Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   országok távolsága egymástól (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1269)

Princ 01-02-2007 20:25

országok távolsága egymástól

üdv mindenkinek,

az a kérdés merült fel bennem (1 éve :), hogy vajon mitől függ az egymástól való körtávolság: pontszámtól, vagy helyezéstől? Azon túl h kv-kor aktualizálódik általában.
És ha pontszámtól, akkor ugye elvileg előfordulhat h 2 ori távolsága a föntiből nézve kisebb mint a lentiből?
Mert ha ez mind igaz, akkor azon morfondíroznék (mától), hogy vajon, ha egy vándor ártózni kezd engem látszólag 4 körrel fentebbről, akkor kaphatok-e ilyen üzenetet erről?: "Földeden 36 körig szárazság pusztít! A varázslat fentről érkezett, 2 - 3 kör távolságból." (én nem vagyok vándor)

Szvl ha vki tud választ, ne kíméljen! :)

Bea Baba 01-02-2007 22:10

Hát annyit tok h bizti a pontszámon múlik a távolság, mert akkor nem lennének 1es helyeken akkora szakadékok egymásmelletti orik közt:)

Valezius 01-03-2007 08:29

Elvileg a helyezési száma is befolyásolja valamennyire a távolságot.

Szecsa 01-03-2007 08:44

Csoportlétszámtol függ :)
Kevés létszámu csoportban (mondjuk 8-10 fő), 3-4k pontkulonbseg is lehet 4-5 kör.

(viszont hatalmas letszamu csoportban is lehet 3-4k pontkulonbseg több kör)

Princ 01-03-2007 11:47

A 3 dolog amit mondtatok, elvileg helyettesítheti is egymás hatását, de számíthat akár külön-külön is.
Jó lenne tudni biztos pontról, ami minden körtávolság számításnál azonos. Meg olyanról is ami biztos nem számít bele, csak elvileg lehetne.. :D

Eddig csak a klántávolságoknál láttam kiírva h ott picit eltérőek a távolságok a szokásostól. Ez azt jelenti, hogy minden más csoportban legyen az normál, az aréna, a hétvégi vagy a párbaj; ugyanazon képlet szerint számítódhat a távolság? Meg tudja ezt vki erősíteni v cáfolni? (én ui még csak normálban játszottam)

Valezius 01-03-2007 12:15

A távolságok 2 tényezőből állnak össze, az értékből és a helyezésből. A helyezés a kör elején rendeződik az érték mindig aktuális. Kör közben is el tudsz kerülni sok-sok körre a környezetedtől, ahogyan eddig.

Ezt Ati írta egyszer. Ennél jobban még nem merültem bele a témába. :)

Princ 01-04-2007 18:18

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 62488)
A távolságok 2 tényezőből állnak össze, az értékből és a helyezésből. A helyezés a kör elején rendeződik az érték mindig aktuális. Kör közben is el tudsz kerülni sok-sok körre a környezetedtől, ahogyan eddig.

Ezt Ati írta egyszer. Ennél jobban még nem merültem bele a témába. :)

Vmi hasonló aranyköpést én is őrizgetek, ekkor szerencsére egy árnyalatnyit bőbeszédűbb volt Ati: "A körtávolságot 2 tényező alakítja: a pontlistabeli helyezés, ez csata után nem változik, hiszen pontlistában csak a következő kör elején fog elmozdulni az illető; és az értékkülönbség. Ez csata után azonnal változhat, óriási értékcsökkenbés+a másik oldalról értéknövekedés esetén a két ország távolsága a csata után megváltozik."
Ha az előbbi idézetben erről volt szó, vagy esetleg az az A-ra vonatkozott, akkor okés, de egyébként nem igazán értem h mi módon kerülhetne el egy ori a környezetétől mondjuk a kör 20. percében. De ha vki tudja, az felsötétíthetne erről is..

Grabi 01-04-2007 18:28

leírta ati az idézetben.
ha az egyik nagyot ugrik és/vagy a másik nagyot csökken

Xeper 01-04-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 63254)
Ha az előbbi idézetben erről volt szó, vagy esetleg az az A-ra vonatkozott, akkor okés, de egyébként nem igazán értem h mi módon kerülhetne el egy ori a környezetétől mondjuk a kör 20. percében. De ha vki tudja, az felsötétíthetne erről is..

Pl lerengetik az országa felét...

Ha nagyon messze kerülsz pontban az aktuális helyedtől, akkor szépen meg lehet figyelni, hogy a leendő helyed körül levő országok még mindig messzebb vannak mint 2 kör, mert a helyezésed még nem az igazi. Tehát a helyezés és az érték együttesen határozzák meg a távolságokat :D
Pontos számot szerintem csak Ati tud (vagy még ő sem? :p ) mondani, de láthatóan nem szeretne :)

Princ 01-04-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 63263)
Pl lerengetik az országa felét...

Ha nagyon messze kerülsz pontban az aktuális helyedtől, akkor szépen meg lehet figyelni, hogy a leendő helyed körül levő országok még mindig messzebb vannak mint 2 kör, mert a helyezésed még nem az igazi. Tehát a helyezés és az érték együttesen határozzák meg a távolságokat :D

Az után írtam választ az előbb h lebontottam egy 200 hekis orim 180 épületét és semmi változást nem láttam.. Mondjuk anarchban alig látok el 3 körre - lehet h ez volt a gond, úh majd még próbálkozok. :D

Kisbér 01-04-2007 21:12

Egy kis utánajárással meg lehet nézni...
Jelentkezni kell egy hétvégire, vagy egy arénára, vagy mittoménmire, ahol 200 hekiről indulnak a planok...
Nah, amikor a regelés van, és még nem nagyon telt el kör, tehát az orik kb ugyanolyan ponton vannak, akkor kell megnézni, hogy a csoportlétszám és a helyezéskülönbség függvényében milyen a képlet a körtávolságra...
Ez lehet az alap. És erre megy még rá a pontkülönbségből adódó "bónusz". Ami olyan 1,5-3k körül van. Ez utóbbiban lehet valami ilyen hülye szabály is, hogy az átlag pont, és a legnagyobb - legkisebb pont különbsége alapján változik, vagy mittomén :D

De szerintem az alap a helyezés, és arra épül, mint bónusz a pontkülönbség miatt körplusz :D

-szerintem-

Ati, cáf, oszt ide a képlettel :D
Bár most már Goldy is admin, ő is megmondhatja a frankót, mondhatja a cáf-ot :D:D

Princ 01-05-2007 13:25

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 63346)
Egy kis utánajárással meg lehet nézni...
Jelentkezni kell egy hétvégire, vagy egy arénára, vagy mittoménmire, ahol 200 hekiről indulnak a planok...

Meglehet..
Kis utánajárásnál azért jóval többet igényel a dolog. 2005 decemberében épp a 3E-ben tanyáztam, ahol a csopi közepe táján volt lehetőségem arra, hogy egyszerre lássam a csopi 2 szélét. Egy 2 hetes periódusban azonos helyen mozogtam, csoportlétszám sem változott nagyon; ebből az időszakból van 16 pontlistám. Ezeket szépen berakosgattam Excelbe (nem vagyok programozó sajna), órákig tologattam a számokat, de nem sikerült kiötölnöm hogy hol van pontosan a 2/3 körhatár, vagy mitől függ h hol van. Csak azt láttam h kicsit másképp vannak a távolságok tőlem fölfelé és lefelé, valamint h a távolban további változások vannak.
A kör közbeni távolságváltozás meg csak hab lenne a tortán, arra nekem talán még a távoli jövőben sem lesz esélyem. :(

Szvl ha akad olyan játékos, akit eddig is érdekelt a probléma, és a topic láttán felkiált h "jajj de jó, még másvki is kíváncsi erre!" :D, az szóljon. Főleg ha szeret birkózni 66 tonna számmal. ;)

Princ 01-05-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 62334)
... ha egy vándor ártózni kezd engem látszólag 4 körrel fentebbről, akkor kaphatok-e ilyen üzenetet erről?: "Földeden 36 körig szárazság pusztít! A varázslat fentről érkezett, 2 - 3 kör távolságból." (én nem vagyok vándor)...

Anarch1 orimmal gömbölgettem 13 körről anarch2 orimat. Két gömb között anarch1 személyiségét vándornak választottam, és a gyanúm beigazolódott; az anarch2 oriba érkező jelentés tényleg változott. :eek:

2007-01-04 23:17:17 Varázslóink jelentik, hogy valakinek sikerült információkhoz jutnia országunkról. Azt sajnos nem tudták megállapítani, hogy ki volt. A varázslat alulról érkezett, 13 - 15 kör távolságból.
2007-01-04 23:21:00 Varázslóink jelentik, hogy valakinek sikerült információkhoz jutnia országunkról. Azt sajnos nem tudták megállapítani, hogy ki volt. A varázslat alulról érkezett, 10 - 12 kör távolságból.

Kutyuleee 02-15-2007 22:23

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 63521)
Anarch1 orimmal gömbölgettem 13 körről anarch2 orimat. Két gömb között anarch1 személyiségét vándornak választottam, és a gyanúm beigazolódott; az anarch2 oriba érkező jelentés tényleg változott. :eek:

2007-01-04 23:17:17 Varázslóink jelentik, hogy valakinek sikerült információkhoz jutnia országunkról. Azt sajnos nem tudták megállapítani, hogy ki volt. A varázslat alulról érkezett, 13 - 15 kör távolságból.
2007-01-04 23:21:00 Varázslóink jelentik, hogy valakinek sikerült információkhoz jutnia országunkról. Azt sajnos nem tudták megállapítani, hogy ki volt. A varázslat alulról érkezett, 10 - 12 kör távolságból.

ez hasznos infó, mert azt nem tudtam hogy a vándor az ilyen kiiároskat is megbolygatja, ez pozitiv hatás:D én is elkezdek agyalni a távokon de egyelőre nm jutottam semmire se::mad:

Kutyuleee 02-15-2007 22:31

amúgy még annyit hogy a pontoknak is elég nagy szerepe van ebben, mert pl én már vagy 1hete ugyanazon a helyezésen vagyok, viszont most 6al többen vannak tőlem 2körre ami majnem 40%os növekedés

Kutyuleee 02-15-2007 22:54

nah vmit kikéne slilabizálnom arénából:S
ez az amin elkéne gondolkoznom
(#999999) abc 1.111 0 7
(#999998) cba 1.111 0 8
(#999997) xyz 1.111 0 9
(#999996) vki 1.111 0 9

ezt pl arénában tapasztaltam 4egymásutáni ori ,pontokban ,mindenben egyeznek viszont a táv különbözö és az kavar meg leginkább hogy a távolabbiból a 9körből 2 is van ugyanakkor 8ból csak 1, meg 7ből is és ez nagyon fura

Kutyuleee 02-15-2007 23:34

nah hogy növeljem az alkalmazott matematikusok munkakedvét az első embernek aki beír egy pontos módszert a számitásra az vendégem 2sörre:D

Kisbér 02-16-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 74128)
nah hogy növeljem az alkalmazott matematikusok munkakedvét az első embernek aki beír egy pontos módszert a számitásra az vendégem 2sörre:D

Ati, ha akarsz 2 sört, mondd meg a tutit :D

Amúgy értsétek már meg, hogy a körtávolságszámításban nem csak a pontok számítanak :D A helyezéskülönbség, és a csoportlétszám is szerepet játszik!

Kisbér 02-16-2007 09:20

Amúgy szerintem úgy kéne kezdeni, hogy nyit valaki egy minél több országból álló párbaj-t. (sose párbajoztam).
Mindenki egyszerre belép, akkor ugye mindenkinek ugyanannyi pontja van.

Ha vagytok mondjuk 30-an (nemtudom mennyi lehet a max), akkor ugye elég jól kijön az, hogy a csoportlétszám, és a helyezéskülönbség miatt hogy is megy a képlet (feltéve persze, ha pontban ugyanott vagytok).

Aztán nyitni egy fele annyi párbaj-t, és ott is megnézni, hogy a csoportlétszámtól függ-e az uccsó, és az első körtávja.

(tehát mittomén ha vagytok 5-en, akkor az első és az 5. között van 20 kör.
Ha vagytok 50-en, akkor az első, és az 50. között van 200 kör. - azonos pontnál persze)

Tehát ha ez megvan, akkor már látod az összefüggéseket a csoportlétszám, és a helyezéskülönbség között. Így ha van mondjuk egy 354 tagból álló csoport - ha azok azonos ponton lennének - akkor mondjuk a 74. illetve a 24. helyen lévő között mennyi lenne a körtávolság...
Erre pedig már csak a pontbeli különbség "bónusza" kerülne rá.
Azzal kapcsolatban pedig arra kéne rájönni, hogy a te pontodhoz képezt hogy módosul a képlet... Mert ugye szerintem nem mind1, hogy egy 8e ponton lévő ország felett van egy 12e ponton lévő ország, vagy egy 600k ponton lévő ország felett van egy 604k ponton lévő ország :D
Szóval értitek :D

Ati, ha nagyon nagy hülyeséget beszélek szólj :D

Valezius 02-16-2007 10:48

Szerintem ez kivitelezhetetlenl, de rajta :) . Másrészt, a párbajban a körtáv máshogy számolódik, hogy ne legyenek akkora távolságok.

Kisbér 02-16-2007 10:51

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 74197)
Szerintem ez kivitelezhetetlenl, de rajta :) . Másrészt, a párbajban a körtáv máshogy számolódik, hogy ne legyenek akkora távolságok.

Akkor kizárt dolog, mert nemtudom...
Nemsokára állítólag indul majd a német nyelvű hód... Majd ott kipróbálom.. Az első pár órában úgyis sokan leszünk benn a csoportokban közel azonos ponton...

Majd lecsekkolom...

Valezius 02-16-2007 11:00

Szerintem egy nagyobb csoportnak teljes listáját kéne összerakni, monndjuk az 5Y-ét, abból elég pontosan következtetésekre lehetne jutni.

Kisbér 02-16-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 74200)
Szerintem egy nagyobb csoportnak teljes listáját kéne összerakni, monndjuk az 5Y-ét, abból elég pontosan következtetésekre lehetne jutni.

Az a baj vele Valezius, hogy a pontbeli különbségek, és a csoport jellege szerintem külön vannak a képletben.. Ha ezeket egyben akarod nézni, akkor tudod... 2 ismeretlen 1 képlet :d
Tehát mindenképpen 2 képlet kell , hogy megfejtsd az egyenletet...

Tehát először arra kéne odafigyelni, hogy a helyezés/csoportlétszám milyen összefüggésben van, aztán pedig az, hogy a pont hogyan jön a képletbe...
:)

Ati, még mindig nem cáf?

Kutyuleee 02-16-2007 12:31

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74206)
Az a baj vele Valezius, hogy a pontbeli különbségek, és a csoport jellege szerintem külön vannak a képletben.. Ha ezeket egyben akarod nézni, akkor tudod... 2 ismeretlen 1 képlet :d
Tehát mindenképpen 2 képlet kell , hogy megfejtsd az egyenletet...

Tehát először arra kéne odafigyelni, hogy a helyezés/csoportlétszám milyen összefüggésben van, aztán pedig az, hogy a pont hogyan jön a képletbe...
:)

Ati, még mindig nem cáf?

teljesen egyetértek:D Ati kellejen 2 sör:D de azt se szabad elfelejteni, hogy míg a csoport szélein ugyanazon pont és helyezéskülönbségnél kisebb távok vannak, a csoport közepén meg ugyanerre nagyobb

Kisbér 02-16-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 74212)
teljesen egyetértek:D Ati kellejen 2 sör:D de azt se szabad elfelejteni, hogy míg a csoport szélein ugyanazon pont és helyezéskülönbségnél kisebb távok vannak, a csoport közepén meg ugyanerre nagyobb

Mondjuk ez így szerintem nem igaz...
Ezzel mondjuk azt akarod mondani, ha a felettem lévő 10e ponttal van felettem, akkor 3 kör a különbség, míg mondjuk 200 hellyel előttem meg 201 hellyel előttem ugyanúgy 10e pont különbségnél nem 3 kör a különbség a 2 ország között? Vagy hogy gondolod?

Grabi 02-16-2007 14:07

igen. ergo függ a közöttünk lévő országok számátol

Valezius 02-16-2007 14:58

Szerintem egy nagyobb csoportban több az adat, több az anomália, ergo pontosabb következtetés vonható le.
Összesen annyi a gond, hogy 1ember nem látja az egész csoportot, de miért kéne egy emberre hagyatkozni?

Kutyuleee 02-16-2007 16:10

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74228)
Mondjuk ez így szerintem nem igaz...
Ezzel mondjuk azt akarod mondani, ha a felettem lévő 10e ponttal van felettem, akkor 3 kör a különbség, míg mondjuk 200 hellyel előttem meg 201 hellyel előttem ugyanúgy 10e pont különbségnél nem 3 kör a különbség a 2 ország között? Vagy hogy gondolod?

Arénában pl pontosan ez van alattam 5egymásutáni ori, teljesen ugynazon a ponton. mégis 7hellyel alattam 7kör, 8al alattam 8kör, 9-el alattam 9kör, 10el alattam 9kör(na ez az ami nagyon megzavart) 11el alattam 10kör ez tegnap volt velem. ma változott a lista mert jött egykét ország közénk, de akkor is ugyanazon ponton folyamatosan távolabb vannak...

analóg 03-30-2007 16:00

támadásnál a távolság kiszámításakor a rendszer az épp aktuális távolságot nézi (oda+visszajutás esetén is)?

krónikázok, és ha látom, hogy 'a' ori -3 körre beütött 'b' orihoz földre, és a pontszám alapján látom, hogy kv után felettem lesz 2 körrel, akkor 2 v 3 kör lesz az út?

a másik, hogy ha miközben a seregem úton van, és a célpont ország feljebb kerül, akkor változik-e az út ideje(oda+vissza), vagy az a támadás indításakor fixálódik?

súgóban és a fórumban nem találtam választ, persze lehet, h figyelmetlen voltam..ja és mf vagyok..köszönöm

Szecsa 03-30-2007 16:01

amennyit a haboru menuben ki fog irni neked, annyira fogod elkuldeni aktualisan :)
es a visszaut mindig ugyanannyi amennyi az odaut, kerulhet a celszemely akarhova is...

analóg 03-30-2007 16:44

köszi a gyors választ

Gazsy 03-31-2007 17:50

Ma reggel érdekes eset történt. És nem értem! Ti biztosan tudtok segíteni!

Pontlista:
73 XXXXXX SzövimVarija 52.599 - 1.087 2 (2) Óriás
87 YYYYYY Ellenség 58.383 2.423 2 (3) Óriás
111 ZZZZZZ Én 52.969 - 739 ---

Ez a pontlista állás azután következő körben volt hogy Ellenség beütöztte a Varimat és elfoglalt 82 hekit tőle!

hogy lehet az hogy szövim és köztem van az ellen és én a szövimtől 2 körre vagyok de ellentől 3-ra(vándor miatt 2-ra) és a szövim is 3 körre van az ellentől???
Ellenség 2 körös támadást inditott szövim ellen! de amikor vissza akartam támadni akkor a varimtól 3 körre volt, igy nem tudtam támadáskor vinni a szövit...

Ez hogy lehet? a távolság elvileg csak körváltás után kellett volna, hogy változzon...

Valaki segítsen megérteni!
Előre is köszönöm!

Andrew 03-31-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 83853)
Ma reggel érdekes eset történt. És nem értem! Ti biztosan tudtok segíteni!

Pontlista:
73 XXXXXX SzövimVarija 52.599 - 1.087 2 (2) Óriás
87 YYYYYY Ellenség 58.383 2.423 2 (3) Óriás
111 ZZZZZZ Én 52.969 - 739 ---

Ez a pontlista állás azután következő körben volt hogy Ellenség beütöztte a Varimat és elfoglalt 82 hekit tőle!

hogy lehet az hogy szövim és köztem van az ellen és én a szövimtől 2 körre vagyok de ellentől 3-ra(vándor miatt 2-ra) és a szövim is 3 körre van az ellentől???
Ellenség 2 körös támadást inditott szövim ellen! de amikor vissza akartam támadni akkor a varimtól 3 körre volt, igy nem tudtam támadáskor vinni a szövit...

Ez hogy lehet? a távolság elvileg csak körváltás után kellett volna, hogy változzon...

Valaki segítsen megérteni!
Előre is köszönöm!

ez a távolság abból adódik, hogy 6k pontra voltatok az ellenségtől, és ez a körtávolság már a pontkülönbségből adódik, ami pedig azonnal frissül :)

Gazsy 03-31-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 83854)
ez a távolság abból adódik, hogy 6k pontra voltatok az ellenségtől, és ez a körtávolság már a pontkülönbségből adódik, ami pedig azonnal frissül :)

de nem értem... figy KV előtt 2 körre volt ellen a varimtól és tölem is 2 körre mivel vándor voltam... de a Kv kor beütte a szövimet... ekkor a körtávolságnak nme szabadott volna még változnia... nem? tehát a varimtól még továbbra is 2 körre kellett volna lennie...

Grabi 03-31-2007 18:04

dehogynem! ez a dinamikus pontlista

Andrew 03-31-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 83857)
de nem értem... figy KV előtt 2 körre volt ellen a varimtól és tölem is 2 körre mivel vándor voltam... de a Kv kor beütte a szövimet... ekkor a körtávolságnak nme szabadott volna még változnia... nem? tehát a varimtól még továbbra is 2 körre kellett volna lennie...

én szívesen leírom mégegyszer :)
a körtávolság két dologtól függ
1. a helyezéskülönbségtől a csoport létszámához viszonyítva
2. a pontkülönbségtől

na most a ti esetetekben, kv elpőtt 55k-n volt a varisod meg az ellen is
ezért helyezésben is közel voltak és pontban is
de mivel beütötte, ezért lekerült a varisod 52k pontra, ő föl 58-ra, és így pontban már túllépett a kétkörös határon, ugyanis 4-5k pont különbségnél kezdődik el a 3 kör :)
ha még mindig nem érthető, leírom mégegyszer

Gazsy 03-31-2007 18:08

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 83859)
dehogynem! ez a dinamikus pontlista

de csak a pont érték változik a körtávolság nem!!!! ez a bajom!
jelen esetben akkor nem tudtuk hazakísérni!
más példa... ha megtámadnak és beütnek földre, akkor a pontszámod változik de még mindig 2 körre leszel(pedig pontérték szerint már 4-5 körre lennél).
az oké hogy a pontok dinamikusan váltznak! de a kérdés nem ez! hanme hogy a táv miért változott... ilyen még soha nem fordult elő velem...pedig volt már sok csatám...

Gazsy 03-31-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 83860)
én szívesen leírom mégegyszer :)
a körtávolság két dologtól függ
1. a helyezéskülönbségtől a csoport létszámához viszonyítva
2. a pontkülönbségtől

na most a ti esetetekben, kv elpőtt 55k-n volt a varisod meg az ellen is
ezért helyezésben is közel voltak és pontban is
de mivel beütötte, ezért lekerült a varisod 52k pontra, ő föl 58-ra, és így pontban már túllépett a kétkörös határon, ugyanis 4-5k pont különbségnél kezdődik el a 3 kör :)
ha még mindig nem érthető, leírom mégegyszer

komolyan nem értem...sajnálom. hülye vagyok:(
ami támadás előtt 2 kör az földszerzés után is annyinak kellene lennie nem?

Gazsy 03-31-2007 18:11

tölem marad is 2 körre Kv után!! ez a poén... de szövimtöl akit támadott töle 3 ra ment... tehát akkor nem lehet már visszakísérni valakit???:confused: :confused:

Gazsy 03-31-2007 18:19

De most hogy elkezdtem törni az agyam...csak egy dolgot tudok gondolni... az ellen a csapódás előtti körben 3 körre bontotta mgát a szövimtől...ebben az esetben marad a 3 kör körváltás után...

All times are GMT +1. The time now is 12:00.