Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ki mióta játszik? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1272)

karesz6 01-03-2007 20:03

Ki mióta játszik?

Ezt a témát azért nyitottam mert érdekelne ki mióta hódítózik, és hogy van e valami mód arra hogy megtudjam a rég elveszett országaim mikor kerültek regelésre, valami archivum van e ezekről az orikról.

Személy szerint pontosan nem tudom meghatározni mikor indítottam az első orimat. Annyi biztos viszont hogy (ha jól emlékszem a pontos címre) http://hodito.netkapu.hu címen regeltem először és sokáig kareszland néven futottam. Akkor még csak 1 ország tartozhatott 1 emberhez. Nagyon nagy kihagyásokkal játszottam sokáig. És mindig új országot kezdtem. Az első nekifutásra túl sem jutottam az 5. szinten. Utána eljutottam a 4. ig akkor volt ha jól emlékszem a démonos időszak. Nekem 1 tojást sikerült begyűjteni. Máig se tudom mire lehetett volna használni és ha jól emlékszem a vonatkozó topicra mások sincsenek tisztában ezzel. Ezután következett egy hatalmas szünet majd indult az az orim ami immáron a 2. szinten található és smokers vilage néven fut. Ez az ország ha jól emlékszem meg van már vagy 3-4 éves. Azért tartok még mindig csak itt mert télen csak 6 hetet ill. nyáron tudok csak játszani. Erre az országomra nagyon vigyázok. A szabálytalanságnak még csak a gondolatát is kerülöm ugyanis kareszland legalább 3 példánya került annak idején anarchba. Javarészt tudatlanság miatt. Talán egyszer volt szándékos szabálysértés. :D Ennyi lenne a történetem.

dreaman68 01-03-2007 20:37

Na írok én is ide:D

Az első orim az olyan 2 éve indult ősszel az azonosítási időszak alatt. Mi másként mint hullaként:D hát kb 3 hete volt... utána jött egy óriás- hasonló módon végezte:D Még végül rátaláltam egy emberre aki segített nekem -azóta se tudom ki volt az- és elindítottam egy hullát Jóbarátok néven. Vele átnetem a 4. szintre és akkor egy hiba miatt kb 1 évig nem hódoztam. Majd jött egy email egy év múlva h ha nem lépek be törölni fogják. Akkor újra beléptem és elkezdtem játszani. Találtam egy jó szövit, de szintlépés előtt anarchba kerültem:(:D
Sajna ezt az orit már töröltem és leregeltem a mostani 4. szintes orimat Drifting 4ever in Tokyo -épp a Tokio driftet néztem és igen Drag az egy jó film:D- Majd amikor léptem regeltem Diem Disumot is. Mind2 jó szöviben van
Na kb ennyi kis élettörténetem:D

laci 01-03-2007 20:41

Hajjaj... én valamikor réges régen regisztráltam, már nem is emlékszem az országom nevére,d e ez még nagyon a kezdetek kezdetén volt. Viszont mivel akkoriban nem volt otthon netem, csak a Hódító miatt beiratkoztam az Országos Mezőgazdasági Könyvtárba, ahova heti 2-3 alkalommal elzarándokoltam a játék kedvéért. Egy emlékem még van azokból az időkből: volt egy Burkus Király (ha itt van, vagy ismeri valaki, akkor bocs, hogy oly' sok idő után ezt elmondom ;) )nevű ország, sorozatosan támadott, és mindig bebukott. Egy idő után írtam neki, hogy inkább szövetkezzünk, mert így nem lesz jó neki. Szóval akkoriban még így választottam szövetségeseket :)

Aztán 2002 szeptemberében szakítottam a barátnőmmel, hazaköltöztem, és nagy unalmamban nézelődtem a neten, és (újra) belefutottam a Hódítóba. Időm rengeteg volt, hát belefogtam... no, azóta bekattantam, és nem tudom abbahagyni (nem is akarom ;)).

Szóval röviden a válaszom: 2002 szeptembere óta játszom rendszeresen :D

Dragi 01-03-2007 20:46

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 62794)
Na írok én is ide:D

Az első orim az olyan 2 éve indult ősszel az azonosítási időszak alatt. Mi másként mint hullaként:D hát kb 3 hete volt... utána jött egy óriás- hasonló módon végezte:D Még végül rátaláltam egy emberre aki segített nekem -azóta se tudom ki volt az- és elindítottam egy hullát Jóbarátok néven. Vele átnetem a 4. szintre és akkor egy hiba miatt kb 1 évig nem hódoztam. Majd jött egy email egy év múlva h ha nem lépek be törölni fogják. Akkor újra beléptem és elkezdtem játszani. Találtam egy jó szövit, de szintlépés előtt anarchba kerültem:(:D
Sajna ezt az orit már töröltem és leregeltem a mostani 4. szintes orimat Drifting 4ever in Tokyo -épp a Tokio driftet néztem és igen Drag az egy jó film:D- Majd amikor léptem regeltem Diem Disumot is. Mind2 jó szöviben van
Na kb ennyi kis élettörténetem:D

Izé és nekem mi közöm hozzá ?:p amúgy télleg jó a film :p

dreaman68 01-03-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 62813)
Izé és nekem mi közöm hozzá ?:p amúgy télleg jó a film :p

te szóltál le emiatt nem?:D

Dragi 01-03-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 62821)
te szóltál le emiatt nem?:D

attól függ honnan nézzük :rolleyes:

dreaman68 01-03-2007 20:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 62829)
attól függ honnan nézzük :rolleyes:

huhúú ezt jogosnak érzem:D

-Fegya- 01-03-2007 21:00

Én 1999 nyarán kezdtem.
Aztán amikor beindult a fordulós rendszer, akkor nagyon igyekeztem regisztrálni, hogy kis sorszámot kapjak. Sikerült is 200 alatti sorszámot szereznem. Aztán 1 nap után nem tudtam belépni. Próbálkoztam, de sehogyse sikerült. Írtam a supportra. Azt a választ kaptam, hogy meghibásodott a szerver és néhány ország adata tönkrement, de mivel annyira a játék elején vagyunk, nyugodtan indíthatok új országot.
Így is tettem, de akkor már csak a 6080-s sorszám jutott.

Most már világosan látszik, hogy mekkora kár ért. 16000 VIP kör, hisz ennyivel többet ér az 1000 alatti sorszám.
Ati, kárpótlásul kérek 16000 VIP kört! :)

Bogár 01-03-2007 21:01

én kb 2001 szeptemberében indítottam az első orimat a normálban. majd kicsivel később regeltem 1-et a lassúba is az egyik ismim miatt. egyszerre 2 orival játszodtam (igaz, 2 különböző csopiban), de nem kaptam anarchot érte, pedig akkor még kellett volna. :D

az első orimnál a fajt úgy választottam, hogy elolvastam mindnek a leírását (csak a leírást, az előnyök, a hátrányok és a fajivarik nem érdekeltek). így elég természetesnek találom, hogy a gnómot választottam. arra meg nagyon büszke vagyok, hogy már az első orimmal sikerült feljutni a 3. szintre. :D
a 3. szinten megtámadtam 1 beteg orit. akkor még nem tudtam, milyen, ha beteg az orid. vagyis elvesztettem a katonáim és a lelkesedésem kb 50%-át, de folytattam azért. 2-3 nap múlva újból beteg lett az orim. ezzel betelt a pohár, és 2002 tavaszán szó nélkül töröltem minden orimat...

...majd 2003 augusztusában eszembe jutott, hogy volt egy Hódító nevezetű játék, és jó lenne újból kipróbálni. :)

Penya 01-03-2007 21:22

Erre már tuti van topic, azért vagyok ilyen biztos benne mert oda írtam még anno, ott szavazás is volt :D

Fradical 01-04-2007 18:28

Kereken 527 körös az orim!!! :p

skiti 01-04-2007 18:37

3 hónapja:)
de ebből 10 hetet szabin voltam:D :D :D

BeeLord 01-04-2007 22:32

2005. júniustól Shot the Hunter-rel. Illetve Aces High néven 2005. április vége. De azt hamar töröltem.

BeeLord 01-04-2007 22:34

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 62849)
Erre már tuti van topic, azért vagyok ilyen biztos benne mert oda írtam még anno, ott szavazás is volt :D

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=247

De ez nem pontosan erről szólt.:p

Cassandra 01-04-2007 22:35

2005 novembere óta Köd-földdel és nem törölök országot.:)

Goldy 01-05-2007 08:57

2001 dec 24. Akkor indult az első orim még mindig megvan sőt újra játékban.
Akkor volt a verzió neve az hogy Bosszú.
X-es lett és az F-ig jutott.

Az indítás oka ergyszerű volt kiváncsi voltam mijaza baromság ami miatt sosem jutottam géphez a kolesz géptermében...

Csúnyabogár: ha akkor rájönek hogy két orid van azért nem anarch járt volna hanem törlés :)))
de totális biztonságban voltál két külön csopiban mivel úgy nehezen tuttál volna hibapontot szerezni :)

Bea Baba 01-05-2007 09:09

2006-03-06 18:23:19 uff lassan 1 egész éve h jáccok:D

Cassandra 01-05-2007 10:18

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 63446)

Az indítás oka ergyszerű volt kiváncsi voltam mijaza baromság ami miatt sosem jutottam géphez a kolesz géptermében...

Nekem mi volt az oka?
Valahol láttam a játék bannerjét és mondom megnézem mi ez.
Emlékeim szerint annó a freemail fejlécében volt, Ati azt állítja ott nem lehetett, szóval lövésem sincs hogy hol sikerült mégis rátalálnom.:)))

Goldy 01-05-2007 10:23

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 63466)
Nekem mi volt az oka?
Valahol láttam a játék bannerjét és mondom megnézem mi ez.
Emlékeim szerint annó a freemail fejlécében volt, Ati azt állítja ott nem lehetett, szóval lövésem sincs hogy hol sikerült mégis rátalálnom.:)))

startlapos hirdetés :)
jaa ezaz amit mindenki nyom a terembe nyah nézzük mi ez :))

Cassandra 01-05-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 63467)
startlapos hirdetés :)
jaa ezaz amit mindenki nyom a terembe nyah nézzük mi ez :))

Hátőőő... a startlapot elég ritkán nézegettem, de még ez is megeshet.:)
Én valamiért határozottan a freemail-re emlékszem, de ha nem, hát nem.:)

Steve 01-05-2007 10:43

Én mostmár több mint egy éve aktívan. Hogy honnan jött az ihlett? Kábé mint Goldy, a haverok minden szünetben rohantak a könyvtár géptermébe...

Burning 01-05-2007 12:20

én minden nap mikor jöttem haza suliból haverral megkérdeztem, hogy na hogy haladsz honfoglalóba és egyszer csak azt mondta, hogy ő mostanság hódítóval játszik:)
ekkor kezdtem el én játszani, de mikor először leültem beadtam 30 elitet képzésre és kétségbeakadva azonnal kiléptem:D másnap haverom elmagyarázta mit, hogy kell (ő is nagyon kezdő volt és abba is hagyta) és mondta, hogy elitekből 100 elég stb....:)
aztán én azóta játszom. ez kb. egy év

Zsáni 01-05-2007 12:41

talán másfél 2 éve :)
asszem nyáron lesz 2 :)
de komolyabban csak másfél :)

Ati 01-05-2007 12:45

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 63498)
talán másfél 2 éve :)
asszem nyáron lesz 2 :)
de komolyabban csak másfél :)

Ez jó volt :)))))))))))))))))

Nyáron lesz 2 éve, hogy játszol (értsd: most másfél :D), de komolyabban csak másfél éve. :)))))))))))))

Zsáni 01-05-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 63499)
Ez jó volt :)))))))))))))))))

Nyáron lesz 2 éve, hogy játszol (értsd: most másfél :D), de komolyabban csak másfél éve. :)))))))))))))

gonosz vagy :p
én meg kicsit szétszórt :p
és egyébként is az elejétől fogva komolyan játszom :D

FJORD 01-05-2007 12:53

Valahol ujságban olvastam vagy a neten asszem 99-ben volt, de az is lehet, hogy véletlenül találtam rá a netkapun. A fene se emlékszik már, ráadásul keverem az időpontokat, hogy mimikor volt.

Remedy 01-05-2007 13:03

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 63502)
gonosz vagy :p
én meg kicsit szétszórt :p
és egyébként is az elejétől fogva komolyan játszom :D

Hm... virrasztottal mar a piacod miatt? Neztel 24 oran keresztul tavolt vagy pontlistat egyhuzamban? Nem aludtal 3 napig egyfolytaban a szovid miatt, mert vmi gond volt vele, etetted, nezted az orijat? Volt olyan hogy korvaltasonkent 50 percet aludtal ejszaka mert nagy gaz volt?

Ha igen, akkor komolyan jatszol :)

Zsáni 01-05-2007 13:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 63507)
Hm... virrasztottal mar a piacod miatt? Neztel 24 oran keresztul tavolt vagy pontlistat egyhuzamban? Nem aludtal 3 napig egyfolytaban a szovid miatt, mert vmi gond volt vele, etetted, nezted az orijat? Volt olyan hogy korvaltasonkent 50 percet aludtal ejszaka mert nagy gaz volt?

Remy...és ha volt? :)
Nem ismersz, fogalmad sincs mit csináltam eddig, és mit nem :)
És képzeld, ha olyan a szövi, megteszem, nem, nem ülök gépnél, de képes vagyok wapról óránként felnézni akár éjjel is :)
És mindenkinek más a komoly játék, és mások a korlátai...

Gyula 01-05-2007 13:18

Quote:

Miért? Csak az játszik komolyan aki monitorral a fején alszik?

FJORD 01-05-2007 13:21

Quote:

Ezt hívják függőségnek. Volt már benne részem egypárszor:D

Cassandra 01-05-2007 13:33

Quote:

Mondom én, hogy nem vagyok függő.:D

Zsáni 01-05-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 63520)
Mondom én, hogy nem vagyok függő.:D

a komoly játék, és a függőség között különbség van :D
én sose voltam függő :)

Rózsa 01-05-2007 13:50

másfél éve játszom, és csak nyugisan... tehát csekély függőséggel...:D

Burning 01-05-2007 14:16

hát remy akkor kijelntem, hogy nem vagyok függő.

Remedy 01-05-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 63511)
Remy...és ha volt? :)
Nem ismersz, fogalmad sincs mit csináltam eddig, és mit nem :)

Igazad van. Ezert kerdezoskodom.... :)

Zsáni 01-05-2007 15:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 63546)
Igazad van. Ezert kerdezoskodom.... :)

ez attól bonyolultabb :)
és ettől még nem fogsz ismerni :)
majd ha ismerkedni akarsz, keress meg ;)

Remedy 01-05-2007 15:17

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 63551)
ez attól bonyolultabb :)
és ettől még nem fogsz ismerni :)
majd ha ismerkedni akarsz, keress meg ;)

Peresze, hogy aztan a Gyula keresztbe lenyeljen.... nincs nekem arra szuksegem ;)

Zsáni 01-05-2007 15:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 63552)
Peresze, hogy aztan a Gyula keresztbe lenyeljen.... nincs nekem arra szuksegem ;)

a Gyulus senkit nem nyel le :)
milyen hülyén nézne ki olyan szélesen, amilyen magas vagy te? :D

Remedy 01-05-2007 15:19

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 63553)
a Gyulus senkit nem nyel le :)
milyen hülyén nézne ki olyan szélesen, amilyen magas vagy te? :D

Nem sokkal hulyebben mint most.....

(ne dobalj magas labdakat... ) :)

Zsáni 01-05-2007 15:20

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 63554)
Nem sokkal hulyebben mint most.....

(ne dobalj magas labdakat... ) :)

nem dobálok :p
és nem kell lecsapni :p
a Gyulám tökéletes ne piszka :p

All times are GMT +1. The time now is 11:07.