdezd meg :) |
Hulla tolvaj se olyan rossz, a sok kocsma magasan tartja a morált:)
|
Eddigi legjobb hozzaszolas!
:D
Eddigi legjobb hozzaszolas az h a hulla jo tolis mert a kocsmak magassan tartjak a moralt... :D:D:D |
Quote:
|
Én részemről az ember/tudós tolival szimpatizálok :) A tükörvarázs 6-7k varival már elég kemény fejfájást tud okozni :D
|
Quote:
|
1000 hekin is jo az...
|
Quote:
|
Ártózás
Sziasztok!:D
Lenne egy kérdésem. 4X annyi varival ártózok egy gnómot 4 körröl. 3 tolvajmérgezés után megpróbáltam levinni a tolvajkészültségét. Elsőre levett 3%-ot, másodszorra viszont 0%-ot.Pedig sikerült a varázslat. mi lehet a gond? Mert az bizony van, ugyanis így nem férek be hozzá:( |
Egyesek azt mondják, hogy nagy tulero eseten tobbet visz a tolvajok felfedese.
En ebbe nem hiszek :) Amugy alapvetoen 0-10% kozott visz a tolvajok felfedese random szerint. |
Quote:
|
0-10% között :)
Ebbe benne van a 0. |
Quote:
|
Nagy varitúlerőnél én is jobb eredményeket tapasztaltam, de a körtáv is belepiszkít a dolgokba... 3 körről nekem legalábbis az eloszlás mindig olyan mintha 0-5% között randomolna már :)
|
Sziasztok! Lehet, hogy nem a témához tartozik, de ez hasonlított legjobban :D
Nem vagyok valami új játékos, de ilyet még nem láttam! 17k tolimmal próbáltam éplistát csinálni egy 13k tolival rendelkező oriról, és buktam!!! fél-elf tudós vagyok és ő is az. A moráljaim 99%-on, készülim 100%-on volt. Ezzel szemben az ő moráljai elég alacsonyak... Egyikünk sem MF, és igaz nem vagyunk egymás mellett, de kiszámoltam, 1,058-cal kellett szorozni a védőerejét. Ez még mindig nagyon messze van tőlem... Mégsem sikerült... A kérdésem az lenne, hogy ez hogy lehet??? A faji vari csak védelemre nyomat, vagy mi???? Mert más ötletem már nincs... Előre is köszönöm a válasz(oka)t! |
Quote:
|
Quote:
Tekiszint, tisztánlátás, ember/toliarány ( árnyak erősebb ) meg a helyezés*20/csopilétszám módosító, és valszeg ebben tévedtél. Ajánlom h5toolsal számolj utána. |
Quote:
|
Neki embere is 2K-val kevesebb van, így az árnyak nekem többet nyomat. A tekim persze maxon van, a távolság meg nem valami nagy, arra írtam, hogy "1,058-cal kellett szorozni a védőerejét". Közvetlen a toliakcióm után kértem friss gömböt, akkor már 14k tolija volt, de az is pite. A tisztánlátást nem számoltam, az lehet a megoldás. Köszi a gyors válaszokat :D
|
Quote:
|
Hát ez nem igaz.
Hogy engem megtalálnak ezek az érdekes esetek. Szövim ép. listát akart készíteni egy óriásról. És bukott!!! A szövim: fél-elf, tudós 7864 tolvaj, a bukás után, tehát éppen hogy most, Árnyak varázslat mindig fent van, 7386 lakos, készültsége számomra ismeretlen, legyen legrosszabb esetben 50% A célpontról, gömb 2 körrel korábbi: Óriás, varázsló személyiséggel, 4182 tolvaj, mf, és a csoportot nem mondom ,de több mint 2e ország, és a pontkülönbség 1e pont az óriás javára. Helyezésbeli különbség kevesebb mint 100 hely Készültsége szinte biztos hogy 100% A tisztánlátás fent van neki, ebben a körben is. Ez hogy a büdösbe lehet? Mert szövim álla is leesett. Lopott már át jópár tolvajt, ennél egy picit több tolival rendelkezőeket is. :D Ez hogy lehet? Elvileg a tp-ja kb 2x annyi mint az óriás vp-ja. Kis progi szerint is... Ja igen. Még kihagytam, hogy az óriásnak 22% a katonai morálja!!!!! Szövimnek pedig 100%... :( És szövi listát már csinált róla. És ezalatt a 2 óra alatt nem történt semmi se. Se az óriással, se a szövimmel. mindenki maradt ugyanott. |
[quote=Kubbi;71096]Hát ez nem igaz.
Hogy engem megtalálnak ezek az érdekes esetek. Szövim ép. listát akart készíteni egy óriásról. És bukott!!! [quote] Hát a szövidnek még 50% készüli, árnyalak nélkül, és 0% tolvajtekinél sem szabadott volna buknia :-D Tehát itt valami más bibi van... support@hodito.hu :D |
[quote=Kisbér;71689][quote=Kubbi;71096]Hát ez nem igaz.
Hogy engem megtalálnak ezek az érdekes esetek. Szövim ép. listát akart készíteni egy óriásról. És bukott!!! Quote:
De félve próbált rá :D És tényleg nem volt semmi gebasz, tekitől elkezdve mindene volt... |
[quote=Kubbi;71694][quote=Kisbér;71689]
Quote:
Csak ez lehetett :D |
[quote=Kisbér;71698][quote=Kubbi;71694]
Quote:
Majd megkérdezem tőle. :D De ez lehet hogy tényleg így volt. Bár ha abból indulok ki, hogy amikor valaki bukott nála tolikkal, akkor máris ment vissza a kapun. Ezért nem értem. Bár ennek van a legnagyobb realitása, ezért valószínű ez volt. :) Köszi :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:54. |