![]() |
Hirnév szerzés?
Segitsetek kiváncsi volnék hogy kell hirnevet szerezni
|
Quote:
Idézem: "Hírnév A hírnév egy nulláról induló, pozitív vagy negatív szám, ami azt jelzi, hogy országod mennyire bátor (híres), avagy mennyire foglalkoztatja inkább a kisebb országok támadása. Ha egy értékben erősebb országot támadsz, akkor hírneved növekedni fog. Ha egy alacsonyabb értékű országot támadsz, akkor hírneved csökkenni fog. Csak a sikeres akciók számítanak. A változás mértéke az országok értékkülönbsége. Katonai akciónál az értékkülönbség 1/10-ed részével, tolvaj és mágikus ártó akcióknál az értékkülönbség 1/60-ad részével változik hírneved. Ha ez az érték kevesebb, mint 1, hírneved akkor is változik 1 ponttal. Mivel az Élőhalotton bárki képes átütni akár tolvajjal, akár varázslóval, ezért az ellene irányuló akcióknál csak a nyertes csatáért kapsz hírnvépontot (+ vagy -). Ha ránézel egy ország hírnevére, akkor abból megállapíthatod, hogy többnyire az adott ország inkább a nála kisebbeket támadja, vagy nemes ember, és az erősebb országokat piszkálja inkább. A hírnévnek az információn kívül más szerepe jelenleg nincsen a Hódítóban! " |
Quote:
|
Quote:
Úgysem számít semmit... Hátakkormeg?! |
Quote:
Azért általában pár dolgot ki lehet olvasni belőle... Alsóbb csoportokban, ahol még vagyok, azért néha hasznos:D |
Naja:D :D :D :D A nullásak a sunnyogók a többi meg vagdalkozik le-fel:D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
wooow. miért akinek 1 millás hírneve azt nem? hírnév alapján nem lehet.
|
Megjegyzem, alsóbb csoportokról volt szó:) 4-ről nem tudok nyilatkozni (még):rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak szerintem segít. (Akinek segít!) Akinek nem annak nem. :) |
Quote:
|
Quote:
|
De amúgy sztem a hírnév annyira mindegy :) Attól nem lesz valaki se jobb se rosszabb :)
|
Quote:
hm.. elf mint multifunkcionális faj... Azért 4/L-ben lehet hogy csontig lopna egy félelf! feljebb nem jártam még! Nem feltétlenül hadis támadás jár az eszemben ha elfet látok! Tudom, hogy piszkosul erős a védelme de azért egyebekkel (is) be lehet férni hozzá! |
Quote:
|
Quote:
de megkérdezem: ha leártóznak akkor mindig kiirja hogy kb hány körről jött az áldás vagy olyan mint a gömb...csak 2*es alatt, és a többi esetben csak annyit hogy van rajtad, és ez kellemetlen?? |
Quote:
|
Quote:
3/G ben talákozunk:D (nem ellenséges szándékkal mondtam):D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ami fontosabb: ezt azért erősen sértésnek is vehetném! Szerintem nem érdemes alábecsülni a kezdőket! Egyszer a kezdők is mesterek lesznek! |
Quote:
Engem simán utol lehet, mert nem rohanok sehova, pl. Dragon is egy csoportban volt velem, pedig a sorszámom határozottan kisebb, de ha valaki menni akar, azzal már nehezebb dolgod van.:) |
Quote:
"Nem akarok életem végéig G-be lenni" Tehát ahhoz hogy utólérjem: nekem kb az ő élete végéig kellene erőlködnöm és még akkor se menne! feltételezem nem idős Dragon,szamár, tehát még sokáig fog élni(ezt tényleg remélem(cinizmus nélkül!!!!! jó egészséget és hosszú életet kívánok Neki)) igy ebből következik: Azt állítja nekem semmi esélyem arra hogy G-ben előbbre jussak, legálább is egy jol belátható hosszú-hosszú időn belül! Asszem ez tiszta logika! Ok-okozat! És ez sértő?!?:confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Gazsy túlfilozod a dolgokat, Drag nem akart megbántani.
|
Quote:
|
Quote:
4/L-es hirnévről volt szó:D Persze, hogy nme ment semmit a hírnév... de Mf ként 4/L-ben volt belőle előnyöm, hogy esetleg mások hírnevét néztem gömbözés előtt. Persze G-re már akár 3 különböző fajválasztás után egy ori hírneve nem mond semmit! Ez tény! De 4ben igenis segített:D |
Quote:
Tudod, kezdők szerencséje :D |
Quote:
|
Quote:
Jófej szövidnek csak jófej szöviji lehetnek!:D (De ha véletlen utól érlek akkor jössz 2 sörrel!!!!):) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tessék a matekot tanulni, alkoholizálás helyett...:D ON 4/L-ben már van mindenkinek magával hozott hírneve, tehát ez maximum 200 heki környékén működik, akkor is csak a tolvajoknak van igazán haszna, látják ki az aki sokat akciózik. |
All times are GMT +1. The time now is 09:59. |